HWSW Informatikai Kerekasztal: Graffiti! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Graffiti! Mit gondolsz róla? Értékeld a témát: -----

Szavazás: Művészet vagy rongálás? (820 felhasználó adott le szavazatot)

Művészet vagy rongálás?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#341 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 16. 16:14

Idézet: [-Lulu-] - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 16:12

Építs egyet, megtudod!

Oks.
Rhino666

#342 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 16:15

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 16:13

Olvasol is néha? :confused:

Igen, de ezek szerint valamit félreértettem. :think:
Rhino666

#343 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 16. 16:16

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 16:10

Miért is?

Ha józan ésszel nem jössz rá és ezt is nekem kell elmagyaráznom, akkor már nem bennem van a hiba... :rolleyes:
Rhino666

#344 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 16:16

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 16:13

:omg: Te kérdezted hogy az művészet lenne-e!! :reklamacio: Ha az eddigiek a művészet kategóriába sorolhatók akkor ez sem kivétel!! :rolleyes:

Visszaolvastam a saját postjaimat, de ilyet nem találtam.

Ha átsiklottam valami felett és tényleg mondtam ilyet, akkor viszont elismerném, hogy ez egy aljas csapda volt, amibe önként és dalolva belesétáltál, bebizonyítva, hogy egyáltalán nem vagy konzekvens a vitában.

A hajas kérdésre pedig még várom a választ, hogy az miért nem művészet.

#345 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 16:17

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 16:16

Ha józan ésszel nem jössz rá és ezt is nekem kell elmagyaráznom, akkor már nem bennem van a hiba... :rolleyes:

Ugyanezt szajkózzuk neked az elmúlt 2 oldalon... :rolleyes:

#346 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:00

Oks, ha valaki a graffiti-t egy kalap alá veszi a hajfestéssel, akkor én kiszállok a vitából.
Rhino666

#347 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 16. 17:03

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 16:16

Visszaolvastam a saját postjaimat, de ilyet nem találtam.

Jogos, BigBear post-ja volt! Elnézésedet kérem! :respect:
Rhino666

#348 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:11

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:00

Oks, ha valaki a graffiti-t egy kalap alá veszi a hajfestéssel, akkor én kiszállok a vitából.

Példa...

#349 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 16. 17:12

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:11

Példa...

Szvsz nagyon rossz példa. Vagy én vagyok a hülye, vagy te nem látod be hogy tényleg az...
Rhino666

#350 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:17

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:12

Vagy én vagyok a hülye, vagy te nem látod be hogy tényleg az...

:think:  :rolleyes:
JóSebesség

#351 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:19

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:17

:think:  :rolleyes:

Értettem! :respect:
Rhino666

#352 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:21

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:12

Szvsz nagyon rossz példa. Vagy én vagyok a hülye, vagy te nem látod be hogy tényleg az...

Nem én hoztam fel, úgyhogy ne nekem mondd.

Egyébként kifejtenéd, hogy miért is rossz példa? :think:

#353 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 16. 17:24

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:21

Egyébként kifejtenéd, hogy miért is rossz példa? :think:

Már próbáltam de nem tudom. :omg: Szvsz annyira rossz hogy nem lehet rá mit mondani... :Đ
Rhino666

#354 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:31

Ha tovabb akarunk ezen a vitan lepni, szerintem ezt a Muveszet szot felejtsuk el... Ugyanis Mi a Muveszet? Mi az egyetemes Muveszet? (tehat ami mindenkinek az!).. Mindenkinek mas tetszik, mas az izlese, ez igy van jol. stb.. Ezen ne vitazzunk, hogy most az vagy nem az! Az teny hogy egyeseknek ez nem tetszik mig masoknak meg igen. Ez viszont igy van.

Szerintem a graffiti egy jo dolog. Kreativ alkotas, szep rajzok, stb. De persze nem valo mindenhova! (muemlek, szobor, parlament, stb...ide egyaltalan nem! ide csak a kishulyegyerekek festenek, raadasul TOY-okat! ez nemis graff.)

aluljarok, lerobbant telkek/gyarak falai, vasutvonal melleti falak, stb helyekre sztem nem gaz ha fujnak. persze mashova is megy ezerrel ezenkivul. ami sokakat zavar.

egy kerdes; maga a teny, hogy a tulaj beleegyezese nelkul lett odafestve zavaro, esetleg az hogy nem tetszik az alkotas, vagy esetleg ez igy mindketto? (most tegyuk fel hogy egy szep normalis graffitirol van szo, nem ocsmany firkalmanyrol.)

sokan irtatok hogy a graffiti nem muveszet. en sem tartom igazan annak. Sztem onkifejezes, alkotas, rajz. Esetleg Festmeny! tok mindegy.

Ez a rongalas szo is kicsit santit. Jo, az rendben van hogy nem sajat tulajdonra tortenik a dolog. (ergo; valami szinten tehat nem egy legalis cselekedet, tehat akkor *** teny?.) De vegulis az anyagban nem tesz kart maximum egy ujabb festek reteg lesz rajta. (ha ez pl egy szinu lenne gondolom senkit sem zavarna, sott inkabb meg orulnenek is neki az emberek hogy valaki ingyer' lefestette ezt az xy falat... de mivel ezek szines abrak, betuk ezeknek van egy "kinezetuk", latvanyuk. ami nem mindenkinek tetszhet/tetszik.. stb. ez pedig mar izles. amirol szinten nem szabad vitazni.)....

de probaltam a masik oldalrol megkozeliteni ezt a dolgot magamban.
egy pelda: az engem is zavarna ha a megkerdezesem nelkul a hazunk ele allna mondjuk egy fel evig egy szippantos kocsi ami ontana magabol a buzt fel even at..... :D

Gondolom a legalis festessel nincsen senkinek sem baja!?!
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#355 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 16. 17:32

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:31

Szerintem a graffiti egy jo dolog. Kreativ alkotas, szep rajzok, stb. De persze nem valo mindenhova! (muemlek, szobor, parlament, stb...ide egyaltalan nem! ide csak a kishulyegyerekek festenek, raadasul TOY-okat! ez nemis graff.)

Szépen összeszedten, teljes mértékben egyet értek veled! :respect:

...Ja! :omg: Persze a többivel is egyetértek, csak eredetileg mást akartam írni, ezért csak ezt a bekezdést emeltem ki, és persze elfelejtettem visszarakni a többit! :omg:

Szerkesztette: Rhino666, az médium 2005. 01. 16. 17:34 -kor

Rhino666

#356 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:37

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:31

Ha tovabb akarunk ezen a vitan lepni, szerintem ezt a Muveszet szot felejtsuk el... Ugyanis Mi a Muveszet? Mi az egyetemes Muveszet? (tehat ami mindenkinek az!).. Mindenkinek mas tetszik, mas az izlese, ez igy van jol. stb.. Ezen ne vitazzunk, hogy most az vagy nem az! Az teny hogy egyeseknek ez nem tetszik mig masoknak meg igen. Ez viszont igy van.

aluljarok, lerobbant telkek/gyarak falai, vasutvonal melleti falak, stb helyekre sztem nem gaz ha fujnak. persze mashova is megy ezerrel ezenkivul. ami sokakat zavar.

1. egy kerdes; maga a teny, hogy a tulaj beleegyezese nelkul lett odafestve zavaro, esetleg az hogy nem tetszik az alkotas, vagy esetleg ez igy mindketto? (most tegyuk fel hogy egy szep normalis graffitirol van szo, nem ocsmany firkalmanyrol.)

sokan irtatok hogy a graffiti nem muveszet. en sem tartom igazan annak. Sztem onkifejezes, alkotas, rajz. Esetleg Festmeny! tok mindegy.

2. Ez a rongalas szo is kicsit santit. Jo, az rendben van hogy nem sajat tulajdonra tortenik a dolog. (ergo; valami szinten tehat nem egy legalis cselekedet, tehat akkor *** teny?.) De vegulis az anyagban nem tesz kart maximum egy ujabb festek reteg lesz rajta. (ha ez pl egy szinu lenne gondolom senkit sem zavarna, sott inkabb meg orulnenek is neki az emberek hogy valaki ingyer' lefestette ezt az xy falat... de mivel ezek szines abrak, betuk ezeknek van egy "kinezetuk", latvanyuk. ami nem mindenkinek tetszhet/tetszik.. stb. ez pedig mar izles. amirol szinten nem szabad vitazni.)....

de probaltam a masik oldalrol megkozeliteni ezt a dolgot magamban.
egy pelda: az engem is zavarna ha a megkerdezesem nelkul a hazunk ele allna mondjuk egy fel evig egy szippantos kocsi ami ontana magabol a buzt fel even at..... :D

3. Gondolom a legalis festessel nincsen senkinek sem baja!?!

1. Mindkettő egyformán zavaró. Az, hogy nem tetszik, az én egyéni ügyem. Az, hogy törvényt sértett, az már másnak is a dolga, az zavar benne legjobban, hogy ha én be tudom tartani a törvényt, akkor ő miért nem tudja...

2. Olyan értelemben rongálás, hogy mivel a nagyátlag nem preferálja a graffitiket, így nehezebb is eladni azt a házat, ami össze van fújkálva, csökken a forgalmi értéke. Így pár (tíz)ezer forint festékkel akár milliós károkat is lehet okozni.

3. Azzal természetesen nincsen. Az már olyan lehet, mint egy festmény - tehát ott már csak az ízlésem dönti el, hogy tetszik vagy nem.

#357 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:38

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:24

Már próbáltam de nem tudom. :omg: Szvsz annyira rossz hogy nem lehet rá mit mondani... :Đ

Azért még egyszer nekifuthatnál...

#358 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:39

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2005. Jan. 16., Sunday - 17:24

Annyira jo, hogy nem tudsz ra mit mondani.

1a.  A graffitis szerint jobban fog kinezni a fal az o rajzaival
1b. Szerintem te jobban neznel ki kek szinu hajjal.

2a. A haz tulajdonosa egyaltalan nem akarja, hogy megvaltozzon a hazanak a kulseje.
2b. Te sem akarod, hogy kek szinu legyen a hajad.

3a. A graffitis nem kerdezi meg vagy nem veszi figyelembe a masodik pontot.
3b. En sem veszem figyelembe a masodik pontot vagy nem erdekel, hogy te mit akarsz.

4a. Veghez viszi a tervet.
4b. Veghez viszem a tervem.

5a. A haz tulajdonosa majdnem agyverzest kap amint meglatja a falat, azt gondolja magaban, hogy nagyon szep, csak ne az en falamon lenne, vagy azt gondolja egybol, hogy mivel fogja ezt letakaritani innen es mivel fogja ezt ujrafestetni, mikor lesz ra ideje, kit fog megkerni ra - tele lesz gondokkal - ha szerencseje van, akkor a ket festek nem birja egymast es kemiai reakcioba lepnek egymassal - gondolhatod, hogy hogy fog kinezni az a fal.
5b. Reggel a belenezel a tukorba, es azon gondolkozol, hogy hogyan fogod ezt letakaritani a fejedrol a 2 ora mulva kezdodo vizsgaig, de ha addig nem is, mikor es hogyan. Varhatsz vele...legalabb egy hetet, mert azon belul nem szabad ujrafesteni.

#359 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 16. 17:41

Idézet: HAMMER - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:39

Annyira jo, hogy nem tudsz ra mit mondani.

1a.  A graffitis szerint jobban fog kinezni a fal az o rajzaival
1b. Szerintem te jobban neznel ki kek szinu hajjal.

2a. A haz tulajdonosa egyaltalan nem akarja, hogy megvaltozzon a hazanak a kulseje.
2b. Te sem akarod, hogy kek szinu legyen a hajad.

3a. A graffitis nem kerdezi meg vagy nem veszi figyelembe a masodik pontot.
3b. En sem veszem figyelembe a masodik pontot vagy nem erdekel, hogy te mit akarsz.

4a. Veghez viszi a tervet.
4b. Veghez viszem a tervem.

5a. A haz tulajdonosa majdnem agyverzest kap amint meglatja a falat, azt gondolja magaban, hogy nagyon szep, csak ne az en falamon lenne, vagy azt gondolja egybol, hogy mivel fogja ezt letakaritani innen es mivel fogja ezt ujrafestetni, mikor lesz ra ideje, kit fog megkerni ra - tele lesz gondokkal - ha szerencseje van, akkor a ket festek nem birja egymast es kemiai reakcioba lepnek egymassal - gondolhatod, hogy hogy fog kinezni az a fal.
5b. Reggel a belenezel a tukorba, es azon gondolkozol, hogy hogyan fogod ezt letakaritani a fejedrol a 2 ora mulva kezdodo vizsgaig, de ha addig nem is, mikor es hogyan. Varhatsz vele...legalabb egy hetet, mert azon belul nem szabad ujrafesteni.

Ez lehet hogy mind igaz de szerintem azért valahogy nem ugyanaz a súlycsoport!! :eek:
Rhino666

#360 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:43

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:41

Ez lehet hogy mind igaz de szerintem azért valahogy nem ugyanaz a súlycsoport!! :eek:

Tényleg. Az egyik eltüntetése akár több százezer forint és több hét + kosz is lehet, míg a másiké maximum pár ezer + pár óra.

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.