Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 22:15
Maximum a második!

Az első ugyanis az a gyakorlatilag fillérekből megvalósítható magyar találmány, amelyet évek óta sz'rnak bevezetni. Ez az "intelligens" partjelző-bot/zászló; amely rezeg, ha lesen áll a játékos.
Ha ezt a kettőt bevezetik, akkor igen sok konfliktust megspórolhatnak a világ labdarúgásában.
Ha ehhez az is hozzájön még, hogy majd egyszer bevezetik a partvonal melletti, azonnal "vágott" videofelvételt, akkor már a 11-esek, gáncsolások, szabadrúgások sem vonhatnak többé vitát maguk után.
De ezt már tesztelik és ugye egy Adidas nevezetű multi áll mögötte(aki nem mellékesen tradicionális partnere a FIFA-nak).
A videófelvétel nem tudom mennyire megvalósítható, szerintem, ha gyorsan visszajátszható, ha nem, széttördeli a játékot.
Nekem elég lenne ez a bogyó és a zászló!
Idézet
Azért ez a cikk mellett nem lehet csak úgy elmenni.
Nagyon kemény cikk, és ha ez mind igaz, akkor ezt az embert nagyon messzire kéne zavarni a Magyar labdarúgástól!!!
Lothar Matthäus tök reálisan látta a meccset!
Olvastam...
Azt hiszem eddig ismertétek a véleményemet L. Csabáról, de e cikk láttán megtört bennem valami!
Ilyet valóban nem mondhat, még akár burkoltan sem.Ráadásul az eddigi őszinte(

) nyilatkozataival szemben, egy az egyben letagadja amit tett.Pedig ugye nem egy fültanúja volt az esetnek, köztük a teljes Soproni kispad.
Furcsa.
Amit Matthaus mond abban van igazság, de!
Lehet a Bayernél időben fizetnek , ecetera, de azt is tudom, mo.-on nem egy csapat van ilyen helyzetben, mint a fradi(sőt, ők már pár éve ugyanilyen helyzetben voltak, mielőtt megjött a Moszad), mégsem rendeznek az elmaradt lóvé fejében ámokfutást.
A 11-esről:
Szerintem nagyon nem fer dolog 3 nap után mindenféle szabálykönyvekkel előjönni és kántálni: De az volt, de az volt!

Lehet kiderül, hülye vagyok az egészhez, de nem egy meccset láttam és emlékeim szerint egy ilyen szerelésért [B]sehol nem adnak büntetőt[B]!
Ha ez tizenegyes lenne, akkor minden angol és olasz meccsen ki kellene állítani a komplett védelmet és befújni fejenként 3 tizenegyest.
Mondom, többször látva sem volt az, mint ahogy Nyilasi, Matthaus, Csongrádi szerint sem, hogy csak párat említsek.
Idézet
Hogy mondhat olyan, hogy 0:2-nél, az emberhátrányban játszó Fradinak számított még az a 11-es. Mármint az eredmény, és nem a bíróra mutogatás szempontjából. Mert arra tényleg jó volt, hogy legyen kire fogni, de valljuk be, hogy a Fradinak semmi esélye nem lett volna fordítani 11 emberrel se, 0:2-ről se.
Ezt honnan veszed Studi?
A soproni játékosok nyilatkozatában mind benne van, hogy csak a 90. perc után hitték el, hogy megvan a meccs.Jó kicsit túlzás meg minden, de ha nézted a meccset láthattad, a fradinak még 8 emberrel is nem kevés leheősége volt és még a Sport is leírja: ha egész tavasszal ekkora akarással mentek volna előre, mint a meccs egyes szakaszaiban, biztos lett volna minek örülni év végén.
Szval kulcsmomentum volt a tizi.... legalábbis szerintem.
De nyugodtan ideveheted előző hétről a Milant is .Meccs előtt mindenki azt mondta:0:2, így a Milan védelem, így Scheva(én is többet vártam tőlük), aztán meg simán kikaptak a PSV-től...
A labda kerek...

(zárójelben mondom: a sopron egész tavasszal remekül kontrázik(nem azért mert Pintér kurv@@nyázik) és ugye még mindig nem hiszem hogy Bárányosék találják ki a taktikát...ügyesek!)
Idézet
Gera, az angol bajnokság nagy durranása
Remélem minimum hatlövetű a srác!