HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#1161 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 13. 07:55

hát igen Bergkamp...jól jön egy öreg a háznál ;)
amugy mag ágyuséknál úgy megy hogy szezon végén Wenger papa lecsücsül tárgyalni a játékosokkal.
Ez lesz vele meg Pires-el is, nyakamat teszem hogy maradnak. De Wenger azt mondta hogy 30 éves kor felett már nem ad több éves szerződést, hanem 1 évest ajánl mindenkinek személytől függetlenül...szvsz az jövöre ismét meghosszabitható ;) Most olvastam arsenal oldalán hogy Berg nem érzi a 36ot másnak mint a 35öt :Đ Kitudja mennyit akar még játszani, elvégre away meccsre nem utazik ha messze van mert nem repül ugye a komisz..meg amugy is utolso 20-25 percre mindig lehozzák mert azért ennyi idősen nem nagyon futkározik végig egy meccset....de zsenialitása semmit sem kopott....ilyen játék intelligenciája és rugótechnikája stb nem túl sok embernek van....talán Zidane-t emlegethetjük vele 1 kalapban....Dennis annyira zseniálisan lát a pályán hogy az már fáj,úgy rakja a másik elé a labdát hogy csak na....  példa itt a szerdai meccs....  :respect:  :respect:  :respect:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1162 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 10:42

Van egy szabály

A FIFA honlapján olvastuk – idézet az International Board szabálykönyvébôl: „A tackle from behind, which endangers the safety of an opponent, must be sanctioned as serious foul play.”
Vagyis: amennyiben a szerelés hátulról történik, és ez veszélyeztetheti a játékos testi épségét, mindenképpen súlyos szabálytalanságként kell kezelni az esetet. A FIFA szabálykönyve szerint Lipcsei Péter megmozdulása tizenegyest és sárga lapot ért, a horvát játékvezetô tehát jól döntött (jegyezzük meg: mi is szabályosnak láttuk a szerelést, és úgy is írtuk a tudósításunkban).
Nos, úgy tûnik, itthon senki nem ismeri ezt a szabályt, hiszen a megkérdezett bírók (akik nem vállalták névvel a nyilatkozatot, valamint a szakmai értékelésre hajlandó és a szavait vállaló Puhl Sándor), továbbá mi magunk is rosszul értékeltük a 45. percben történteket

Lipcsei meg örülhet, hogy nem állították ki, a Fradi meg annak, hogy a soproniak nem léptek azügyben, hogy mit műveltek a fradi játékosok a pályán a második félidőben... nagyon mélyre süllyedt a szememben most a fradi... :rolleyes:

#1163 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 12:40

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 11:42

Van egy szabály

A FIFA honlapján olvastuk – idézet az International Board szabálykönyvébôl: „A tackle from behind, which endangers the safety of an opponent, must be sanctioned as serious foul play.”
Vagyis: amennyiben a szerelés hátulról történik, és ez veszélyeztetheti a játékos testi épségét, mindenképpen súlyos szabálytalanságként kell kezelni az esetet. A FIFA szabálykönyve szerint Lipcsei Péter megmozdulása tizenegyest és sárga lapot ért, a horvát játékvezetô tehát jól döntött (jegyezzük meg: mi is szabályosnak láttuk a szerelést, és úgy is írtuk a tudósításunkban).
Nos, úgy tûnik, itthon senki nem ismeri ezt a szabályt, hiszen a megkérdezett bírók (akik nem vállalták névvel a nyilatkozatot, valamint a szakmai értékelésre hajlandó és a szavait vállaló Puhl Sándor), továbbá mi magunk is rosszul értékeltük a 45. percben történteket

Lipcsei meg örülhet, hogy nem állították ki, a Fradi meg annak, hogy a soproniak nem léptek azügyben, hogy mit műveltek a fradi játékosok a pályán a második félidőben... nagyon mélyre süllyedt a szememben most a fradi... :rolleyes:

Ez a szabály, tényleg létezik, a bíró gondolom ezért fújt. Én a játékvezetőt pont ezért fikáztam, hogy ha ennyire betarttatja (ezt vajon helyesen írtam így??? :confused: :think:) a szabályokat, ha ennyire következetes, akkor legyen az végig. A második félidőben 3-4 piros lapnak kellett volna villannia, vagy az elsőben szögletet kellett volna ítélni, nem 11-est. :rolleyes:
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#1164 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 13:22

Gera, az angol bajnokság nagy durranása

Szerkesztette: DzsiAr 2005. 05. 13. 13:23 -kor

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#1165 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 14:20

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 22:15

Maximum a második! :) Az első ugyanis az a gyakorlatilag fillérekből megvalósítható magyar találmány, amelyet évek óta sz'rnak bevezetni. Ez az "intelligens" partjelző-bot/zászló; amely rezeg, ha lesen áll a játékos.

Ha ezt a kettőt bevezetik, akkor igen sok konfliktust megspórolhatnak a világ labdarúgásában.

Ha ehhez az is hozzájön még, hogy majd egyszer bevezetik a partvonal melletti, azonnal "vágott" videofelvételt, akkor már a 11-esek, gáncsolások, szabadrúgások sem vonhatnak többé vitát maguk után.

De ezt már tesztelik és ugye egy Adidas nevezetű multi áll mögötte(aki nem mellékesen tradicionális partnere a FIFA-nak).
A videófelvétel nem tudom mennyire megvalósítható, szerintem, ha gyorsan visszajátszható, ha nem, széttördeli a játékot.
Nekem elég lenne ez a bogyó és a zászló!

Idézet

Azért ez a cikk mellett nem lehet csak úgy elmenni.

Nagyon kemény cikk, és ha ez mind igaz, akkor ezt az embert nagyon messzire kéne zavarni a Magyar labdarúgástól!!!

Lothar Matthäus tök reálisan látta a meccset!

Olvastam...
Azt hiszem eddig ismertétek a véleményemet L. Csabáról, de e cikk láttán megtört bennem valami!
Ilyet valóban nem mondhat, még akár burkoltan sem.Ráadásul az eddigi őszinte( :think: ) nyilatkozataival szemben, egy az egyben letagadja amit tett.Pedig ugye nem egy fültanúja volt az esetnek, köztük a teljes Soproni kispad.
Furcsa.
Amit Matthaus mond abban van igazság, de!
Lehet a Bayernél időben fizetnek , ecetera, de azt is tudom, mo.-on nem egy csapat van ilyen helyzetben, mint a fradi(sőt, ők már pár éve ugyanilyen helyzetben voltak, mielőtt megjött a Moszad), mégsem rendeznek az elmaradt lóvé fejében ámokfutást.
A 11-esről:
Szerintem nagyon nem fer dolog 3 nap után mindenféle szabálykönyvekkel előjönni és kántálni: De az volt, de az volt! :down:
Lehet kiderül, hülye vagyok az egészhez, de nem egy meccset láttam és emlékeim szerint  egy ilyen szerelésért [B]sehol nem adnak büntetőt[B]!
Ha ez tizenegyes lenne, akkor minden angol és olasz meccsen ki kellene állítani a komplett védelmet és befújni fejenként 3 tizenegyest.
Mondom, többször látva sem volt az, mint ahogy Nyilasi, Matthaus, Csongrádi szerint sem, hogy csak párat említsek.

Idézet

Hogy mondhat olyan, hogy 0:2-nél, az emberhátrányban játszó Fradinak számított még az a 11-es. Mármint az eredmény, és nem a bíróra mutogatás szempontjából. Mert arra tényleg jó volt, hogy legyen kire fogni, de valljuk be, hogy a Fradinak semmi esélye nem lett volna fordítani 11 emberrel se, 0:2-ről se.

Ezt honnan veszed Studi?
A soproni játékosok nyilatkozatában mind benne van, hogy csak a 90. perc után hitték el, hogy megvan a meccs.Jó kicsit túlzás meg minden, de ha nézted a meccset láthattad, a fradinak még 8 emberrel is nem kevés leheősége volt és még a Sport is leírja: ha egész tavasszal ekkora akarással mentek volna előre, mint a meccs egyes szakaszaiban, biztos lett volna minek örülni év végén.
Szval kulcsmomentum volt a tizi.... legalábbis szerintem.
De nyugodtan ideveheted előző hétről a Milant is .Meccs előtt mindenki azt mondta:0:2, így a Milan védelem, így Scheva(én is többet vártam tőlük), aztán meg simán kikaptak a PSV-től...
A labda kerek... :)
(zárójelben mondom: a sopron egész tavasszal remekül kontrázik(nem azért mert Pintér kurv@@nyázik) és ugye még mindig nem hiszem hogy Bárányosék találják ki a taktikát...ügyesek!)

Idézet

Gera, az angol bajnokság nagy durranása

Remélem minimum hatlövetű a srác! :up:

#1166 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 14:28

kiváncsi leszek ha westbrom esik ki, ki viszi el a mi Zolinkat nyáron ;)

amugy meg lerágott csont a kupadöntő, ez a foci topic itt :Đ
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1167 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 14:31

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 15:28

amugy meg lerágott csont a kupadöntő, ez a foci topic itt :Đ

Na ne mond! :cool:
Te egyébként moderátornak készülsz? :)
Elég sok helyen látnak vezényelni manapság...
Nyugi van, a szólásszabadság még alanyi jogon jár. ;)

#1168 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 13. 14:36

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 14:22

Bizony! Nagyon jó a srác! (Mégha a legutóbbi két meccsen a harmatosnál is gyengébb produkciót nyújtott is.)  :up:  :respect:

De ez is tetszik:

Idézet

A Palace játékosának csapattársa, Torghelle Sándor ideális induló lenne az akciós meglepetéssztárok között, hiszen másfél éve még Magyarországon is alig ismerték, de egyelőre csak kiállításokra és epizódszerepekre futotta tőle.

:lol: Csak úgy, mint itthon! :Đ
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1169 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 13. 14:47

Idézet: olaj - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 15:20

De ezt már tesztelik és ugye egy Adidas nevezetű multi áll mögötte(aki nem mellékesen tradicionális partnere a FIFA-nak).
A videófelvétel nem tudom mennyire megvalósítható, szerintem, ha gyorsan visszajátszható, ha nem, széttördeli a játékot.
Nekem elég lenne ez a bogyó és a zászló!

Hiszen éppen az a baj, hogy a zászlót még nem tesztelik.

Egyébként a video sem tördelné jobban a játékot, mint a "jogtalan" 11-es utáni 2-3 perc reklamálás.
Szóval ott lenne a partvonal mellett, a negyedik játékvezető társaságában a gép. Ha 11-es szituáció van, amit vitatnak, 10-15 mp alatt vissza lehet nézni. Egy kézmozdulattal jelezni tud a játékvezetőnek, hogy valóban az volt-e, vagy sem. Simán kivitelezhető.

Idézet

Olvastam...
Azt hiszem eddig ismertétek a véleményemet L. Csabáról, de e cikk láttán megtört bennem valami!
Ilyet valóban nem mondhat, még akár burkoltan sem.Ráadásul az eddigi őszinte( :think: ) nyilatkozataival szemben, egy az egyben letagadja amit tett.Pedig ugye nem egy fültanúja volt az esetnek, köztük a teljes Soproni kispad.
Furcsa.

Nincsen ebben semmi furcsa. Valóban egy barom az a manusz. Már a múltkori riportban is gyanús volt, amikor ezt a vadállat Lipcseit mentegette. Ezek szerint meg van az oka, hogy miért. Tényleg takarodjon! Semmi keresnivalója ilyennek a labdarúgásban. :down:

Idézet

Amit Matthaus mond abban van igazság, de!
Lehet a Bayernél időben fizetnek , ecetera, de azt is tudom, mo.-on nem egy csapat van ilyen helyzetben, mint a fradi(sőt, ők már pár éve ugyanilyen helyzetben voltak, mielőtt megjött a Moszad), mégsem rendeznek az elmaradt lóvé fejében ámokfutást.

Így igaz. Tökéletesen egyetértek. A Fradi játékosai által mutatott ámokfutásra nincsen mentség.

Mindazonáltal itt hadd jegyezzem meg, hogy a Fradis Takács tényleg érdemes a válogatott mezre. Nem azt mondom, hogy világrengetően jó játékos, de tavasszal Rósa mellett az egyetlen Fradi játékos, akinek értékelni lehet a teljesítményét.

Idézet

Ezt honnan veszed Studi?
A soproni játékosok nyilatkozatában mind benne van, hogy csak a 90. perc után hitték el, hogy megvan a meccs.

Mondjuk ezekhez a nyilatkozatokhoz annyit fűznék hozzá, hogy nem szólnak másról, mint a saját siker még erőteljesebb fényezéséről.

5-6 forduló óta, mióta mindenki rommá verte a Fradit, az ellenfél csapatkapitányai közül kivétel nélkül mind jött az olyan ócska, átlátszó sablondumákkal, mint "A Fradi, azért mindig Fradi."

Hja. Persze. A Fradi mindig Fradi, meg Fradi szív hajt mindenkit, stb., ha olyan a csapat összetétele. De ez a mostani Ferencváros a magyar élfoci egyik leggyengébb játékoskeretét tudhatja magának.
Ez már régen nem A NAGY FRADI!

#1170 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 13. 14:50

Hja, és...

Kép

:nevet2:

Hááát... ezeknek ott a Nemzetisport-nál (Ez itt egy link! KATT IDE ---><---A MEGTEKINTÉSHEZ!!!) egészen biztosan komoly baj van a fejükkel!  :D

#1171 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 15:14

Ok, akkor úgy mondom, a bevezetett/bevezetendő újítások közül ez első, amelyik szimpatikus. :)
Félreértettük egymást, azt hiszem.

Idézet

Egyébként a video sem tördelné jobban a játékot, mint a "jogtalan" 11-es utáni 2-3 perc reklamálás.
Szóval ott lenne a partvonal mellett, a negyedik játékvezető társaságában a gép. Ha 11-es szituáció van, amit vitatnak, 10-15 mp alatt vissza lehet nézni. Egy kézmozdulattal jelezni tud a játékvezetőnek, hogy valóban az volt-e, vagy sem. Simán kivitelezhető.

Ez igaz, de emellett ugyanúgy megmaradna a reklamálás is, hidd el! :)

Idézet

Nincsen ebben semmi furcsa. Valóban egy barom az a manusz. Már a múltkori riportban is gyanús volt, amikor ezt a vadállat Lipcseit mentegette. Ezek szerint meg van az oka, hogy miért. Tényleg takarodjon! Semmi keresnivalója ilyennek a labdarúgásban. :down:

Nem tudom.
Nehéz erről nyilatkozni.L. Csaba eddig abszolút nem tűnt agresszív embernek, gyerekekkel dolgozott Németo-ban...
Viszot az utóbbi hetekben úgy összeomlott, mint a filmben M. Douglas.
Mondjuk egy barom főnökség belőlem is sokat ki tud hozni, ennyi biztos(pls, ne akard félre érteni! :))

Idézet

Mindazonáltal itt hadd jegyezzem meg, hogy a Fradis Takács tényleg érdemes a válogatott mezre. Nem azt mondom, hogy világrengetően jó játékos, de tavasszal Rósa mellett az egyetlen Fradi játékos, akinek értékelni lehet a teljesítményét.

Taki.
Egy gondja van, a hallása...
Egy hátvédnél elég sokat kell komunikálni a társakkal.Ez nála okozhat gondokat. :(

Idézet

5-6 forduló óta, mióta mindenki rommá verte a Fradit, az ellenfél csapatkapitányai közül kivétel nélkül mind jött az olyan ócska, átlátszó sablondumákkal, mint "A Fradi, azért mindig Fradi.

Idézet

Hja. Persze. A Fradi mindig Fradi, meg Fradi szív hajt mindenkit, stb., ha olyan a csapat összetétele. De ez a mostani Ferencváros a magyar élfoci egyik leggyengébb játékoskeretét tudhatja magának.
Ez már régen nem A NAGY FRADI!

Ebbe most kár volt belegondolnom... :(  :(
Pedig évről évre átfut rajtam ugyanez, hogy:minek?
De ilyen a magyar fociszurkoló ugye?Mindig reménykedik...

#1172 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 17:46

Nem vagyok benne biztos, hogy a videóbíró jó megoldás lenne. Biztos lennének szituációk, amik ennek segítségével könnyen eldönthetők lennének, de többet ártana a focinak, mint segítene. Biztos nézitek ti is a Sport1-en, Sport2-n a különböző közvetítéseket, néha még Puhl segítségével is arra jutnak 6-8 visszajátszás után, hogy "megadható volt", "talán 11-es volt", "akár piros lapot is kaphatott volna". Tehát még ott sem könnyű eldönteni, hosszú percek alatt. (Sőt, vannak olyan szituációk, amikor senki sem tudja 100%-osan eldönteni még utólag sem, hogy valójában jó döntés volt-e!) Márpedig egy meccsen erre nincs idő, még 10 másodperc is sok tud lenni, nemhogy 1 perc, vagy akár még több! Aztán ott van az egyik Brazil-Svéd meccs esete, már nem emlékszem melyik vébén volt, de nem túl rég. A svédeknek megítéltek egy 11-est, a visszajátszások alapján mindenki eldöntötte, hogy nem volt jogos, nem kezezett a brazil. Na, aztán másnapra kiderült, találtak egy kameraállást, amiből kiderült, mégis kéz volt.
Aztán az is kényes kérdés lenne, hogy ki, és mikor kérhetné meccs közben, hogy videó alapján döntsenek. Ha az egyik csapat tördelni szeretné a játékot, minden szituációban kérhetne videóbírót. Elég furcsa lenne percenként megállni a meccset. Szóval elméletben jó dolog lenne, gyakorlatilag viszont kivitelezhetetlen. (Szerintem.)
Erről az intelligens labdáról, meg a rezgő zászlóról még nem nagyon hallottam, de ha 100%-os, akkor biztosan meg tudná könnyíteni a bírók életét. Ebben lehet fantázia.
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#1173 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 18:20

Mennyi jogtalan 11-es van egy bajnokságban???? Mennyi ilyen 11-est kapott a fradi korábban??? Az Újpest is kapott jogtalan 11-est, meg a ..... .
A Sopron azért kért külföldi bírót, mert az egész bajnokság során a ferencvárosi játékosok olyan dolgokat műveltek a pályán büntetlenül, hogy ez már "vérlázító" volt. A jogtalan 11-esek az utóbbi időben már elmaradtak a fradinál...., ez tény....., de az ebből fakadó ferencvárosi játékos viselkedés már nem, illetve amiért mások sárga lapot kaptak, a fradisták nem. Jogos volt a soproniak kérése(????)...., volt alapja. Kik tehetnek erről??? A magyar játékvezetők. (!!!)

Hibázott a horváth bíró??? Elképzelhető. A magyar játékvezetők sértettsége miatt felfújta a média. Aki nézte a bajnokikat..., borzalmas játékvezetői ténykedést állapithatott meg...., ugyanezt állapította meg a média is anno. (!!) Csakhogy...., ezt most elfelejtették....., a magyar játékvezetői kar sértettsége miatt. Szokásos magyar reakció..., amivel takargatni akarjuk a magyar játékvezetők alkalmatlanságát. Ez az alkalmatlanság alapvető hibákról szól........., meg sem merem említeni a nemzetközi szintű, mércéjű játékvezetést. Ezzel bizony a magyar labdarugás kerül hátrányba..., mivel amit nálunk nem fújnak le...., az külföldön piros lap. (lsd. Huszti produkciója a horvátok ellen. 10 emberrel játszotta végig a magyar válogatott a meccset. Be is buktuk rendesen.)

A fradi szív újpesti szemmel nézve. Nincs. Idegenlégiósok....., nesze nektek.
(Anno Véberék, mikor nem volt lóvé újpesten, a harmadik helyet szerezték, melyért meg kellett küzdeni. Véber azt mondta kb. Ha menni kell, akkor emelt fővel menjünk, bronzéremmel. Meg is lett.)

Ui: Lipcsei teljesen kikészült idegileg, ez több meccsen is látható volt, most, a kupadöntőn is. Miért is??? Simon Tibi nincs már....  :respect: ......, idegenlégiósok.....vannak.

Szerkesztette: Macska 2005. 05. 13. 18:21 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1174 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 19:21

Idézet: Jazzos - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 18:46

Nem vagyok benne biztos, hogy a videóbíró jó megoldás lenne. Biztos lennének szituációk, amik ennek segítségével könnyen eldönthetők lennének, de többet ártana a focinak, mint segítene. Biztos nézitek ti is a Sport1-en, Sport2-n a különböző közvetítéseket, néha még Puhl segítségével is arra jutnak 6-8 visszajátszás után, hogy "megadható volt", "talán 11-es volt", "akár piros lapot is kaphatott volna". Tehát még ott sem könnyű eldönteni, hosszú percek alatt. (Sőt, vannak olyan szituációk, amikor senki sem tudja 100%-osan eldönteni még utólag sem, hogy valójában jó döntés volt-e!) Márpedig egy meccsen erre nincs idő, még 10 másodperc is sok tud lenni, nemhogy 1 perc, vagy akár még több! Aztán ott van az egyik Brazil-Svéd meccs esete, már nem emlékszem melyik vébén volt, de nem túl rég. A svédeknek megítéltek egy 11-est, a visszajátszások alapján mindenki eldöntötte, hogy nem volt jogos, nem kezezett a brazil. Na, aztán másnapra kiderült, találtak egy kameraállást, amiből kiderült, mégis kéz volt.
Aztán az is kényes kérdés lenne, hogy ki, és mikor kérhetné meccs közben, hogy videó alapján döntsenek. Ha az egyik csapat tördelni szeretné a játékot, minden szituációban kérhetne videóbírót. Elég furcsa lenne percenként megállni a meccset. Szóval elméletben jó dolog lenne, gyakorlatilag viszont kivitelezhetetlen. (Szerintem.)
Erről az intelligens labdáról, meg a rezgő zászlóról még nem nagyon hallottam, de ha 100%-os, akkor biztosan meg tudná könnyíteni a bírók életét. Ebben lehet fantázia.

Nezzel meg egy amerikai foci meccset. a visszanezes es az iteletmondas max 2 perc.

Szerkesztette: Schwarzmueller 2005. 05. 13. 19:22 -kor

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1175 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 05. 13. 19:36

Idézet: olaj - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 15:20

Ezt honnan veszed Studi?
A soproni játékosok nyilatkozatában mind benne van, hogy csak a 90. perc után hitték el, hogy megvan a meccs.Jó kicsit túlzás meg minden, de ha nézted a meccset láthattad, a fradinak még 8 emberrel is nem kevés leheősége volt és még a Sport is leírja: ha egész tavasszal ekkora akarással mentek volna előre, mint a meccs egyes szakaszaiban, biztos lett volna minek örülni év végén.
Szval kulcsmomentum volt a tizi.... legalábbis szerintem.

A Fradinak volt nyolc emberrel is lehetősége. De elmondom, hogy én mit láttam: a soproni futballisták nem győzték kapkodni a lábukat a zöld-fehérben levő állatok rugdosódása elől. Tudod a soproniak nincsenek olyan elkényeztetett helyzetben, mint a Fradi játékosok, nem engedhetik meg maguknak, hogy eltörjék a lábukat, mert az az anyagi biztonságukat, jövőjüket veszélyezteti. És ha azt hallják az ellenfél kispadjáról, hogy "törd már el a lábát", akkor örül, ha ép bőrrel megússza a meccset. :( Főleg, ha már 2-3 góllal vezet.
Nem osztott, nem szorzott az a tizenegyes, ez minden idők leggyengébb Fradija, még ha most volt egy utolsó szalmaszál is, amibe kapaszkodhattak, a kupagyőzelem. :(
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#1176 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 19:42

Ez már csak következmény.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#1177 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 05. 13. 19:55

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 20:42

Ez már csak következmény.

Annak a következménye, hogy a 0:2 hatására Rósa, majd 0:3 hatására Szűcs, és a szakmai stáb elvesztette a fejét.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#1178 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 19:59

Idézet: Studi - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 20:55

Annak a következménye, hogy a 0:2 hatására Rósa, majd 0:3 hatására Szűcs, és a szakmai stáb elvesztette a fejét.

Egy nagy lóf@szt annak, de tegnap mintha a téma el lett volna temetve és a focira irányítottuk a figyelmet. A topic többet érdemel.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#1179 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 12:17

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 20:21

Nezzel meg egy amerikai foci meccset. a visszanezes es az iteletmondas max 2 perc.

Láttam már nem egyet. Ettől még a véleményem nem változik. A labdarúgómeccs nem lehet olyan szaggatott, mint egy amerikai foci. Teljesen más a kettő ilyen szempontból.
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#1180 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 14:44

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 20:21

Talán arról nem kéne példát venni, még a curlingot is értelmesebb és nézhetőbb sportnak tartom mint azt a valamit.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.