HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 14. 23:11

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 23:01

Lóf.... Nem minden pap sajt.

Vegyétek meg az árából Cassanot. Egy Ibrahimovics-Cassano csatárpáros nagyon jó lenne. Legalábbis a Milan szempontjából. :D
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#22 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 14. 23:13

Az a két szerény, kimondottan csapatérdekeket szem előtt tartó, csöppet sem önző fiú biztos sokat passzolna egymásnak :D

#23 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 23:18

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 23:13

Az a két szerény, kimondottan csapatérdekeket szem előtt tartó, csöppet sem önző fiú biztos sokat passzolna egymásnak :D

Jól látod, a csapat többi 9 tagjának már nem is kéne a támadással törődni, ha hozzájuk kerül a labda. Kész haszon, fele annyit futnának a védők és középpályások, jobban bírnák a hármas (ja bocs, kettős :p) terhelést.

#24 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 00:09

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 23:18

Jól látod, a csapat többi 9 tagjának már nem is kéne a támadással törődni, ha hozzájuk kerül a labda. Kész haszon, fele annyit futnának a védők és középpályások, jobban bírnák a hármas (ja bocs, kettős :p) terhelést.

nem baj, legalabb addig se rugnak golokat. :D
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#25 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 15. 09:04

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#26 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 14:48

Várhidi....videotonos alkotása közben lett sport1 szakkommentátor, magyarázza hogy pakolná hova a Tottit közbe meg edzőként -1es teljesítményt nyújtott, vicces. :rolleyes:

tegnapi meccs  :down:
utobbi 2 forduló alatt 1 döntetlen 1 vereség, mu feljött alánk 1 pontra, de a legágzabb hogy chelsea 10 pontal megy...ennyi a foci manapság, zsák pénz ->bajnoki cim (?), mondjuk még van sok forduló.... :(
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#27 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 15:37

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 14:48

Várhidi....videotonos alkotása közben lett sport1 szakkommentátor, magyarázza hogy pakolná hova a Tottit közbe meg edzőként -1es teljesítményt nyújtott, vicces. :rolleyes:

tegnapi meccs  :down:
utobbi 2 forduló alatt 1 döntetlen 1 vereség, mu feljött alánk 1 pontra, de a legágzabb hogy chelsea 10 pontal megy...ennyi a foci manapság, zsák pénz ->bajnoki cim (?), mondjuk még van sok forduló.... :(

A Bolton szepen jatszott! Sajna csak a masodik felidot lattam. :(  Ahogy en lattam a biro igencsak az Arsenal mellett allt. Jo par lapot ero szabalytalansagot engedett meg, ami sztem lapot ert volna, pl. Ivan Campo kapuratoresekor talan Cambel volt, aki valosaggal feloklelte.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#28 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:13

Milan-Udinese 3:1
Hat apam! Ma is rengeteg helyzet maradt ki, insegesebb idokben a bajnoksagban is eleg lenne. Mindent osszevetve azonban a 3. helyezettel jatszottunk, es bar szoros merkozes volt egyertelmuen folenyben jatszott a csapat. No meg este egy meglepi es akkor jol alszunk;).
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#29 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:58

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 14:48

...ennyi a foci manapság, zsák pénz ->bajnoki cim (?), mondjuk még van sok forduló.... :(

Savanyú a szőlő? :think: Tavaly is sokat költöttek a kékek, a MU is több játékost vett, mégis az Arsenal nyert. Egyszerűen most nem megy az Arsenalnak, bár én korábban sem igazán szerettem őket, de mostanság elég sablonos, fásult a játékuk. Így nehéz lesz nyerni bármit is.

#30 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:59

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:13

Milan-Udinese 3:1
Hat apam! Ma is rengeteg helyzet maradt ki, insegesebb idokben a bajnoksagban is eleg lenne. Mindent osszevetve azonban a 3. helyezettel jatszottunk, es bar szoros merkozes volt egyertelmuen folenyben jatszott a csapat. No meg este egy meglepi es akkor jol alszunk;).

:respect: :up: Sajnos nem láttam. :(

#31 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 18:13

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 18:59

:respect: :up: Sajnos nem láttam. :(

Felvettem!!! Majd vagok belole egy jo kis osszefoglalot;)
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#32 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 18:20

Studi!
Kapcsolj(ha van) a Rai Uno-ra!

#33 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 18:50

Idézet: olaj - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 18:20

Studi!
Kapcsolj(ha van) a Rai Uno-ra!

Gerát nézek a Sport2-n. :up:

PS: De köszi, hogy szóltál.

Szerkesztette: Studi 2005. 01. 16. 18:50 -kor

#34 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 19:02

Azért azt hozzá kell tenni a Milan mai meccséhez, hogy érezhetően megroppantotta az Udinese-t az öngól...
Utána már tényleg lehet azt mondani hogy a Milan játszott fölényben!
Kár azért a bakiért, talán ki lehetett volna húzni egy X-re a meccset...

Szerkesztette: Csiresz 2005. 01. 16. 19:03 -kor

"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#35 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 19:04

Idézet: Csiresz - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 20:02

Azért azt hozzá kell tenni a Milan mai meccséhez, hogy érezhetően megroppantotta az Udinese-t az öngól...
Utána már tényleg lehet azt mondani hogy a Milan játszott fölényben!
Kár azért a bakiért, talán ki lehetett volna húzni egy X-re a meccset

Nem igazan ertunk egyet. 1:1 utan az ongolig is 3, 100%-os helyzetet hagytunk ki, ido kerdese volt csak a gol :). Legalabbis en igy ereztem. :up:

#36 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 19:09

Jó, monnyuk azt tényleg lehagytam, hogy csak foltokban láttam (sajnos)...  :D
Rohadt vizsgaidőszak! :reklamacio:
De amit én láttam (kb 2/3-át a meccsnek), akkor tényleg az Udine volt fölényben, természetesen az öngólig!
Lehet hogy pont azokat a részeket láttam, ami számomra volt érdekes? :think:  :D  :p

Szerkesztette: Csiresz 2005. 01. 16. 19:10 -kor

"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#37 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 19:18

Az összefoglaló alapján jobb volt a Milan, de az Udinesenek is volt pár nagyon veszélyes támadása.
A Milannak, ahogy elnéztem még mindig a gyors támadások a fő fegyvere,Kaka-Seva-Crespo nagyon érzik egymást!
Nézzétek meg holnap az összefoglalót,Montella csodálatos gólt lőtt a Chievonak, vezeti is a góllövőlistát.
Idén újjászületett a srác, nagyon veszélyes a játéka.
Este Trez-Ibra csatárpárossal kezd a Juve.
Gera jó volt?Szokás szerint nem láttam... :)

#38 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 19:29

Idézet: Csiresz - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 20:09

De amit én láttam (kb 2/3-át a meccsnek), akkor tényleg az Udine volt fölényben, természetesen az öngólig!
Lehet hogy pont azokat a részeket láttam, ami számomra volt érdekes? :think:  :D  :p

2/3 -at lattad a merkozesnek ez azt mondod az udine volt folenyben?? Az ongolig??? :omg:  :reklamacio:
A 2. felidoben volt egy idoszak amikor az Udinese folenyben jatszott kb 10 percet(nem azt mondom mert valoban voltak veszelyes tamadasaik, kapufa, dida vedes, de....) egyebkent nem volt gond. szerintem te a merkozes 2/10 -et lattad :p. No viszont en megsasolom este a Juvet mit kezd a Cagliari-val (az otthoni merleg eleg jo 6-2-1, ugye nem kell mondjam az egy vereseguket kitol szenvedtek el? :D ).

#39 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 19:50

Idézet: olaj - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 19:18

Gera jó volt?Szokás szerint nem láttam... :)

Sajnos ne tudták hozni a meccset. Volt adok-kapok, mind helyzetek, mind keménység terén. Talán egy kicsit jobb volt a WBA, de a hosszabbításban kaptak egy buta gólt szöglet után. Gerzsonnak voltak jó passzai, ezzel az új Campbell gyerekkek lehet, hogy tudnak valamit kezdeni majd, a Greening-Earnshow-Gera középpálya eddig sem volt annyira gyenge, mint azt a helyezésük mutatja, csak hát a csatárok hiánya. :(

Szerkesztette: Studi 2005. 01. 16. 19:52 -kor

#40 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 19:51

Error, nem volt ez olyan sima... Egy szava nem lehetne Ancelottinak, ha ez a meccs X, viszont én qrva mérges lennék az Udinese edzőjének a helyében: az első gól hatalmas védelmi hiba volt, a másodikról nem is beszélve, ami valóban megroppantotta a csapatot. Emellett - ahogy írod - volt az Udinesenek kapufája (a Milannak is, tudom), Dida megint elég jól védett, úgyhogy a helyzetek alapján ez simán lehetett volna egy X. (A labdabirtoklással, fölénnyel ne gyere, mese. Ilyen alapon a Barcelona az elmúlt 6-8 évben mindent meg kellett volna, hogy nyerjen.)

Persze a Milan a legjobb csapat a világon, tudjuk, de ezen a meccsen semmiképp nem érdemelt kétgólos győzelmet.

PS: végignéztem a meccset, nem csak az Udinese - amúgy tényleg mutatós - gólját.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó