HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 16. 19:54

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 19:51

Error, nem volt ez olyan sima... Egy szava nem lehetne Ancelottinak, ha ez a meccs X, viszont én qrva mérges lennék az Udinese edzőjének a helyében: az első gól hatalmas védelmi hiba volt, a másodikról nem is beszélve, ami valóban megroppantotta a csapatot. Emellett - ahogy írod - volt az Udinesenek kapufája (a Milannak is, tudom), Dida megint elég jól védett, úgyhogy a helyzetek alapján ez simán lehetett volna egy X. (A labdabirtoklással, fölénnyel ne gyere, mese. Ilyen alapon a Barcelona az elmúlt 6-8 évben mindent meg kellett volna, hogy nyerjen.)

Persze a Milan a legjobb csapat a világon, tudjuk, de ezen a meccsen semmiképp nem érdemelt kétgólos győzelmet.

PS: végignéztem a meccset, nem csak az Udinese - amúgy tényleg mutatós - gólját.

Azért mi örülünk, jó?

:offtopic:
Mesélj az autós topicban, hogy mire jutottál Toyota ügyben!
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#42 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 16. 19:54

Idézet: olaj - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 19:18

Este Trez-Ibra csatárpárossal kezd a Juve.

Jó lenne, ha Ibrahimovic összeszedné végre magát. Trezeguet pedig remélem, a jobbik arcát mutatja: bénázik egész meccsen, de közben rúg két gólt :D

Idegenben jó az iksz is, de nem ártana nyerni.

#43 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 20:01

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 19:54

Azért mi örülünk, jó?

Persze, örülni lehet a három pontnak és az Udinese legyőzésének, a jó csapatnak, meg annak, hogy a Cassano és Torghelle mellett a legellenszenvesebb aktív futballista megint befért a csapatba, és nem is volt szükség a holland mosogatóemberre a győzelemhez, de közben fél szemmel tessék ránézni a tabellára :p ;)

Visszatérve a pár nappal ezelőtti "öreg-e Maldini?" társalgásra, azt kell mondjam határozottan: nem. Csapata legjobbja volt Dida mellett. Kiírták, hogy 1985. január valahanyadikán debütált a Serie A-ban :eek: Elképesztő.

#44 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 20:32

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 20:01

Persze, örülni lehet a három pontnak és az Udinese legyőzésének, a jó csapatnak, meg annak, hogy a Cassano és Torghelle mellett a legellenszenvesebb aktív futballista megint befért a csapatba, és nem is volt szükség a holland mosogatóemberre a győzelemhez, de közben fél szemmel tessék ránézni a tabellára :p ;)

Visszatérve a pár nappal ezelőtti "öreg-e Maldini?" társalgásra, azt kell mondjam határozottan: nem. Csapata legjobbja volt Dida mellett. Kiírták, hogy 1985. január valahanyadikán debütált a Serie A-ban :eek: Elképesztő.

Es szinten az Udinese ellen. Hirtelenen nem is jut eszembe magyar jatekos, aki ennyire emblematikus figuraja lenne egy csapatnak, mint Cesare fiara, Paolo.  :respect:  :up:  :respect:  :cool:

Szerkesztette: Schwarzmueller 2005. 01. 16. 20:32 -kor

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#45 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 20:41

Véber Gyuri, Lipcsei Peti, Mészöly? :D

Komolyra fordítva: Maldiniben nem csak az a nehezen megközelíthető, hogy 20 évig nyomja a legmagasabb szinten (azaz kis Serie-B-s kitérővel, ha jól emlékszem; ezt Error vagy Studi biztos jobban vágják ;)), hanem inkább az, hogy egy klubban játszott végig. Pedig ő alapvetően igencsak piacképes játékos, biztos sokszor megkörnyékezték.

Bergomi, Baresi, Vierchowood (jól írom?), Maldini és kifújt - az utolsó nagyszerű, klubhű focisták lennének? Na jó, Raul 8-10 év múlva talán felkerülhet a listára :)

No, forza Juve.

#46 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 20:49

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 20:41

Bergomi, Baresi, Vierchowood (jól írom?), Maldini és kifújt - az utolsó nagyszerű, klubhű focisták lennének? Na jó, Raul 8-10 év múlva talán felkerülhet a listára :)

No, forza Juve.

A cár azért nem volt annyira klubhű, a 10 Sampos év ellenére játszott a Milanban, előtte meg valami gyengébb csapatban is.

PS: meg is van:
Pietro Vierchowood (jól írtad)
1976-1981 Côme
1981-1982 Fiorentina
1982-1983 AS Roma
1983-1995 Sampdoria Genes
1995-1996 Juentus Turin
1996-1997 Milan AC
1997-2000 Piacenza

#47 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 20:59

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 20:49

A cár azért nem volt annyira klubhű, a 10 Sampos év ellenére játszott a Milanban, előtte meg valami gyengébb csapatban is.

PS: meg is van:
Pietro Vierchowood (jól írtad)
1976-1981    Côme   
1981-1982    Fiorentina   
1982-1983    AS Roma   
1983-1995    Sampdoria Genes   
1995-1996    Juentus Turin   
1996-1997    Milan AC   
1997-2000    Piacenza

Közben beugrott, hogy Vierchowood játszott a Juvéban és a Sampban is; kivel kevertem össze?  :think:

#48 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 21:10

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 20:59

Közben beugrott, hogy Vierchowood játszott a Juvéban és a Sampban is; kivel kevertem össze?  :think:

Barchobázzunk: olasz? :)

PS:eszembe jutott: nem Mauro Tassottira gondoltál? 2 év Lazio, majd 17 év Milan.

Szerkesztette: Studi 2005. 01. 16. 21:14 -kor

#49 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 21:45

Tassotti lesz az, igen :up: De volt még másik ötletem, eszembe fog jutni.

Juve gól: les volt valóban. Kéne rúgni még legalább egyet, nehogy az legyen, mint a Parma ellen.

#50 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:13

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 21:45

Juve gól: les volt valóban.

Ez egy ilyen nap, a Realé is. :)

#51 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:21

Nagyon haragszom Capellora! Mi a pennának ráülni idegenben az 1:0-ra??? Ráadásul egymás után kétszer is megtörténik, gyengébb csapatok ellen. Ejnye.

#52 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:27

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 22:21

Nagyon haragszom Capellora! Mi a pennának ráülni idegenben az 1:0-ra??? Ráadásul egymás után kétszer is megtörténik, gyengébb csapatok ellen. Ejnye.

Nem láttam. :( Csak nem? :think: :D

#53 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 16. 22:28

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 22:21

És mi a pennának kell játszatni Ibrahimovicsot, mi a pennának nem lehet bedobni Birindellit Zebina helyére, miért nem lehet "kipróbálni" Tachinardit Blasi, de legfőképp Appiah helyett...
A többiek teljesítményével elégedett voltam, de akkor is kár ezekért a pontokért.... :(  :(

#54 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:29

Idézet: olaj - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 22:28

És mi a pennának kell játszatni Ibrahimovicsot, mi a pennának nem lehet bedobni Birindellit Zebina helyére, miért nem lehet "kipróbálni" Tachinardit Blasi, de legfőképp Appiah helyett...
A többiek teljesítményével elégedett voltam, de akkor is kár ezekért a pontokért.... :(  :(

Csak igen! :D :D

#55 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:39

Így sikerült :D Szar ügy. Megnyert meccs volt, pedig nem volt rossz a Cagliari.

Az a baj, hogy alapvetően jó a taktika, de nem nagyon fér bele a hiba. Akkor lehet csak 1:0-ra megnyerni a meccseket, ha hátul figyelnek a gyerekek. Ilyenkor vagyok mérges, miért nem lehetett kicsit rámenősebben rácsúszni Stamra, amikor ingyen igazolhatóvá vált... Vagy tényleg játszatni Birindellit, Tacchinardit, mikor látszik a fáradtság Zebinán.

A csapat legjobbja most Emerson, ami sok dolgot elmond a kreatív játékkal kapcsolatban. De még nem is lenne ez baj, ha az az önző, idióta Capello-kedvenc Zlatan be-berúgna meccsenként egy-egy helyzetet az adódó 8-10 lehetőségből. Remélem, jövő héttől nem Trez, hanem Zlatan cseréje lesz Alex.

#56 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:46

Owen gyönyörűen megoldotta! :respect: Nyilasi csütörtökön arról beszélt, hogy a Realnál eddig nem jött neki ki a lépés. Ez volt a 7. bajnoki gólja, az ősszel egy hónapig a hátán vitte a csapatot. :)

Kettő és egy pici bajnoki, három győzelem, nem rossz kezdés, még ha a játék hagy is kívánnivalót maga után.

#57 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:46

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 19:50

Sajnos ne tudták hozni a meccset. Volt adok-kapok, mind helyzetek, mind keménység terén. Talán egy kicsit jobb volt a WBA, de a hosszabbításban kaptak egy buta gólt szöglet után. Gerzsonnak voltak jó passzai, ezzel az új Campbell gyerekkek lehet, hogy tudnak valamit kezdeni majd, a Greening-Earnshow-Gera középpálya eddig sem volt annyira gyenge, mint azt a helyezésük mutatja, csak hát a csatárok hiánya. :(

Hát, lehet más meccset néztünk.

Az én véleményem:

WBA első félidőben az első 20 percben lefocizta a pályáról a fulhamet. Csak earnshow 2 ziccert szúrt el, és azon kívül is voltak helyzeteik. Később kiegyenlített lett a meccs, aztán a 40. perctől a Fulhamnek volt pár jó perce. De a második félidő megint kiegyenlített volt végig. Aztán a végén a Fulham meg tudta csinálni azt, amit a WBA-ból senki. Vagyis kihasználni a helyzetet.

Egyébként általános véleményem, hogy earnshowon ment el az egész meccs, 4 ziccert szúrt el a meccsen. Sőt 5-öt, ha azt is beleszámolom, amikor Gera tiszta lövőhelyzetben lett volna, ha nem zavarja meg Earnshow. Ma szerintem a csapat legrosszabb játékosa volt. Nem értem miért játszott végig. Sőt egyáltalán nem értem miért nem cserélt 1-et sem, a kényszerű cserén kívül az edző.

#58 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:47

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 20:51

Error, nem volt ez olyan sima... Egy szava nem lehetne Ancelottinak, ha ez a meccs X, viszont én qrva mérges lennék az Udinese edzőjének a helyében: az első gól hatalmas védelmi hiba volt, a másodikról nem is beszélve, ami valóban megroppantotta a csapatot. Emellett - ahogy írod - volt az Udinesenek kapufája (a Milannak is, tudom), Dida megint elég jól védett, úgyhogy a helyzetek alapján ez simán lehetett volna egy X. (A labdabirtoklással, fölénnyel ne gyere, mese. Ilyen alapon a Barcelona az elmúlt 6-8 évben mindent meg kellett volna, hogy nyerjen.)

Persze a Milan a legjobb csapat a világon, tudjuk, de ezen a meccsen semmiképp nem érdemelt kétgólos győzelmet.

PS: végignéztem a meccset, nem csak az Udinese - amúgy tényleg mutatós - gólját.

Egyaltalan nem neztem a labdabirtoklast, mivel az boritekolhato szinte mindig(meg a juve ellen is idegenben :p ).
Ahogy en lattam: Az elso gol gyonyoru volt :D, a masodikat is egy milan jatekos szerezte :D . Helyzetek alapjan az Udine lohetett volna 3 golt a milan 7 et. szal a dontetlen semmi kepp sem lett volna jogos :p
De nincs vita jo meccs volt, amin gyoztunk es kesz. :respect:
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#59 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:52

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 22:46

Hát, lehet más meccset néztünk.

...

Bocs, azt nem írtam, hogy az első félidőnek csak a legvégét láttam, és a második félidőt. Ezek alapján írtam a véleményem. Earnshow szerintem azért nem akkora kutyaütő, legalább a kapu elé tudott kerülni, Kanuval ellentétben.

#60 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:57

Igen, aztán a kapu előtt, telibetalálta van der sart, vagy ellőtte 5m-el mellé 3m távból :D

Lehet, hogy máskor nem kutyaütő de ma az volt. Ma tán még Horsefield is jobb lett volna :D

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.