Az olasz meccsen mi is a felső karéjban voltunk, kapu mögött, ahol Te is mondod. Valóban semmit nem lehetett látni. A Nou Camp annyival tűnik jobbnak, hogy igaz, kegyetlen magasan vagy, viszont a pálya közel van hozzád. Ha megnézed ezt a képet:
http://users.atw.hu/...es/IMG_8409.jpg - ezen lehet látni, hogy a legfelső helyeken sem vagy olyan messze a pályától, mint akár mondjuk mi voltunk tegnap a XIII-as szektor huszanvalahanyadik sorában.
A nézelődés úgy ment, hogy ki volt rakva mindenfelé egy-egy olyan kis plakát, amit a tegnapi első képen láthattál, és kordonokon belül kellett menni, hogy ne mindenki össze-vissza bóklásszon és eltévedjen, ugyanakkor annyi időt töltöttél egy helyen, amennyit akartál. Kísérő kanyarban sem volt, el is tököltük az időt, így fél óra maradt a végén a shopra. Az meg körülnézni is kevés volt... (Mindegy, így is vettem 3 készlet poháralátétet

, egy mezt Öcsémnek, egy gatyát magamnak, meg egy hamutartót szintén Öcsémnek - volt neki már egy, de a munkahelyen a takarítónő összetörte

) Különben belül nagyon hangulatos a stadion, még Kedvesemnek is tetszett, pedig Ő ennyit tud a fociról:
- Milyen állat a Juventus, Baba?
- Zebra!
- Milyen színű a Fradi?
- Zöld-fehér!
- Barcelona?
- Hmmm.... piros!

(Mostmár tudja a frankót

)
- Kinek nem drukkolunk?
- Milan, Manchester, Bayern, Újpest!
- Ki a legjobb focista?
- Puskás, Maradona, Platini, Zidane, meg a kis szipus Gera!
Zacsi, mint a Juve hőse, kész röhely, de azért kellemes emlék
Öcsém meg régen németeket szerette (Lothar, Littbarski

, Klinsmann, Völler, stb), aztán átnyergelt a hollandokra, és a nagy Ajax-generáció óta Overmars volt a kedvence. Jó focista volt, de pont a Barcelonában - ahogy a pultos gyerek mondta a Barca shopban - "he was more of a problem than a player"...
A kék gatyás sztorit én is Öcsémtől hallottam (neki persze olyat hoztam), utánaolvas mindennek, naponta nézi az fcbarcelona.com-ot. Biztos azért, hátha visszatér Overmars