HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2141 Felhasználó inaktív   rainwood 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 17. 18:45

Idézet: Csiresz - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 19:35

Srácok kövezzetek meg, de én igenis látok fejlődést a magyar labdarúgásban!
Amit ma műveltek a fiúk az egész egyszerűen fantasztikus volt. Lehetett látni rajtuk az akarást, azt hogy igenis számít nekik az eredmény, és nem sz@rnak rá nagy ívből.
Hogy ehhez mennyi köze van Matthäus-nak azt nem tudom, de mindenesetre csak így tovább!  :respect: Ha ez a forma kitartna, igenis elérhetőnek tűnne a 2008-as eb indulás!

Mert van is! Régebben szinte csak védekezett a válogatott, most már tudunk gólt is rúgni. Igaz, a védekezés gyengült, de sztem ha lassan is, van esély a javulásra.

Ráadásul nézhető is a játék, ami sokat számít abban, hogy mennyien látogatnak ki a stadionba. És minél több szurkoló van, akik hangulatot csinálnak, annál buzgóbban játszanak a fiúk.
Mindegy, hogy mit érsz el az életben.
A gyászmenet hossza úgyis az időjárástól függ...

#2142 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 18:56

Az 51. perc elején lehetett hallani (nagy hangerő mellett), hogy mondandója végén Király odaordít egy "bazmeg"-et is gondolom a sorfal egyik tagjának  :D (nem hallucináció, direkt figyeltem, mit mond)
Nem fontos, csak érdekesség...  :) (természetesen a Magyarország-Argentína meccsen)
Kiváncsian várom a Horvátország-Brazíliát.. remélem az is ilyen jó lesz.
Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#2143 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 17. 19:36

:offtopic:
No fijúk! Szóljatok mán hozzá! Bezzeg ha szarul játszunk, akkor nem fukarkodtok a bötűkkel!  :think:  :D

Jók voltunk.  :respect: Szerintem.

#2144 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 17. 21:02

Mit szóljunk? Majd holnap kielemzem. :) Most nincs időm rá.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2145 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 21:25

Szerintem egész jó meccs volt, bár tőlem nem meg szokott módon kicsit hibáztatom a bírót az egész meccsen történt események miatt, ugynakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a helyzeteinket nem a bíró hagyta ki... :rolleyes: Minden figyelembe véve szerintem a meccs és a végeredmény jól mutatta a két csapat helyzetét. Én 2-1-et számoltam oda és be is jött... Fogadni kellett volna... :omg:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#2146 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 21:25

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 11:54

Mégis csak egy piszok mázlista góllal tudták megverni a lesajnált kis újonc csapatot a Wigan-t!

A "szagértők" azt mondják, hogy az újonc csapatok sima kiesők lesznek idén. Én pedig a Chelsea elleni meccs alapján azt üzenem nekik, hogy ne igyanak előre a medve bőrére, mert ha ez a kis csapat mindig így tud játszani, akkor az élmezőnyben is végezhetnek!  :respect:

Hát ezt mi is végigizgultuk a kedvenc krimcsimben ..... :up:

Nagyon megérdemelte volna az ujonc csapat minimum az x-et..

:respect:
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#2147 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 21:29

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 12:01

Ezt a bemutatót bármely brazil 6 éves megcsinálja a kis gumigolyóval, amihez imho nagyobb érzék kell :D

A világ legjobbjai között van, de az elfekvöben sajna mint a mi Törönk..
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#2148 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 22:23

Jó volt a hangulat, király volt Gera és Ayala, jó volt D'Alessandro és Juhász Roland, jó volt mindkét csapat, szép volt az idő, viszont...

Gyerekek, mi volt a taktikánk? Mi volt a felállás? Én láttam 4-4-2-t, 4-4-1-1-et, 4-5-1-et, meg még néhány variációt. Huszti és Takács szélsők, nem meglepő, hogy ilyen mocsok gyengék voltak. Bognár nem tud passzolni, vegyük észre. Messzire még elívelget, ha nincs 30-40 méteres körzetben ellenfél, de pontos rövid passzra nem képes. Torghelle sem, így őt tilos bevonni az összjátékba. Ennek ellenére jók voltunk, mert ma voltak olyan játékosaink, akik el tudtak lazulni. Szóval szerintem nem csapatként voltunk túl jók, inkább egyénileg játszott egy-egy ember jól. Lássuk: Király, Éger, Juhász, Böőr, Gerzson, Torghelle jó volt, Halmosi és Vanczák határeset, a többieket hagyjuk...

Merket soha többet nem akarom ebben az országban látni, össze-vissza fújt szombaton és most is. Valaki elmagyarázhatta volna neki, hogy egy sörmeccsre és egy barátságos meccsre jött, és a hazai csapat az, akit a honfitársa dirigál. A konkrét hibáit megszámolni is nehéz lett volna, viszont egyet kiemelek: miért kellett azt a szerencsétlen Messi gyereket lezavarni?

Még egy mondat Geráról. Aki régóta olvassa a topikot, tudja, hogy a Fradi-idők óta egyik kedvenc játékosom, született tehetségnek és zseninek tartom. Ma megmutatta, miért. Igaz, hogy volt pár pontatlan passza (ami a töketlen csapattársaknak jobban köszönhető, mint neki), ugyanakkor öröm volt nézni, ahogy szó szerint befűzi a rutinos argentin játékosokat. Nem is tetszett az argentinoknak, aprították keményen.

Ja, és még egy mondat a közönségről: a mai teljesen jó volt, tetszett, hogy szurkoltunk rendesen, hogy ki mertük fütyülni a neves ellenfelet, ha rászolgált, és hogy akkor is biztattuk a csapatot, amikor gyengébben ment a játék (az első félidőben volt egy bő negyed óra, amikor nyomoztuk a tököt).

Summa summarum: kellemes focieste volt.

#2149 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 23:56

A fent irtakkal 1et értek, fergeteges meccs volt ;) 1ike a legjobb meccseknek amiken valaha voltam...
Gerzson kár hogy azt mellé lőtte, de megmutatta hogy mit is tud....
Crespotol nagyon tartottam, de nem nagyon viritott, volt pár amitöl tátottam a számat, de a 2odik félidő vége fele többet volt füvön mint állva.. :rolleyes:
Első félidőben volt olyan hogy a félpálya közelébe sem tudtunk kijönni ugy beszoritottak, de 2odik félidő elején nagyon szépen játszottunk 15-20 percet, végére meg tök összevissza volt már...ha azokból 1 is bem1 ma történelmet irtunk volna, mint pár éve ugyanitt az olaszok elleni asszem 2-2, az is fergeteges meccs volt :smoker:
Végezetül; naon jó helyen ültünk, csak aza fránya futópálya, avval is messzebb kerül az ember a pályától ;)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2150 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 00:31

Szerintem nagyon jó volt a meccs, igaz én a televízióból követtem nyomon az eseményeket.
Jó volt látni a srácokat, hogy igy tudtak játszani. Úgy érzem sokat fejlődött a csapat ebben a nyárban, ez nagyon látszott a Real elleni meccsen is, de a mai egyértelműen. Lothar sem tűnt most idegesnek, ellentétben a korábbi meccseken látottakkal.
Viszont a két szélső, Huszti és Takács valahogy nem voltak ma formában :(
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#2151 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 18. 06:19

"miért kellett azt a szerencsétlen Messi gyereket lezavarni?"

Az Argentin kétszer ütött nem egyszer, és direkt szándékosan. Nincs helye a pályán az ilyen magatartásnak. Érdekes én kifogástalan bíráskodást láttam, nem tudom mit kellett volna csinálnia? Pedagógiailag nagyon jó volt hogy kiállította, Maradonával ugyanez a probléma volt fiatalkorában.

Szerkesztette: ottokar 2005. 08. 18. 06:21 -kor

#2152 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 08:00

Azért szerintem nem volt kifogástalan. De nem is volt bűnrossz.
Egyébként is: egyszer miért ne hajolhatna felénk a bíró keze? Hányszor cseszett már ki velünk hülye bíró, emlékezzetek csak! Kép

#2153 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 09:37

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 1:31

Úgy érzem sokat fejlődött a csapat ebben a nyárban, ez nagyon látszott a Real elleni meccsen is, de a mai egyértelműen. Lothar sem tűnt most idegesnek, ellentétben a korábbi meccseken látottakkal.

A Real elleni meccsen egy szedett-vedett csapat játszott, azon nem látszott szerintem semmi. A tegnapi meccsen is inkább az, hogy egyesével összeszedték magukat a gyerekek, a csapatjáték nem volt szerintem sem egységes, sem koncepciózus.

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 1:31

Viszont a két szélső, Huszti és Takács valahogy nem voltak ma formában :(

Lehet, hogy formában voltak, de - ahogy írod - ők szélsők. Tegnap viszont nem szélen játszottak...

#2154 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 09:41

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 13:26

:cool:

Egy szentély. Kívülről ronda, ráadásul fel is újítják éppen, belülről viszont király. Van még néhány kép (sajtópáholy, öltöző, játékoskijáró, múzeum, stb), ha érdekel, felrakosgatom őket.

Jöhetnek!
Szeretem a képes beszámolókat... :)
Kívülről mekkora a stadion?
Csak azért, mert pl. a Bernabeu sem valami nagy, viszont belül nagyon mély...
Zalayeta eszedbe jutott?  :D

#2155 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 10:24

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 7:19

Az Argentin kétszer ütött nem egyszer, és direkt szándékosan. Nincs helye a pályán az ilyen magatartásnak. Érdekes én kifogástalan bíráskodást láttam, nem tudom mit kellett volna csinálnia? Pedagógiailag nagyon jó volt hogy kiállította, Maradonával ugyanez a probléma volt fiatalkorában.

Az milyen, hogy "direkt szándékosan"?

A kifogástalan bíráskodást nem tudom, mikor láttad. A helyszínen ülők jelentős része szidta Merket, mint a bokrot, rengeteg kétes ítélete volt.

Pedagógia? Van neked bármi fogalmad a pedagógiáról? Ez mindössze egy túl szigorú és merev döntés volt, a pedagógiához semmi köze. Több szempontból sem helytálló, amit írsz. A bírónak mindenekelőtt nem feladata, hogy nevelje a játékost. Az adott meccset kell kézben tartania. Ezt viszont az igazán jó bírók nem úgy csinálják, hogy kiszámíthatatlan módon osztogatják a lapokat (mint Merk tegnap; Gera faragásáért nem adott sárgákat egyszer sem, Messi akár joggal gondolhatta, hogy a tegnapi meccsen egy kis durvaság akár bele is fér - amit én nem támogatok, de Merk a viselkedésével sugallt). Az igazán jó bírók, mint Puhl, Vessiere, Milton Nielsen, Collina és a többiek egyáltalán nem arról híresek, hogy lappal fegyelmeznek. Puhl pl. csak a legvégső esetben osztott lapot. Egy játékost nem úgy kell megfegyelmezni, hogy az első faultjánál kiállítod.

Maradona nem tudom, hogy kerül ide, de ha már szóba hoztad, említsük meg, hogy egész pályafutása alatt fegyelmezetlen volt.

#2156 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 10:34

Idézet: olaj - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 10:41

Jöhetnek!
Szeretem a képes beszámolókat... :)
Kívülről mekkora a stadion?
Csak azért, mert pl. a Bernabeu sem valami nagy, viszont belül nagyon mély...
Zalayeta eszedbe jutott?  :D

Kis türelmet kérek, nem fogom elfelejteni.

Kívülről a stadion elég nagy, de inkább magas, mint széles. Látszik is az egyik képen, hogy több szintre bontható a nézőtér. Elég meredeken állnak a lelátók, ha lenézel és tériszonyos vagy, meg is szédülsz. Én eddig a Népstadionban, a Parc des Princes-ben és a Stade de France-ban voltam, mindegyiknek laposabb szögben állnak a lelátói. Az is félelmetes, hogy  - ahogy mondjuk az Üllői úton - nagyon közel vannak a nézők a pályához, nincs futópálya vagy melegítő zóna, "bukótér", semmi. Egy katlan. Teltháznál el sem tudom képzelni, milyen lehet a hangulat. Biztos félelmetes.

Zalayeta? Simán :cool: Majdnem vettem a Barca shopban egy Juve-bézbólsapkát :D Rendelésre kellett hoznom egy mezt (gatya, felső, rajta 11 Overmars felirat) Öcsémnek, nagy Overmars fanatikus volt. A gyerek, aki a matricákat vasalta a pólóra, szabályosan kiröhögött :D Azt mondta, soha nem csinált még ilyen mezt, és csodálkozik, hogy valakinek ilyen kellhet. Szerinte(m is) Overmars a Barcában annyit volt sérült, hogy értékelhetetlen a teljesítménye. Pedig az Arsenalban nagyon jó volt. Szóval nem vettem sapkát, helyette hoztam magamnak egy új, bordó rövidnadrágot. Tudtad (tudtátok), hogy a Barcelona hosszú történelme során kizárólag kék nadrág járt az első számú mezhez? Idén bordó (azaz gránátvörös). Szentségtörés, de nekem az tetszett jobban :)

#2157 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 11:16

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 11:34

Kis türelmet kérek, nem fogom elfelejteni.

Kívülről a stadion elég nagy, de inkább magas, mint széles. Látszik is az egyik képen, hogy több szintre bontható a nézőtér. Elég meredeken állnak a lelátók, ha lenézel és tériszonyos vagy, meg is szédülsz. Én eddig a Népstadionban, a Parc des Princes-ben és a Stade de France-ban voltam, mindegyiknek laposabb szögben állnak a lelátói. Az is félelmetes, hogy  - ahogy mondjuk az Üllői úton - nagyon közel vannak a nézők a pályához, nincs futópálya vagy melegítő zóna, "bukótér", semmi. Egy katlan. Teltháznál el sem tudom képzelni, milyen lehet a hangulat. Biztos félelmetes.

Zalayeta? Simán :cool: Majdnem vettem a Barca shopban egy Juve-bézbólsapkát :D Rendelésre kellett hoznom egy mezt (gatya, felső, rajta 11 Overmars felirat) Öcsémnek, nagy Overmars fanatikus volt. A gyerek, aki a matricákat vasalta a pólóra, szabályosan kiröhögött :D Azt mondta, soha nem csinált még ilyen mezt, és csodálkozik, hogy valakinek ilyen kellhet. Szerinte(m is) Overmars a Barcában annyit volt sérült, hogy értékelhetetlen a teljesítménye. Pedig az Arsenalban nagyon jó volt. Szóval nem vettem sapkát, helyette hoztam magamnak egy új, bordó rövidnadrágot.

Hát igen, ez tényleg egy katlan...
Én a magyar-olaszon elég fent ültem és elmondhatom: ha a túloldalra támadtunk, jóformán semmit nem láttam.
Így jobb híján csak szurkoltunk! :)
Inzaghi góljait még csak-csak lehetett látni, de a Horváth Feriét csak megéltük... :)
Gondolom ez a barca stadionjában hatványozottan igaz lehet...
Egyébként bent a stadionban mennyire korlátozták a nézelődést?
Kisérő+rögzített útvonal, vagy kicsit szabadabb volt a dolog?
Egyébként nekem tetszenek az ilyen jellegű stadionok.Mestalla, Bombonera, Bernabeu.Megadják azt a pluszt, amit a hazai pálya jelent!

Zalán nagy ember!Mai napig elnevetem magam, ha visszeaidézem az estét.
Teltház, hosszabbítás, 120. perc...

Öcséd Overmars fanatikus? :)
A holland Dombi! :) Jópofa sztori.

Idézet

Tudtad (tudtátok), hogy a Barcelona hosszú történelme során kizárólag kék nadrág járt az első számú mezhez? Idén bordó (azaz gránátvörös). Szentségtörés, de nekem az tetszett jobban :)

Szerintem a nagy fanatikusokon kívül ezt itt senki nem ismerte.
Én csak a reklámmentes mezekről tudtam, amit ugye már kitárgyaltunk itt...

#2158 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 13:11

Az olasz meccsen mi is a felső karéjban voltunk, kapu mögött, ahol Te is mondod. Valóban semmit nem lehetett látni. A Nou Camp annyival tűnik jobbnak, hogy igaz, kegyetlen magasan vagy, viszont a pálya közel van hozzád. Ha megnézed ezt a képet: http://users.atw.hu/...es/IMG_8409.jpg - ezen lehet látni, hogy a legfelső helyeken sem vagy olyan messze a pályától, mint akár mondjuk mi voltunk tegnap a XIII-as szektor huszanvalahanyadik sorában.

A nézelődés úgy ment, hogy ki volt rakva mindenfelé egy-egy olyan kis plakát, amit a tegnapi első képen láthattál, és kordonokon belül kellett menni, hogy ne mindenki össze-vissza bóklásszon és eltévedjen, ugyanakkor annyi időt töltöttél egy helyen, amennyit akartál. Kísérő kanyarban sem volt, el is tököltük az időt, így fél óra maradt a végén a shopra. Az meg körülnézni is kevés volt... (Mindegy, így is vettem 3 készlet poháralátétet :cool: , egy mezt Öcsémnek, egy gatyát magamnak, meg egy hamutartót szintén Öcsémnek - volt neki már egy, de a munkahelyen a takarítónő összetörte :omg: ) Különben belül nagyon hangulatos a stadion, még Kedvesemnek is tetszett, pedig Ő ennyit tud a fociról:

- Milyen állat a Juventus, Baba?
- Zebra!
- Milyen színű a Fradi?
- Zöld-fehér!
- Barcelona?
- Hmmm.... piros! :D (Mostmár tudja a frankót :cool: )
- Kinek nem drukkolunk?
- Milan, Manchester, Bayern, Újpest!
- Ki a legjobb focista?
- Puskás, Maradona, Platini, Zidane, meg a kis szipus Gera! :cool:

Zacsi, mint a Juve hőse, kész röhely, de azért kellemes emlék :)

Öcsém meg régen németeket szerette (Lothar, Littbarski :respect: , Klinsmann, Völler, stb), aztán átnyergelt a hollandokra, és a nagy Ajax-generáció óta Overmars volt a kedvence. Jó focista volt, de pont a Barcelonában - ahogy a pultos gyerek mondta a Barca shopban - "he was more of a problem than a player"...

A kék gatyás sztorit én is Öcsémtől hallottam (neki persze olyat hoztam), utánaolvas mindennek, naponta nézi az fcbarcelona.com-ot. Biztos azért, hátha visszatér Overmars :D

#2159 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 00:18

http://www.nemzetisp...k=92658&oldal=7

A cikk többi oldalát is érdemes átfutni, de itt hiteles emberek szájából kifejezetten kellemes dolgokat lehet olvasni azokról, akiket tegnap dícsértünk (Juhász, Gera).

Most látom :hemuveg: , fentebb elírtam a röhej szót :D, elnézést érte...

Szerkesztette: Satriani 2005. 08. 19. 00:19 -kor

#2160 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 11:01

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 14:11

A Nou Camp annyival tűnik jobbnak, hogy igaz, kegyetlen magasan vagy, viszont a pálya közel van hozzád.

Igazad van, itt valóban csalóka a távolság!

Idézet

Különben belül nagyon hangulatos a stadion, még Kedvesemnek is tetszett, pedig Ő ennyit tud a fociról:

Hehe!  :up:  :D

Idézet

Öcsém meg régen németeket szerette (Lothar, Littbarski :respect: , Klinsmann, Völler, stb), aztán átnyergelt a hollandokra, és a nagy Ajax-generáció óta Overmars volt a kedvence.

Mi is legyen egy holland fanatikus kedvenc klubja, mint a barca... :)
Nekem azért a mostani csapat szimpatikusabb.Ronaldinho rulz! :)

Idézet

Gera tegnapelőtti játékát látva valahol sajnálom, hogy ennek a srácnak nincs pár társa a pályán.Legalábbis huzamosabb ideig.
Egy-két vb-t/eb-t nagyon megérdemelne!
Na mindegy, reménykedjünk! :)

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »