LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék.
Elküldve: 2005. 08. 24. 22:08
Elküldve: 2005. 08. 25. 07:58
A tegnapi meccs sajnos elég gyengusra sikeredett, a MU védelmét esélytelen volt áttörni. Ferdinand nagyon jól játszott, mindenhol ott volt, talán csak egyszer rúgta szögletre a labdát feleslegesen. Na meg az utolsó percben kissé sután szabadított fel, abból is szöglet lett. Nem értettem a loki taktikáját, ráadásul a vége felé elkezdtek ívelgetni, egy angol csapat ellen...
Bizzunk benne, hogy egy könnyű ellenfelet kapunk pénteken, és bejut a loki az UEFA csoportkörébe!
Ami hazánk bajnokságát illeti. Sajnálom, hogy ennyire gyengus ez a fradi. László Csabában is megrendült a bizalmam, össze-vissza változtatja a játékosok helyeit, meccsről meccsre. Így nem fog csapatot építeni! Az MTK jónak tűnik, pedig kerete nem jobb, a fradiénál. De egy összerakott csapat, mindenki azon a poszton játszik, ahova való, nem változtatnak ész nélkül meccsenként, stb. No meg Garamit nem kell bemutatnom. A magyar edzői stábról megvan a véleményem, de Garami Józsibácsit tisztelem, és becsülöm. Az okostojás Várhidi Petiktől meg kiütésem van...
Vasárnap ETO-Debrecen, remélem jó meccs lesz!
Apropó! Mi van a nagy Oli Kahnnal, hogy nem tagja a német válogatott keretnek? Sérült?
Idézet
Kapusok: Jens Lehmann (Arsenal), Timo Hildebrand (Stuttgart); Arne Friedrich (Hertha Berlin)
...
Elküldve: 2005. 08. 25. 08:04
Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 12:51
VIDEOTON (azért sem Fehérvár FC!
Majd mesélek kicsit később erről, hiszen a stadionavató gála egyik szervezőjeként (a város részéről) VIP karszalaggal a kezemen szaladgáltam a helyszínen.
A spori 8e emberről írt! VÉGRE!!!
Miért voltak ennyien? Ingyen volt a jegy, vagy a sör, vagy mindkettő???
Remélem, a későbbiekben is ennyien fognak kimenni egy bajnokira Fehérváron (is)!
Elküldve: 2005. 08. 25. 08:54
Idézet: GNR - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 8:58
Abban biztos lehetsz. Szerintem elkapjátok a Debrecent.
Elküldve: 2005. 08. 25. 09:12
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 9:54
azért annyira nem rázza meg öket a mu elleni vereség, ettől még a debrecen a legjobb hazai csapat szvsz perpill. szal etonak nagyot kene alakitania egy gözelemért
Elküldve: 2005. 08. 25. 09:23
Idézet: GNR - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 9:04
Remélem, a későbbiekben is ennyien fognak kimenni egy bajnokira Fehérváron (is)!
Megnéztem a jegyárakat. Nem nagyon lehet máshol ilyen olcsón meccsre járni. Van olyan rész ahova nők, nyugdíjasok, diákok 100 forintért mehetnek be
Idézet
Nő, Gyermek, Nyugdíjas, Diák 500.- Ft
G, F, E, I szektor 1.300.- Ft
Nő, Gyermek, Nyugdíjas, Diák 100.- Ft
Vendégszektor 1.300.- Ft
Nő, Gyermek, Diák, Nyugdíjas 100.- Ft
Bérletek: A, B, C, D szektor 10.000.- Ft
Belső parkolóval 17.000.- Ft
Névre szóló 15.000.- Ft
Belső parkolóval 20.000.- Ft
G, F, E, I szektor 7.000.- Ft
Álló 3.800.- Ft
A bérletek megvásárolhatók vasárnaptól a Sóstói-stadionban, majd a tervek szerint a Kuti Sportban (Alba-Plaza), valamint az IBUSZ irodában (Vasvári Pál köz).
Elküldve: 2005. 08. 25. 09:31
Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 10:12
Ha megverték volna a debreceniek a MU-t, akkor is hazai győzelmet tippelnék.
Elküldve: 2005. 08. 25. 09:43
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 10:31
a remény hal meg utoljára
Elküldve: 2005. 08. 25. 11:06
Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 10:43
:confused:
-----
Néztétek a BL kiemelési rendszerét? http://www.uefa.com/competitions/UCL/news/...sId=329449.html Egyelőre no comment, kíváncsi vagyok, mi a véleményetek.
Elküldve: 2005. 08. 25. 11:28
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 12:06
-----
Néztétek a BL kiemelési rendszerét? http://www.uefa.com/competitions/UCL/news/...sId=329449.html Egyelőre no comment, kíváncsi vagyok, mi a véleményetek.
Hogy lett elso a Real? :confused: Amikor iden semmit sem nyert meg.. sot.
Vagy en vagyok
Elküldve: 2005. 08. 25. 11:47
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 12:06
-----
Már megszokhattuk az UEFA-tól. A "nagy" csapatok minél tovább bent maradjanak.
Elküldve: 2005. 08. 25. 12:50
Ugye a Bajnokok ligája.
De kérdem én, az utóbbi öt év(amelynek eredményeiből állítják össze a rangsort) alatt pl. az Inter, vagy a Pool hányszor volt bajnok?
A válasz egyszerű...
Mindegy, innen szép nyerni!
Elküldve: 2005. 08. 25. 13:16
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 14:35
Hehe! Minden attól függ, hogy Abrakadabramovics meddig kíván "atyáskodni" a fiúk felett.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2005. 08. 25. 13:28
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 15:21
Most majdnem írtam valami szép hosszút, és cifrát Perezről, de inkább mégsem; hátha nem bírja a nyomdafesték.
Annyit megjegyeznék, hogy Owen tőlem mehet (bár tényleg jó volt legutóbb), de elég elkeserítő, hogy ennek a manusznak még mindig az a legnagyobb problémája a csapattal kapcsolatban, hogy kiket cserélgessen a csatársorban.
Előbb talán csapatot kellene építeni, mert az bizony nincsen. Sebaj, majd még egypár bajnoki 5., 7., 11. hely után, és amikor már évek óta nem nyert semmilyen kupát a Real... no, majd akkor rájön. Bár már ebben is kételkedem!
Elküldve: 2005. 08. 25. 13:32
Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 14:16
Peter Kenyon nem véletlenül ment át Londonba.Ő volt az, aki világhírű, fantasztikusan menedzselt csapattá tette a MU-t.Tehát annyi biztos, hogy most, mikor jól megy a Chelsanek teljes gázzal elkezdik nyomni őket Ázsiában és az Államokban.
Ha pedig beindul a szekér, már nem is kell majd a főnök bankszámlája.
Legalábbis ilyen mértékben biztos...
Na én asszem léptem.
Elküldve: 2005. 08. 25. 13:57
Idézet: GNR - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 8:58
Üdv néked GNR koma!
Idézet
Bizzunk benne, hogy egy könnyű ellenfelet kapunk pénteken, és bejut a loki az UEFA csoportkörébe!
Hát őszintén szólva én ilyen meccset vártam. Sejthető volt, hogy a Bordeaux elleni csoda (azaz "majdnem csoda") nem ismétlődik meg.
Én egyedül Sándort sajnálom. Milyen kínszenvedéss lehet egy ilyen játékosnak ilyen bal...fékekkel egy csapatban rúgni a labdát. Tegnap is élmény volt nézni a passzait, átadásait.
De amikor nehéz helyzetben nem rúgja el ész nélkül, hátrapasszolja, majd aki kapja az azonnal DURR BELE... egy k***a nagyot ész nélkül...
Bizony a magyar foci úgy 1986-ban meghalt. Ezek nem elég hogy focizni nem tudnak, nem értenek a szakmájukhoz (képzeljétek el, hogy minden mesterember az életben ugyanolyan lenne, mint Mekk Elek a mesében! Ugyanaz a szitu.), de még fejben is hülyék a focihoz.
Idézet
Hát tényleg szomorú. Éppen a MU elleni meccs kapcsán golndoltam erre, amikor a riporter a MU elleni statisztikákat említette, a győzelmek kapcsán... hát azt a Fradi-t és Vidi-t egy lapon nem lehet emlegetni ezzel a Loki-val. A Mai Fradi pedig...
Idézet
Úgy legyen!
Idézet
Ejj, hát nem tudod, hogy Lehmann a világ legjobb kapusa? Ami azért is biztos, mert ő maga mondta!
Elküldve: 2005. 08. 25. 14:09
http://www.xs4all.nl...uefa/index.html
Érdemes böngészgetni.
Elküldve: 2005. 08. 25. 14:34
Idézet: GNR - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 9:04
El kell keserítselek... ingyenes volt a belépés mindenki számára azon a napon; a gála miatt. Ezért voltak ilyen sokan.
A fedett lelátórész, és a hozzá kapcsolódó épületrészek, a belső tér egyébként szerintem nagyon szép lett. Kár, hogy a fedett rész teteje rövid, és oldalt nincsen plexi. Ha szemből fúj a szél, akkor eső ellen nem sokat véd a tető. (Ez történt egyébként vasárnap is.)
Sajnos az időjárás nem volt kegyes, szakadt az eső, így a fedett rész ülőhelyei szinte azonnal megteltek, mert mindenki ott keresett védelmet. Így aztán a többi (utánuk érkezők) ember már csak a fedetlen helyekre tudott menni.
Itt jegyzem meg, hogy ez volt életemben az első alkalom, hogy "testközelből" nézhettem egy labdarúgómérkőzést. Ott voltam a játékoskijárónál, a kispad és a kijáró között. Bent is körbejártam minden lényeges helyet. Ez nagyon klassz volt.
Azt már saját tapasztalatom alapján mondhatom, hogy mindenki 300 fokos lázban ég ilyenkor. Nem vagyok prűd, én is szoktam káromkodni, de ami onnan a két kispad felől elhangzott végig a meccs alatt... nem nagyon van kivétel. Az edzők, a játékosok, a csapathoz tartozó emberek úgy káromkodnak, szidják a bírót, a pályán lévő játékosokat (az edző, ha a "fia" bénázik), mint egy kocsis.
Talán hallottátok, hogy volt egy kettős kiállítás; egy Honvéd és egy VIDI játékost küldött a spori az öltözőbe verekedésért (plusz a kispadról Bozics-ot, aki ugyan békíteni ment fel a pályára, de akkor már le volt cserélve. Buta szabálytalanság. Semmi keresnivalója nem volt a pályán).
Nos azt hallottátok volna, ami rendezett a két nagypofájú. Egymás összes felmenőjét felemlegették, alig tudták őket beterelni az öltözőbe. Amint beértek, nekiálltak szétszedni a vadonatúj öltözőket.
Hát igen. Azért adott ám a város, és a klub százmilliókat a stadionra, hogy ilyen barmok mindjárt az ünnepélyes átadás után szétszedjék.
Ráadásul beszéltem egy biztonsági őrrel, aki azt mondta, hogy a múltkor valamelyik a szaunába húgyozott be.
Jah, és azt nem is mondtam, hogy a második félidő előtt az öltözők előtti előtérben tartózkodtam, jöttek ki a csapatok, tőlem egy méterre mentek ki a pályára, amikor az egyik VIDI-s (a nevét nem tudom; egyedül Kuttort ismertem fel... ezeket a nullákat nem ismerem én) mellém ér, és ..."Khrrrrr....tyuuuu"... olyan turhát vágott ki oda elém a folyosóra... majdnem leköpte a cipőmet.
Szóval a kultúra jelen van ám a magyar fociban rendesen!
Ellenben Disztl Dávid bemutatkozása jól sikerült. Alig 30 percet volt pályán, de fejelt egy szép gólt, szép akciókat vezetett, és a harmadik gól is neki köszönhető. Szerintem érdemes lesz őt figyelni. Remélem, mindig így tud játszani, és még időben kikerül külföldre egy jobb csapatba! Eleve jó lenne, ha végre egy "régi, nagy öreg" szintén focista fia mutatna is valamit az édesapja erényeiből a pályán, mert eddig ez nem volt jellemző!
Elküldve: 2005. 08. 25. 15:23
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 9:54
Azt én is remélem, de akkor hogy váltjuk le ezt a "szimpatikus" Reszelit?
Elküldve: 2005. 08. 25. 16:27
Idézet: Windy - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 16:23
Mikor jöttök az Üllői útra?
_____
BL-csoportok:
A-CSOPORT:
Bayern München (német)
Juventus (olasz)
FC Bruges (belga)
Rapid Wien (osztrák)
B-CSOPORT:
Arsenal (angol)
Ajax Amszterdam (holland)
Sparta Praha (cseh)
FC Thun (svájci)
C-CSOPORT:
Barcelona (spanyol)
Panathinaikosz FC (görög)
Werder Bremen (német)
Udinese (olasz)
D-CSOPORT:
Manchester United (angol)
Villarreal CF (spanyol)
Lille (francia)
Benfica (portugál)
E-CSOPORT:
AC Milan (olasz)
PSV Eindhoven (holland)
Schalke 04 (német)
Fenerbahce (török)
F-CSOPORT:
Real Madrid (spanyol)
Olympique Lyon (francia)
Olympiakosz (görög)
Rosenborg (norvég)
G-CSOPORT:
Liverpool FC (angol)
Chelsea FC (angol)
RSC Anderlecht (belga)
Real Betis (spanyol)
H-CSOPORT:
Internazionale (olasz)
FC Porto (portugál)
Glasgow Rangers (skót)
Artmedia Bratislava (szlovák)
Még nem volt időm átnézni az egészet. Annyi szent, hogy a Juve egy közepes erősségű csoportba került, és kötelező számára a továbbjutás.

Súgó
A téma zárva.