Nagyjából egyetértek.
Del Pieroval kapcsolatban az az érdekes, hogy mindenki tiszteli őt a világ labdarúgásában, úgy tűnik, csak Capello nem. Vissza lehet szépen is vonultatni valakit, és így is. Capello nagy edző, de respektből nálam ebben az ügyben megbukott.
Zlatannal két baj van. Egyrészt sok meccsen egy öncélú cselezőgép, értelmetlen a csapatban tartani, mert ilyen meccseken a gólnak a közelébe sem kerül. Másrészt Capello úgy tűnik, mit sem törődik ezzel, és a végsőkig a pályán hagyja a bosnyákot. Inkább játszana a bicebóca Zalayeta, aki ha helyzetben van, nem a világ legnagyobb gólját akarja rúgni, megelégszik egy csúnyával is. Bánja a halál...
Idézet: olaj - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 16:13
Mancini jöhet!Nekem szimpatikus a játéka.
Róla már beszéltünk, ha jól emlékszem. Nem az a kérdés, hogy jó focista-e (jó hát), hanem az, hol játszana a Juventusban. Ha Camoranesi helyett, akkor azt mondom, muhaha, arra a helyre a jelen labdarúgásában nem tudnék hirtelen két jobb játékost mondani. Ha pedig Zebina helyén, akkor azt mondom, a Juve nem a Real Madrid, hogy legyen neki egy bekként is bevethető szélsője. Mancini nagyon jó jobb oldali középpályást tud játszani, de védőnek nem tűnik olyan erősnek.
Dacourt megintcsak nem az a hihetetlenül koncentrált futballista, mint mondjuk Emerson vagy Camoranesi, akiket gyakorlatilag nem lehet kizökkenteni a meccsből, és minimális formaingadozással végignyomnak egy szezont. Minek még egy idegbeteg a csapatba? Ott van Zlatan, jönne a pattanásos képű, szerény gyerek Bariból, nekem nem hiányzik még 3 piros lap egy bajnokság alatt. Dacourt nagyon jó képességű játékos, a Fradiban örömmel látnám, de a Juventusba ő nem elég érett, mondhatni, felnőtt. Inkább meg kellett volna tartani Enzót, ha mindenképp a középpályára kell ember.
Idézet: olaj - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 16:13
Ha már így állunk, remélem Vieri is hamar megtalálja Interes önmagát!

Vazz
Miccolinak meg egy kalappal. Szerintem simán tudná ő is hozni azt, amit esetleg Dacourt, de mindegy.