HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2261 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 03. 10:54

Idézet: Windy - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 10:51

Senkit nem érdekel a Málta elleni meccs, vagy már sorban álltok a stadion előtt? :D

milyen meccs? mas programom lesz este. :smoker:  Ma este lesz?  :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2262 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 11:24

én dolgozom 10ig  szal felejtős sajna, kötelező győzelmet várok a csapattól, Gerzsontól meg Torghellétől meg gólokat ;)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2263 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 11:25

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 11:54

milyen meccs? mas programom lesz este. :smoker:  Ma este lesz?  :think:

magyar - málta meccse, utolsó elötti meccs, kötelező 3 pont kell ha reménykedni akarunk az uccsó meccsen.

#2264 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 13:19

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 12:25

magyar - málta meccse, utolsó elötti meccs, kötelező 3 pont kell ha reménykedni akarunk az uccsó meccsen.

Ezen kívül még 3 meccs van hátra a VB-selejtezőkből. Málta és Svédország itthon, aztán Bulgária idegenben, Horvátország itthon.
Szerk.: Szvsz ezekből, ha 9 pontot szerzünk az már nagy bravúr, de valszeg az sem elég.

Szerkesztette: Windy 2005. 09. 03. 13:21 -kor

#2265 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 13:22

Vszínű megnézem, de igazából a svédek elleni meccset várom.
Ott lehetne bizonyítani...

#2266 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 13:25

most nézem hogy Davids a Spursben, hmmmmm ;) sok premier league-es csapat megerősödött , első 5-6 európai kupás helyért hatalmas verseny lesz ahogy elnézem  :smoker:  :cool:

#2267 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 20:26

No mi az, senki nem nézi a meccset? 1-0.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#2268 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 20:41

Épp szünet van, de a lényeg már most látszik:

A máltai csapat komoly ellenfele hazánk válogatottjának, közel sem állnak be védekezni, mint ahogyan a "szakértők" megjósolták. Szellemes megoldásaik, gyors labdakihozatalaik vannak és ha a néger csatáruk nem bénázza el a ziccerét, akkor bizony Király hálója góltól zörgött volna.

A magyar csapatból 2 név emelkedik ki, Gera szokásos kreatív megoldásaira sajnos senki nem tud válaszolni. A másik "kiemelkedő" Torghelle, aki egy pancser talált gólón kívül csak lesre futni és reklamálni tud, Halmosi ajtó-ablak beadását szépen elbénázta. A baj, hogy a támadások 90%-a rá épül... Kenesei hozza a tőle megszokott jónak mondható játékot, a többiek kissé szürkék. Hátul a védők vicces dolgokat művelnek, 3 védő 1 ellenfél ellen 3* veszítette el a labdát :Đ Nagyon szép volt a félidő végén Böőr lövése, nagyon szép mozdulat volt. Első félidő alapján ez a magyar válogatott nem méltó a vb szereplésre.

Remélem a második félidő megváltoztatja a véleményem :)

#2269 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 21:00

2-0
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#2270 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 21:29

Idézet: Seven of Nine - Dátum: 2005. Sep. 3., Saturday - 22:00

2-0

4-0  ;)
JóSebesség

#2271 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 21:46

Hmm, a végeredmény (4-0) alapján felületes szemlélő azt gondolhatja, hogy a magyar válogatott lehengerlő volt. Ha a valóságot figyeljuk sajnos jóval árnyaltabb a kép. 2 írtózatos potyagól, egyik Torghelle másik egy máltai védő nevéhez fűződik. Takács ugyan szédületes gólt lőtt, de előtte csupán össze-vissza rugdosott felmentéseivel lehetet észrevenni. A második félidő teljes egészében a mienk volt, sok helyzetünk volt, de csupán 1 szögletet sikerült értékesíteni --> helyzetkihasználásunk tulajdonképpen csapnivaló. Ennek ellenére bíztató volt látni az akaratot és a nyilvánvaló küzdeni akarást, de én úgy gondolom illik helyén kezelni ezt a győzelmet. Ezzel a helyzetkihasználással Svédország ellen (se a többi csoporttársunk ellen) nem sok esélyünk van. Torghelle pedig egyenlő a 0-val, semmit(!) nem tudott hozzárakni a válogatott játékához.

u.i.: A "szakkommentátorok" újfent hozták a megszokott színvonalat, azonnal ellőtték az összes nagyzó kifejezést, amit csak a sportújságírás szótára megenged, szánalmas. A mentalitásra pedig legjobb példa az egyik sokatmondó beszólás Halmosi egyik alapvonalnál történő elfutásánál: "... talán jobb lett volna elesni(?!?), ahelyett hogy megpróbálja beadni..." Megalol  :lama:

#2272 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 21:54

Takács Ákos meglepett egy bombagóllal, és ezt követően küzdött, elötte viszont arra rúgta a labdát amerre állt sajna.Szóval... , a bombagól és a küzdés mellett maradjon.
Thorgelle Sanyi berúgta a gólját, csak sok sajna sok lesrefutása, de tetszett a fegyelme, melyekkel lereagálta ezeket, mármint önmagához viszonyítva.
Rajzczi Péter a szokásos megyeri úti 1 gólját itt is megszerezte. A hazai pálya előnye. :cool:
Sok jó teljesítmény a második félidőben, megérdemelten nyertünk ilyen arányban is.

Ezen a mérkőzésen egy jó magyar válogatottat láttam, gratula.

A Svéd meccs. Nagyon nehéz lesz, szorítok a csapatnak.

A VB kijutás eselyéhez (1-2 hely) győzelmi kényszer van a csapaton a hátralévő mérkőzésekre.  :think:

A véleményem. Mattheus egy évet késett, mert ha most vágnánk neki a sejejtezőknek, sokkal több esélyünk lenne. Vannak olyan dolgok a csapat játékában, ami bíztató a jövőre nézve. Bármi is lesz a csoportban, én arra szavazok, hogy Mattheus maradjon még 3 évig.

Szerkesztette: Macska 2005. 09. 03. 21:57 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2273 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 22:23

Idézet: Macska - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 22:54

A véleményem. Mattheus egy évet késett, mert ha most vágnánk neki a sejejtezőknek, sokkal több esélyünk lenne. Vannak olyan dolgok a csapat játékában, ami bíztató a jövőre nézve. Bármi is lesz a csoportban, én arra szavazok, hogy Mattheus maradjon még 3 évig.

Ritkán értek Veled egyet, sőőt fogsz Te még itt kapni hideget-meleget a törzstopikolóktól, de kb. én is így látom. De a svédek ellen nehéz lesznyerni. Én szorítok a csapatunknak.

#2274 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 22:42

Én nem a pillanatnyi helyzetet nézem, hosszabbtávra próbálok "gondolkozni". Az a baj, hogy Mattheus 1 évet késett, ha így állnánk neki a selejtezőknek, akkor több esélyünk lenne.

A magyar edzők szarok, és a saját klubcsapataikkal sem tudnak eredményt felmutatni, akikkel nap mint nap dolgnak immár lassan 20 éve. Kivétel az 1985-ös Videoton, és talán a Fradi BL csoport közdelmei. nemzetközi szinten, és immár lassan 20 éve nem voltunk világversenyen. Amióta Mattheus itt van, legalább 10-15 percre látok néha mai nemzetközi szintű játékot. Ha nem Mattheus a kapítány, akkor nincs Real, nincs Argentína sem. Tudatos mérkőzések, azzal az okkal, hogy ne szarjunk a gatyába, ha világsztárok ellen játszunk, és ha percekre is, de azért itt is nemzetközi színtű játék volt.
Matrtheus maradjon. Szeretem Urbán Flórit, de egy nagy barom sajna. Beállt a Mattheust támadó barom magyar edzők sorába. Egerváry,Garami,..., nagy 0-ák a csapataikkal nemzetközi szinten. Szentes Lázár Debrecenje legalább tavasszal is játszott a kupákban. Supka Attilla Debrecenje pedig az eggyik legnehezebb csapatot kapta sajna. MOst pedig eladják a játékosokat. A Debrecen kiszállt a bajnoki küzdelemből, télen még megy 2 meghatározó ember a Debrecenből.... .

Szerintem csak 3. leszünk, ez lesz a magyar edzők diadala. Bárcsak Mattheus 1 évvel korábban jött volna. Remélem, mégis marad.

#2275 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 23:04

Igen, majd a svédek ellen...

Takács nagy gólt lőtt és talán ki is futotta magát mindenki... :)
Tényleg van még Ljungberg? :think:

#2276 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 23:47

Igen, a svéd meccs. Nagy siker lenne a győzelem mert ki-ki mérkőzésen az Olaszország elleni itthoni  2-2 volt olyan eredmény, ami említésre méltó.
Jó lenne, ha a magyar edzők segítenék Mattheus munkáját, de elég nehéz helyzetben van. Akik igazán segítik, az Újpest, játékosokban már azért a Debrecen is,(bár a pálya biztosítása még nem megy nekik), és a Fradi. A többi eggyesület nem igazán szívvel lélekkel. Szerintem. Szomorú, pedig egy emberként kellene a válogatott mellé állni, csakhát.... .

Azt hiszem van Ljunberg, és mintha azt olvastam volna, hogy játszik is ellenünk. Legalábbis, így emlékszem..., halványan. :think:

Szerkesztette: Macska 2005. 09. 03. 23:49 -kor

#2277 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 09:29

Idézet: olaj - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 0:04

Tényleg van még Ljungberg? :think:

Első gólt Ő lőtte tegnap a bolgárok ellen.

Mättheus meg maradjon csak itt ahol van, és folytassa azt a munkát amibe belekezdett!
Azok a magyar "eddzők" akik piszkálják tehetnek egy szívességet... :mad:
Savanyú a szőlő, azt hiszem erre szokták mondani. Meg lehetne mutatni (vagy lehetett volna :think: ) hogy milyen f@szagyerekek, de sajnos ők csak az észosztáshoz értenek. :down:

Szerkesztette: Csiresz 2005. 09. 04. 09:30 -kor

"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#2278 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 10:25

Idézet: Csiresz - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 10:29

Első gólt Ő lőtte tegnap a bolgárok ellen.

Mättheus meg maradjon csak itt ahol van, és folytassa azt a munkát amibe belekezdett!
Azok a magyar "eddzők" akik piszkálják tehetnek egy szívességet... :mad:
Savanyú a szőlő, azt hiszem erre szokták mondani. Meg lehetne mutatni (vagy lehetett volna :think: ) hogy milyen f@szagyerekek, de sajnos ők csak az észosztáshoz értenek. :down:

Nem néztem részletesen az eredmények alakulását és ugye már azt se könnyű követni, hogy Ljungberg, vagy Larsson épp mikor vonul vissza véglegesen... :)
Köszi!

Az edzőkérdésről annyit, ide mindenképp külföldi edző kell.
Hogy Matthaus vagy sem, az más kérdés.De szerintem még nyugodtan dolgozhat tovább!

#2279 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 23:42

Idézet: olaj - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 11:25

Nem néztem részletesen az eredmények alakulását és ugye már azt se könnyű követni, hogy Ljungberg, vagy Larsson épp mikor vonul vissza véglegesen... :)
Köszi!

Az edzőkérdésről annyit, ide mindenképp külföldi edző kell.
Hogy Matthaus vagy sem, az más kérdés.De szerintem még nyugodtan dolgozhat tovább!

de vicces vki itt, Ljungerg és a visszavonulás  :omg:

#2280 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 08:44

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 0:42

de vicces vki itt, Ljungerg és a visszavonulás  :omg:

1.Nekem te ne vkizzél, ha válaszolsz a postomra!
2.Még ha rosszul is tudom azt, hogy Ljungberg már vissza akart vonulni a svéd válogatottból(ami a sok sérülés miatt már volt téma régebben), akkor se verd a fejedet.Nem tudom mennyivel lett volna bonyolultabb célozgatások/smiley-k nélkül megcáfolni a mondókámat, viszont azt is tudom: imádod a magas lovat...

Csak mire föl, meg egyáltalán minek...

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.