HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 06. 21:03

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 8:50

Hihetetlen, de nem lehetetlen. :D  Egyebkent tenyleg ugy gondolom, hogy akar meg Milano gyengebbik arcabol is lehetne bajnok, bar remelem max 2. ok lesznek. ;)

Á, azért annyira nem rossz a Milan, hogy innen 3. legyen....

#142 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 22:41

Na ez a Milan győzelem finoman szólva is nyögvenyelősre sikeredett, de a lényeg, hogy megvan.

#143 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 22:50

Idézet: Windy - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 23:41

Na ez a Milan győzelem finoman szólva is nyögvenyelősre sikeredett, de a lényeg, hogy megvan.

En sem tudnek mast irni. Azert kicsit tenyleg elgondolkodtato, hogy ket-harom kulcsjatekosunk nem jatszik rogton egy nulla a csapat. Pedig a legjobb kerttel rendelkezunk es megsem tudunk potolni embereket. :think:
A lenyeg , hogy mar csak ket pont a hatrany es egy het mulva juve-udine rangado.
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#144 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 23:33

Ennyire nem érdekelt senkit a válogatott meccs, vagy egyszerűen nincs mit írni róla?

#145 Felhasználó inaktív   Caris 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 07:53

Halottakról vagy jót, vagy semmit... :rolleyes:
÷

#146 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 02. 11. 08:10

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 23:33

Ennyire nem érdekelt senkit a válogatott meccs, vagy egyszerűen nincs mit írni róla?

Nem láttam. :( Igazából azóta sem néztem meg, kik játszottak. :(
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#147 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 08:16

Én láttam a meccs nagy részét. Nem voltunk olyan szarok, mint ahogy utólag mindenki leírja. Csapat tényleg nincs, de egy iksz benne volt a meccsben. Az egész egyrészt Királyon ment el, hajmeresztő két gólt kapott. Az egész meccsen nem volt védenivalója, ez az egy alibije van. Nem tudom, miért kellett neki négyest adni a Sportban; ha egy védő csinálja ugyanezt, kettest kap. Mindegy, a lényegen nem változtat.

Másrészt Lothar elég érdekes felfogásban küldte ki a csapatot, nem látszott az, hogy a bolgárok ellen készülünk. A legnagyobb ökörség volt Gerát játszatni. Semmi értelem nem volt a játékának, ha a következő meccsen úgysem játszhat. (Csípem Gerát nagyon, ez nem ellene szól.) A másik: legalább egy tét nélküli meccsen lennének támadók a pályán...

#148 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 08:32

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. febr. 11., péntek - 8:16

Én láttam a meccs nagy részét. Nem voltunk olyan szarok, mint ahogy utólag mindenki leírja. Csapat tényleg nincs, de egy iksz benne volt a meccsben. Az egész egyrészt Királyon ment el, hajmeresztő két gólt kapott. Az egész meccsen nem volt védenivalója, ez az egy alibije van. Nem tudom, miért kellett neki négyest adni a Sportban; ha egy védő csinálja ugyanezt, kettest kap. Mindegy, a lényegen nem változtat.

Talán mert Király már bizonyított, ellenben a védők még csak biztató jelleggel kaptak jobb osztályzatokat. :( A fene tudja, az előző selejtezősorozat végén is volt egy gyengébb periódusa, mindenki Szűcsért kiabált, azóta megint bizonyított. Stabil kezdő a Crystalnál, szerintem helye van a válogatottban, pedig Szűcsöt jobban kedvelem. Sok a jó kapusunk, sajnos csak egy játszhat rendszeresen a válogatottban. :up:

#149 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 08:38

Idézet: Studi - Dátum: 2005. febr. 11., péntek - 8:32

Talán mert Király már bizonyított, ellenben a védők még csak biztató jelleggel kaptak jobb osztályzatokat. :(

Látod, ez a baj: nem a teljesítmény alapján értékelnek.

A kapus-témához annyit, hogy én Királyt is nagyon jó kapusnak tartom (a mostani, kritikán aluli meccse ellenére), emberileg pedig sokkal szimpatikusabb, mint a Lajos. Nyugis, szerény ember. Lajos viszont bravúrkapus, hihetetlenül feldobja a stressz, igazi versenyző alkat. Nem tudom, melyik lenne a jobb választás, nem tudnék dönteni.

Kár, hogy nincs még egy poszt a válogatottban, ahol ilyen minőségű játékosok közül kellene választani.

#150 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 09:00

Én ugyan nem szeretem Szűcsöt, de most lehet jobban jártunk volna vele! Igaz, hogy gólt is kéne már lőni! Legjobban Mattheust irígylem, nekem is ilyen állás kéne, felmarkolja a hatalmas pénzeket, aztán a végén elmondja, hogy sajnálom ilyen emberanyaggal nem lehetett mit csinálni. És az a vicc, hogy még igaza is van!
Bár aki: Rósa, Huszti, Bodnár, Lipcsei, Dragóner, Torghelle, Gyepes szuper futtbalistákat erőlteti az meg is érdemli a blamát!

#151 Felhasználó inaktív   rafaello 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 20:01

Üdv!

Hallottam egy brazil 9 éves srácról,aki állítólag csodákat tud a labdával.A videoja fent van a neten,de nem találom.Esetleg,ha valaki tudja legyen szíves írja,vagy linkelje ide a címet.
Köszi :respect:
No Problem!!!!

#152 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 22:53

Idézet: rafaello - Dátum: 2005. febr. 11., péntek - 20:01

Üdv!

Hallottam egy brazil 9 éves srácról,aki állítólag csodákat tud a labdával.A videoja fent van a neten,de nem találom.Esetleg,ha valaki tudja legyen szíves írja,vagy linkelje ide a címet.
Köszi :respect:

Nem Jean Carlosra gondolsz? Bár lehet, hogy ő már idősebb. Nem biztos, hogy aki gyerekként ki tud tűnni, az felnőttként is a legjobbak közt lesz. Főleg azért, mert ha csodagyerekként kezelik, hamar elszállhat. :( Lásd pl Denilson, aki szintén mindent tud a labdával, egy sikeres vb után jött a kontinensre, de mindmáig nem tudott a legnagyobbak közé nőni. :(

#153 Felhasználó inaktív   rafaello 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 07:48

Idézet: Studi - Dátum: 2005. febr. 11., péntek - 23:53

Nem Jean Carlosra gondolsz? Bár lehet, hogy ő már idősebb. Nem biztos, hogy aki gyerekként ki tud tűnni, az felnőttként is a legjobbak közt lesz. Főleg azért, mert ha csodagyerekként kezelik, hamar elszállhat. :( Lásd pl Denilson, aki szintén mindent tud a labdával, egy sikeres vb után jött a kontinensre, de mindmáig nem tudott a legnagyobbak közé nőni. :(

Köszi szépen ő az.Szenzációs miket tud a labdával.A felvételen olyan jelenet is van mikor 6 éves.Más gyerek ilyenkor még csak belerúg a labdába,hogy guruljon ez meg bicikli cseleket csinál.Fantasztikus!!!!
No Problem!!!!

#154 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 00:59

A jó öreg Mihajlovics ismét villant a lámák csatájában. :) Sose kedveltem, de a szabadrúgásai még mindig ott vannak Roby Carlos mögött szorosan. :respect:

#155 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 15:23

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 22:50

A lenyeg , hogy mar csak ket pont a hatrany es egy het mulva juve-udine rangado.

Ma nem vagy szomjas? :think: :D

#156 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 19:21

Idézet: Studi - Dátum: 2005. febr. 11., péntek - 9:32

Talán mert Király már bizonyított, ...STB

szerintem is jó kapus, de amilyen bekapott gólátlagot a magyar válogatottnál csinál, az csak  akkor  elfogadható ha beismerjük, hogy a mai magyar védelemben 5 gól mindíg benne van. Namost ehhez milyen csatársor kellene?
Business as usual. We fucked up everything.

#157 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 20:19

Ki nezi a Real - Osasuna meccset? Rendkivul unszimptakusan jatszik a kiralyi garda..  :down:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#158 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 20:30

Idézet: Studi - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 16:23

Ma nem vagy szomjas? :think: :D

Sajnos nem voltam egy hetig!!! :(  De jovoheten bepotolom az ivast.  :D
Azert most ha masra mar nem is tudok de iszok a Milan sikerere. ;)
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#159 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 20:43

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 20:19

Ki nezi a Real - Osasuna meccset? Rendkivul unszimptakusan jatszik a kiralyi garda..  :down:

A játék tényleg :down:, de az eredményt újra sikerült kiszenvedni. :up: Hétből hét bajnoki megvan, már kezdenék bizakodó lenni, de a Barca is piszok jó. És ez van az angoloknál is, hiába megy nagyon jól a MU-nak, a Chelsea még jobb.

#160 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 21:50

A Milan se nyűgözött le egyelőre, állóháború folyik, szerencsés góllal.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.