LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék.
#2061 Guest_ottokar_*
Elküldve: 2005. 08. 10. 09:17
Én már a meccs elött dühös voltam arra a debrecen szurkolóra aki azt mondta 5:0-ra verjük őket. Mert más a szurkolás, meg a realitásérzék. Évekkel ezelött olvastam egy könyvet Helenio Herreráról aki soha ilyent ki nem ejtett a száján, hogy a következő ellenfelet ennyire meg annyira verjük.
Elküldve: 2005. 08. 10. 09:20
Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 10:03
Azt hiszem, Drummot még nem igazán ismered.
Elküldve: 2005. 08. 10. 09:21
Idézet: phsihodad - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 9:41
Ha a gólt megadják még össze is jöhetett volna.
Mind1, még az MU ellen is összejöhet, egy potyagól az első percben a visszavágón
Elküldve: 2005. 08. 10. 09:25
Idézet: phsihodad - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 10:22
Azért a spliti meccsel kapcsolatban nézd azt is, hogy a horvátok reménykedve indultak a visszavágónak, erre az első percben kaptak egy gólt, amihez a Debrecennek még náluk is kevesebb köze volt.
szerk: az a potya az élettől is elvette a kedvüket, nemhogy a focitól. Utána is küzdöttek, ha jól emlékszem, még kapufát is rúgtak. A Loki persze megtett mindent, amit tudott, végigdarálták becsülettel a meccset, de ez nem jelenti azt, hogy ők összességében 1-2 gólnál többel erősebbek a horvátoknál.
Szerkesztette: Studi 2005. 08. 10. 09:28 -kor
Elküldve: 2005. 08. 10. 09:43
Idézet: Bucy - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 9:18
Ameddig nincsenek rákényszerítve meccsről-meccsre, hogy úgy kell játszani mint az MU ellen (gyorsan, pontosan...), addig csak csodára várhatunk.
Es ezen van a hangsuly...valaki irta fentebb, hogy elpattog a labda, meg nem tudjuk levenni: lenne rá 1 forintom, hogy ha a Loki meg lejatszik 2-3 meccset(lehet kikapnak) mondjuk az angol bajnoksagban mar nem remeg meg a labuk, nem pattog el a labda. Szerintem egyszeruen az a baj, hogy nincsen nemzetkozi rutinunk, a haza bajnoksagban meg nem igazan van kivel jatszani.
Anno amikor meg kis falumban fociztam, az volt hogy ha egy gyengebb csapat ellen nyomtuk leginkabb arra figyeltem mikor kaszanak el, nem pedig a jatekra. Kesz elmeny volt egy jobb csapat ellen jatszani...jo mondjuk altalaban vesztettunk...de akkor is.
Remelem ertitek mit akarok mondani.
Es zaraskeppen: szerintem szep eredmeny ez a 3-0.
Lewis
Elküldve: 2005. 08. 10. 09:47
Idézet: Studi - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 10:25
Dehát a sorsolásnál már mindenki temette a Lokit (talán csak én nem
Most már 1-2 góllal erősebbek?
Ez van, a MU 3 góllal (többel) jobb a magyar bajnoknál. De én úgy gondolom a Debrecen jó úton indult el, pár éven belül el fognak jutni a csoportkörbe. Szerencsésebb sorsolással akár most is eljuthattak volna. (persze még van egy visszavágó
Elküldve: 2005. 08. 10. 09:54
Szerencsétlen volt ez a sorsolás, emlékezzetek csak vissza, tavaly a Fradi mekkora esélyt kapott, aztán mire mentek vele....
Elküldve: 2005. 08. 10. 10:00
Idézet: Studi - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 10:25
szerk: az a potya az élettől is elvette a kedvüket, nemhogy a focitól. Utána is küzdöttek, ha jól emlékszem, még kapufát is rúgtak. A Loki persze megtett mindent, amit tudott, végigdarálták becsülettel a meccset, de ez nem jelenti azt, hogy ők összességében 1-2 gólnál többel erősebbek a horvátoknál.
De ha megnézed a ranglistát, az szerint bizony a horvátok erősebbek 2-3 góllal a Lokinál...
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2005. 08. 10. 10:06
Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 10:47
Ne legyen igazam, de nálunk ez a tendencia, van egy jó csapat, egyelőre "tele" pénzzel, jó játékosokkal...majd két év múlva vakarják a fejüket, hogy a 200 millás tartozást miből fizetik, aztán úgy kell összevakarni egy csapatravaló játékost, hogy indulni tudjanak a bajnokságban........lsd: Vasas, Dunaferr, DEBRECEN, ZTE, FTC......
De mondom ne legyen igazam, és jövőre is legalább itt tartson a debreceni futball...
Elküldve: 2005. 08. 10. 11:49
Idézet: Fym - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 11:00
Hát, arról a klubvilágranglistáról megvan a magam véleménye...
Tény, hogy a horvát bajnok most igen fiatal, nem összeszedett csapat, a Debrecen reálisan nézve két meccsen jobb, de legfeljebb 1-2 góllal. Viszont az MU és a Loki között sokkal nagyobb a különbség, nem is fog kijönni, mert az MU hajtja végig mindkét meccset.
Elküldve: 2005. 08. 10. 11:56
Fradi? Szerintem nem illik ebbe a sorba. Teljesen más történet.
Dunaújváros sportjára meg csak a Dunaferr adott pénzt. Acél nem kell senkinek, vége a sportnak. Focicsapat nincs, hokinak vége, kézilabda talán még húzza valameddig. Bár nekik "kevesebb" pénz is elég, talán könnyebb támogatókat találni.
Zalaegerszegen szerintem most újra lesz pénz. Mikor bajnokok lettek "kicsit" elkezdték szórni a pénzt. Összehoztak néhány száz milla hiányt.
Viszont Debrecenben több lábon állnak, tanán ez az egyetlen város, amely ennyire támogatja a sportot. Van sportcsarnok (más kérdés mennyire volt ez az előző kormánynak köszönhető) és focistadiont is fel fognak építeni, akár akkor is ha önerőből kell.
Elküldve: 2005. 08. 10. 12:17
Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 12:56
Fradi? Szerintem nem illik ebbe a sorba. Teljesen más történet.
Dunaújváros sportjára meg csak a Dunaferr adott pénzt. Acél nem kell senkinek, vége a sportnak. Focicsapat nincs, hokinak vége, kézilabda talán még húzza valameddig. Bár nekik "kevesebb" pénz is elég, talán könnyebb támogatókat találni.
Zalaegerszegen szerintem most újra lesz pénz. Mikor bajnokok lettek "kicsit" elkezdték szórni a pénzt. Összehoztak néhány száz milla hiányt.
Viszont Debrecenben több lábon állnak, tanán ez az egyetlen város, amely ennyire támogatja a sportot. Van sportcsarnok (más kérdés mennyire volt ez az előző kormánynak köszönhető) és focistadiont is fel fognak építeni, akár akkor is ha önerőből kell.
Vasas: 3 éve úgy emléxem a 3. helyen végeztek, aztán szétszedték a csapatot, no many, másodosztály
Fradi: Hogyne illene, 2 éve habzsi-dőzsi, "jó" játékosok, bajnokság-kupa...most?
Dunaferr: Bajnokság, BL menetelés, csapat szétszed, lóvé ablakban
ZTE: dettó
Debrecen: Nem tudom melyik évben esett ki az NBI-ből, tán 4 éve...no lóvé, azóta tudatos építkezés, jó játékosok, pénz is van(egyelőre) de mi lesz két év múlva? Remélem nem a többi csapat sorsára jut. Én ezt akartam az egészből kihámozni...
Elküldve: 2005. 08. 10. 15:44
A Split elleni meccsek miatt tényleg minden dícséretet megérdemelnek a fiúk. Azon a két meccsen mindent megtettek a sikerért, és ez meg is hozta a gyümölcsét (egy egyébként nem túl acélos Split ellen, de ez a debreceni srácok érdemeiből semmit nem von le).
Meglep a sok indulatos, egyben csalódott hozzászólás a tegnapi meccs kapcsán, hiszen azért ez várható volt, lássuk be.
Több szinttel magasabb színvonalat képvisel az MU. Csodákat lehet várni, csak nem érdemes. Egy ilyen csapat ellen magyar csapatnak -mégha az a Split-et 8:0-ás összesítéssel búcsúztató, magyar viszonylatban tényleg a legkiforrottabb játékkal rendelkező Debrecen is az- maximum a tisztes helytállás, és búcsú juthat osztályrészül.
Egészen egyszerűen más tempóban focizott a két csapat. Amit a MU játszott (azonnal letámadták a labdát cipelő Loki játékost) fordított esetben nem játszotta a Debrecen. 2-3 méterről fedezték a területet, nem embert támadtak. Nem egy, nem kettő, nem három eset volt, amikor az angol játékostól 5 méterre volt a labda, a Loki játékostól 2 méterre, mégis az angolé lett, miután a magyart megkerülte.
A gólokat pedig a szokásos magyar "betegség" miatt kaptuk: a labdával cselező játékosra 2-3 magyar támadt egyszerre (hogy erről mikor szoktatják le őket???
Sajnos a szabályos gólunkat nem adta meg a bíró, de hát ez mindig benne van a pakliban! Ezen nem múlt semmi. A védelem sajnos harmatosan gyenge! A Split ellen elég volt (bár ott is látszott, hogy a jobb oldala gyakorlatilag lyukas; Nikolovnak személy szerint szerelést sem adnék, olyan gyenge játékos), a United ellen nem. Rossz volt nézni, amikor Szatmárit rendszeresen körbefutották, a középső védők pedig egymásra rugdosták a labdát.
Csodára a következő meccsen se várjon senki! A magyar labdarúgás (sajnos) még nem érett meg arra, hogy egy magyar csapat hosszan meneteljen egy ilyen megmérettetésen.
Én egy dolgot sajnálok a legjobban: azt, hogy Sándor Tamás nem játszik a nemzeti 11-ben. Fejben is ritka intelligens játékos, de a labdával is tudja, amit kell, és a magyar mezőnyben jelenleg az egyetlen, aki oda is tudja rúgni, ahová akarja.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2005. 08. 14. 18:31
Kíváncsi leszek...
Elküldve: 2005. 08. 14. 18:46
Arsenal hozta a kötelezőt
Elküldve: 2005. 08. 14. 18:46
Idézet: Nowa - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 19:31
Kíváncsi leszek...
Vicc az egész, szerintem.
Elküldve: 2005. 08. 14. 19:59
Az elején azt hittem, hogy lemosnak majd minket...
Elküldve: 2005. 08. 14. 21:36
nagyon lol volt ahogy próbálkoztunk, viszont a real madrid menjen a rákba, nem csináltak élmény focit;-(((((
Elküldve: 2005. 08. 14. 21:47
Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 22:36
'ar'

Súgó
A téma zárva.