HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 14. 21:48

Ezek után jönnek az idegenlégiósok... :grrr:

#2082 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 14. 22:21

Hát ez a meccs olyan lett, mint ami várható volt. :)

Egy gyomorforgató reteklubos cirkusz. Én balga, azt hittem, hogy 19.00-kor a tényleges meccs kezdődik. Ehelyett Szujó Féreg Zoltán, Kovács Pancser Kálmi és a többiek mesterkélt, tenyérbemászó szövegelése ment 1 órán át.

Gazdag apuka bizonyára nem kis vagyont leperkált, hogy muja kisfia végezze a kezdő rúgást ("valahogy" kibulizta, hogy egy laszti is jusson neki pár perccel később :) ), és végre elkezdődött az, aminek a lényegnek kellett volna lennie.

A Real max. félgőzzel játszott, bár nem tudom, ki hitte el, hogy majd teljes erőbedobással hajtanak. Még azt is ki merem jelenteni, hogy Zizou direkt rontotta el az első 11-est. De legalább is nagyon hanyagul rúgta.

A mi fiaink -főleg a második félidőben- egészen korrektül játszottak. Sokszor nem nagyon találta a Real az ellenszerét az agresszív letámadásnak (ezt kellett volna a Lokinak is a MU ellen játszani, és remélem fogja is majd a visszavágón!). A gólok szépek voltak, de néhány Real játékos sem volt valami nagy szám. Raul pl. gyakorlatilag semmit nem csinált. Nem méltó ő sem régi, nagy híréhez. :rolleyes:

Bárányosnak ellenben nincs sok keresnivalója a nemzeti 11-ben. Sanyika "produkcióján" már meg sem lepődtem. Illetve mégis. Azon, hogy nem tört el három lábat, és nem kapott piroslapot. Szokatlan ez tőle.  :p

A gond az a válogatottal, hogy nincs igazi jó csatárunk (Zsombi jó lenne, ha tudna labdát kezelni, meg oda tudná rúgni a labdát, ahová akarja. De sajnos ezekre többnyire képtelen.), és a védelemben is igen erős hiányosságok vannak, ha Matthäus Nikolovval erősít. :omg:

Urbán Flóri, de főleg Kovács Kálmi ripacskodását rossz volt hallgatni. A magukat sztárriporternek gondoló "valakik" szintén a béka segge alatti színvonalat mutattak be.

Ami viszont még az egész médiacirkusznál is gyomorforgatóbb volt, az a "közönség". A meccsre kilátogatók 95%-a szerintem ismerős lehet a brazilok elleni meccsről, és az lesz az argentínok elleni meccsen is, ebben biztos vagyok. Ők azok az újgazdag sznobok, akik ma is csak akkor hallatták hangukat, amikor a hangosbemondó Beckham nevét szajkózta; úgy egyébként pedig halvány lila gőzük nincs a fociról.

Hát itt tartunk sajnos. Magyarországon az "elit csapatok" meccseire járni is olyan presztízs lett a sznobok között, mint az Operabál.  :down:

Azt viszont továbbra is tartom, hogy Matthäus remek fickó, és jó edző. Ha tényleg marad még a válogatott élén jó darabig, és ha hozzá hasonló kvalitású, hozzáállású emberek kerülnek a gyerek-, ifi- és felnőttcsapatok élére, akkor még labdarúgásunk is lehet; ismét.  ;)  :cool:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2083 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:02

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 23:21

Még azt is ki merem jelenteni, hogy Zizou direkt rontotta el az első 11-est.

Ez egyértelmű.

A meccs és a két csapat teljesítménye szerintem szakmai szempontból értékelhetetlen. Milyen meccs az, amikor Zidane után a mezőny második legjobb játékosa Vincze Ottó, aki középhátvédet játszik? :D

Én kint voltam, és unatkoztam. Hangulat nulla (15. perc környékén gondoltam, írok egy barátomnak egy SMS-t, ami a következő lett volna: "nagyobb csend van, mint a misén"), Hevesi LOL, sok első meccses szurkoló azt hitte, hogy a hullámzásért van a meccs, a Real összeállítását vágta mindenki, de Komlósit nem tudták Balogtól megkülönböztetni, satöbbi. De legalább jó idő volt.

Az argentínok ellen (remélem, hogy) jobb lesz a hangulat és a játék.

Ja:

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 23:21

Azt viszont továbbra is tartom, hogy Matthäus remek fickó, és jó edző.

Megtisztelnél, ha ezt megmagyaráznád, ugyanis én egyiknek sem (ti. remek fickó és jó edző) látom őt megfelelni.

#2084 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:19

Tény hogy valami mozgás van, mióta idekerült, először (sokáig) én is úgy vélekedtem róla mint Piftuka de most már kezdek kétkedni. Mert most már jó ideje itt van és még mindig csak valami mozgás van.

#2085 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 14. 23:38

Ma volt Milan - Juve...
Buffon és Nedved szétrúgva, Ibrahimovics kérdéses... :(

Egyébként 2:1 lett.

#2086 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:40

Idézet: olaj - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 0:38

Ma volt Milan - Juve...
Buffon és Nedved szétrúgva, Ibrahimovics kérdéses... :(

Most olvastam az indexet, elég elkeserítő. :(

#2087 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:41

A mérkőzésről. Tetszett a második félidő, ahol bátrabban játszottunk, és a pályán látottak alapján inkább az X lett volna reális ( a Real nem tette oda magát, inkább focizgatott), vagy 1 gól különbség a Realnak, a 2 gólt túlzásnak tartom.

Amióta Matheus a szövetségi kapitány, azóta látni olyan dolgokat is a csapattól, amit a nyugati bajnokságokban. Én látom. Szerintem, ha nem is jutunk ki a VB-re maradhatna, csak felejtse el már azt, hogy beteszem a nagy 0-át a válogatotba (fagyi, kész röhej, nem ez a meccs, korábban), csupán mert külföldre akar menni.
Tegye azt, aki magyar szinten megérdemli hogy játszon, a teljesítménye alapján. Ha ez teljesül, akkor szerintem maradjon, ha akar, de bármennyire is fogadkozik, nem marad, és szerintem nem a pénz miatt elsősorban, hanem azért, mert sajna a mi labdarugásunk színvonala oly alacsony, hogy itt eredményt elérni nemzetközi szinten évekig nem lehet. Idegenlégiósaink pedig nagyon messze állnak attól, hogy "beszéljék a labdarugás nyelvét", és csak a taktikát kelljen nekik elmagyarázni.

Szerkesztette: Macska 2005. 08. 14. 23:45 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2088 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:41

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 0:19

Tény hogy valami mozgás van...

A meccs után vártunk a Hungárián egy lámpánál. Jön két rendőrmotor, megkülönböztető jelzések ON, mögöttük egy fekete Merci CLS. Sofőr: Pellady. Ez a mozgás, semmi más.

#2089 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:43

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 0:40

Most olvastam az indexet, elég elkeserítő. :(

Jaja, én is onnan informálódtam...
Elég sok ez így egyszerre! :)  :down:

#2090 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:45

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 0:02

a Real összeállítását vágta mindenki, de Komlósit nem tudták Balogtól megkülönböztetni, satöbbi. De legalább jó idő volt.

Nagyjából képben szoktam lenni magyar válogatott ügyben, de azért ma én sem voltam igazán biztos benne, hogy jó meccsre kapcsoltam-e. Jó, légiósok nincsenek, de nekem ez a csapat nem tűnt csapatnak. És nem is érdemes megjegyeznem a neveket, mert a következő meccsre úgyis másokat rak be a menedzsment. :confused:
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#2091 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:47

Idézet: Macska - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 0:41

Amióta Matheus a szövetségi kapitány, azóta látni olyan dolgokat is a csapattól, amit a nyugati bajnokságokban. Én látom. Szerintem, ha nem is jutunk ki a VB-re maradhatna, csak felejtse el már azt, hogy beteszem a nagy 0-át a válogatotba (fagyi, kész röhej), csupán mert külföldre akar menni.

1. Mit látsz, amit korábban csak nyugati bajnokságokban lehetett látni?
2. Ha fagyi alatt a Fradit érted, akkor megkérlek, hogy szíveskedj megtisztelni a topikot azzal, hogy normálisan írod le a klub nevét. Mivel ez egy általános topik, nem szokás mások csapatait fikázni, pláne nem ezen az óvodás színvonalon, hogy elferdítjük a klub (bece)nevét. GOTO nso, kedvedre fagyizhatsz akár Anonim nick alatt is.

#2092 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:51

Idézet: Studi - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 0:45

Nagyjából képben szoktam lenni magyar válogatott ügyben...

STOP.

Ez ma NEM a magyar válogatott volt (nyilván a statisztikákban, évkönyvekben sem fog megjelenni ez a meccs). Ettől függetlenül a játékosokat lehetett ismerni, jelentős része évek óta élvonalbeli (vagy ha úgy tetszik, "élvonalbeli") futballista. A közönség nem volt felkészült, inkább egy szabadtéri moziban éreztem magam, mint egy meccsen. Azért Bárányost összekeverni Rósával, nem ismerni Tóth Norbertet, Fülöpöt "lekirályozni" (és még sorolhatnám), khmmm...

PS: voltak légiósok is ;)

Szerkesztette: Satriani 2005. 08. 14. 23:52 -kor

#2093 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:55

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 0:47

1. Mit látsz, amit korábban csak nyugati bajnokságokban lehetett látni?
2. Ha fagyi alatt a Fradit érted, akkor megkérlek, hogy szíveskedj megtisztelni a topikot azzal, hogy normálisan írod le a klub nevét. Mivel ez egy általános topik, nem szokás mások csapatait fikázni, pláne nem ezen az óvodás színvonalon, hogy elferdítjük a klub (bece)nevét. GOTO nso, kedvedre fagyizhatsz akár Anonim nick alatt is.

A eggyérintéses labdakihozatalok nagyon tetszenek, ez volt az első, amit észrevettem, bár ez a Debrecennél is megfigyelhető néha. Legalább elkezdődött, igaz a mérkőzés végére sok a hiba ez ügyben.

Nagyon érzékeny vagy, nekem sem tetszett az, hogy a fél fradi válogatott volt, azok, akik jó formában voltak, nem voltak, a válogatott közelében sem. Ezért írtam azt amit, mert undorító volt. Ennyi.

Gera most jó, ő volt az eggyetlen, akit el tudtak adni. Annak örülök, hogy úgy néz ki megállta a helyét, ott ahová került.
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2094 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 14. 23:56

Mit nekem Rósa, amikor ott van Bekem! :D
Őket ismerte mindenki, ez a lényeg...

Kép
Kép

#2095 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 15. 00:50

Idézet: Macska - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 0:55

Ezért írtam azt amit, mert undorító volt. Ennyi.

Az volt undorító, amit írtál. :rolleyes:
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#2096 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 07:52

A 7-8-ig tartó Real imádást nem igazán néztem, néha-néha odakapcsoltam, szokásos RTL-es szemét. (Bár én is zseniális focistának tartok néhány Real játékost) A csúcs az, volt mikor a meccsen Kovács Kálmán azt mondta megtiszteltetés ha egy Real játékos töri el az orrodat.
A meccs olyan volt amire számítottam, a sztárok talán csak varázsolgattak, nekünk viszont tényleg volt néhány jó megmozdulásunk. Bárányos soha nem volt jó játékos, teljesen véletlen, hogy tavaly viszonylag jó éve volt. Nikolov kilóg a Lokiból is. Bár ez nem hivatalos magyar válogatott volt, azért nekem nem nagyon tetszett ez a sárga-fekete "betandwin"-es mez. Jegyeket meg úgy kellene árulni, hogy aki be tud mutatni 2 korrábbi válogatott(nem bulimeccs), vagy bajnoki jegyet kapjon kedvezményt :) Mattheus ideérkeztének én is örültem (még most sem bánom), de nagyjából mindegy éppen milyen érdekcsoport akar minél több pénzt lenyúlni a magyar fociból.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2097 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 07:52

Tegnapi gálameccs elég unalmasra sikeredett. Real játékosokon lehetett látni hogy már a f@szuk kivan ezzel a nyári turnéval, nem is nagyon erőltették meg magukat.

Halmosi Peti játéka nagyon tetszett és az sem volt semmi ahogy a múlt heti meccsen bevarta MU-nak az "érvénytelen" gólt. Üde színfolt a magyar labdarúgásban, tehetséges.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#2098 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 07:57

Idézet: Frosty - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 8:52

Halmosi Peti játéka nagyon tetszett és az sem volt semmi ahogy a múlt heti meccsen bevarta MU-nak az "érvénytelen" gólt. Üde színfolt a magyar labdarúgásban, tehetséges.

Csak "kicsit" jobban kellene védekeznie. Meg már 26 éves, már nem "csak" tehetségesnek kellene lennie.
Egyébként tényleg jó formában van mostanság :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2099 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 08:44

Idézet: Frosty - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 8:52

Halmosi Peti ... Üde színfolt a magyar labdarúgásban, tehetséges.

A Haladás ifiben volt nagyon tehetséges (együtt játszott a legjobb barátommal, és persze Tóth Norberttel, Királlyal a most ismertebb focisták közül), kár, hogy nagyjából megragadt azon a szinten. Az meg még nagyobb kár, hogy így is kiemelkedik a mezőnyből.

#2100 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 09:40

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 0:02

Megtisztelnél, ha ezt megmagyaráznád, ugyanis én egyiknek sem (ti. remek fickó és jó edző) látom őt megfelelni.

Nem hiszem, hogy komolyabb magyarázatra szorul. Egy közvetlen, laza ember ő, aki két lábbal a földön jár. Teljesen normálisak a megnyilatkozásai is.

Edzőként pedig kihozza a maximumot ebből a magyar felhozatalból. A labdarúgáshoz való hozzáállása példás, azért pedig duplán le a kalappal, hogy olyan viszonyok között dolgozik, ahol a sok irígy pancser magyar edző, és "atyaúristen" őt fúrja.

A válogatott játékában valóban felfedezhető a "keze nyoma". De ugye senki nem hitte, hogy idejön, és rögtön, csoportelsőként ott leszünk a VB-n?

Sajnos ilyen állománnyal ő sem -senki sem- tud csodát művelni. Ott a magyar kosarasok példája. Tegnap megvertük a litvánokat. Ez olyan, mintha a labdarúgóink mondjuk Angliát mosnák le a pályáról.
Lám, a magyar kosárlabda-bajnokság egyre erősebb, a magyar játékosok egyre jobbak... ilyenkor a válogatott is jobb; jönnek az eredmények.

Amíg fociban nem lesz jó a magyar bajnokság, nem lesznek jó focistáink, addig nagy sikereket sajnos nem lehet várni a nemzeti 11-től.

ui.: Mióta vagy ilyen kimért és pesszimista? Nem ilyennek ismertelek. Látom tényleg rossz hatással volt rád a meccs, és annak "körítése".  :(
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »