HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2101 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 15. 09:42

Idézet: olaj - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 0:38

Ma volt Milan - Juve...
Buffon és Nedved szétrúgva, Ibrahimovics kérdéses... :(

Egyébként 2:1 lett.

Mi történt? Jó kis olasz rangadó, törött lábakkal, bordákkal, bevert orrokkal, 67 szabálytalansággal, 11 sárgalappal? Ehhh...
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2102 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 15. 09:45

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 0:51

A közönség nem volt felkészült, inkább egy szabadtéri moziban éreztem magam, mint egy meccsen. Azért Bárányost összekeverni Rósával, nem ismerni Tóth Norbertet, Fülöpöt "lekirályozni" (és még sorolhatnám), khmmm...

De hát azoktól a sznob kirakatbábuktól mit is lehetne várni? Gusztustalan egy népség. Ahogyan mondtam, elég elkeserítő, hogy már a magyar fociban is megjelent ez a sznobizmus, kétszínű magamutogatás, felhajtás.

Sajnos az országban nagy részt igen rossz helyen van a pénz! De ez már egy másik, a társadalommal foglalkozó topic témája lehetne.

#2103 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 15. 09:50

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 8:52

A csúcs az, volt mikor a meccsen Kovács Kálmán azt mondta megtiszteltetés ha egy Real játékos töri el az orrodat.

:omg: És Döme még Zombori Sándorra mondta, hogy "Focistának sem volt jó, szakértőnek pedig egyenesen borzalmas."!

Pedig Zomborira abszolút nem, Kálmira viszont nagyon is illik ez a megállapítás. A tegnapi meccs úgy lett volna csúcs, ha Kálmi mellett még Verebes "szagért" végig.  :p

Idézet

Jegyeket meg úgy kellene árulni, hogy aki be tud mutatni 2 korrábbi válogatott(nem bulimeccs), vagy bajnoki jegyet kapjon kedvezményt :)

Nem rossz ötlet, de speciel én a 7000 Ft helyett, 5000 Ft kedvezménnyel se nagyon lennék kisegítve.
Mindegy, egyszer talán látom még a Real-os srácokat testközelből, és talán Hierro autogrammot is tudok egyszer szerezni!  :)

#2104 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 15. 09:52

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 9:44

A Haladás ifiben volt nagyon tehetséges (együtt játszott a legjobb barátommal, és persze Tóth Norberttel, Királlyal a most ismertebb focisták közül), kár, hogy nagyjából megragadt azon a szinten. Az meg még nagyobb kár, hogy így is kiemelkedik a mezőnyből.

Maximálisan egyetértek. Szomorú, hogy itt tartunk még mindig, hogy "huszonharminc" éves vén 'kat tehetségesnek titulálnak.

Külföldön a tehetséges jelzőt maximum 16-17 éves korig használják. Onnantól egy focista vagy remek, érett, profi játékos, vagy nem hívják senkinek.

#2105 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 10:08

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 10:40

ui.: Mióta vagy ilyen kimért és pesszimista? Nem ilyennek ismertelek. Látom tényleg rossz hatással volt rád a meccs, és annak "körítése".  :(

Nem vagyok sem kimért, sem pesszimista, sőt, a tegnapi "meccs" sem hiszem, hogy rossz hatással lett volna rám (ne röhögtess :D ;)).

Egyszerűen nem látom be egy ideje, mitől jó fickó és jó edző Lothar.

Én nagyon drukkoltam neki, mikor idejött. Úgy gondoltam, hogy ő kívül áll a magyar érdekkörökön, és kizárólag teljesítmény alapján összeállít egy olyan válogatottat, ami tényleg a maximumot jelenti a hazai játékosállományból. Ez helyett mit kapunk? Nincs a csapatunknak gerince, stílusa, játéka.

Gerinc: nem tudom pontosan, hány játékost próbált ki a Mester, de az biztos, hogy egy 3 csapatos tornát simán lejátszhatnának egymás közt a fiúk. Nézd meg a svédeket, angolokat, olaszokat, vagy akár a cseheket, szlovákokat, lengyeleket! Különösen a nyugati csapatoknál gyakorlatilag állandó a kezdő 11, és ebbe csak sérülés, formahanyatlás szólhat bele. Nálunk 3 stabil kezdőember van: Gera (kétségtelenül a legjobb magyar focista ma), Torghelle (focistaként értékelhetetlen, emberként no comment) és Huszti (erős kezdés után hirtelen lanyhulás, egy éve nincs jó meccse). Persze mindhárom ember menedzsere Lothar szerb haverja... Miért nincs állandó csapat? Három dolgot tudok elképzelni, a valósághoz szerintem ezek "keveréke" állhat legközelebb. 1: Lotharnak fingja sincs, mit akar játszatni, így nem tudja, kire van szüksége. 2. Azt kell játszatni, akit éppen Filipovics el akar adni. 3. Gyenegék a játékosaink, így nehéz csapatot építeni. (Ez félig-meddig hülyeség; egy gyenge, de összeszokott játékosokból álló csapat sokkal jobb, mint egy gyenge, egymást nem ismerő játékosokból összeverbuvált alkalmi akármi.)

Stílus, játék: említetted a rövidpasszos játékot, ami manapság olyan játékelem, ami valóban alap. Ezt a srácaink nem nagyon tudják, erről egyértelmű, hogy nem Lothar tehet. Megpróbálja nekik megtanítani, dícséretes törekvés. Ezen túl viszont sajnos nincs olyan játékelem, amit időről időre fel lehet fedezni a válogatott játékában. A tegnapi meccset hagyjuk, az nem a válogatott volt, viszont nézd majd meg az argentínok ellen, lesznek-e formás támadások, begyakorolt játékelemek azon túl, amit egy alkalmi társaság is elvégezne.

Arról pedig ne is beszéljünk, hogy Vincze Ottó hogy lesz középhátvéd, Gera miért nem azon a poszton játszik, amin a Premier League-ben posztja egyik legjobbjának számít, Torghelle meccsrutin nélkül (viszont köpésből, csípésből és tépésből szinten tartva) hogy lehet állandó kezdő, miért nem állandó válogatott a buta, de utóbbi időben jól focizó, hiányposzton szereplő, beadni is képes Totya (Tóth Norbert), és miért nem válogatottak a remekül összedolgozó, egymást ismerő debreceniek. Sőt, megkockáztatom: ha Lothar valóban a csapat érdekeit tartaná szem előtt, akkor minden befolyását latba vetve visszahozta volna a válogatottba az általam a legkevésbé sem kedvelt, de elismert Sándor Tamást.

Szóval ott vagyunk, ahol a part szakad, és egy percig sem gondolom, hogy pesszimista vagyok.

#2106 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 10:10

Még annyit az előzőhöz, hogy Lotharnál két kulcsszó van: támadás (amiből még nem nagyon láttunk) és önbizalom. B+, Verebes él és élni fog :omg: :D

#2107 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 13:29

A hétvége legfontosabb labdarúgó eredményét nem is említi senki :D
Balatonlelle-BFC Siófok 0-2

Szerkesztette: DzsiAr 2005. 08. 15. 13:30 -kor

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2108 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:08

Alapvető probléma a nemzetközi szintű játékosok hiánya. Az idegenlégiósaink nem igazán nagy csapatokban játszanak, és többségük ugymond "zongora cipelő"a komoly nemzetközi szinthez képest, azaz bármikor potólható.A labdarugó klubbok és a válogatott közötti összefogás pedig igen alacsony szintű. Köszönhető ez, a nagy 0 magyar edzői karnak, akik sértetnek érzik magukat, hogy külföldi a kapitány, és nem közülük való. Ehhez csatlakozik Sándor Tamás, aki soha ne legyen válogatott, szégyelheti magát szerintem. Ez ami simán látható, és a káosz, ami magyar labdarugás vezetését jellemzi. A felépítése ennek a vezetésnek nyomonkövethetetlen, valószínű a pénzlenyúlás biztosítása érdekében is. Ezenkívül az el kell adni, legyen válogatott mindenképp. Sajna Matheus is belépett ebbe a körbe, de akkor is azt mondom, inkább ő, mint egy magyar edző.
Ez van, nem is lesz komoly válogatott szerintem évekig.
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2109 Felhasználó inaktív   phan_tom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 19:27

Idézet

Ehhez csatlakozik Sándor Tamás, aki soha ne legyen válogatott, szégyelheti magát szerintem

Miért kellene szégyelnie magát? Azért, mert nem akar asszisztálni ehhez a "szemétdombhoz", amit nálunk válogatottnak neveznek?
A legnagyobb baj az, hogy ha valakinek van két értékelhető megmozdulása egy meccsen akkor azzal rögtön válogatott tud lenni, de természetesen ugyanilyen gyorsan el is tud tűnni a válogatottból.
"Fear is the path of the dark side.....  I sense much fear in you.."

#2110 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 22:01

Ja, értelek. Vizilabda válogatott az lehet, mert az aránylag jól megy, ami meg nem, akkor ne égessük magunkat a nemzeti mezben.
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2111 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 09:51

Hétfőn lezárult a nyári átigazolási időszak egyik szappanoperája, s Michael Essien az angol bajnok Chelsea labdarúgója lett. A ghánai középpályás átigazolását eddigi klubja, a francia Olympique Lyon jelentette be, és azt is közölte, hogy a londoniak 25,9 millió fontért szerezték meg tőlük a huszonkét éves játékost.

Faszappan, chelsea többet költ játékosokra idényenként mint az arsenal,mu,liverpool 1üttvéve... könnyü ilyen kerettel stabilnak lenni  :rolleyes:

de várom már a holnapi meccset , csak ne essen. elég rossz élmény volt 2000ben asszem a románok elleni 0-3 zuhogó esőben :rolleyes:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2112 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 11:26

Idézet: Macska - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 23:01

Ja, értelek. Vizilabda válogatott az lehet, mert az aránylag jól megy, ami meg nem, akkor ne égessük magunkat a nemzeti mezben.

Hadd legyen már egy játékosnak szuverén joga eldönteni, hogy játszik-e adott körülmények között a válogatottban, vagy nem... Olvasd vissza, mit írtam Tóth Norbertről két hete, nincs olyan messze. Őt biztos jobban megérted, mióta lila lett a lelkem.

#2113 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 12:06

Gigi kidőlt két hónapra, kéne egy kapus.

http://www.channel4....lia/aug16c.html

#2114 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 15:27

http://index.hu/spor...ci/050816liszt/

Ezt azért nem gondoltam volna...

#2115 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 16. 16:19

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 16:27

http://index.hu/spor...ci/050816liszt/

Ezt azért nem gondoltam volna...

:( :( :(

Ennél rosszabb már nem jöhet számára. :(
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#2116 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 17:13

Idézet: Studi - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 17:19

:( :( :(

Ennél rosszabb már nem jöhet számára. :(

De: le is igazol.

#2117 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 08:30

Maradona jól van! :up:
Kép
Kép

#2118 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 08:49

Idézet: olaj - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 9:30

Kép

Maradona?
Észre se vettem, hogy a képen van. :D
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2119 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 08:55

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 9:49

Maradona?
Észre se vettem, hogy a képen van. :D

:D

#2120 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 08:57

Idézet: olaj - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 9:30

:hemuveg:

mar latom. :D
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.