HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#1221 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 04. 21:29

Igazából megint ugynaz a helyzet mint szokott, hogy egyesek itt szándékosan játsszák az értetlent, hogy valami idióta tanmesét kerekíthessenek a történetből.
Ami tény viszont,
1. a srác nem tudott máshova megállni, de ettől még tény hogy rossz helyen állt meg, ezt senki sem vitatta.
2. mindössze 5 percről lett volna szó, amit a srác megérkezésekor már csak 2 percig kellett volna kibirnia, vagy netán dudálnia, ha ennyit sem bír ki. A tulaj máris ott lett volna, mert nem amerikába ment repülővel, csak felszaladt a lakásba.
3. erre mit csinált a másik? Lerugdosta a lökhárítókat, behorpasztotta a sárhányót, stb "hogy beinduljon a riasztó"... na most akkor ez kurvára kultúrált hozzáállás, ugye? És utána még neki állt feljebb.

Szal szarok rá ki mennyire kap infarktust itt a nagy felháborodásában, de akkor is tartom magam a véleményemhez amit korábban leírtam. Azt a srácot jól el kellett volna verni, aztán megmutatni neki, hogy mi a teendő ha akadályozva érzi magát a forgalomban. Mert ugye azzal az emberrel sem szimpatizál senki, aki a lakáskulcsával végighúzza a parkoló autó oldalát... ugyanis nem ez a megoldás a dolgokra.
De ha mégis ezt választja, akkor senki ne követelje, hogy a tulaj is kordában tartsa utána az indulatait. Igazából csodálom a srácot, hogy ennyire higgadt tudott maradni.

Kiváncsi volnék, ha netán valamelyik nagy tudor itt egyszer arra menne ki az autójához, hogy valami idegbeteg leamortizálta körbe, akkor hol marad majd a civilizáció, meg a korrekt viselkedés. Főleg ha az illető még neki is áll cukkolni utána. Mert így olvasás után egyszerű nagyokat burrogni a levegőbe, de majd ha benne lesztek a helyzetben, akkor egész máshogy festenek az érzelmek.

Szerkesztette: Locutus 2005. 03. 04. 21:36 -kor

#1222 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 22:02

Idézet: Targa - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 21:11

Ezzel tökéletesen egyetértek, nem is ezzel vitatkozom.

Azt vitatom, hogy ha már előállt egy helyzet, amiben a másik fél nincs jelen, és nekem kell megoldanom, akkor ne hivatkozzak arra, hogy "csókolom, az én autóm hátsókeres, azzal télen, nyáron, hidegben, melegben, akármikor, ezt a szitut nem tudom megoldani".

Ha nem tudok megoldani a kocsival egy ilyen szitut, akkor vagy nem ülök abba az autóba, vagy leadom a jogsimat.

Tudod, ez valahol olyasmi, mint amikor a janigyerekek csak egyenesben tudják nyomni a kocsinak, a kanyarban meg összevissza fékezgetnek.
A range baromi magas autó, de eléggé lent van a súlypontja, és nagyon fogja az utat, aztán szokott lenni meglepődés, amikor a lomha terepjáró kanyarban körbeautózza a bénajózsit, mert fosik bevenni egy 60-as kanyart 60-nal, és szarakodik benne 30-cal. Akkor szoktam mondani, hogy ha nagyon sietsz haver, siessél a kanyarban is, vagy ne tarts fel.

Ugyanez a szitu. Ha jani vagy a hátóskerekes autóddal, akkor oldd is meg vele a problémát, és ne várd, hogy más oldja meg helyetted, mert a "hátsókerekes autóval nem tudsz kiállni, beállni, elindulni, befordulni".

Nem véletlenül kérdezetem meg amúgy, hogy téligumma van-e...

Szal' van téligumi, anélkül el sem tudnék indulni...  :rolleyes: szal' mint vázoltam a nő szabálytalanul parkolt és hagyott egy kb kispóknyi helyet....  :rolleyes: Én meg azt mondom, ha találkozunk és benyögsz egy bunkó útbaparkolás után egy ilyet, hogy ha nem tudok ne vezessek, belököm a kocsid az árokba. Oszt' vezess ott, ha tudsz.... :down:  :mad:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1223 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 22:12

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 21:29

Igazából megint ugynaz a helyzet mint szokott, hogy egyesek itt szándékosan játsszák az értetlent, hogy valami idióta tanmesét kerekíthessenek a történetből.
Ami tény viszont,
1. a srác nem tudott máshova megállni, de ettől még tény hogy rossz helyen állt meg, ezt senki sem vitatta.
2. mindössze 5 percről lett volna szó, amit a srác megérkezésekor már csak 2 percig kellett volna kibirnia, vagy netán dudálnia, ha ennyit sem bír ki. A tulaj máris ott lett volna, mert nem amerikába ment repülővel, csak felszaladt a lakásba.
3. erre mit csinált a másik? Lerugdosta a lökhárítókat, behorpasztotta a sárhányót, stb "hogy beinduljon a riasztó"... na most akkor ez kurvára kultúrált hozzáállás, ugye? És utána még neki állt feljebb.

Szal szarok rá ki mennyire kap infarktust itt a nagy felháborodásában, de akkor is tartom magam a véleményemhez amit korábban leírtam. Azt a srácot jól el kellett volna verni, aztán megmutatni neki, hogy mi a teendő ha akadályozva érzi magát a forgalomban. Mert ugye azzal az emberrel sem szimpatizál senki, aki a lakáskulcsával végighúzza a parkoló autó oldalát... ugyanis nem ez a megoldás a dolgokra.
De ha mégis ezt választja, akkor senki ne követelje, hogy a tulaj is kordában tartsa utána az indulatait. Igazából csodálom a srácot, hogy ennyire higgadt tudott maradni.

Kiváncsi volnék, ha netán valamelyik nagy tudor itt egyszer arra menne ki az autójához, hogy valami idegbeteg leamortizálta körbe, akkor hol marad majd a civilizáció, meg a korrekt viselkedés. Főleg ha az illető még neki is áll cukkolni utána. Mert így olvasás után egyszerű nagyokat burrogni a levegőbe, de majd ha benne lesztek a helyzetben, akkor egész máshogy festenek az érzelmek.

A rugdosásban én is részt vennék, de előtte pofán rugnám azt a Hondást is, igaz "csak" 1x, tanulja meg hogy ne tartsa magát többre másnál és ne parkoljon bunkón. Nincs kivétel, ha egynek szabad egy picit, akkor anarhia lesz előbb utóbb
Honann a picsből tudjam, hogy felugrott egy pásztorórára, egy kávéra vagy otthagyta részegen a kocsiját. Ő nem tudott volna egy kicsit lejjebb parkolni ezen az alapon? Csak 5 percről volt szó, többet tökörészett a parkolás körül amikor beállt vagy kijött.
Tökmindegy a Hondás és a "törekedő" abszolut 50-50 alapon vannak a f"szágban.

Szerkesztette: mocsi 2005. 03. 04. 22:14 -kor

Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#1224 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 22:29

Most már tényleg kérdem, ez a papír fábia honnan jött? :think:  Néztetek törésteszteket, vagy mi van?

(Szerk.: Diablovazze, Macika)

Szerkesztette: Omega 2005. 03. 04. 22:33 -kor

#1225 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 22:41

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 22:02

Szal' van téligumi, anélkül el sem tudnék indulni...  :rolleyes: szal' mint vázoltam a nő szabálytalanul parkolt és hagyott egy kb kispóknyi helyet....  :rolleyes: Én meg azt mondom, ha találkozunk és benyögsz egy bunkó útbaparkolás után egy ilyet, hogy ha nem tudok ne vezessek, belököm a kocsid az árokba. Oszt' vezess ott, ha tudsz....   :down:  :mad:

A kispóknyi helyet nem írtad, csak megjegyzem.
Azt írtad, hogy álljon odébb, mert a helyzetet nem tudod megoldani a hátsókerekes autóddal a csúszós úton.

Az, hogy a nagyvas fizikailag sem fér el, mert nagyobb, mint egy kispók, az más tészta, ezt elfelejtetted közölni. Ennek tükrében már nyilván más a helyzet.
Ha az a baj, hogy nem férsz ki, akkor ok, az rendben van.
Ha viszont azért van a sírás, hogy a kocsiddal nem tudsz elindulni, befordulni, satöbbi, mert csak, azért továbbra sem foglak sajnálni.

Ez olyan, mint amikor a sofőr nagyon rakodni akar, és amikor mondom neki, hogy takarítsa le a havat a kamionról, mielőtt feláll a mérlegre, akkor nekiáll hőbörögni. 
Nem kötelező havat takarítani a kamionról, viszont akkor rakodni sem kötelező, és lehet eltolni a biciklit.

Jómagam inkább felállok félkerékkel egy 30 centis padkára, vagy akárhová, hogy ne lógjak ki, hogy el lehessen férni tőlem, mert a kicsikém kissé nagytestű. De cserébe nem zavartatja magát, ha fel kell lépni egy 30 centis padkára.
És ha belököd az árokba, akkor megveregetem a válladat, mert kajak gyerek lehetsz. ;)
(és megjegyzem, elmegy árokban is)

#1226 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 22:49

Eleve nem parkolok a kocsival olyan helyen, ahol masnak utban van. Kocsikijaroban foleg nem. Vagy ott, ahol szimplan ugy gondolom, hogy egy bena nekem johet, meghuzhat. Inkabb setalok 5-10 percet, de nem kockaztatok.

Es ettol fuggetlen meg van kulcsozva 2 helyen a kocsim, nem tudom, kinek a szemet szurhatta anno egy F Astra.  :think:
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1227 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 23:39

Idézet: Targa - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 22:41

A kispóknyi helyet nem írtad, csak megjegyzem.
Azt írtad, hogy álljon odébb, mert a helyzetet nem tudod megoldani a hátsókerekes autóddal a csúszós úton.

Az, hogy a nagyvas fizikailag sem fér el, mert nagyobb, mint egy kispók, az más tészta, ezt elfelejtetted közölni. Ennek tükrében már nyilván más a helyzet.
Ha az a baj, hogy nem férsz ki, akkor ok, az rendben van.
Ha viszont azért van a sírás, hogy a kocsiddal nem tudsz elindulni, befordulni, satöbbi, mert csak, azért továbbra sem foglak sajnálni.

Ez olyan, mint amikor a sofőr nagyon rakodni akar, és amikor mondom neki, hogy takarítsa le a havat a kamionról, mielőtt feláll a mérlegre, akkor nekiáll hőbörögni. 
Nem kötelező havat takarítani a kamionról, viszont akkor rakodni sem kötelező, és lehet eltolni a biciklit.

Jómagam inkább felállok félkerékkel egy 30 centis padkára, vagy akárhová, hogy ne lógjak ki, hogy el lehessen férni tőlem, mert a kicsikém kissé nagytestű. De cserébe nem zavartatja magát, ha fel kell lépni egy 30 centis padkára.
És ha belököd az árokba, akkor megveregetem a válladat, mert kajak gyerek lehetsz. ;)
(és megjegyzem, elmegy árokban is)

Szokás szerint nem a lényeget vettétek le.. Nem a hátsókeréken van a hangsúly (hozzáteszem önzáró difizáras...), hanem hogy bunkó módon fizikailag elállta az utat. Nyilván egy böszme terepjáróval ki tudtam volna menni, mert átmegyek egy "járdaszigeten" és kész. Hozzáteszem 1 rossz szava sem volt, annyit mondott, hogy rendben, eláll onnan.  Nem érzed, hogy a kocsimárkától teszed függővé, hogy ki közlekedhet télen és ki nem? ;)

No, lejrazoltam, hogy érthető legyen. Nagyjából így néz ki a parkoló, az "ITT" nél parkolt a Fabias:

Kép

#1228 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 23:41

Idézet: leslie - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 22:49

Eleve nem parkolok a kocsival olyan helyen, ahol masnak utban van. Kocsikijaroban foleg nem. Vagy ott, ahol szimplan ugy gondolom, hogy egy bena nekem johet, meghuzhat. Inkabb setalok 5-10 percet, de nem kockaztatok.

Es ettol fuggetlen meg van kulcsozva 2 helyen a kocsim, nem tudom, kinek a szemet szurhatta anno egy F Astra.  :think:

Nem hinném, hogy márkafüggő. Régen volt egy Trabim, lefestettem, kb 1 hét után mind a két oldala végig volt húzva kulcsal....  :mad:

#1229 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 23:42

Idézet: Omega - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 22:29

Most már tényleg kérdem, ez a papír fábia honnan jött? :think:  Néztetek törésteszteket, vagy mi van?

Dehogy, csak az egész, khm, izé, szal' érted. Nem sugall masszivitást ;) :D

#1230 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 23:45

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 23:39

Szokás szerint nem a lényeget vettétek le.. Nem a hátsókeréken van a hangsúly (hozzáteszem önzáró difizáras...), hanem hogy bunkó módon fizikailag elállta az utat. Nyilván egy böszme terepjáróval ki tudtam volna menni, mert átmegyek egy "járdaszigeten" és kész. Hozzáteszem 1 rossz szava sem volt, annyit mondott, hogy rendben, eláll onnan.  Nem érzed, hogy a kocsimárkától teszed függővé, hogy ki közlekedhet télen és ki nem? ;)

No, lejrazoltam, hogy érthető legyen. Nagyjából így néz ki a parkoló, az "ITT" nél parkolt a Fabias:

Kép

Mondhatnám, hogy kerüld meg az ellenkező irányba. ;)
Ofkoz ez nem mentesíti a fábiás picsát abból, hogy valóban tapló módon parkolt.

Amúgy meg a téli vezetés és a típusok... igen, bevallottan rühellem a béna béjemvéseket, akik a jani autójukkal nemhogy egy emelkedőn, de egy latyakos úton sem tudnak elindulni a lámpától.
;)

Egyébként közlekedhet mindenki, aki tud. Aki nem tud, az inkább ne tegye. Mindegy, hogy mért nem tud, nem érdekel, hogy valaki azért tart fel, mert nincs téligumija, vagy mert szimplán nem tud vezetni.

#1231 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 01:38

Idézet: Omega - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 22:29

Az előttem szólót idézve írtam. Szüleimnek Fabiaja van, én javasoltam nekik, mert a megfizethető újautók (értsd most karácsony előtt 2,1 MFt volt tokkal-vonóval) közül ez a legbiztonságosabb a töréstesztek szerint.
Szóval nem saját vélemény alapján írtam, belátom, idézőjelbe kellett volna tennem.
Gondolkoztál már ma?

#1232 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 08:29

Tehnap lehullott egy kis hó :)
A teherautóval (PUG Boxer) megpakolva kényelmesen haladtam a kanyarban 50-nel, de egy béna ürge 740i-vel feltartott, csak 30-cal sikerült haladnia.
Téligumira nem jutott? :)

#1233 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 08:53

Telen en is kerulgetem, ha tudom a hatsokerekes benazokat. Meg ha bomos is, akkor is lehet kerulgetni, egy normalis, de jeges, csuszos emelkedon nem tud elindulni. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1234 Felhasználó inaktív   Virág elvtárs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 09:39

Srácok, mindenkinek ugyanannyi joga van az úton közlekedni. Természetesen én sem szeretem a simára kopott nyári gumival szerencsétlenkedőket (bár ez már inkább veszélyforrás kategória, hajtástól függetlenül), de ez a "ha nem tudod megoldani a szar hátsókerekeseddel akkor maradj otthon, én bezzeg elmegyek mindenhol" hozzáállás eléggé.... hmm. Én például azt nem szeretem, amikor a teherautók, terepjárók jó kis bordás kerekeiből kirepülnek a bele ragadt kövek és kiverik a szélvédőmet ( a héten így jártam). Mégsem ágálok ellenük.

Nekem most hátsókerekesem van, előtte évekig csak elsőkerekesek voltak. Tudom mi a különbség köztük, elhihetitek. Tényleg van évente két hét, amikor jobban kell figyelnem, hogy hol állok meg. Ennyi. Viszont kanyarodni könnyebb vele hóban :D. Egyébként mindenki találhat olyan jeges utat amin egy nem tud elindulni. :)

#1235 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 05. 10:16

Idézet

Hihetetlen szerencsével nem esett bántódása annak a norvég párnak, akinek az autóján végighajtott egy Leopard tank, miközben benne ültek. 

Autón hajtott át egy tank Norvégiában. A harci jármú gyakorlatilag lelapította a Mercedes bal oldalát, a bent ülők - hatalmas szerencsével - sértetlenül úszták meg a kalandot. A 40 tonnás Leopard tank a február 21-től március 11-ig tartó Bataille Griffin hadgyakorlaton vett részt és szerdán a közép-norvégiai Grong közelében találkozott a gépkocsival egy közúton.

"Amikor láttuk, hogy felénk tart, leállítottuk az autót az út szélén, hogy utat adjunk a harckocsi számára, de az tovább közeledett, majd ráhajtott az autó orrára, a szélvédőre, végül a tetőre - mondta el a vezető, az 57 éves Knut Okkenhaug az Aftenposten című lapnak. "Igyekeztem minél inkább a kocsi másik oldalára, a feleségem felé húzódni, de éreztem, ahogy a tető előbb a vállamra, majd az arcomra horpad. Utólag szinte hihetetlennek érzem, hogy túléltem"- tette hozzá.

Az esetet a norvég katonaság szóvivője is elismerte, hozzáfűzve, hogy vizsgálat indult az ügyben. A szóvivő szerencsés körülménynek nevezte, hogy senki sem sérült meg.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#1236 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 06. 09:07

Idézet

Tizenkilencszeres sebességtúllépéssel feltehetően világrekordot döntött egy 19 éves svájci ifjú.

Autójával ugyan csupán negyvennel ment többel, mint a megengedett sebesség - nem pedig 19-szeres tempóval -, viszont 19 alkalommal egyetlen éjszaka alatt.

Előre megfontolt szándékú volt a gyorshajtás, a fiatal ugyanis leszerelte éjszakai berni száguldozásához kocsija rendszámtábláit, és jót derült, amikor elzúgott egy-egy traffipaxcsapdánál.

Nem számolt azonban azzal a rendőrrel, aki felismerte a kocsit, mivel előző nap jó pár fotót készített róla egy traffipax. A kocsi akkor nem sebességével hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal, hogy utasai igencsak csúnyákat mutogattak a kamerába.

(MTI)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#1237 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 10:33

Ismerek egy faszit, németországban dolgozott 1 hétig, és az autópályán (?) a 70-es táblánál minden nap lekapta az automata traffipax, oda-vissza.
Naponta kétszer.

Ez mondjuk nem rekord, de a 2000 eurós pénzbüntetés valószínűleg igen :rolleyes:

#1238 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 11:24

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 10:07

MTI

Idézet

Tizenkilencszeres sebességtúllépéssel feltehetően világrekordot döntött egy 19 éves svájci ifjú.

Autójával ugyan csupán negyvennel ment többel, mint a megengedett sebesség - nem pedig 19-szeres tempóval -, viszont 19 alkalommal egyetlen éjszaka alatt.

Előre megfontolt szándékú volt a gyorshajtás, a fiatal ugyanis leszerelte éjszakai berni száguldozásához kocsija rendszámtábláit, és jót derült, amikor elzúgott egy-egy traffipaxcsapdánál.

Nem számolt azonban azzal a rendőrrel, aki felismerte a kocsit, mivel előző nap jó pár fotót készített róla egy traffipax. A kocsi akkor nem sebességével hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal, hogy utasai igencsak csúnyákat mutogattak a kamerába.

A kis lázadó svájci.  :) Én 2 hetet voltam csak annó svácjba, de megismerve (már amennyire erre 2 hét elég) az ott élő emberek mentalitását, valahogy röhejesnek érzem az egészet. Kicsit olyan lehetet, mint az a jelenet az Ali-G in the House című film elején, amikor "bemutatnak" a rendőrnek.  :)

Szerkesztette: jrpryv 2005. 03. 06. 11:24 -kor

" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1239 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 11:31

Ma hajnali 3 körül jöttünk haza egy szórakozó helyről (Retro 77) és a Westendnél egy Matiz mellénk állt. A piros lámpánál a sofőr ízlésesen túrta az orrát (értsd. már a könyöke is az agyában volt :) ), mire elkezdtünk röhögni (imádjuk az ilyeneket :) ). Amikor zöldre váltott a lámpa és elindultak a hátső utas letolta a gatyáját és odatapasztotta az ablakra a seggét. És még mondja valaki, hogy a mai fiatalság nem tud igényesen szórakozni  :D
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1240 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 12:47

Egyszer egy haverom megtette velem azt az oltári égetést, hogy lehúzta a gatyáját, majd az ablakot és a közeledő tömött buszmegálónak kirakta az egész hátsóját. Szinte a kormány alá húzodtam, hogy még véletlenül se lássanak.  :D  :D  :D

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.