HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 02. 11:26

Idézet: Konor - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 11:23

de ott legalább nem sima sóval nyomják mert védik a környezetüket
nem ártana ha itt is figyelnének :(

Szerintem az utak mindenhol sót kapnak ausztriában is, csak pl a járdák kapnak a városokban ilyen apróra őrölt éles kavicsokat. Bár azt nemtom, hogy kevernek e valamit a sóhoz.

#222 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 11:32

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 10:26

Szerintem az utak mindenhol sót kapnak ausztriában is, csak pl a járdák kapnak a városokban ilyen apróra őrölt éles kavicsokat. Bár azt nemtom, hogy kevernek e valamit a sóhoz.

mindegy kár ezen vitázni mert nem én töltöm fel az ottani hókotrókat igy nem 100%os az infóm :)  de a van még a són kívül is cucc pl itt a reptéren is azt használnak apró pici valami granulátum csak drágább mint a só viszont tovább hatásos és nem káros de nem tom mi a neve :(
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#223 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 11:42

Idézet: Konor - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 11:32

mindegy kár ezen vitázni mert nem én töltöm fel az ottani hókotrókat igy nem 100%os az infóm :)  de a van még a són kívül is cucc pl itt a reptéren is azt használnak apró pici valami granulátum csak drágább mint a só viszont tovább hatásos és nem káros de nem tom mi a neve :(

Szerintem az amit én írtam. Apró kő-őrlemény. Volt a pro7-en, hogy ledarálják a sódert olyanra, hogy nagyon apró és éles darabokból álljon. Ráadásul a tél után az úttisztítok ott be is gyűjtik, leválogatják őket a telepen, átmossák, és újból szórhatják ki a következő alkalommal. Ezekkel még havon is nehezebben csúszol meg. De én úgy hallottam, hogy utakra, és főleg autópályára nem szórnak ilyent.

#224 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 11:50

Kis gyorsulási videó. Honda F1 vs 1000cc motor vs 3.5 V6 VTEC "ladik"

#225 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 11:57

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 12:19

Valahol Bécs előtt benyomtam 140-150 közé a tempomatot, és éppen kómáztam valamin amikor furcsa búgó hangra lettem figyelmes. Mondom mi a franc ez, rámentem a bordáscsíkra vagy nemtom. Nézek kétoldalra, semmi. Középsőtükör semmi.
Egyszercsak a holttérből egy fekete Murcielago (szvsz alapjáraton) 150-160-al eldübörögött mellettem nagy komótosan :D Hihetetlen micsoda hangja volt, teljesen kirázott a hideg tőle. A Passatnak kb a visszapillantó tükréig ért a teteje az autónak :)

Egyszer nekemis volt ilyenhez dolgom, a hatás ugyanaz volt. Tisztára kirázott a hideg, semmihez nem fogható, pedig ment már el mellettem Porsche turbo, Ferrari Modena is. A hegyalja út tetején jött szembe, ahol kanyarodik az út. Elöször, csak a hangra lettem figyelmes, aztán eltépet. Egészen Balatonig nemtudtam kiverni a fejemből azt a hangot, meg látványt, ahogy feltűnt a horizonton.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#226 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 12:36

Én kedden csak valami öregebb lotus csodát előztem meg a pályán (hehe, 90-el mentem a belső sávban azt előztem a kocsisort) De annak is jó hangja volt. A clióban ültem de ott is max a vállamig ért a teteje.  A pályán a csúszást meg szvsz nem lehet hőmérséklethez kötni. Persze, hogy van hozzá köze, de pl frankó kis jégbordák amik a letaposott hóból alakulnak ki, elég széles hőmérséklet tartományban előfordulnak. Pár igénytelen kép

Szerkesztette: RiCS 2005. 02. 02. 12:40 -kor

#227 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 12:44

Idézet: RiCS - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 12:36

Én kedden csak valami öregebb lotus csodát előztem meg a pályán (hehe, 90-el mentem a belső sávban azt előztem a kocsisort) De annak is jó hangja volt. A clióban ültem de ott is max a vállamig ért a teteje.  A pályán a csúszást meg szvsz nem lehet hőmérséklethez kötni. Persze, hogy van hozzá köze, de pl frankó kis jégbordák amik a letaposott hóból alakulnak ki, elég széles hőmérséklet tartományban előfordulnak. Pár igénytelen kép

Hát ja, ilyenek előfordulnak, főleg sózatlan alsóbbrendű (vagy magyar) úton, és szeles havas időben. Ezeken valóban nehéz megállni, de időben észre is lehet venni őket általában.

#228 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 12:49

Pályára értettem.

#229 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 16:47

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 11:19

Komolyan úgy reagálnak egyesek ezekre a dolgokra, mint egy nyugdíjasklub :D Ennyi károgást, meg elégedetlenkedést máshol még nem hallottam.

Igen, várhatóan mi meg fogjuk érni azt a kort, hogy nyugdíjasklubba járhassunk... :)
Gondolkoztál már ma?

#230 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 16:51

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 16:47

Igen, várhatóan mi meg fogjuk érni azt a kort, hogy nyugdíjasklubba járhassunk... :)

És mivan ha eltalálja a búrádat egy meteor? ;)
Get a life :)

#231 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 16:53

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 16:51

És mivan ha eltalálja a búrádat egy meteor? ;)
Get a life :)

Az pech...
Gondolkoztál már ma?

#232 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 17:02

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 16:47

:)  Azért remélem, hogy nem élek olyan sokáig. :Đ  Mindenesetre nem autóbalesetben kívánok meghalni. :)

#233 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 17:31

Idézet: Omega - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 18:02

:)  Azért remélem, hogy nem élek olyan sokáig. :Đ  Mindenesetre nem autóbalesetben kívánok meghalni. :)

Tartok tőle, hogy ebben nemigen lesz beleszólásod.
Az olaszokis azért nyomják neki, mert fatalisták (legalábbis ezt mondják :) )
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#234 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 18:46

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 17:31

Tartok tőle, hogy ebben nemigen lesz beleszólásod.
Az olaszokis azért nyomják neki, mert fatalisták (legalábbis ezt mondják :) )

Ja, van egy igazán durva képsorozatom, olyan piros ferráris, cafatokra szakadós, szörnyetdöglős, temperamentumos digós. :)  Klassz, amikor a koponyacsont felső része nagyjából varrásnál különválik, ahol gyengébb a csont... :)  Az úttest közepén rángatózó kezek, lábak, béldarabok legalább akkora élményt nyújtanak, mint a mailben mellékelt képek. ;)

Szóval, hajtani, 240-nel, mert azt még viszi 5-ösben 220-szal! :up: <= :smoker:  Felfagyásnál meg jelez a műszar... kisodródni sem fogok, ASR, ***, ***, vazze. :)  Locutus, csak egy link: ha 90-nel megy, talán megússza.  Olyan cégeskocsis, rohanós, vezetni tudós.

Nem vitát nyitnék, csak mondom: okosan. Időben indulj el, talán így oda is érsz. :)

#235 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 18:53

Idézet: Omega - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 18:46

Ja, van egy igazán durva képsorozatom, olyan piros ferráris, cafatokra szakadós, szörnyetdöglős, temperamentumos digós. :)  Klassz, amikor a koponyacsont felső része nagyjából varrásnál különválik, ahol gyengébb a csont... :)  Az úttest közepén rángatózó kezek, lábak, béldarabok legalább akkora élményt nyújtanak, mint a mailben mellékelt képek. ;)

Szóval, hajtani, 240-nel, mert azt még viszi 5-ösben 220-szal! :up: <= :smoker:  Felfagyásnál meg jelez a műszar... kisodródni sem fogok, ASR, ***, ***, vazze. :)  Locutus, csak egy link: ha 90-nel megy, talán megússza.  Olyan cégeskocsis, rohanós, vezetni tudós.

Nem vitát nyitnék, csak mondom: okosan. Időben indulj el, talán így oda is érsz. :)

Vagy: Ha tud vezetni talán megússza...
Vagy: Ha más autóval van talán megússza...
Vagy: Ha a nagymamája nem krumplilevest főz a születése napján, talán megússza...
Vagy: Ha reggel nem ballábbal kel fel megússza...

Vagy ha mazsola vagyok, és a szunyogtól is félek, búra alatt élek, akkor talán megérem a nyugdíjasklubot. Talán...

#236 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 19:02

Valami képsorozat rémlik nekem is... Ferrari, meg áldozatok. A kocsiból nem sok maradt. Egy emberke rátekeredve a korlátra, bél, egyebek, egy másik meg fekve, a feje teteje meg mint egy kis kalapocska leesve. Szép látvány volt...  :boa:

Az utolsó mondatod  :up:  :respect:  .
42

#237 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 19:04

Upszi, bocsika Omega, de látom nem érted :Đ

Az hol élvezet, h ha 90-nel trötyögsz az úton? Öööö :think: az olyan, mintha Burmi apó és Nyuszi mamó kificcennének a nyugdíjas házinkóból a default, 40 éve változatlan - de már rég elfelejtett - szokványos körútjukra a Trabcsival. Uncsi.

Emlékezz csak a reklámra: 2 tizenaligéves kissrác felnyom egy autót, elindít, beövezk, majd izomból megcélozza a betonfalat.

Na ezek a srácok tudnak élni. Ez má fíling  :D Faja  :cool:

És megcsinálják holnap is ...
Ciciman is on borda

#238 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 19:09

Idézet: fram - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 19:04

Upszi, bocsika Omega, de látom nem érted :Đ

Az hol élvezet, h ha 90-nel trötyögsz az úton? Öööö :think: az olyan, mintha Burmi apó és Nyuszi mamó kificcennének a nyugdíjas házinkóból a default, 40 éve változatlan - de már rég elfelejtett - szokványos körútjukra a Trabcsival. Uncsi.

Emlékezz csak a reklámra: 2 tizenaligéves kissrác felnyom egy autót, elindít, beövezk, majd izomból megcélozza a betonfalat.

Na ezek a srácok tudnak élni. Ez má fíling  :D Faja  :cool:

És megcsinálják holnap is ...

Sarkítasz :)

Ennyi erővel mondhatnám, hogy ma láttam egy Renault 19-esben egy papát a pályán. Bő 50-el nyomta neki, egészen a kormány fölé hajolva, a szájában jó nagy pipával. Biztosan ezért érte meg a nyugdíjasklubot!

(de lehet hogy 2km-rel később valaki beleszállt 130-al hátulról...)

#239 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 19:11

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 19:09

(de lehet hogy 2km-rel később valaki beleszállt 130-al hátulról...)

A követési távolság, ugye  :Đ (bocs :) )

#240 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 19:31

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 19:09

Sarkítasz :)

OKs, akkor ne sarkítsunk :)

Megkérdezem egyenesen:

Autópályán miért nem 130cal, hanem többel mész?
Országúton miért nem  90nel/100zal (osztrákok), hanem többel mész?

És nem, nemnem  :) az útviszonyos duma sajnos most nem játszik. Ha jól számoltam kupáncsap 3 autó mellett csuszingáztál el ...

Ne érts félre. Az is szempont, de van más motiváló erő. Omega ezt nem látja szerintem. [Mármint, h mi ez a késztetés a gyorshajtásra]

Az előző (sakított) példám is erről szól ...
Ciciman is on borda

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.