hát, tegnap volt egy laza vigyorgós-fényképezős-lézerrelmérős heppöning...
Jövök haza Pest felől a 2/A-n Vác felé, jéé, mondom, trafi, akkor lassítunk, kb. 100-110-zel mehettem. Simán elmegyek mellette, hámmondom, gyorsíjjunk, nem lesz több

, ÉN HÜLYE!!!, kábé 500 méteren belül még KETTŐ traffipax, abba a mérésbe szépen, amolyan gyorsítósan belegangoltam, de nem állítottak meg, mert ezen az oldalon nem volt egy rendőr se... Reménykedem, hogy nem jön a levélke, ugyanis takarásban voltam valamelyest és vagy hat autó ment így egymás után, kb 110-es tempóval, és éppen egy kamiont előztünk sorban.
Nem hibáztatok senkit, egyszerűen gyorsan mentem, bár azon az úton mindenki gyorsan megy, és ha nem állsz be a sorba, akkor simán leszorítanak az útról; lehet, hogy ezután a régi kettes úton fogok járni...
Egyébként valami razzia lehetett, mert két helyen közlekedésfelügyelet, gázkibocsátásmérés, kamionoknak súlymérés volt, ezen felül a Shell kútnál kint volt az Octavia RS, meg még vagy 5 másik rendőrautó, és pakoltatták ki az emberekkel a csomagtartóikat...
Mondjuk a 2/A-n azért szoktak az egysávos résznél nagyon durva bevállalós előzéseket csinálnak egyesek...
szerk: elírások
Szerkesztette: Blackman790817 2005. 02. 08. 16:25 -kor