HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:35

Idézet: Syner - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 12:26

Ha betiltják a kék ledet, akkor lesz zöld stb. Egyáltalán minek hiszi valaki azt, hogy ettől ő lesz a király? Az ilyenek tényleg mosolyogtatók. A bömbölő zenés meg el van zárva a külvilágtól. Ha pl jön mögötte egy mentő, akkor nem hallja, és nem megy ki a külsőbe stb.

Ez a te sztereotípiád, hogy ő a ledtől hiszi magát királynak. Ezt szeretnéd te hinni, hogy legyen mire panaszkodnod.
Ő meg tett egy kék ledet az autójába, mert szimplán tetszik neki.  :rolleyes:

#642 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:37

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 12:32

Társasjáték? És ez abban merül ki, hogy mások igazodjanak a búra alatt felnevelt mazsolák igen túlfejlett veszélyérzetéhez, bénázásához, stb, de ők meg nyugodtan és jogosan hurroghatják azokat, akik a jó hifit, a sötétítést, vagy a kékledet szeretik az autójukon?

Egyértelmű, hogy bizonyos dolgok növelik a rizikót (és a hangulatot, feelinget stb) közlekedés közben, de igen szürke élete lehet annak, aki ezekhez a legkevésbé sem tud/akar alkalmazkodni... Vannak emberek akiknek minden apróságra sír a szájuk, meg hogy ők bezzeg mennyivel jobbak, mert droid módra mindent betartanak, mindenre vigyáznak.

Érdekes régen abba sem haltunk bele gyerekként, ha abból homokozóból ettünk amibe a macska előtte beleszart, ma meg a hintába is úgy ültetik a porontyot hogy ferőtlenítik előtte (már amelyik szülő egyátalán hintázni engedi a gyerekét)... :D Get a life...

:up:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#643 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:37

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 12:35

Ez a te sztereotípiád, hogy ő a ledtől hiszi magát királynak. Ezt szeretnéd te hinni, hogy legyen mire panaszkodnod.

Vagy hogy a többit bosszantsa...
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#644 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:45

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 12:34

Mondjuk ez a rendőrség felelőssége is, mivel nekik látni kell(ene) egy igazoltatáskor, hogy az nem "szabályos". Mondjuk én szívem szerint minden fekete felleget okádó harmincéves teherautót is félreállítanám, amíg nem jön valaki egy műszerrel kimérni a károsanyag-kibocsájtását. Utána meg levenném a rendszámot és felgyújtanám :D :D

Továbbmegyek, minden Barkas, Trabant, Wartburg, meg a többi 110 éves roncsal ugyanígy járnék el!

#645 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:46

Egyértelmű, hogy bizonyos dolgok növelik a rizikót (és a hangulatot, feelinget stb) közlekedés közben, de igen szürke élete lehet annak, aki ezekhez a legkevésbé sem tud/akar alkalmazkodni...

Hát érdekes egy szemlélet.  Ha azt mondanád, hogy úgy vezetsz és úgy alakítod ás az autódat, ahogy Neked tetszik, de mindamellett úgy, hogy az rajtad kívül senkit ne zavarjon, akkor akár egyet is értenék.

De így... Ha én kimegyek az útra egy tankkal és bekötött szemmel elkezdek száguldozni, akkor csak egy kicsit növeltem a rizikót és ehhez alkalmazkodjanak a "burokban élő mazsolák"?  :reklamacio:

#646 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:50

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 11:09

Mondjuk én Locutus-nak adok igazat nagyrészt, engem pl nagyon zavar ha a városban nem látok dobozos teherautók elé, sőt egy WagonR elé sem. Az is zavar, hogy autóúton 60-al megy a Suzukis a belső sávban. Gondolom őt meg az zavarja, hogy szabálytalanul, jobbról megelőzöm. Mindenkit zavar valami. :)

Ehhez csak annyit tennék hozzá, h Budapesten manapság nem akarok pl a Suzukis elé látni, mert mindenfelé tengelytörő lukak kezdik színesíteni a szürke aszfaltot. Szlalomtáncot jár velem együtt a követő sor is :). Szal kevésbe igzat, mi van a WagonR előtt, ami mellett simán előrébb látok, ha akarok. Nem kell a 2vel előrébb haladó féklámpáját látnom ahhoz, h tudjam, lassít-e a sor. 50-60nál hagyok inkább 2 WagonRnyi helyet. Van olyan luk pl (több, mint 2 hetes már), hogy egy WagonR nem tudja 2 kerék közé venni, mert olyan széles. A mélységéről csak annyit, h az aszfaltréteg alatti 15 cm-es beton is hiányzik már ...

Ami engem zavar: tegnap egy kb másfél éves Opel Meriva ment előttem, csak a 3. plusz féklámpája működött. Nem lehetett olyan könnyen észrevenni, mert eléggé keskeny a 3. féklámpája. Egy kereszteződésben szóltam is neki.
Ciciman is on borda

#647 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:51

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 12:45

Továbbmegyek, minden Barkas, Trabant, Wartburg, meg a többi 110 éves roncsal ugyanígy járnék el!

Ilyen autós ÉS szervizes morál mellett nem csoda, hogy ezek is az utakon tudnak maradni. Már sokadszor kaptunk az autóinkhoz új zöldkártyát anélkül, hogy akár a műhely közelében jártunk volna a kocsikkal. Mindezt úgy, hogy nem mi kértük, egyszerűen a szerelők annyira hozzászoktak már, hogy így intézzék, hogy nem is próbálkoztak azzal, hogy az autót is megvizsgálják.

#648 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:54

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 12:46

De így... Ha én kimegyek az útra egy tankkal és bekötött szemmel elkezdek száguldozni, akkor csak egy kicsit növeltem a rizikót és ehhez alkalmazkodjanak a "burokban élő mazsolák"?  :reklamacio:

Ez már csak sarkítás, ha ebbe az irányba akarod terelni a dolgokat, akkor nincs értelme tovább beszélgetni...

#649 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 22. 13:03

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 12:46

Hát érdekes egy szemlélet.  Ha azt mondanád, hogy úgy vezetsz és úgy alakítod ás az autódat, ahogy Neked tetszik, de mindamellett úgy, hogy az rajtad kívül senkit ne zavarjon, akkor akár egyet is értenék.

Hogy te mindig csak sarkítani tudsz.... :D
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#650 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:05

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 12:45

+Minden 10 évnél idősebb dízellel. - buszok.

Szerkesztette: mocsi 2005. 02. 22. 13:06 -kor

Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#651 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:09

Idézet: fram - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 12:50

Ami engem zavar: tegnap egy kb másfél éves Opel Meriva ment előttem, csak a 3. plusz féklámpája működött. Nem lehetett olyan könnyen észrevenni, mert eléggé keskeny a 3. féklámpája. Egy kereszteződésben szóltam is neki.

Egy totál hiányzó féklámpát egyszér már én is majdnem becsókoltam. Sávváltásnál, mire mögé értem, már szinte állt. Nem volt vészes a helyzet, csak gyakorlatlan vezetőként kicsit felszökkent az adrenalin. :mad:

Szerkesztette: Studi 2005. 02. 22. 13:09 -kor

"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#652 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:43

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 12:54

Ez már csak sarkítás, ha ebbe az irányba akarod terelni a dolgokat, akkor nincs értelme tovább beszélgetni...

A "mindenki más mazsola, aki nem úgy viselkedik, ahogy szerintem kell" nem sarkítás?  :confused:

#653 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:44

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 13:43

A "mindenki más mazsola, aki nem úgy viselkedik, ahogy szerintem kell" nem sarkítás?  :confused:

De az. Ki írta ezt?

#654 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:49

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 13:44

De az. Ki írta ezt?

Valaki itt a fórumról, de szerintem úgysem fog magára ismerni.  :confused:  :(

#655 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:51

Gyerekek nyugodjunk meg, az autójukat úgymond tuningolók között is vannak vadbarmok és a magukat szolidan előadók között is bénák, úgyhogy szerintem mindenkinek igaza van!

#656 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:55

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 13:49

Valaki itt a fórumról, de szerintem úgysem fog magára ismerni.  :confused:  :(

Hát amíg ködösítesz biztos nem. Inkább idézd be a hozzászólását, had lássuk ki volt az...

#657 Felhasználó inaktív   eks 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 22. 14:13

Idézet

Vezetési hiba okozhatta Kulcsár Anita tragédiáját
2005. február 22. 13:46

MNO
Feltehetőleg vezetéstechnikai hiba, és a biztonsági öv hiánya okozta a januárban tragikus balesetet szenvedett Kulcsár Anita halálát - értesült a HavariaPress.

A tragédia szakértői vizsgálata a mai napon zárult le, eszerint kizárható, hogy a balesetet műszaki hiba okozta volna. Ez alapján az útról való letérés legvalószínűbb oka vezetéstechnikai hiba lehetett, s a fiatal sportoló halálában közrejátszott az is, hogy nem kötötte be biztonsági övét.

A szakértők szerint a gépkocsi sebessége a baleset előtt, a balra sodródás kezdetén 85-90 km/h volt. A 90-100 méteres sodródás alatt a Golf legfeljebb motorfékkel lassult, így mintegy 65-70 km/h sebességgel ütközött a fának. Az igazságügyi szakértő azt is megállapította, hogy bekötött biztonsági öv esetén a tragédia valószínűleg nem következett volna be, mert a biztonsági öv, az övfeszítő és a légzsák együttesen meggátolta volna a halálos sérülés kialakulását. A tragikus véget ért sportolónő közvetlen halálát az ütközés során elszenvedett koponyasérülés okozta.

Mint emlékezetes, a Dunaferr népszerű kézilabdázónője január 19-én kora délelőtt, Velence és Pusztaszabolcs között a hókásás úttesten letért az útról, és egy fának ütközve életét vesztette. (HavariaPress)

MNO

#658 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 14:17

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 12:35

Igen, tetszik neki, addig, ameddig tilos. Ha engedélyeznék holnaptól a kék LED-et, de onnantól tiltanák a zöldet, akkor holnapután már zöldes fényben úszna az autó, mert holnaputántól már az tetszik neki.

Sajnos bizonyos réteg attól érzi tökös csávónak magát, ha külsőségekben úgy él, hogy polgápukkaszt, hogy csak olyat csinál, amit tilos, mert akkor látják rajta, hogy ő be meri vállalni.
Gondolkoztál már ma?

#659 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 14:31

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 13:51

Gyerekek nyugodjunk meg, az autójukat úgymond tuningolók között is vannak vadbarmok és a magukat szolidan előadók között is bénák, úgyhogy szerintem mindenkinek igaza van!

Én bevállalom, kimondom.
Nem láttam még olyan saját autót tuningolót (itt nem 20-30e Ft-ra, hanem a többszázezres, milliós nagyságrendre gondolok), aki normálisan tudott volna viselkedni stresszhelyzetben, ne tegezett volna le bárkit az első adandó alkalommal, esetleg tudott volna ALÁZATTAL/TISZTELETTEL beszélni valakivel, ha hibázott.
De biztosan nem találkoztam még elég sötétített üvegű kékfényű, tucc-tucc autóssal.

Ja, és ha már audió.

Az autóba telepített zenének ugye nem az a szerepe, hogy megrőkönyödjön más autós/járókelő? Ugye a motorosablak nincs összekötve az erősítő bekapcsológombjával? Akkor miért van az, hogy a kettővel előttem álló autó ritmusára mozog az én gyomrom is a légnyomástól??? Miért van az, hogy én még - most télen sem - láttam olyan hifi-vel ellátott autót, amiben felhúzott ablakkal élvezték volna a tökéletes hangzást?
Gondolkoztál már ma?

#660 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 14:36

Társasjáték? És ez abban merül ki, hogy mások igazodjanak a búra alatt felnevelt mazsolák igen túlfejlett veszélyérzetéhez, bénázásához, stb, de ők meg nyugodtan és jogosan hurroghatják azokat, akik a jó hifit, a sötétítést, vagy a kékledet szeretik az autójukon?

Egyértelmű, hogy bizonyos dolgok növelik a rizikót (és a hangulatot, feelinget stb) közlekedés közben, de igen szürke élete lehet annak, aki ezekhez a legkevésbé sem tud/akar alkalmazkodni... Vannak emberek akiknek minden apróságra sír a szájuk, meg hogy ők bezzeg mennyivel jobbak, mert droid módra mindent betartanak, mindenre vigyáznak.

Érdekes régen abba sem haltunk bele gyerekként, ha abból homokozóból ettünk amibe a macska előtte beleszart, ma meg a hintába is úgy ültetik a porontyot hogy ferőtlenítik előtte (már amelyik szülő egyátalán hintázni engedi a gyerekét)... :D Get a life...

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 13:55

Hát amíg ködösítesz biztos nem. Inkább idézd be a hozzászólását, had lássuk ki volt az...

Tessék, ezt akartad, kimondta valaki, hogy te voltál, gratulálok, megnyerted a játékot.

Egyébként pedig ha ebben nincs benne legalább burkoltani az utalás (és nem csak általános, hanem ránk is, kis személyeskedéssel fűszerezve), akkor semmiben. De kár tépni a billentyűzetet, már látom előre. :(

Szerkesztette: Carmaged 2005. 02. 22. 14:37 -kor

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.