HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 20. 06:54

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 17:51

Ürömi úton a bringásokat is trafizzák? Mert ott ők szoktak 60-nal jönni lefele. :)

Szépvölgyin is... :rolleyes:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#82 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 06:54

... (dufla)

Szerkesztette: *Iguana* 2005. 01. 20. 06:55 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#83 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 15:05

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 14:10

Tudsz esetleg valamit, amit mi (én) nem?

Eddig annyi derült ki számomra, h egyenes útszakaszon történt az eset és úgy néz ki, nem volt bekötve. Bár magáról a balesetről nem igazán írnak/beszélnek a médiákok.
Ciciman is on borda

#84 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 15:12

Idézet: fram - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 15:05

Eddig annyi derült ki számomra, h egyenes útszakaszon történt az eset és úgy néz ki, nem volt bekötve.

Ennyit tudok én is (bár, ma még semmire nem volt időm, lehet, hogy az index fórumon vannak újdonságok). Magyarul a baleset oka lehetett defekt, állat, telefon, elalvás, figyelmetlenség, és - akár az előzőekkel kombinálva - gyorshajtás is.

#85 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 15:26

De nem ijedtében kapcsolta ki az övet ... és nem is elalvás előtt.

Pécsi Ildikó karcolások helyett "megúszta" (asszem) combnyaktöréssel,
Bubik István belehalt fejsérüléseibe,
és most Kulcsár Anita is az életével fizetett.
Lehet, ha be van kötve, a nagyobb esély is kevés lett volna a túlélésre, tehát az sem segített volna,

de az övet nem bekapcsolni felelőtlenség.

A topik alcíme simán lehetne: Felelőtlenség önmagunkkal és másokkal szemben
Ciciman is on borda

#86 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 16:06

Idézet: fram - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 15:26

De a topik címe most sem a "kikapcsolt övben rejlő örömök".
A gyorshajtás meg akkor felelőtlenség, ha rosszkor, rossz helyen, és nem megfelelő tapasztalattal csinálja az ember.

#87 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 16:20

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 16:06

De a topik címe most sem a "kikapcsolt övben rejlő örömök".
A gyorshajtás meg akkor felelőtlenség, ha rosszkor, rossz helyen, és nem megfelelő tapasztalattal csinálja az ember.

A hülyeség akkor is hülyeség, ha az illető nem tud róla, illetve engedéllyel csinálja :)

Szerkesztette: fram 2005. 01. 20. 16:25 -kor

Ciciman is on borda

#88 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 16:39

Idézet: fram - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 16:26

De nem ijedtében kapcsolta ki az övet ... és nem is elalvás előtt.

Pécsi Ildikó karcolások helyett "megúszta" (asszem) combnyaktöréssel,
Bubik István belehalt fejsérüléseibe,
és most Kulcsár Anita is az életével fizetett.
Lehet, ha be van kötve, a nagyobb esély is kevés lett volna a túlélésre, tehát az sem segített volna,

Hát én amennyire láttam azt a 4-es Golfot, túlzottan nem tört össze :rolleyes: nem hinném, hogy száguldozott volna és ezek fényében majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy túlélte volna a balesetet, ha bevan kötve.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#89 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 16:53

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 16:06

A megfelelő tapasztalat ott kezdődik, mikor visszaküldenek odaátról, hogy nagyon jól csináltad.
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#90 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 17:09

Idézet: fram - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 15:26

:up:

#91 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 23. 08:55

Idézet

Életünk kacskaringós útján minduntalan megfellebbezhetetlen igazságokkal találkozunk. Ezek olyan nyilvánvalóak és áttetszőek, hogy tudomásul se vesszük őket, pedig éppúgy megkérdőjelezhetetlenek, mint mondjuk a gravitációs törvény vagy Pitagorasz tétele. Vakok vagyunk ezekre az igazságokra, de ettől függetlenül még léteznek. Egy ilyen igazságot évekkel ezelőtt Musil úr tudatosított bennem, aki autóvezetésre oktatott.
Musil úr igen éleseszű ember volt (remélem, ma is az), ő tanította meg vezetni Hrabalt és feleségét, Eliška asszonyt, és belőlem is tűrhető úrvezetőt faragott. Régen történt, éppen az első filmemet forgattam. Musil úr értem jött, forgatás után az autójába ültetett, magyarázott, és néha a vezetést is rám bízta. Volt fantáziája, és ontotta a hasznos tanácsokat. Autóvezetés közben ma is eszembe jut az útmutatása, hogy a sebességváltóval úgy kell bánni, mint egy kisasszony térdével. A hajszál híján tragikus kimenetelű vezetői vizsgámon is Musil úr volt az őrangyalom. A halálra vált vizsgabiztosnak talpraesetten megmagyarázta, miért oldodttam meg meglehetősen sajátosan az adott forgalmi helyzetet. Azt mondta, tánctehetség vagyok, és mint művésznek, jogom van másképp megelőznöm a balesetet, mint ahogy a közönséges halandók teszik. Máig se tudom, mit értett ezen, de a jogosítványt megkaptam, ma is használom.

De hadd térjek vissza a megfellebezhetetlen Igazsághoz, amit Musil úr oktatás közben tudatosított velem. Így hangzott:

- Sose felejtse el Menzel úr, hogy az országúton találkozhat nagyobb barommal is, mint amilyen maga.

Nagy és hasznos bölcsesség, gyakran eszembe jut, amikor autóba ülök. Csak éven múltán jöttem rá, hogy ennek az igazságnak jóval mélyebb értelme van, hogy fordítva is érvényes: az a nagyobb barom tudniillik lehetek én is. És nem csak az országúton.

Hát, nem tudom...

Gondoljanak a dologról, amit akarnak. Musil úr nem is sejti, hogy akkor életre szóló leckét kaptam tőle toleranciából.

Jiri Menzel
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#92 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 16:21

Idézet

Karambolban meghalt egy rendőr Budapesten
Közúti balesetben életét vesztette a Köztársasági Őrezred munkatársa kedden délután a IV. kerületben. Az Opel Astra megkülönböztető jelzéssel haladt a Megyeri úton, ám az Óceán árok utcai kereszteződésnél összeütközött egy Opel Vivaro furgonnal. Az Opelban ketten ültek, a sofőr életét vesztette, utasát kórházba szállították. A furgonban senki sem sérült.

#93 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 16:31

Kukkants ide...Amikor tűzoltóval történik ilyen, miért más a megítélés?
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#94 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 16:32

Sajnálatos.

(S még hányan meghalnak munkájuk végzése közben.) Mindenesetre ilyenkor aki a hibás ált. megússza.

#95 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 16:37

Idézet: Kory - Dátum: 2005. jan. 25., kedd - 17:32

Sajnálatos.

(S még hányan meghalnak munkájuk végzése közben.) Mindenesetre ilyenkor aki a hibás ált. megússza.

Rendőr tanúskodhat rendőr mellett azt elfogadja a bíróság, tűzoltó nem tanúskodhat tűzoltó mellett elfogultság miatt.....vicc
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#96 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 17:04

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. jan. 25., kedd - 16:31

Kukkants ide...Amikor tűzoltóval történik ilyen, miért más a megítélés?

Tudom, olvastam, rendszeresen látogatom a Lánglovagok oldalát és a Lánglovagok Fórumot. A téma szerintem kacifántos, mint ahogy a lánglovagos fórumban is láthatod. Sok a kérdés, a kavarás a háttérben, nem tudom miért... :(  (A jelekből ítélve.)

#97 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 17:31

Jut eszembe, tegnap este majdnem belem jott egy idiota BMW-s. Foutrol tert le, kisse gyorsan, es atjott a savomba. Meg jo, h lassan mentem, egy satu megmentette a kocsim. Nameg a BMW-s fazon fejet is. :) Nem lattam, h milyen volt pontosan, de eleg ujnak tunt, szep, nagy, ezustmetal. :) Elfeledte, h 1x millaert fizikat nem tudott venni, igy az ra is hat.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#98 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 18:08

http://langlovagok.hu/kepek2005/langlovago...ozsavonat.shtml

Ez hihetetlen komolyan mondom. Kikerüli a fénysorompót. Jó egyefene. Dehogymég körülse néz :eek: Ezt soha nem fogom megérteni.  :(

Tegnap este úgy csúszott az út, mint a t@kony, ennek ellenére egy fiatal srác egy 1500 Ladával cikázott, virgonckodott, természetesen nyári gumival hát nem lesz hósszuéletű. Ugyanúgy tegnap este ugyanilyen útviszonyok mellett kb. 120 km/h-val előzött meg (város!) egy terepjárós :eek:  Az ilyet csakúgy megkérném, hogy te öreg, ugyan nyomjál már egy satu féket. Jaaaa, hogy több, mint 100 méter a féktávolság.  :omg:
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#99 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 18:35

A szembe-szomszédasszonyomnak kb. egy éve szóltam, hogy nem viágít az Opele balhátsója, és a jobb oldali féklámpa is üzemen kívülinek tűnik... akkor sűrű bocsánatkérések közepette megköszönte a jószándékú figyelmeztetést. Aztán most látom, a férjeura tolat ki az udvarról... balhátsó világítás nuku, jobb féklámpa nyema. Ezekben a pillanatokban nyomtatom a levelet, amit bedobok a postaládájukba. És ez még mindig baráti felszólítás. :omg:

Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fontos a "látni és látszani"!

#100 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 18:46

Idézet: Omega - Dátum: 2005. jan. 25., kedd - 18:35

Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fontos a "látni és látszani"!

Sot, varosban inkabb latszani fontos. Latni uis latni, altalaban azert van kozvilagitas...
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.