HWSW Informatikai Kerekasztal: Kétkeréken - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kétkeréken Kerékpáros topic Értékeld a témát: -----

#1361 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 06. 19:53

Idézet: tocsa - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 20:07

Izé.
Bocsi a csapattól. Én azt hittem, hogy a McDonalds előtt vártok, aztán mikor nem vóttatok ott, akkor meg nyomultam fel. Egyébként nem tom hol beszültük a kerékpárút lekanyarodásánál a találkozót, elkerülte a figyelmemet. Nem tudtam, hogy ott vártok. Tisztára ködös volt az agyam, mert egy hülye céges meeting miatt késésben voltam. Nem gondolkodtam.  Mikor utolért blash, és mondta, hogy a többiek mögöttem vannak, akkor gondoltam, hogy valamit elcsesztem.

Ezen kívül bocsi Nova, az antiszociális viselkedésem szintén az izgulásnak, a feldobódottságnak és ezzel együtt annak tudható, be, hogy félholt, szédüléses állapotban voltam.

Ehhh.

Második körről lefele a Fenyőgyöngyénél jött egy mentő, meg volt ott egy kerékpáros csapat kisbusszal. Kérdeztem mi történt. Képzeljétek, egy biciklis csákó belezúgott egy lóba (!!!). Elég szar ügy lehet, egy ló lehet 300-400 kiló is, azt mondták a kerékpáros járt szarabbul, elég szarul. Kérdeztem, hoyg ismerik-e a csávót, mondták nem közülük való. Egyből megállt bennem az ütő! Csak nem folytatódik NoVa balszerencse sorozata? Vagy más sérült meg a csoportból? De nem szerencsére.

Emvy, nem láttam a windstopperes felsőt! Az enyém nagyon jól szuperált! Nem is kellett csuklószorító.

A ló duplája.
while (!sleep) sheep++;

#1362 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 20:07

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 20:06

bikeshop.hu -ról vásárolt már valaki? tapasztalatok?

Cimborámé a bolt, hivatkozz rám, ha vásárolsz.

Korrekt a srác.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1363 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 20:39

Nem gondoltam volna, hogy nekem is lesz olyan szögem, mint emvy kezében volt. Na majd azért visszaadom, nálam maradt :).

Elmentünk Csabával még ketten terepezni Pest túloldalán dombok között töksötétben, ismét kihajtottam magam maximálisan, jóság. Jobban ment a hegy, mint gondoltam, legközelebb innivalóval vágok neki 25 perc alatt mentem terepen, barátságos. Csabáék másik útvonalon terepeztek kicsit hosszabban, többiek 22 alatt aszfalton, Tocsa pedig szintén aszfalton mindenkitől külön, de 2x robotpilótára kapcsolva :). De neki ez már kemány edzés volt, nekünk pedig laza csapatos tekerés :D
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#1364 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 20:49

Jameg, ne felejtsük el azért, Bless is arratévedt, akkor már felrángattuk yóól.
...

#1365 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 20:50

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 21:49

Bakker, blesst kihagytam. Bocs.
while (!sleep) sheep++;

#1366 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 21:41

Egy ilyet elfogadnék:

Kép

Ez sem rossz.

Szerkesztette: Grof 2005. 04. 06. 21:47 -kor

Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#1367 Felhasználó inaktív   Ytse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 06. 21:45

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 17:29

A bringád megvan még?

Érdekelne róla az slr...

Még megvan de ha minden jól megy, a hétvégén már nem lesz meg.

#1368 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 10:46

Hm. Észrevette egy barátom, hogy a sisakom nem csak meg van nyomódva kívülről, hanem a habréteg két ponton (az ütés két szélén) teljesen meg van törve, kis erővel ki lehetne szedni egy darabot a sisakból. Ez most nem jó, ugye?
while (!sleep) sheep++;

#1369 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 10:57

Idézet: Emvy - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 11:46

Hm. Észrevette egy barátom, hogy a sisakom nem csak meg van nyomódva kívülről, hanem a habréteg két ponton (az ütés két szélén) teljesen meg van törve, kis erővel ki lehetne szedni egy darabot a sisakból. Ez most nem jó, ugye?

Hm.
Nem igazán.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1370 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 07. 12:47

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 21:49

Bahhh, kellett nekem megallni a hevnel  :p Jol tovabb kellett volna mennem  :lefety:  Aze' nem volt rossz, ugyis reg jartam a 3H-an  :cool:

Gyiik: voltal ma mar a hunyadiban?  :blink:  Es a Probikban nincs meg az a 34/48-as kicsit hasznalt hajtomu, es sajna 172,5-es volt...

#1371 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 13:35

Nova: ugyis sokat logsz abbana tarcsai bringaboltban, igy szervezz mar onnan egy csapatot a 22-dikei criticalmassra  :D  :up:  :respect2:

itt a sablon szoveg  :think:

Idézet

FIGYELEM!

Értesítünk benneteket, hogy a Városi Biciklizés Barátai, a Zöld Fiatalok Egyesület, a budapesti biciklis futárszolgálatok, és más bringás szervezetek újra óriási kerékpáros felvonulást rendeznek 2005. április 22-én a Föld Napja alkalmából.

A szervezési módszer hasonló a tavalyi 3-4000 fos akcióhoz, azaz újra többszáz civil szervezetet, egyesületet, bicikliboltot, iskolát kérünk meg arra, hogy szervezzen saját csapatot a felvonulásra, illetve terjessze saját köreiben a felvonulás hírét. Az így összeállt csoportok saját boltjuknál, iskolájuknál, stb. gyülekeznek és indulnak majd 17 óra körül,  hogy 18 órára a városligeti Mujégpályánál egybeolvadjanak, és így kezdodhessen a nagy felvonulás. Idén már 6-8000 emberre számítunk, de ennek fontos elofeltétele, hogy a leheto legtöbb kerékpároshoz jusson el a felhívásunk. Egy kerékpárboltnak ebben kulcsszerepe lehet.

Úgy gondoljuk, hogy szinte minden biciklibolt körül kialakult egy párszor 10 fos társaság, akiknek ez újabb felejthetetlen élmény lesz, másrészt így is tovább erosíthetitek a már kialakult  kapcsolatot, ami a boltnak sem válik kárára. Tavaly már a starthoz is 20-30 fos csapatok érkeztek. Többnyire együtt tekerték végig az 5-6 kilométeres útvonalat, sot utána további programokat szerveztek estére.

Szeretnénk azt is elérni, hogy a fenti módon létrejöjjön egy olyan civil hálózat, aminek az alszervezetei egy pillanat alatt elérhetik a saját csapatuk tagjait. Így akár pár nap alatt is szervezhetoek lennének hasonló, egyre nagyobb megmozdulások. Az Autómentes Napon (09.22) és a Föld Napján (04.22) minden évben megafelvonulást tartanánk. Amennyiben szeretnél tájékoztatást kapni az aktuális, illetve ezután következo critical mass felvonulásokról, kérünk keresd fel a www.criticalmass.hu oldalt, és regisztráld magad a hírlevélre.

Mindettol a felejthetetlen bulikon kívül azt is várjuk, hogy egy ido múlva komoly súlyt ad majd a brigás érdekek képviseletének, felfigyelnek rá a politikusok is, és észreveszik, hogy egy ekkora tömegnek  érdemes a kedvében járni bringautak építésével, kerékpárszállítási lehetoségekkel, és hasonló fejlesztésekkel.

A felvonulás nonprofit. Tavaly 30.000 Ft költséggel járt, amit 30 biciklisfutár dobott össze. Idén ezt a minimális pénzt emlékpólók nyomásából kívánjuk fedezni. Nincsenek szponzoraink, önkéntes csapat segít a sajtóhírverésben. Ez a dolog csak lelkesedéssel és sok munkával dagasztható nagyra.  A felvonulás a tiétek is. Ha kedvetek tartja, használjátok ki a lehetoséget a reklámra. Gyertek egyenpólóban, osztogassatok matricát, vagy amit akartok. Semmilyen reklám sem tilos, amíg valaki olyat nem talál ki, ami rontja az egész rendezvény hitelét. 

Értesítsétek a leheto legtöbb embert, és kérjétek meg oket hogy ok is adják tovább a felvonulás hírét. Legyen a Föld Napja is a budapesti bringások ünnepe!!!

Találkozunk 22-én!

Üdvözlettel:

a Szervezok

Ha szeretnétek értesítést kapni a felvonulás legfrisebb híreirol, regisztráljatok a criticalmass.hu weboldalon!

#1372 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 14:14

Idézet: blash - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 14:35

Nova: ugyis sokat logsz abbana tarcsai bringaboltban, igy szervezz mar onnan egy csapatot a 22-dikei criticalmassra  :D  :up:  :respect2:

Tavaj is hoztam, idén is hozok. Sokat. Intézz egy kis napsütést.
...

#1373 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 15:34

Idézet: Emvy - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 11:46

hát, nekem a boltban azt mondták amikor a sajátom vettem, hogy már az első kisebb külsérelmi nyom után elkéne dobni a sisakot és venni egy másikat....hálistennek még nemszereztem külsérelmi nyomot. bel-t se :p vagy mégis?  :think:  fenesetuggya :D
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#1374 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 16:15

Idézet: obersmith - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 16:34

hát, nekem a boltban azt mondták amikor a sajátom vettem, hogy már az első kisebb külsérelmi nyom után elkéne dobni a sisakot és venni egy másikat....hálistennek még nemszereztem külsérelmi nyomot. bel-t se :p vagy mégis?  :think:  fenesetuggya :D

Én is így tudom (nézegettük kicsit, azon a ponton már nem igazán fog energiát elnyelni, ha ott megütném, kirepedne a darab). Így néz ki (bocs, telefon, és a repedést nem tudtam egy kézzel szétfeszíteni, de talál látszik) (ez a nagyobbik, van egy kisebb is):

Kép

Szerkesztette: Emvy 2005. 04. 07. 16:16 -kor

while (!sleep) sheep++;

#1375 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 16:20

Idézet: Emvy - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 17:15

Én is így tudom (nézegettük kicsit, azon a ponton már nem igazán fog energiát elnyelni, ha ott megütném, kirepedne a darab). Így néz ki (bocs, telefon, és a repedést nem tudtam egy kézzel szétfeszíteni, de talál látszik) (ez a nagyobbik, van egy kisebb is):

SZVSZ ezt nem érdemes ragozni. Már bukás után is ki kellett volna cserélni, akkor is, ha nem látsz rajta semmi gyanúsat. Ha belemész egy lóba, akkor ismét kelleni fog, hogy jó legyen a sisak.

Szerkesztette: tocsa 2005. 04. 07. 16:20 -kor

0012f4a4 7c16e0c7 mfc71!CWnd::DefWindowProcA+0x42

#1376 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 16:24

Péntek 7 után HHH, eddig én + magellanoslány.
...

#1377 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 16:36

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 17:24

Éjjel nem férne bele, de este hétkor hárman vagytok már.
while (!sleep) sheep++;

#1378 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 18:51

Idézet: Emvy - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 21:28

Ja, a Matáv Vivicittára kellene együtt nevezni, olcsóbb talán.

Már neveztem pár hete. Most van olyan, hogy törzsfutó féláron nevezheti a haverját vagy valami ilyesmi kedvezmény, ha apukád törzsfutó, akkor kipróbálhatjátok.

Ezen a héten jár le a nevezés első legkedvezményesebb sávja a hegyi félmaratonnak.

#1379 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 18:58

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 17:24

Én a tegnapit még pihenem, inkább futok.
Amúgy 27:40 lett. A vége előtt, amikor van a kis lejtő-emelkedő, felváltottam elől nagytányérra, és mikor kezdett emelkedni, nem váltott vissza kicsire!!! Le kellett szálnom, ettől meg begörcsölt a vádim. Segítettem neki leváltani, aztán elindultam lejtőn fölfelé. Szal voltak jó dolgok. Majd MTB-vel megyek még 23:30 alá, megyek veletek Blash!!!  :]  :]  :]

#1380 Felhasználó inaktív   fotel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 20:43

Hello!

Tanácsot szeretnék kérni, biciklit keresek 60-40% beton/terep használatra, 100e Ft a keret rá.  Amit kinéztem, az a Trek 4300 70-ért és  arra gondoltam, hogy egy-két dolgot lecseréltetek rajta a maradék 30k-ből (sram gripshiftre a váltót, full alivo szett + deore lánc és hátsó váltó, esetleg a telót ha belefér + dupla felni ha nem az van rajta) Nem gyilkolom durván a gépet, így nem hiszem hgoy egy tárcsafék részemről megérné a többletet, de ha valaki nyomós érvet tud mellette, azt is meghallgatom persze. CM-re már lehet, h. ezzel mennék idén :D Ha szerintetek jó ez az elképzelés, akkor rámozdulok.

Mindig is szerettem volna egy Trek-et és ez most egész jó áron van szvsz.

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.