HWSW Informatikai Kerekasztal: Kétkeréken - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kétkeréken Kerékpáros topic Értékeld a témát: -----

#2261 Felhasználó inaktív   eszpe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 11. 20:08

Demszky sokkot kapna, ha mi is így mennénk a szeptemberi CriticalMassra. :D
"A cinikus ember az, aki mindennek ismeri az árát, de semminek nem ismeri az értékét" - Oscar Wilde

#2262 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 21:09

Cross To Save tereptriatlon versenyen voltunk váltóban...
http://www.3x2s.hu/
én úsztam
"Pala" MTB-zett
Réka futott a cégtől, Graphisoft-os csapat.
Edzettségünk miatt a "GRA-fikák" nevet deriváltuk a cégnévből

A víz irtózatosan hideg volt, csak 600m-t kellett úszni, de bevallom, hogy megfordult közben a fejemben, hogy feladom. Budapestnél 15.2 fok volt a Duna, ez Visegrádnál 14.9 körül lehet, vagy kevesebb, ugyanis lefelé haladva melegszik (http://www.datanet.h...ituki/radio.htm).
:eek:  :eek:  :eek:
Annyira hideg volt, hogy berekedtem úszás közben az a latt a tíz perc alatt is, és a túrhától alig kaptam levegőt. Még kajakos mércével mérve is elképesztő módon hideg volt.
Eztán jött az MTB, amit Pala abszolvált a Kona Dawg-al. Iszonyatosan nehéz volt a pálya, a táv felét tolták, volt ahol még azt is alig lehetett. Egyik pofa azt mesélte, hogy meguntaa tolást, és a végén már csak fél kézzel maga után vonszolta a dagonyában a gépét. Pala azt mondta, hogy sokszor lefelé is tolni kellett, mert lefékeződött mindkét kerék. 100m le, tisztogatás, 100m le, tisztogatás... még szerencse, hogy tárcsafékkel volt!
A verseny legpoénosabb jelenete az lehetett, amikor Pala a kétkörös bicikli közben az első kör után elhaladt a depó előtt. Bár volt camelbak-ja, de gondolta friss vizet iszik. Elkapott egy üveggel, majd emelte volna a szájához, de... ekkor jött rá, hogy fullface bukóban van, így nem tud inni belőle. Egy hangos "bazmeg" káromkodás után kihajította oldalra. Képzeljétek el ezt kívülről. A frissítős lányok erről beszéltek :)
Minden tiszteletem Paláé, hogy helyt állt a pályán.
A futás laza volt :) Kétszer fel kellett futni Visegrád tetejére. Ez a két 6.5 kilóméteres kör első 2 kilómétere alatt már meg is történt, utána lefele. Ezt kétszer. Amúgy csodálatos volt az idő és a kilátás. A néha fel-fel bukkanó kiránduló iskoláscsoportok kórusban és minden erejükkel biztattak.

Volt jópár triatlonos profi. Csomor Erika nyert a magyar női vonalon, Kovács Fatima a második lett. Abszolút nőiben Jamie Whitmore nyert. Férfiaknál nem követtem annyira szitut.

Szerkesztette: tocsa 2005. 06. 11. 21:13 -kor

0012f4a4 7c16e0c7 mfc71!CWnd::DefWindowProcA+0x42

#2263 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 21:15

Idézet: blash - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 18:58

Idézet: RTL Klub Híradó @ 2005-06-11 17:05:30

Meztelenül az olaj ellen - Jobb kerékpárutakat is követeltek

Kép

Több tucatnyi meztelen biciklista tiltakozott a nyugati társadalmak "olajfüggősége" ellen Madridban. A demonstráció résztvevői meztelenségükkel azt akarták kifejezni, mennyire kiszolgáltatottak és sebezhetők a kerékpárosok a forgalomban az autósokkal szemben.

A szervezők internetes honlapjukon jobb kerékpárutakat is követeltek. Véleményük szerint a Nyugat egészségtelen függőségben él az olajipari óriáscégekkel.

A járókelők tapssal köszöntötték a pucér biciklistákat a spanyol fővárosban.

Jó lazák az olasz testvéreink, jó fejek.
De azért jól feltörheti a segget a nyereg így minden nélkül. Vagy beszorul a zacsi, jáááájjj

#2264 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 21:29

Eszpánnyollók voltak, zacsira meg vigyázni kell ott is :D
Ciciman is on borda

#2265 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 11:00

Idézet: tocsa - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 22:09

Cross To Save tereptriatlon versenyen voltunk váltóban...
http://www.3x2s.hu/
én úsztam
"Pala" MTB-zett
Réka futott a cégtől, Graphisoft-os csapat.
Edzettségünk miatt a "GRA-fikák" nevet deriváltuk a cégnévből

A víz irtózatosan hideg volt, csak 600m-t kellett úszni, de bevallom, hogy megfordult közben a fejemben, hogy feladom. Budapestnél 15.2 fok volt a Duna, ez Visegrádnál 14.9 körül lehet, vagy kevesebb, ugyanis lefelé haladva melegszik (http://www.datanet.h...ituki/radio.htm).
:eek:  :eek:  :eek:
Annyira hideg volt, hogy berekedtem úszás közben az a latt a tíz perc alatt is, és a túrhától alig kaptam levegőt. Még kajakos mércével mérve is elképesztő módon hideg volt.
Eztán jött az MTB, amit Pala abszolvált a Kona Dawg-al. Iszonyatosan nehéz volt a pálya, a táv felét tolták, volt ahol még azt is alig lehetett. Egyik pofa azt mesélte, hogy meguntaa tolást, és a végén már csak fél kézzel maga után vonszolta a dagonyában a gépét. Pala azt mondta, hogy sokszor lefelé is tolni kellett, mert lefékeződött mindkét kerék. 100m le, tisztogatás, 100m le, tisztogatás... még szerencse, hogy tárcsafékkel volt!
A verseny legpoénosabb jelenete az lehetett, amikor Pala a kétkörös bicikli közben az első kör után elhaladt a depó előtt. Bár volt camelbak-ja, de gondolta friss vizet iszik. Elkapott egy üveggel, majd emelte volna a szájához, de... ekkor jött rá, hogy fullface bukóban van, így nem tud inni belőle. Egy hangos "bazmeg" káromkodás után kihajította oldalra. Képzeljétek el ezt kívülről. A frissítős lányok erről beszéltek :)
Minden tiszteletem Paláé, hogy helyt állt a pályán.
A futás laza volt :) Kétszer fel kellett futni Visegrád tetejére. Ez a két 6.5 kilóméteres kör első 2 kilómétere alatt már meg is történt, utána lefele. Ezt kétszer. Amúgy csodálatos volt az idő és a kilátás. A néha fel-fel bukkanó kiránduló iskoláscsoportok kórusban és minden erejükkel biztattak.

Volt jópár triatlonos profi. Csomor Erika nyert a magyar női vonalon, Kovács Fatima a második lett. Abszolút nőiben Jamie Whitmore nyert. Férfiaknál nem követtem annyira szitut.

Még egy poén.
Fut be egy pofa a célba, a bemondó mondja, hogy az "1x1" csapatból van. Hmmm, ezt megnézem: a gyerek mezén: singlespeed.hu. Kérdezem: csak nem SS-el nyomtad végig? De :) 32x16 áttétellel nyomta. Igaz ugyan, hogy több ismerős résztvevő arról számolt be, hogy ő is csak egy sebességet tudott használni.

#2266 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 19:55

Veletlenul nem egy narancssagra Kona Unittal volt, Morati villaval es egesz veletlenul nem Papp Denes volt?

#2267 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 22:09

Idézet: blash - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 20:55

Veletlenul nem egy narancssagra Kona Unittal volt, Morati villaval es egesz veletlenul nem Papp Denes volt?

Mármint úgy gondolod, h az illető brinyiglivel a hátán futott be a célba vagy tocsa kísérgette vizesnyócasként célbaérés után? :D

Nebáncsá :fear:

Szerkesztette: fram 2005. 06. 12. 22:10 -kor

Ciciman is on borda

#2268 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 13. 11:20

Idézet: Oo_TurBO_Atti_oO @ 2005.06.13. hetfo 10:48

ba'jkmag -> Critical Mass 2005-04-22 #1105

!!!! Sövény Nyírás !!!!

2005.06.18. MHB(margithidbuda) 12:00

Hozzatok magatokkal: Ollót(eröset), szemetes zacsit, SöRt

A nembelátható bringás utakat(ahol söveény takarja ki), megtisztítjuk. Mindenki készüljön egy ötlettel, hogy szerinte hol kéne vagdosni!

MEGRAKJUK NYÉLEN !

#2269 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 12:16

[quote name='tocsa' date='2005. jún. 11., szombat - 22:15'] [/QUOTE]
Jó lazák az olasz testvéreink, jó fejek.
De azért jól feltörheti a segget a nyereg így minden nélkül. Vagy beszorul a zacsi, jáááájjj [/quote]
madrid elég messze van olaszországtól :D

gondolom főleg a jótestű latino nőstényeket tapsolták meg lelkesen :D :lollypop:
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2270 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 13. 12:42

Idézet: fram - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 23:09

Mármint úgy gondolod, h az illető brinyiglivel a hátán futott be a célba vagy tocsa kísérgette vizesnyócasként célbaérés után? :D

Tocsabol kinezem az ilyesmit  :lefety: :p  :D

Idézet: fram

Nebáncsá :fear:

Oke  :doom:  :Đ

Szerkesztette: blash 2005. 06. 13. 12:44 -kor

#2271 Felhasználó inaktív   eszpe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 16:35

Nem csak Madridban. :)

Idézet

Pucér kerékpárosok tüntettek Londonban

[MTI]
június 13. 16:57

Vagy száz meztelen biciklis kerékpározott végig London központján tiltakozásul az autófüggés ellen, illetve a biciklizés népszerűsítéséért. A mezőnyben zömmel férfiak voltak, de azért akadtak nők is, akik csak cipőt és sisakot viseltek. "Olyan védtelennek érezzük magunkat nap mint nap az autósokkal szemben, mintha meztelen lennénk" - nyilatkozta az egyik tüntető a megmozdulással kapcsolatban.

Hasonlóan biciklistüntetések voltak a hét végén több más országban, köztük Spanyolországban, Kanadában és az Egyesült Államokban is.

"A cinikus ember az, aki mindennek ismeri az árát, de semminek nem ismeri az értékét" - Oscar Wilde

#2272 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 09:20

Idézet: blash - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 2:35

Van keped rola? :nevet:  :]  Marmint vettel palya vagy hatul toltos vazat?

Gondolom már láttad?

Kép

Tutkóság.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2273 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:29

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 10:20

Francesco Moser váz

Tutkóság.

Whoaaa!!!

#2274 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 14. 21:14

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 10:20

Gondolom már láttad?

Kép

Tutkóság.

Csak most, mert nem reg ertem haza.

Hat, ize, szomoru vagyok :(  Ne vedd meg, nekem jobb lenne :]  :D Nem kell neked fixi, van mar eleg bicajod. Ilyen vazra nekem van szuksegem :Đ  De  megveheted nekem, kerekek majd fuzetek en hozza, meg veszek ra re'tes lancot, mreg dicta racsnit, meg egy-ket bizbaszt :)

Nem nezzuk meg egyutt? ;)

#2275 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 21:36

A csapat:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

én lenni :bolond:  :bolond:
Kép

Pala fullface-ben zúz  :drocker:  :drocker:
(a pultnál én)
Kép

Réka is mindent belead :rock:  :rock:

Szerkesztette: tocsa 2005. 06. 14. 21:40 -kor

#2276 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 21:39

Többi kép, de jó sok:
http://www.amti.hu/
és itt a "1. X2S Tereptiatlon Nemzetközi Bajnokság 2005 június 11" képei. Amúgy 13. lettünk. Nem rossz.

#2277 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 23:30

Idézet: blash - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 22:14

Hat, ize, szomoru vagyok :(  Ne vedd meg, nekem jobb lenne :]  :D Nem kell neked fixi, van mar eleg bicajod. Ilyen vazra nekem van szuksegem :Đ  De  megveheted nekem, kerekek majd fuzetek en hozza, meg veszek ra re'tes lancot, mreg dicta racsnit, meg egy-ket bizbaszt :)

Néztem. Tágra nyílt szemekkel. Egy dunakeszii sufniboltból hoztam el a vázat, de mint kiderült újpesten is van boltjuk, ott már készül a kerekem Campa pályaaggyal. Az első döbbenet akkor ért, mikor kiküldte elém a fazon a bótossegéd kissrácot +1 bringával, hogy ne gyalogoljak a vasúttól. Felültem a bringára, tekerek, lenézek hogy mi is van már alattam, erre megláttam egy ilyet:
Kép

Na most megtapasztaltam, hogy hogy működik az AMP villa. Később még egyet találtam a garázsbejáratnál a falnak döntve colos nyakkal. Másidik döbbenetként jött a vázam, meg egy digitális mérleg. Végülis már csak a 2 kerék hiányzik, meg a lánc, és kész. Na meg egy első fék talán, bár ahhoz a villára fúrni kell a fékkonzolnak lyukat. Eddig 3.9 kilónál járok :). Hátsó fék szintén csak akkor menne fel, ha átfúrnám a fékhidat, de hátra nem kell fék.
A következő döbbenet akkor ért, amikor benéztem a hátsó raktárba, és a fal mentén végiglógatva fogadott 16 db ilyen különböző színekben:
Kép
Ha emellett még sorba veszem a Votec és Cannondale montivázakat, De Rosa outikat, és még jópár egyéb apróságot (karbon Speckó outi váz, mellette egy karbon Colnago)... Szép volt. Még ott volt a boltos egyik bringája a Colnago-k alatt letámasztva, 8-as Campa Record Titan szettel, ami megintcsak igazi ritkaság. Az állványon meg épp készült a titánvázas outija 9-es Record Titannal :). A boltosfazon tiszta Guga, stílusban nagyon emlékeztetett rá.
Ha meg single speed outit akarsz építeni, volt ott egy pár váz (Da Rosa és Moser) ilyen papuccsal:
Kép
Nem ilyen rozsdás, hanem ilyen elöltöltős csúszós.

Yóól nem tankoltam fel FRM cuccokból. Volt egyenes FRM kormány pehelysúlyban, csak piros. Kék vázra nem túl jó. Volt 27.2-es FRM nyeregcső, csak 27.0 a vázé. Belekerült egy másfélszer nehezebb karbon Kalloy.

Ha meg kell valakinek a bót elérhetősége, szóljon.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2278 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 00:35

Anyad :D Irjad a cimeket, telszamokat, ezt meg kell neznem :rock:

#2279 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa