HHH 24:50-et mentem! Ez azert meglepo (jo), mert az orszagutival mentem, amivel elozoleg 27 felett produkaltam. Nagyon durva a legkisebb attetel is (najo, azert annyira nem), a meredek reszeken alig tudom forgatni. De ami a legdurvabb... mindenki kapaszkodjon meg... 170mm-es hajtokar van rajta. Nemtom montam-e mar, nermeg vettem eszre. Akkor ezert van, hogy mintha par szazalekkal meredekebb lenne az ut, ugy erzesre. Azonban magyarorszagon nincsenek olyan tektonikus mozgasok, amik indokolnak, hogy megemelkedjen a HHH 200m-el, es meredekebb legyen az ut folfele. Szoval lany/gyermek hajtokarom van, igy allunk. Ha mennek a montimmal, megdontenem a 23 es fel perces rekordomat.
Voltak tobben is akik tobb kort mentek. Egy fazon mar masodszorra jott fol, amikor rakerdeztem, hogy "meg egy kor"? Erre o: "meg ketto!!!". Ehhhe. Szerintem legalabb 5 kort ment. Ezek utan amikor fel/le talalkoztunk, hangos "HOPOPOPOPOPOP!!!!"-al biztattuk egymast. Tok vicces volt. En csak harom kort mentem, ami az orszagutival nem is rossz. Hamarosan novelni fogom a korok szamat.
ui:
Drukkoljatok, hogy tesom, aki most svajcban van, lasson az ut menten kiselejtezett bicikliket, es hozzon nekem alkatreszeket!!!
Nem vicc!!! Kajakos haverjaim sieltek Svajcban. Egyik nap visszaerkezesuk utan beszlegettunk. A vizitelepre bringaval jarunk. Nezzuk, hogy az amugy tok szakadt bringajan csilli-villi LX-XT szett van. Erre elmeselte mi volt. Az ut mentem voltak egy kazalba osszehordva kiselejtezett bringak. Nem tudtak egesz bicikliket elhozni, mert a sieles cuccokkal fullra volt pakolva a kocsi. De leszedftek par szettet. Olyan bringak voltak kihajitva, ami itthon siman elmenne ujnak. Vazzz. Erre varjatok gombot!
Ugyhogy most tesomnak odadtam az egyetlen imbusz-kulcs keszletem. Es a lelkere kotottem, hogy hozzon valamit. Sajna nem ert a bringakhoz, de kiokositottam az indulasa elotti ejszaka, hogy milyen az orszaguti fekvaltokar (remelem figyelt ram, mert le-le ragadt a szeme)
Meg hogy milyen jellegzetes szine van a titannak.
Kar, hogy bikemag galeria zarva van, akkor sokkal konnyebben talaltam volna neki kepeket.
Szerkesztette: tocsa 2005. 05. 26. 20:00 -kor