HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#61 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 18. 21:49

A lényeg, hogy az más mint ez :D

Ráadásul tudtam a duke nukem forráskódját is szabaddá tették egyszer, de ha jól rémlik abból is balhé volt, de ebben nem vagyok biztos.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#62 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 21:51

De nem de nem de nem :Đ
A Blizzard kapott volna ingyéportot és letiltotta
A 3DRealms kapott volna ingyen sourceportot de letiltatta
nem annyira más :)

Szerkesztette: pascal 2005. 01. 18. 21:51 -kor

In Flames We Trust

#63 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 21:53

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 21:49

A lényeg, hogy az más mint ez :D

Ráadásul tudtam a duke nukem forráskódját is szabaddá tették egyszer, de ha jól rémlik abból is balhé volt, de ebben nem vagyok biztos.

Attól hogy a forráskód szabad, a játékban szereplő elemek, a 3DRealms tulajdonát képezi.

Dehát akkor is kapják be tövig.. :reklamacio:  :D

Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2005. 01. 18. 21:56 -kor

#64 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 21:55

Bezzeg a D3D remake sincs még sehol.. :mad:
Vagyis van, de 2D-s modellekkel... :(

#65 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 21:57

ja a kérdés, hogy a fiúk kiszedték a gammából a jogvédett mapokat (illegálisan), vagy csináltak egy mapot ami "relytéjesen hasonlít" :D (fingom nincs hogy illegálisan-e)

mindegy, erre alszom egyet :o  vitát holnap folytatjuk :D  :respect:

Szerkesztette: pascal 2005. 01. 18. 22:00 -kor

In Flames We Trust

#66 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 22:00

Dehát ha még ki is szedték, nekik ebből 1 büdös fillér hasznuk nem származot volna.. :mad:
Inkább megtiszteltetésnek vehetné a 3DRealms a dolgot. :mad:

#67 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 22:14

Idézet: -=M@X[treme

=-,2005. jan. 18., kedd - 22:00] Dehát ha még ki is szedték, nekik ebből 1 büdös fillér hasznuk nem származot volna.. :mad:
Inkább megtiszteltetésnek vehetné a 3DRealms a dolgot. :mad:

Megtanulhattad volna, hogy nem szokásuk ilyet csinálni :Đ

Most lebuktak, biztos a top secret project a DNF mellett a Duke Nukem 3D DNF (saját, Source, Doom3, Quake2, se*+em nincs róla milyen engine) átirata :Đ

Szerkesztette: BoGab 2005. 01. 18. 22:16 -kor

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#68 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 22:25

Idézet: pascal - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 21:57

ja a kérdés, hogy a fiúk kiszedték a gammából a jogvédett mapokat (illegálisan), vagy csináltak egy mapot ami "relytéjesen hasonlít" :D (fingom nincs hogy illegálisan-e)

mindegy, erre alszom egyet :o  vitát holnap folytatjuk :D  :respect:

Vagy az illegális példányukból szedték ki az illegális mapokat (mert ugye nem legális a példány, akkor a map is illegalitásba vonul), de ha legális is volt a map eszmei értéke a 3drealms tulajdonát képezi (nemtom egy térképnek hogy lehet eszmei értéke, majd reggelre kitalálom) kiszedni, tehát illegális.
Ha viszont, önerőből kreaáltak egy mapot és amikor megmutatták nekik a DN mapját, csak értelmetlenül pislogtak és azt kérdezték ki lopta el a mapocskánkat, akkor egyértelműen nem lopásról van szó, ha azt is be tudják bizonyítani, hogy a DN nevet is csak véletlenül találták ki, akkor nem ülnek 30 évet a dutyiban.

Ennyi :D

#69 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 08:36

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 10:50

Hi.

Nem vagyok elájulva a HL2-től. Szép, meg jól van optimalizálva, szal a hozzám hasonló közepes konfigon is jól megy, a fizika kissé eltúlzott, de rendben van. Tehát röviden: A sallangok jók, a játékmenet/sztori meg közepes. Az AI is butácska (nem, nálam nincs AI disabled 0, hivatalosan vásároltam). Még rövidebben: Egyszer érdemes végignyomni, de tuti, hogy még egyszer nem játszom végig.

Szép, szép, de még dolgozni kellett volna vele - újabb csúszás - , hogy igazán szép legyen. Valahogy statikus az egész grafika. Felhők állnak, fákat, füvet nem mozgatja a szél, ha fűbe gázolok, meg sem moccannak. Ezeket az effekteket már jóval régebbi játékokban is láthattuk.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#70 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 10:17

Idézet: Thrawn - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 8:36

Szép, szép, de még dolgozni kellett volna vele - újabb csúszás - , hogy igazán szép legyen. Valahogy statikus az egész grafika. Felhők állnak, fákat, füvet nem mozgatja a szél, ha fűbe gázolok, meg sem moccannak. Ezeket az effekteket már jóval régebbi játékokban is láthattuk.

Majd  a Stalkerben... :) Égyébként a Far Cry-ban is mozgatta szél a növényeket.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#71 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 10:42

Változtassuk meg a topic címét "minden ami nem Half-Life 2" -re ;)  :omg:
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#72 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 10:44

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 10:42

Változtassuk meg a topic címét "minden ami nem Half-Life 2" -re ;)  :omg:

:lol:

Sajnálom a Duke-ot, bizonyára jogdíj fejében lehetett volna...  :mad:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#73 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 21. 11:15

Akkor hl2.

Hát, nekem sem teccik igazán. Az első rész sokkal interaktívabb, okosabb, hl-esebb :p Idegesít a cod-os sosem fogyunk el harcok - ellenben a fizika az tetszik. Mindenesetre a hl-nek többször nekimentem, de a második rész annyira más lett, hogy szerintem hanyagolom a jövőben a single playert. (pont úgy vagyok vele, mint az Unreal 2-vel, az is szép, meg jó is, de inkább Unreal-ozok a mai napig, mint U2-znék).

Az meg külön genyóság, hogy a hl:source-ért külön pénzt kérnek. Irgumburgum. Megyek is, Opposing Force-ozom egyet bosszúból. (lehet, hogy ilyen meggondolásból állították le a dn:source-ot)

Ja, a Codename Gordon viszont minden pénzt megért!
--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
WHAT? You never played X-com? What are you, an alien? - techtite.com

#74 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 01:11

Lenne egy gondom: a legális dobozos Half-Life 2-hez akarom feltelepíteni az "egyéb forrásból" származó Half-Life: Source-ot. Csak félek, hogy a Valve letiltja a CD-kulcsot. Vélemények? Veszélyes dolog, vagy nem gond? :think:

Szerkesztette: spidey 2005. 01. 22. 01:12 -kor

#75 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 08:57

Még ha ezt itt ki is lehetne tárgyalni sem biztatnálak. Amúgy szvsz veszélyes dolog, mert már vagy 40 000 accountot letultott a valve wareztevékenység miatt. A HL:S miatt szerintem nem éri meg kockátatni annyira nem jó :)
In Flames We Trust

#76 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 14:36

Idézet: spidey - Dátum: 2005. jan. 22., szombat - 1:11

Lenne egy gondom: a legális dobozos Half-Life 2-hez akarom feltelepíteni az "egyéb forrásból" származó Half-Life: Source-ot. Csak félek, hogy a Valve letiltja a CD-kulcsot. Vélemények? Veszélyes dolog, vagy nem gond? :think:

en is ezen gondolkodom. Nekem kuponom van, tavaly letoltottem azt a tobb mint 4 gigat, vegigjatszottam, aztan kellett a hely a hdd-n. Igy aztan letoroltem, de elotte nyomtam egy backup-ot, amivel lett egy nagy exe, amit kiis irtam dvd-re, hogy kesobb ne kelljen ujra letolteni a dolgot. Valamelyik nap ujra fel akartam tenni, de nem mukodott a file, hiaba kattintottam ra, nem tortent semmi :( Viszont kerult hozzam egy ilyen : Half-Life.2.DVD.Retail-VENGEANCE  Elvileg a file-ok megegyeznek azzal, amit letoltottem? Single player modban kiprobaltam 1-2 percet, mukodott, de a Steam-re en is felek felmenni ezzel, hatha valami bekavar, es elveszik az acc. Probalt ilyet valaki ?

#77 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 15:21

Nem és a helyedben nem is próbálkoznék.

#78 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 15:50

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. jan. 23., vasárnap - 15:36

en is ezen gondolkodom. Nekem kuponom van, tavaly letoltottem azt a tobb mint 4 gigat, vegigjatszottam, aztan kellett a hely a hdd-n. Igy aztan letoroltem, de elotte nyomtam egy backup-ot, amivel lett egy nagy exe, amit kiis irtam dvd-re, hogy kesobb ne kelljen ujra letolteni a dolgot. Valamelyik nap ujra fel akartam tenni, de nem mukodott a file, hiaba kattintottam ra, nem tortent semmi :( Viszont kerult hozzam egy ilyen : Half-Life.2.DVD.Retail-VENGEANCE  Elvileg a file-ok megegyeznek azzal, amit letoltottem? Single player modban kiprobaltam 1-2 percet, mukodott, de a Steam-re en is felek felmenni ezzel, hatha valami bekavar, es elveszik az acc. Probalt ilyet valaki ?

Én sem mertem feltenni a werziót, ráadásul install nál "észlelte" az eredeti hl2-met, szal inkább hanyagoltam, nem ér meg ennyit - pár óra lan-os játék- egy esetleges steam acc. letiltás.
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#79 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 16:22

Már megint ez a werziózás :D
Szóval ha jól értem a w fájljaival és az igazi acc-oddal akarsz érvényesülni?
Szerintem nem jó 5let, csak valami fake acc-al próbálkoznék.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#80 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 16:31

Ha újra lesz winyóm (kékhal legariztatja a 80-as maxtort), akkor valaki meg tud dobni egy HL2 save-el? Mert egy winyó-failure miatt nincs kedvem a nagy híd (vonat)-os részig elölről játszani újra mindent.  :(

Téma megosztása:

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.