Idézet: Krityu - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 4:38
Speedtest
0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
--> Dateigrösse: 1000 KByte
213.222.141.149
Übertragungsdauer: 14 sec.
Bandbreite: ~571 Kbit/s
Na ez most 3:19-kor készült, ilyenkor egy héttel ezelőtt a 150K-t közelítette ez most pedig, olyan 70K körül ingadozik.
Vajon miért lehet ez?
NSD légy szíves mondj valami bíztatót.
A belvárosban a legrosszabb a szolgáltatás, itt kellet volna kezdeni a fejlesztést, nem pedig azokon a részeken ahol eddig is jó volt.
Krityu! Nálam is tökre ugyanez a helyzet, 1 hete kb amikor úgyhagytam éjszakára a gépet mer csak akkor lehet jól szedni, ilyen átlag 150k-val jött éjszaka, megnéztem tegnap éjszaka, ilyen max 70-80, reggel is. Nemtom mivan, eddig éjszaka legalább jó volt, de már éjszaka se jó, mondjuk ha megnézed hogy napközbe 0 és 30k között ingázik:) akkor az éjszakai 60-70:)
na üdv
nyíregyháza
... sztem tuti nem fogják tartani a márc.31es határt:) majd figyeld meg
jah és a UPC-t itt nyíregyen a faszért nem lehet felhívni????? amikor bemegyek csörög állandóan a telefon de basznak felvenni, tegnap ha nem 50x hvítam őket, de leszarnak mindent, az ügyfeles nyanyák vagányok, szarnak mindenre, ha meg bemész és hagyod magad még le is fikáznak hogy ki te vágy.
szal nagyon komoly:)