HWSW Informatikai Kerekasztal: Zöldszilánk - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (74 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Zöldszilánk csapos, még egy kört! Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 17. 23:25

Kedves régi és új vendégeink!!!

Igen, ismét kinyit az a hely ami egyben tartja az egész HWSW-t és talán az egész univerzumot.Kérek mindenkit akinek mókás ivós,nem ivós története van, bátran ossza meg velünk!!!Ennél többet nem tudok elmondani, tehát a bevezető még mindig a régi:

"Itt mindig leülhetsz egy sör mellé és ha kedved van beszélgetünk,ha gondolod csak nézelődj!Itt teljesülnek kívánságaid mindent megkapsz amit egy kiskocsmában!Cserébe semmit nem kérünk de ha van egy jó sztorid szívesen meghallgatjuk!"

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 23:27

Kép
Kép
Kép

Egézségetekre!!!

Üdv újra mindenkinek....

#3 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 23:28

Szilveszter, Prága (pipa)

Hát persze mint minden decemberben most is kezdődtek a szokásos kis hülyeségek. Karácsony, rokonok, bájgli, szeretet, mikulás sapkás emberek. És ha mindezzel megvolnál akkor ismét részt kell venned életed 24. legrosszabb szilveszterén. Hát nem. Valamikor még karácsony előtt közöltem sankó barátommal, hogy idén Prágában szilveszterezek. Természetesen megneszelte, hogy itt akár több napos italozásról is lehet szó és azonnal csatlakozott a prodzsekthez. A társaságunk még aktív részének szintén megtetszett az ötlet, ám mikor a részletek iránt érdeklődtek, és én csupán a vállamat vonogattam bannolták a bulit. Szállás nincs, terv nincs 31.-én indulunk.

Azért 30.-án írtam sankónak egy messaget, hogy kéne egy stratégiai gyülést tartanunk így meg is jelentem nála és legalább 3 percig "böngésztük" a praga.lap.hu-t minekután arra a következtetésre jutottunk, hogy vennük KELL italt ezért el is mentünk a corába borér sörért pezsgőért felesért.

31.-én reggel hatkor kemény valutákkal a zsebünkbe útnak is eredtünk. Egészen könnyedén el is jutottunk a határig pontosabban a határ közelébe mert az a szaros kis Rajka csak nem akart előkerülni...Ekkor tudatosult bennem hogy az oké hogy világatlasz nincs nálam, de még a vacak kis Magyarország térképet is elfelejtettem elhozni. Oké oké valahogy azért csak átküzdöttük magunkat, sőt a helyes sztrádára is rátaláltunk. Olyan 3-4 óra vezetés után immárom Csehországban, rámjött hogy talán inni kéne valami energia italt...Shopba be... Minden nagyon csehül volt, ezért némi hezitálás után lekaptunk két egységet....Kocsiba be energia cucc le....Két perc múlva szól a kerekfejű hogy te ez valami DR.ERECTUS.... Hát igen sikerült valami potencia növelő cuccost meginnunk, és ennek kövekeztében jó párszor erős bizsergést éreztem.... Azért a sankóra nem ugrottam rá pedig néha erős volt a késztetés....(szegény Iván)

Valamiért sima út, és máris Welkám to Praha....Kezdeti lelkesedés meg figyejjjémá után rájöttünk, hogy bizony valahol aludnunk kéne.... Persze sokan mondták hogy szilveszterkor nehéz lesz...(otthon még arra gondoltam biztos csak rosszat akarnak, meg el akarják venni a kedvünket). No akkor egyik lepukknat hotelből a másikba... Mindenhol sok sikert kívántak, mosolyogtak merthogy szilveszterkor NIX FREE....Egyre messzeb a központtól... Külváros... Végre egy German vakinek van üres szobája de ugye csak elsején. Semmi gond így legalább több pínzük marad, egy éjszaka kocsiban nem árthat.... Gondoltuk akkor. Vissza a központba irány a Svejk (Ukalicsa) méregdrága kaja (litereskorsósser)...Kilépve az étteremből meglátva a kocsit egyből egyértelmünek látszott, hogy ez bizony jó kis hely lesz a parkirozásra (szállás pipa).... Délután 6 kocsiba be. Üvegeket elkezdtük bontogatni, laza városnézés (örömmel konstatáltuk hogy 19K-ért már lehet kapni köbányai minőségü zavarosat kicsit furán néztek a Sándorra mikor ezekután mindehol követelte a maga kis Dreherét). És... Közeledett az éjfél, visszatértünk hát a "szállásra" és elkezdtük agresszívan...jégerbikavérjégerbikavér. Húsz perc alatt sikerült magunknak egész estére elég "löketett" biztosítani.

Ennek erdménye képpen majdnem sikerült az egész éjféli cumoról lemaradni ugyanis összebalhéztunk azon, hogy ki hozza a bort. Meg is mondtam sankó barátomnak hogymajdmeglátodmennyirefog ez az üveg még hiányozni....(Nagyon kellett volna)

Leérve a térre gyakorlatilag háborús helyzetbe keveredtünk...Ugyanis ezek a Csehek tudnak tüzijátékolni.... (A füsttől nem lehetett látni, az emberek az utca két oldalán egymást célozták, hangzavar, káosz, mentők, senki aki foglakozna a mentőkkel). Mindegy ezt leírni nem lehet.

Okéj okéj a órás háborús helyzet után akkor irány a BULI...Ami merre is van? Biztosan villamossal... És már rajta is vagyunk. Innen picit homályos minden, azt tudom, hogy sok lánnyal tudattam hogy Magyarok vagyunk meg hogy miket csinálnánk velük (biztosan hatott az Erectus ) ilyesmik de persze nem válaszoltak lehet hogy nem beszélt mindegyik Magyarul vagy mifene.

Megtaláltuk a bulit ami igazából nem volt semmi extra azon kivül hogy én 2-3 tájékán üvöltöttem a dj-nek hogy ugyan rakja már be a Loveisintheair-t amit valószinűleg nem igazán értett mivel folyamatosan csak azt hajtogatta Já-já Love is int the air... Super...Whereisyourgirlfriend???

Visztuánásztu (kéremvigyázznak) és máris vissza értünk a kocsihoz. Akkor még körülbelül 7-8-ig azon veszekedtünk, hogy melyik csaj kin URALKODIK aztán arra az elmés megállapításra jutottunk hogy hazamegyünk és majd jól elverjük őket....A 26. ébren töltött órában sankó elvánszorogott a puttyonyhoz én rádöltem az anyós ülésre... Guten acht...

Másnap délben arra ébredek hogy ver a víz...Ja hogy egész éjjel ment a motor? Ohhhiiigen (valamikor még az elején megszállt minket DBillGyula ezért olyamatosan az gajdoltuk hogy "bűn az élet" meg hogy "ugye látszik ooohigen"). Na szal felébredtem és hangosan köszönetet mondtam a muteromnak aki nem holmi csenevész szendókat csomagolt hanem csupán egy egység autodox-ot (vagymifasz olyan alkohol semlegesítő ital).

Valahogy szállásig el (törjed az üveget el). Ott igazán kellemetes volt amikor a vendéglátónk közölte hogy másnap UMCÉN FRISTIK. (mondjuk én sem kelltettem egy uriember benyomását mivel egy száll boxerben az ágy szélén üllve válaszolgattam JÁ-JÁ). Na délután hatkor felkelés kaja és az az igazi, tipikus koválygás. Én folyamatosan szédültem sankó ez idő alatt folyamatosan a moneymoney dallamára énekelgette hogy "pinapinapina-pinapinapina". Egyszer csak egy sikátor árnyékban leszólít minket egy kiscsaj...Azt mondja:

-HELLO SEX?
Persze válaszoltunk...(Magyarul)

sanko:-Nem kösz most nem...
én:-Nem én sem picit meg vagyok fázva, tudod...

Miután Prága összes villamosán metróján utaztunk én megtanultam csehül (a járókelőkben ezzel nem kis derültséget kelltve) vissza a kis kérónkba.... Elalvás persze nem ment de volt még egy vörös és egy fehér meg egy fél pezsgő szal szépen lassan megint sikerült magunkat helyre tennünk (igen itt még megtörtént valami olyasmi hogy szégyen szemre egy száll boxerben kifutottam a főutra meg lefeküdtem a betonra merthogy Ákos azt énekelte forró betonon hasalok....) Reggel csereg a szoba telefon én lebaszom de a germán csak bejött a FRISTIK-ével... Még jó hogy nem kezdte el azt a szokásos kis szöveget ami egyébként minden night klub előtt a sláger... Olyan világnyelv szerű nem? PUSZI-PUSZI LIK-LIK.

Okéj másnap útra kelünk terveze azt, hogy 4-5 körül haza is érünk....Persze.... Persze.... A lényeg: hogy rohadt nagy eltévedés igazi kétségbeesés, (amikor Csehországba egy fillér nélkül hegyeken át, sípályák mellett próbálod megtalálni a helyes utat) begadadt szemek, a hat óra helyett 12 és fél óra vezetés, 900 kilóméter. Have a nice day.[/B]

Szerkesztette: Litium 2005. 01. 18. 00:13 -kor

#4 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 00:24

Sleep well

azért szerkesztgettem mert unatkozom

Szerkesztette: Litium 2005. 01. 18. 00:36 -kor

#5 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 08:17

Idézet: Litium - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 1:24

Sleep well

azért szerkesztgettem mert unatkozom

Akkor összefoglalom a legújabb 15 literes fazekam felavatását, az azt követő egy hetet ,amíg kiettük belőle a kaját és még ami közben történt....az elektromos láncfűrészben rejlő szerény lehetőségek kiaknázását, amikor is pistabácsi nemes egyszerűséggel "kiesett a ringből" és Pali nem ivott de Nagymedve igen... N46'01.934 EO17'21.890 alatt található orosz bunkerkomplexum felderítését... a téli túlélőtúrát a DDNP-ben 180-210 folyamkilometer közt (ezt csak felkészült edzett embereknek rendeztük, bár egy kilencedikes fiatalkorú is teljesítette, de este már nem tanult új verset) az ártéri erdőkben gyakoroltuk a tanultakat.

Összefoglalva: elégjóvolt :D
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#6 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 18:49

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 8:17

Akkor összefoglalom a legújabb 15 literes fazekam felavatását, az azt követő egy hetet ,amíg kiettük belőle a kaját és még ami közben történt....az elektromos láncfűrészben rejlő szerény lehetőségek kiaknázását, amikor is pistabácsi nemes egyszerűséggel "kiesett a ringből" és Pali nem ivott de Nagymedve igen... N46'01.934 EO17'21.890 alatt található orosz bunkerkomplexum felderítését... a téli túlélőtúrát a DDNP-ben 180-210 folyamkilometer közt (ezt csak felkészült edzett embereknek rendeztük, bár egy kilencedikes fiatalkorú is teljesítette, de este már nem tanult új verset) az ártéri erdőkben gyakoroltuk a tanultakat.

Összefoglalva: elégjóvolt :D

Reméltem hogy visszatérsz.... Egy sört.????

Küldtem neked messaget buékosat ...Megkaptad????

#7 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 21:13

a ser johet! :cool:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#8 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 22:04

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

#9 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 22:09

Idézet: Litium - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 22:04

[IMG

:lollypop: thx!  :up:

#10 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 22:14

Nem tesz semmit öreg....Mesélj valamit!!!MI volt szilveszterkor????

#11 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 22:22

Idézet: Litium - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 22:14

Nem tesz semmit öreg....Mesélj valamit!!!MI volt szilveszterkor????

semmi extra, hazibuli volt a barati tarsasaggal.  azt hittem, hogy jobban berugok, de aztan nem jott ossze.  Szalonspicc volt, 5-6 uveg serrel meg 3-4 kor jägerrel. Most ennyire futotta. Talan majd legkozelebb..  A tobbiek jol bebombaztak. :)  :up: 

#12 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 23:51

jéger az nekem is megvolt???
valaki még italt?

#13 Felhasználó inaktív   notaricon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 07:58

Idézet: Litium - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 0:51

valaki még italt?

Köszi! Esgy stampó jöhet! Mondjuk törköly... :D
"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."

#14 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 09:46

Idézet: Litium - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 23:51

valaki még italt?

Egy Leffe barna, meg egy jó féle szilva pálesz jöhetne.  ;)

Tegnap le akarta írni, hogy a szívroham elkapott, amikor azt láttam, hogy a Zöldszilánk 2 oldallal le lett zárva. Mondom mi a kukuc volt már itt? Aztán végigolvastam és megnyugodtam. Persze csak ezután találtam meg ezt a Zöldszilánkot.  :respect:

A mostani szilveszterem volt az eddigi leg alkeszmentesebb, amióta elmúltam 16. 16-18 év körüli kisfiúkkal voltunk tele - a franc se tudja, hogy ki hívta őket - és ezt a számomra élvezhetetlen Rush-t nyomták. Az élettől is elment a kedvem. De nem baj, mert jövőhéten hétvégén nagy beájulás lesz a törzsgárdával. Jó zenék, jó piák, jó hangulat... Ez kell nekem!!!  :D ;)
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#15 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 13:12

Oké oké csak ne itt :D

#16 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 14:12

Idézet: Litium - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 13:12

Oké oké csak ne itt :D

:think:  Mit ne itt?  :think:

Inkább adj egy Leffe-t.  ;)

#17 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 18:23

Idézet: Litium - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 19:49

Reméltem hogy visszatérsz.... Egy sört.????

Küldtem neked messaget buékosat ...Megkaptad????

azt még tudnod kell, hogy elkészült a kolbász, nem lett sok 70kg, teljesen véletlenül a vincenapos hétvégére.....az idei első adag sonka február végére lesz készen, immár 18 hónapos tengerparti szélfürdőzés után, finommm kis prsut...kár hogy a húst nem szeretitek sanyikával, mert ezek igazi lyófalatok....leesett az idei első hó is, etettünk is a birtok melletti szórón, jöttek is a felszarvazottak a csöveskukoricára, szép a téli erdő, befagytak a holtágak is, csak nem okos dolog még rámenni, remélem esik a hó tovább, mert terveim vannak, tudod őket is meghívom majd vacsorára :cool:  :D ....igen igen, hóemberépítés a 6-os úton, sávonként 3-3 mint tavaly, sajnos a kamerám behalt a legutóbbi megmozduláskor, a túlélő túra előtt két nappal volt egy kis bemelegítés, nem bírta a 30g lassulást és az azt követő dihidrogénoxid fürdőt, pedig csak egy pár secundumot töltött benne....felháborítóak ezek a kínai rakéták, egy tucatból kettő biztosan nem pukkan, pedig magasra felrepül....azért sikerült tisztességgel köszönteni az új évet, az asti martini pezsgők nem okoztak fejfájást, csak amikor ki kellett fizetni  :D
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#18 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 18:58

prsut meg pivo sör, mi? :D
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#19 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 08:55

egy  kavet kaphatnek itt?  :think:

#20 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 09:01

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 8:55

egy  kavet kaphatnek itt?  :think:

Semmi akadálya:

Kép

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

3 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 3 vendég, 0 anonim felhasználó