HWSW Informatikai Kerekasztal: Zöldszilánk - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Zöldszilánk csapos, még egy kört! Értékeld a témát: -----

#921 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 12. 17:37

Na nyertümnk? Mikor utalod a pínzt? Jösz 23.-án?

#922 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 17:41

Idézet: Litium - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 18:37

Na nyertümnk? Mikor utalod a pínzt? Jösz 23.-án?

részletes pogrom ismertetőt kérek
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#923 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 17:54

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 17:41

részletes pogrom ismertetőt kérek

Sukoró nyitó buli. Hamarosan.

Unikum sör vodka kevert. Kő összeszedés, flekken (isszuk a sört rostélyosul a flekken).

Zsuzsfi büfé. Sörköpkődés. további Vetélkedők.

Ámokfutás. Fehérvér. Kórház ügyelet

Bujócska éjszaka

Balhé az lesz. Hisztis is.

Figyelem vállalkozó szellemű pinák jelentkezését várjuk

#924 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 20:33

Idézet: Litium - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 18:54

Sukoró nyitó buli. Hamarosan.

Unikum sör vodka kevert. Kő összeszedés, flekken (isszuk a sört rostélyosul a flekken).

Zsuzsfi büfé. Sörköpkődés. további Vetélkedők.

Ámokfutás. Fehérvér. Kórház ügyelet

Bujócska éjszaka

Balhé az lesz. Hisztis is.

Figyelem vállalkozó szellemű pinák jelentkezését várjuk

Alvás a hideg füvön  :cool:

#925 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 20:35

Pontosan de lehet sátrat hozni? Jösz?

#926 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 20:40

Idézet: Litium - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 21:35

Pontosan de lehet sátrat hozni? Jösz?

Szerinted? Nanáhogy meglepetés........... :cool:  :D

kellene térkép hogy odataláljunk

#927 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 07:13

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 20:40

Szerinted? Nanáhogy meglepetés........... :cool:  :D

kellene térkép hogy odataláljunk

Hát baromi nehéz Velence Sukoró zsuzsi büfé Liti birtoka.....Ha ott vagytok rám csörögtök és lemegyek értetek...A zsuzsi büfét találjátok meg....

#928 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 07:20

Idézet: Litium - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 8:13

Hát baromi nehéz Velence Sukoró zsuzsi büfé Liti birtoka.....Ha ott vagytok rám csörögtök és lemegyek értetek...A zsuzsi büfét találjátok meg....

Térkép? A GPS koordinátákat nem is merem említeni :D

#929 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 07:21

Ne a tréképre hagyatkozz hanem az erőre...... Az vezesse kezed...Hát még ennyit sem tanulátál meg?

#930 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 07:22

Ja ez a sztori asszem téged is értint:

Adj rá kakaót! (már megint kezdodik)

Igen, valamikor talán ezzel kezdodött az egész. Az év elso három hónapjából nem is emlékszem másra csak arra, hogy sankó barátunk körülbelül 3000 szer mondta el, hogy meg kell néznem valami filmet, aminek a címe nem túl bizalomgerjeszto: Adj rá kakaót! Ez a film annyiszor jött szóba közöttünk, hogy valószínusíthetoen élet összes problémára megoldást nyújt. Talán azért vagyok még mindig ennyire csökött, mert a szóban forgó muvet nem sikerült megtekintenem….

Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy alábbhagyott a nukleáris tél. Valami van a levegoben: (nem, nem a szentendrei csatorna buzre gondolok) hmmmm Trágárság! Ez a felkiáltás három héttel ezelottig csupán abban merült ki, hogy megbeszéltük kimegyünk a dunnapartra sörözni (aminek a vége természetesen az lett, hogy vettünk egy sört az éjjel-nappaliban végig sétáltunk a dunnaparton majd beültünk a szokásos kocsmába) valamint, hogy nem kis derültséget keltve kitaláltam ezentúl biciklivel fogok kijárni Szentendrére.

Na a lényeg a lényeg ahelyett, hogy szakdolgozatomat írtam volna szegény Ivánnal reggel hatkor útnak eredtünk megnézni mi a helyzet Sukorón. A család fellélegezett ugyanis a tavalyi cefre valahogy feledésbe merült, ezzel túlélést biztosítva pár ezer hangyának, akik ahelyett, hogy békésen buliztak volna, beköltöztek a kocsikba és bizonyos idoközönként koncentrált támadást intéztek az én és családtagjaim hamvas bore ellen. Tehát az anyám kiadta a parancsot „vigyed a faszba azt a 120 literes hordót”. Oké, oké beraktam a puttonyba és már meg is érkeztünk Sukohorszra ahol valószínuleg idén sem fognak díszpolgárrá avatni. Ájvenhónak vettem egy „strapa palackot” a Zsuzsi büfében majd felgurultunk a telekre. Nagy nehezen kiemeltük azt a szaros hordót elgörgettem a telek határig és elkezdtem kiborítani az alig 9 hónapos cefrét. Ekkor egy ablaknyitásra lettem figyelmes. Kedvenc szomszédaim valószínuleg meghallották Iván üvöltözését (ITT NINCS SÖR bazmeg, így hogy fogunk metszeni?) és elszaladtak kameráért, hogy azonnymobankettore újabb anyagokat rögzítsenek. Szinte magam elott látom a párbeszédet:

- Gyere már gyorsan, itt vannak megint és nézd mit csinálnak!!!….. VISSZAHOZTÁK azt a szöllot amit tavaly leszüreteltek. Ekkora faszokat….. Hozd már a kamerát!

Na tehát kiborítottam a „szöllot” a kezem ragad a cukortól… Megyek is a csaphoz, hogy lemossam…. De hiszen nincsen víz… Pedig kinyitottam a focsapot…. Kínos kínos kínos. Na mindegy megmetszettünk stb stb. El is indultunk, hazafelé amikor csak eszembe jutott, hogy azért ez nem frankó. Miért nincsen víz? Nos a drága extulaj hagyott egy kis hátralékot, és mivel nem lett átíratva dm-nél, a vizet kikapcsolták. Egy csekély összeg fejében 148 ezer forint leperkálása után hajlandóak visszakapcsolni….Nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, majd kis barátaimmal ásatok egy kutat. (készülj 2-More)

Az események ezután felgyorsultak. A hétvége már hétfon kezdodött, amikor szokásos Dunaparti kirándulásunk után megérkeztünk a kricsmibe. Na fucking, aznap különösen lehettet érezni a levegoben azt a valamit, ugyanis az egy sörbol öt lett nomeg ittunk egy konyakot. Már éppen indultunk volna haza, amikor töfedt sankó barátom megjegyezte:

- Bazzzmeg ezt az érzést nem tudom másképpen leírni, olyan meno lenne inni még egy konyakot…..

No ez a mondat olyan derültséget keltett bennem, hogy gyorsan ittunk még egyet aztán még egyet…:. Aztán valami pinák jöttek, akik szerint aranyosak voltunk…. Ezért minden kívánságukat teljesítettük. Például, leszedtünk nekik a másfél méter magas bohócot ami a helység dísze. Volt. Ugyanis VALAKIK tönkretették. Szemetek.

És már szerda is van mindenféle rigmusokat, skandálunk (ébreszto, ébreszto….mindannyian zsidók vagytok, mindannyian zsidók vagytok meg lalalalal-lalala). Igen, Magyarország-Bulgária válogatott labdarugó mérkozés. Közben lehet, hogy a Tolvaly is megérezte, hogy van valami a levegobe mert megkért, hogy ugyan vegyek már neki 3 jegyet ok is jönnek délben indultak Pécsrol. Oké, oké. Megvettem és vártunk, várakozunk. Hat óra körül egy tök részeg emberrel beszélek telefonon, hogy már itt vannak Budaorsön. Öt perc múlva a váci utcában. 10 perc múlva a Tescóban, majd ismét Budaorsön. Állítólag van boruk. Ki hinné? Miután nyolc óra húsz perckor drága barátom megkérdezte, hogy akkor most hova is kell menni csalódottan elindultam befelé a stadionba. 1-1. Üvöltözés, tipikus meccs. Miután véget ért rácsörögtem cimborámra, hogy akkor azért a pénzt ha lehetne vissza….. (Kiderült hogy ok is bent voltak. Vettek még három jegyet. Faszok. Valamikor odaértek.) Pevszzzeee válaszolja a Tolvaly majd ismételten mindenféle utcákat mond (érzésem szerint teljesen véletlenszeruen) majd felordít: BAZMEG LITI a Mattheus most mondta be, hogy kijutottunk a VB-re. Na ekkor mondtam le róluk és indultunk el haza…. Ha lett volna tömegközlekedés…. Taxi lófaszt. Benzinkút vettünk pár egység bbivalyt és szépen lassan elkezdtünk cammogni az Árpád híd felé. Messze volt. Útközbe találkoztunk egy vidám kis társasággal (valószínuleg ok is a meccsrol mentek hazafelé) akik éppen egy sátrat álltak körbe és már messzirol üvöltöttek:

-NÉZZÉTEK bazmeg. Itt vannak. Ezek az elso Bolgár telepesek…

Hát igen valami akkor is volt a levegobe. (Félve jegyzem meg.. Sanyika azon a hídon átmehettünk volna…. Kaszásdülön lyukadtunk volna ki). A lényeg 2-3 óra alatt át is értünk Budára, majd valamilyen elrejtett éjszakai busszal haza…..

Mi már szerdán tudtuk azt amit a Tolvaly még nem, és ami miatt ennyire nyugodtan viseltem a három jegy megvételét, a fizetés elmaradását. Igen, mint minden évben eljött annak az ideje, hogy megnézzük a furcsa várost: Pécset. Pénteken tehát útra keltünk. Az úton végig üvöltött HOBO, meg mi is. Találkoztunk Tolvalyal akinek már délután négykor furcsán csillogott a szeme. Mint utóbb kiderült, azért mert szerzett egy fejlámpát, ami állítása szerint meg fogja ot óvni azoktól a balesetektol, amik vele történnek (négykézláb) a kocsmából hazafelé menet…

Szokások koleszba be… Sajnálattal közölték, hogy csak hét hölgy számára van már szoba…. Miután azt válaszoltam, hogy akár hölgyek is lehetünk a recepciós telefonált egy párat. A beszélgetést halottuk és valószínuleg ez a mondatot sosem tudom kitörölni emlékezetembol:

- Ja igen, ti is fullon vagytok? Nálatok is 90 százalékban hölgyek vannak????

Miután a halottakat feldolgoztuk csalódottan, távoztunk. Azért megint sikerült szállást találni egy másik kollégiumba ahol rögtön el is kezdtem fogyasztani az otthonról hozott házi bort… Kis ido után meg is tette hatását és már a küszöbök alatt leselkedtem a p**nákat keresve. Meglepetésként ért amikor férfiú lépett ki egy szál boxerbe…No mindegy vissza a szobába. Addigra már valószínuleg elértem az üzemi homérsékletet (véralkohol szint szempontjából) így neki is álltam bújócskázni. Eloször az ágya alá, ami összedolt maga alá temetett, aztán a függöny mögé, majd a hutobe ecetera. (Az események rögzítésre kerültek). Miután többé-kevésbé visszaállítottuk az eredeti állapotokat el is indultunk a szokásos buliba. Sör Hubertus, Love is in the air…. Halvány emlékeim szerint 6 kor indultunk vissza és elvileg 9 kor el kellet, volna elhagyni a szobát. Szerencsére a kis hülyék nem tudtam felébreszteni így csak délután egy körül kerültünk „utcára”. Nos az elménk nem volt száz százalékos mert vagy 20 percet gajdoltunk az egyetem elott a Tanksapkától kezdve, a szabadság vándorain át mindent elénekeltünk NEKIK. Közben hangosan csapták be az ablakokat és én közöltem kis komámmal:

- Adj egy ötöst HAVER. OPERA énekes lettem!!!

Valahogy valamikor elindultunk hazafelé. Elmeséltem pár filmet, ennek az eredménye megtalálható az oldalon.

A századik kilométer után eros fejfájás közepette megkérdeztem sankót hogy akkor most ténnleg haza, vagy inkább menjük le Sukoróra. Kicsit hezitált de elindultunk. Közben valamiért vettem almapaprikát egy olyan út menti árustól. Erre a tetemre azóta is keresem a magyarázatot. Olyan hét óra környékén szóltam a navigátornak hogy akkor talán nézze, meg hol vagyunk. O ezt egy HAGYJÁÁ MÁR felkiáltással megtagadta. Ha o nem én sem. Nagyon sok kilométer után egy meglehetosen sokkoló élményben volt részünk. Üdvözöljük Balaton-mitodménmin.

Tekintettel arra, hogy Sukoró és a Balaton közötti távolság igen nagy csalódottan haza indultunk. Egy üveg almapaprikával a hónom alatt érkeztem haza…. Igen hmmm a 2005-ös „szezon” is elkezdodött.

#931 Felhasználó inaktív   pzsx 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 06:08

Idézet: Litium - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 7:22

...

:)
Erről csak az jutott eszembe, hogy az alkohol öl, butít és savakkal aldehidet képez.
Hol van a szél, amikor nem fúj?

#932 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 06:26

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

megint esik

#933 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 15:33

mármint a Fradi szinvonala?

#934 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 06:30

Idézet: Litium - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 16:33

mármint a Fradi szinvonala?

Mindennél van még lejjebb is, csak a bálnafosnál nincs, mert az az óceán alján van :D

#935 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 07:05

Kint voltál megint?

#936 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 07:12

Idézet: Litium - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 8:05

Kint voltál megint?

Tegnap tárgyalni voltam a Váci úton, de elmentem a szentély feleé is :D

#937 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 17. 21:44

És ittál az élet vizéből is? :D

#938 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 00:10

Új azonnyomban sztori Tsipitől

Itasság, szotyola avagy Tsipi révbe ér

A mai nap...vagy tegnap este? Hüm egy kicsit már összefolynak a napok, sikerült nagggyon csúnyán berúgnom! Tegnap meló után ki lett találva, hogy iszunk egy kis sörikét. Nagy nehezen sikrült is összeverbúválni a csapatot (szegény Zorró barátom álmából lett felkeltve, és rögvest állt is rendelkezésemre) és megcéloztuk a a tahisi Don Vito....bárt? Beültünk és már kértünk is egy kanyar finom söröcskét. Kiváncsiak voltunk ezért gyorsan megnéztük mi van az alján...semmi. Aztán a pultos hölgyemény fordult mégegyet, majd mégegyet és máris a 3. korsó sörünket szürcsölgettük. tanult kollégám kifejtette... Minden buli így kezdodik:... H át leültünk és ittunk 3 sört, aztán...hát igen. Aztán. Aztán gyorsba kértünk egy tekilát csak hogy tovább tartson a jókedv... Nagyjából itt érkeztek meg a szülinaposok...egyenesen a vérvételrol. Ugyanis pár sör és egy üveg pezsgo nem tesz halhatatlanná. szóval a rendorök szépen megállítottták, igazoltatták, és csapoltak egy kis vér. Mertugye részegen nem vezetünk... Igaz LITI? Tehát miután legurítottuk a tekilát, kedvem támadt valami színeshez.. Nem volt más, csak abszint...szép piros. Ahogy kell öngyújtóval cukrot melegítettünk kiskanálba, és amikor már bugyogott nagy lendülettel belehajítottuk a löttybe. Az persze rögtön lángolni kezdett. Gyönyöru volt! Az a remek 5letem támadt, hogy megiszom de mivel lángolt, gondoltam nem fog menni. Ezért, mivel tenger sok eszem van ráraktam a kezem. Mire az ugyan elaludt, de a pohár mintája szépen a tenyeremre olvadt. Most is látni van rajta egy karika...tök vicces. De aztán mégis csak meg kellett gyújtani és szívószállal megittuk. Az abszintba az a jó, hogy akarmilyen részeg lehetsz de pikk-pakk úgy felébredsz tole, mint az állat. Zorró pajti ekkor kénytelen volt hazamenni 1 óra mert 5 kor kelt. ekkor csapódtam a vidám szülinapos csapathoz... Nem kellett volna. + unikumot ittunk még de azt kell tudni, hogy utálom az unikumot, és hányok tole..mindegy. Szóval kettoig még erosen italoztunk, aztán motorra pattantunk és haza fuvaroztak.....következo emlékképem hogy ölelem a vécét... ez az egész dolog akkor kezdettt érdekessé válni, amikor eszembe jutott, hogy hoppá.. Nekem ma dolgoznom kell ám...De jóóóóóó! Szal irány a cég, és és ott rohadtam meg. mindenki megjegyezte, hogy milyen kipihezt vagyok...thx.. Aztán megtaláltam a világ legjobb cuccát a földön.. Pezsgotabletta másnaposság ellen!!!! Na jó megyek regenerálódni mert az a 6 óra alvás nem volt elég és a 10 órás munka sem éppen pihebteto..

Szotyi az Isten!

Minap voltunk inni a taknyosban, és nagyon hamar sikerült bebizonyítani, hogy a szotyi a legjobb csajozós dolog a földön. Többet mond minden szónál, kifejez mindent egyszerre. Szimbolizálja a pénzt, a vagyont, a tudás, és még kitudja mennyi mindent. Ha szotyi van minden van. Ülünk lent a padnál a Taknyosban, és lazásan rágcsáljuk a szotyolát a héját korrekt módon a hamusba gyujtjük, erre megjön a felszolgáló csaj, és amint meglátta, hogy van szotyink...komolyan mondom haver...KURVÁRA BEINDULT!! Egyszeruen alig bír magával, szinte ránk vettette magát.Wow kemény volt nagyon. Aztán jött egy kis buksza...végig a szotyinkat stírölte. Nagyon rendesek voltunk mert hajítottunk neki egy marékkal a porba. A sanyikára majdnem rá is mozdult, de amikor meglátta, hogy o nem is szotyizik meggondolta magát. Bezzeg Líti..neki meg volt a klotyóba a csaj 5 szem szotyiért..nem többért. Szerintem csak 3at ért. De nagy vonalú volt mint sanyika a pizzásnal, amikor kivágott egy 50 es jatott a kis bukszának..jövendobeli nejének.

Mi ebbol a tanulság??

!!!!Ha mész valahova, akkor mindig lenyen nálad egy zacskó szotyi, mert ugye...sose lehet tudni mikor jön össze!!!!!

#939 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 16:52

namivanmi?

Mindenki otthon iszik?

#940 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 19:05

Idézet: Litium - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 17:52

namivanmi?

Mindenki otthon iszik?

Pacipéniszt, csak ha két mondatnál többet sikerül, akkor jön a fórummoszad és zárnak, el ki be stb. nem érdekes.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.