HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750

#1041 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:52

Sziasztok!

Ismerősöm hozott egy k750i-t németből ( 1 euro volt az ára, és aztán 1 v. 2. évig kell havonta 8 euro-t fizetni). Gyárilag független, csakhát nincs benne a magyar nyelv. USB kábel van hozzá, és azt kérdezte tőlem (látatlanban) hogy lehet-e magyar nyelvet rátölteni. Mondom neki biztos, csak nm tudom, hogy hogy.
Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni hozzá a magyar nyelvű menüt??? :think:

Előre is THX!!!
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#1042 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 14:38

ma veszek végre valahára mem kártyát a telóba, 512mb csak elég lesz ennek a kis telónak. korábban olvastam hogy minél nagyobb a mem kártya, annál lassabb a teló. ez mennyire igaz? :think:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1043 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 17:08

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 14:38

ma veszek végre valahára mem kártyát a telóba, 512mb csak elég lesz ennek a kis telónak. korábban olvastam hogy minél nagyobb a mem kártya, annál lassabb a teló. ez mennyire igaz? :think:

Teljesen igaz, mivel több adatot kell egyszerre olvasnia. Ismerősöm volt így egy 256-os MMC-vel a 6230-ban, hogy így szuper, meg úgy szuper. Annyira belassult tőle a teló, hogy nagyon. Vmennyire ki lehet küszöbölni könyvtárak létrehozásával, de akkor sem egy villámlovag.

#1044 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 21:48

Idézet: Csücsök - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:52

Sziasztok!

Ismerősöm hozott egy k750i-t németből ( 1 euro volt az ára, és aztán 1 v. 2. évig kell havonta 8 euro-t fizetni). Gyárilag független, csakhát nincs benne a magyar nyelv. USB kábel van hozzá, és azt kérdezte tőlem (látatlanban) hogy lehet-e magyar nyelvet rátölteni. Mondom neki biztos, csak nm tudom, hogy hogy.
Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni hozzá a magyar nyelvű menüt??? :think:

Előre is THX!!!

Sehogy!
SAjnos spéci szervíz kábel kell hozzá!
Hozd be hozzám és én megcsinálom!
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#1045 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 23:07

Idézet: Lipy - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 21:48

Sehogy!
SAjnos spéci szervíz kábel kell hozzá!
Hozd be hozzám és én megcsinálom!

Köszi, méglátjuk (Hajdúdorogon lakok :D )!!!

#1046 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 23:24

Idézet: Csybe - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 21:06

Tulajok: beállítható az valahogyan, hogy az ébresztő hangereje ne emelkedjen fokozatosan? :)

:think:  :up:

#1047 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 23:56

Idézet: IThomas - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 11:33

és nehogymár megmagyarázd hogy ez egy haszontalan funkció, hogy tudjam mégis kb hol tartok a beszélgetésbe...anélkül hogy a kijelzőt lesném rendszeresen....!

Hát pedig szvsz haszontalan funkció.
Bár igaz ami igaz, nagyon sokan arra használják a telefont, hogy felvágjanak vele mások előtt, nekik lehet, hogy ez nagyon fontos, de nekem pl. akinek ez a munkaeszköze, abszolút nem fontos, hogy kivel, hány percet beszélek. Ha sok beszélni valóm van, akkor sokáig beszélek, ha nem, akkor meg nem ;) .
Bár ha akarnám, végig figyelemmel tudnám kísérni, hogy hol tartok, csipogás nélkül is, ugyanis BT headsetet használok, de valahogy hülyén jönne ki, ha az egyik ügyfelemtől úgy köszönnék el, hogy le kell tegyem, mert mindjárt letelik a 2 perc :D

Egyszóval ez egy teljesen felesleges funkció azoknak, akik a telefont arra használják, amire az való: telefonálásra.
Egyébként abban igazad van, hogy semeddig nem tartott volna beletenni ezt is a telefonba, de szerintem ez a "hiányosság" semmiben nem csökkenti a telefon értékét, sőt...
[ Trabi™ ]

#1048 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 23:57

Idézet: Csybe - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 0:24

:think:  :up:

Szvsz nem...
[ Trabi™ ]

#1049 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 09:03

Szerintem is fölösleges funkció.
Soha a büdös életbe nem néztem hogy kivel mikor mennyit beszéltem, és nem is fogom.
Meg nekem az a kis hanngnak az előállítása nehogy má' az készenléti idő rovására legyen. :)

Szerkesztette: Lipy 2005. 11. 24. 09:10 -kor

#1050 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 10:34

Idézet: Lipy - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 8:03

Szerintem is fölösleges funkció.
Soha a büdös életbe nem néztem hogy kivel mikor mennyit beszéltem, és nem is fogom.
Meg nekem az a kis hanngnak az előállítása nehogy má' az készenléti idő rovására legyen. :)

Én azt nem értettem sohasem, hogy ki és hogyan használja azt a csipogást, ugyanis:
Közel nem biztos, hogy a telefon jelzése, megyegyezik a szolgáltató mérőjével, hiszen lehet, hogy a szolgáltatónál pl 1 mpvel előbb kezd el számolni, mint a telefon, és akkor már tök mind1...
Na meg a másik, hogy ha jól tudom (soha nem használtam ezt a funkciót), akkor az 1 percnél jelez, amikor mmár úgyis átlép a következő perben, akkor magában az ember végigszámolja, hogy 59,58,57..vagy hogy?

Emberek, ne legyetek már ennyire sarkosak!
:think:
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1051 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 10:53

üdv

én is ilyen telón gondolkodom, most trémobilos vok, de annál ez nincs és tré amugyse vmi jó..
vodára gondoltam, csak kell vmi hely ahol kikapják belőle a liveot
tmobilos kártyás számomat számhordozással uj voda select elöfizu telóstul résztletfizetve olyat lehet?
ha valaki hiv és 30as a számom és közbe vodás vok akkor hall vmi hülyeséget hogy ez nem tmobilos szám biztos h hivni akarod?
gyari szoftert ki rak ra hol és mennyiért?

ja kérdések telóval kapcs:
menürendszere skinezhető?
voda live-nél miket hagynak ki belőle? (szolgáltatások)
bluetoothal géphez kapcsolva működtethető távirányitóként? (human interface device) gondolom igen, de akkor ez hogy is működik vagy valaki próbálta már?

thx
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#1052 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:14

Egyetértek.

Nekem a Samsungon is van ilyen 1 perces jelzés, de soxor mikor letettem 2 féle időt mutatott. Na most találjam ki, hogy melyik idő volt a valós?

Illetve telefonálás közben arra figyeljek,hogy hány perce beszélek?  :confused:
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1053 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 13:43

megvettem ma végre valahára az 512es sandisket a k750imbe ;)
de csak 468 megát ir ki hogy ennyi, nem 512...kedves hogy 50 megát bukok... :reklamacio:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1054 Felhasználó inaktív   Krumpli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 15:01

Idézet: FireShadow - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 9:53

üdv

én is ilyen telón gondolkodom, most trémobilos vok, de annál ez nincs

van náluk, csak d750-nek hivják..
he-he

#1055 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 15:04

Idézet: FireShadow - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 9:53

üdv

én is ilyen telón gondolkodom, most trémobilos vok, de annál ez nincs és tré amugyse vmi jó..
vodára gondoltam, csak kell vmi hely ahol kikapják belőle a liveot
tmobilos kártyás számomat számhordozással uj voda select elöfizu telóstul résztletfizetve olyat lehet?
ha valaki hiv és 30as a számom és közbe vodás vok akkor hall vmi hülyeséget hogy ez nem tmobilos szám biztos h hivni akarod?
gyari szoftert ki rak ra hol és mennyiért?

ja kérdések telóval kapcs:
menürendszere skinezhető?
voda live-nél miket hagynak ki belőle? (szolgáltatások)
bluetoothal géphez kapcsolva működtethető távirányitóként? (human interface device) gondolom igen, de akkor ez hogy is működik vagy valaki próbálta már?

thx

Működik a távirányító, a desktopot tudtam vele buzerálni, egeret irányítja, de pl a mediaplayert, vagy egyéb playert csak úgy, ha az aegérrel mászkáltam, és kattintgattam, mert a beépített "play stb) billek nem működtek.
Skinelhető persze, "themes".
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1056 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 19:04

A menüzést elméletileg megtudom csinálni!

#1057 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 20:06

Most olvasgatom a user-guide-ot. Tényleg csak 16khz-es mintavételezésű mp3-akat tud kezelni? Vagy ez elírás? Mert az nagyon sovány lenne ha igaz :think:

szerk.: nem szóltam, az angol nyelvűből kiderült hogy wav-ra vonatkozik. :omg:

Szerkesztette: freeone 2005. 11. 24. 20:23 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1058 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 20:51

Valaki szokta használni a rádiót?
Nekem negatív dolog, hogy beállítok mondjuk 6 adót és mikor háttérbe teszem a rádiót, akkor az oldalsó gombokkal nem a 6 csatornák között váltogat, hanem frekvenciát váltva behangolja a következő adót..  :confused:

Ezen nem lehet valahogy állítani? Mert így nem sok értelme van a tárolásnak  :think:
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1059 Felhasználó inaktív   Shyciii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 09:55

Nah én is megkaptam a készüléket, de nem látok benne memóriakártyát, csak adaptert.

#1060 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 13:08

Idézet: Temes - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 15:15

Hi!

Dec. elején remélem énis beruházok egy K750i-be (akkorra igérte a SE a szállítást, és talán akkor kapnak belőle a vállalati ügyfelek is :D)

A kérdésem az, hogy Debrecen környékén vállalná-e valaki a live-talanítást, esetleg w800-asítást?

:think:  :confused:

Deadline is coming... :D

Szerkesztette: Temes 2005. 11. 25. 13:09 -kor

AMD Barton 2500+ || Abit AN7 || CooLink U1B2 || 512MB DDR400 || Gigabyte GV-R96128D [Radeon 9600] || Maxtor 80GB 7200 RPM || Samsung 60GB 7200 RPM || Samsung 160GB 7200 RPM SATA || Pioneer DVD-106 || NEC ND-2500A@2510A|| Pinnacle PCTV PRO || Turtle Beach Santa Cruz || Samsung SyncMaster 753DF || Logitech MX500 mouse || Samsung SEM-M2A keyboard || Genius SW-5.1 HT

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.