HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750

#1201 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 24. 00:03

Idézet: havri1 - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 22:03

Nem lehet összehasonlítani a 2 telefont, a családban van mind2, és tapasztalatból mondom.
Ha pár napig használnál egy föüggetlen k750i-t, megváltozna a véleményed.
Csinálsz 1 képet, és megnézed a 256k-s kijelzőn, és máris rájössz mi a különbség:-)
És akkor a többi előnyéről nem is beszéltem...

De amúgy meg, ez a topic nem azért van én úgy érzem, hogy rád beszéljük a k750i-t.
Ha akarod megveszed, ha nem nem.
:smoker:

Jó, De mi az ördögnek olyan csodás képernyő, ha egyszer azt írjátok, hogy kicsi és semmire nem jó? Nem ellentmondás ez? Amúgy valóben nem láttam még a k700-nál jobb kijelzőt. Akkor a 750-é biztos mégjobb. Igaz, a médiamarktban nyomkodtam a telefont, mégsem láttam nagy különbséget a 700 és a 750 közt, de hiszek Neked. Viszont akkor sem ér meg 90 ezret. Várok 60 hónapot és megveszem 50ért. Nem kell winfos mobil. Csak a baj van vele:)

#1202 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 24. 00:06

Idézet: havri1 - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 22:03

Csúcsmobil?
Ki mondta ezt neked?
Mondj 1 telefont, aminek nincs soft hibája

Nincs soft hibája? Hát mondjuk a 700-asom az csak akkor fagy ki, ha sharp gx 15-tel akarom összekapcsolni infrán, vagy bluetoothon. Amúgy ez a penge, nem a moto:).  Ezért is válnék meg tőle nehezen.

#1203 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 24. 00:16

Idézet: zsombor22 - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 22:06

Ezek nem is nagy hibák.
Amióta itt vagy a 750-es topicba csak fikázni tudod a k750-est,ez nem jo az nem jo,ezt se tudja.
Nagyon egyszerü a dolog nem kell ilyen telefont venned.

Ebben lehet, hogy igazad van. Csak azzal, hogy Te megveszed, feltornászod az árát. Mint korábban írtam, amig van vevő rá 90 ezerért, addig nem viszik le az árát. És tudod mit? Itt volt a kezemben a 90 ezer, hogy megyek és megveszem. Aztán gondolkoztam, és vettem az árából egy házimozit (28 ezer), egy porszívót (14 ezer), 25 ezerért karácsonyi ajándékot, és még maradt is pénzem. Tehát ha ezt összevetem a kis műanyagdaraboddal, ami 2 év múlva veszélyeshulladék lesz, és bedobod a speedshop szemetesébe, azt hiszem jobban jártam. Ja és megmaradt a k700-am, amivel ugyanúgy tudok rádiót hallgatni, emilezni, mms-ezni, fotókat nézni, minioperával netezni, wapozni mint Te. Félre ne érts, nem fikázlak, csak épp a szemed nyitom fel;). Ja és a használt gsm-es 15 ezret akart adni a k700-amért (gyári szoftos független), pedig másfél éve vettem 70 ezerért;). Érted már hogy mi a probléma a k750 árával?

#1204 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 24. 00:26

Idézet: Shyciii - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 9:18

"Szóval az az ellentmondás, hogy akkor minek vettél 90 ezres telefont, mikor van 10 ezerért is?"

13 éves vagy ide vagy oda, de látom olvasni nem tudsz, mivel leírtam hogy 36eFt-ba került a telefon.

"A videonál ugyanez, teljesen jól látok rajta bármit. Menj orvoshoz. Mellesleg azért, mert Te igénytelen vagy..."

Én vagyok igénytelen, mert engem nem elégít ki videónézésre, vagy könyvolvasásra a 4*4cm-es kijelző?
Neked fogalomzavaraid vannak. Pont te vagy igénytelen, hogy egy kis szaron is élvezed a filmeket.
Ez kezd a nevetséges kategóriába tartozni  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)

"36 ezerbe került a telefon? Bizonyára elfelejtetted megemlíteni, hogy azért került ennyibe, mert mellé adtad a nokiád, amiért 54-et kaptál. Vagy hol lehet 36 ezerért k750-et fóliás kijelzővel kapni?"

Nah látod ez a különbség egy józan és hozzáértő felnőtt és egy 12 éves kiskölyök között. Én tudom hogyan lehet megoldani egy normális termék vásárlását normális áron. Mellesleg ha beleszámítom az előző Nokia 6610i (ami ugye nem 54eFt...) árát, akkor nem 36eFt-ba került a K750i, hanem 21eFt-ba.

"A k750-ről. Ismerd el, hogy átvertek Téged, és kész. Nem kell azt szégyellni. És ne írj olyat amit nem írtam, (sql, dvd)."

Miért ismerném el, mikor eddigi legjobban használható mobilom eddig?
Amúgy meg te mondtad hogy minden fájlt szeretnél megnyitni. Ebben beletartozik a DVD és az SQL adatbázis is, meg elég sok más amiről még csak hallani sem hallottál.

Amúgy tegnap egy kb 16 éves gyerek épp gizdáskodott a mobiljával hogy hű milyen techno zenét játszik le a mobilja. Gratula hozzá...

Azt hiszem abbahagyom a társalgást Veled, mert nem igazán megy még Neked aaz olvasás... Nem azt írtam ellentmondásnak amit Te írsz...

Azt nem említed, hogy hol vetted 36 ezerért a telefont? Csak mellékesen jegyzem meg, hogy lopott nem kell a garancia miat;)

Vajon angolul megérted, hogy nem komplett videofilmet akarok nézni a telefonon...?

Honnan a csudából vetted, hogy gizdáskodni akarok a mobilommal?

#1205 Felhasználó inaktív   voison 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 24. 15:11

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. dec. 24., szombat - 0:26

Azt hiszem abbahagyom a társalgást Veled, mert nem igazán megy még Neked aaz olvasás... Nem azt írtam ellentmondásnak amit Te írsz...

Azt nem említed, hogy hol vetted 36 ezerért a telefont? Csak mellékesen jegyzem meg, hogy lopott nem kell a garancia miat;)

Vajon angolul megérted, hogy nem komplett videofilmet akarok nézni a telefonon...?

Honnan a csudából vetted, hogy gizdáskodni akarok a mobilommal?

Mondd meg nekik Ulzana! :evil2:

szerk.
egyébként a winmobile amiről beszélsz 50k 512es kártyával.
gyári garanciás.

Szerkesztette: voison 2005. 12. 24. 15:13 -kor

.oO VoisoN Oo.

#1206 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 24. 21:49

izé... csak egy röpke kérdés... a winmobile ugye játszik divx-et, mert felrakok rá codecet hozzá... namármost mivel ehhez nincs hardveres támogatás, ezért szoftverből kell megoldani, ami PC-n egy normális videó esetében kb. P3-800-at jelent.
Azon viszont elég méretes hűtőborda van...
Szoval szvsz winmobilnál a köv. lehetőségek maradnak:
1. képregény...
2. lyukat éget a kezedbe...
3. másfél kilós hűtőborda, hogy a venti ne szívja le fél óra elett az akkut...

De azért hajrá, valaki biztos át tudja majd hágni a fizika törvényeit, és csinál egy hiperszupermegagigagyors megahertzes procit, ami még talán hőt is fog elvoni a környezetétől...
És mindezt 50k alatt :D

Én inkább gyűjtögetek a K750i-re :D
mert:
1. arra használnám, amire való: telefon, rádió, mp3...
  unokatesóm ballagását meg kiíratom DVDre, és megnézem házimozin :)
2. avit nem nézek (olyat, aminek elég a winmobil), mert nem vagyok igénytelen :D Inkább DVD, HDTVRip, és nem mobilon, hanem házimozin (mert nem vagyok igénytelen)
3. bőven elég, hogy a PC-t elfoglalta a microsoft, nem akarom a telómon is ezt a szemetet bámulni.

Asszem ennyi, több hozzáfűznivalóm nincs :D
AMD Barton 2500+ || Abit AN7 || CooLink U1B2 || 512MB DDR400 || Gigabyte GV-R96128D [Radeon 9600] || Maxtor 80GB 7200 RPM || Samsung 60GB 7200 RPM || Samsung 160GB 7200 RPM SATA || Pioneer DVD-106 || NEC ND-2500A@2510A|| Pinnacle PCTV PRO || Turtle Beach Santa Cruz || Samsung SyncMaster 753DF || Logitech MX500 mouse || Samsung SEM-M2A keyboard || Genius SW-5.1 HT

#1207 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 11:46

Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 12. 25. 12:02

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. dec. 24., szombat - 0:16

Ebben lehet, hogy igazad van. Csak azzal, hogy Te megveszed, feltornászod az árát. Mint korábban írtam, amig van vevő rá 90 ezerért, addig nem viszik le az árát. És tudod mit? Itt volt a kezemben a 90 ezer, hogy megyek és megveszem. Aztán gondolkoztam, és vettem az árából egy házimozit (28 ezer), egy porszívót (14 ezer), 25 ezerért karácsonyi ajándékot, és még maradt is pénzem. Tehát ha ezt összevetem a kis műanyagdaraboddal, ami 2 év múlva veszélyeshulladék lesz, és bedobod a speedshop szemetesébe, azt hiszem jobban jártam. Ja és megmaradt a k700-am, amivel ugyanúgy tudok rádiót hallgatni, emilezni, mms-ezni, fotókat nézni, minioperával netezni, wapozni mint Te. Félre ne érts, nem fikázlak, csak épp a szemed nyitom fel;). Ja és a használt gsm-es 15 ezret akart adni a k700-amért (gyári szoftos független), pedig másfél éve vettem 70 ezerért;). Érted már hogy mi a probléma a k750 árával?

A 700 -ad már most veszélyes hulladék, amit mehetsz a speedshop konténerébe dobni... :nevet:

#1209 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 02:28

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. dec. 24., szombat - 0:03

Viszont akkor sem ér meg 90 ezret. Várok 60 hónapot és megveszem 50ért.

Ezt most komolyan?  :think:
Addigra K750000000i  is lesz, 5 ezetért. :lol:
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#1210 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 02:30

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. dec. 24., szombat - 0:16

Érted már hogy mi a probléma a k750 árával?

Szerintem semmi.  :D
Kb 3 hónapja vettem a panonnál 45-ér.  :up:

szerk: azóta 2x frissítettem :up:
      Tökéletes teló, némi extrával.  :cool:

Szerkesztette: Shadowman007 2005. 12. 26. 02:41 -kor

#1211 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 02:31

Idézet: Temes - Dátum: 2005. dec. 24., szombat - 21:49

izé... csak egy röpke kérdés... a winmobile ugye játszik divx-et, mert felrakok rá codecet hozzá... namármost mivel ehhez nincs hardveres támogatás, ezért szoftverből kell megoldani, ami PC-n egy normális videó esetében kb. P3-800-at jelent.
1. képregény...

De azért hajrá, valaki biztos át tudja majd hágni a fizika törvényeit, és csinál egy hiperszupermegagigagyors megahertzes procit, ami még talán hőt is fog elvoni a környezetétől...

mert:
2. avit nem nézek (olyat, aminek elég a winmobil), mert nem vagyok igénytelen :D Inkább DVD, HDTVRip, és nem mobilon, hanem házimozin (mert nem vagyok igénytelen)
3. bőven elég, hogy a PC-t elfoglalta a microsoft, nem akarom a telómon is ezt a szemetet bámulni.

Jól beszélsz.  :respect:  :up:  ;)

#1212 Felhasználó inaktív   [EARTHQUAKE] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 08:41

Ha szoftot frissitek (w800am van) akkor a naplóban levő dolgok elvesznek? Mik törlődnek ha szoftot cserélek? Telmem?
ABIT NF7-S 2.0 # AMD ATHLON XP 2800+ @ ~ 2500 MHz # GeCube Radeon 9550 Extreme # Elixir 512 DDR 400 MHz # Chieftec 360W PFC Dual Fan # Western Digital Caviar SE 250GB/8MB/7200RPM/SATA # PIONEER DVR-110D# 19" Samsung SyncMaster 997MB # A házam

#1213 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 09:09

Idézet: [EARTHQUAKE] - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 7:41

Ha szoftot frissitek (w800am van) akkor a naplóban levő dolgok elvesznek? Mik törlődnek ha szoftot cserélek? Telmem?

Nekem semmi nem törlődött, minden megmaradt.
Persze én csak a SE frissítési szolgáltatásáról beszélek, nem kábeles szoft cseréről :cool:
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1214 Felhasználó inaktív   [EARTHQUAKE] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 09:31

Update service-el akarom. Garvesztés?
ABIT NF7-S 2.0 # AMD ATHLON XP 2800+ @ ~ 2500 MHz # GeCube Radeon 9550 Extreme # Elixir 512 DDR 400 MHz # Chieftec 360W PFC Dual Fan # Western Digital Caviar SE 250GB/8MB/7200RPM/SATA # PIONEER DVR-110D# 19" Samsung SyncMaster 997MB # A házam

#1215 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 14:50

Idézet: [EARTHQUAKE] - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 8:31

Update service-el akarom. Garvesztés?

Ha a sonyericsson oldaláról csinálod, nem hackelt szoftal stb, akkor nincs garivesztés!
Ha most vennél telefont, akkor már ez a szoft lenne rajta (persze ha nem 3 hónapja áll a polcon)

#1216 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:47

Idézet: Temes - Dátum: 2005. dec. 24., szombat - 22:49

1. képregény...

mert:

Te aztán komoly ember vagy barátom :D. Márcsak azért is, mert mindossze 10 centivel feljebb van, hogy szarok a divix filmre telefonon, továbba azt is megemlítem, hogy egy háromezres procival rendelkező laptop összecsukva vékonyabb mint egy asztali számítógép processzorának a hűtőbordája. Szóval valahogy akár ezt is megoldanák ha nagyon akarnák...De a téma koránt sem erről szól. Megpróbálok a gyengébbek kedvéért szájbarágni. Nincs a k750 ben edge, wifi, tehát semmi olyan, ami miatt az a telefon többet érne mint a k700. Megváltoztatták a kamerát, ami valóban jobb mint a 700-asé, de annyira nem jó, hogy abból fényképet is lehessen készíteni. Tehát akinek digitális fényképezője van, az továbbra is hurcolhatja magával. A pozitívum a bővíthető memória, ami nem biztos hogy megér 90 ezer, +25 ezer forintot (itt a gyengébbek kedvéért megjegyzem, a +25ezer az az 1 gigás memkártya). Szóval barátom téged jól átvertek. Hacsak nem tartozol Te is a pannon hű táborába, és nem kaptad meg 36 ezerért :DDD. És azért sem ér meg összesen 115 ezret a telefon, mert 60 ezerért 20 gigás rádiós mp3 lejátszót kapok, ami kisebb a k750-nél. Hahaha, már látom is, jövőre meg lecseréled a k751-re, ami ugyanezt tudja, csak a kijelzője mégszebb (amin semmit sem látni állítólag, tehát marhafontos egy telefonban), és már van benne 3g funkció. Nos elárulom, hogy ez üzletpolitika. Azért nem építenek bele mindent, mert akkor ki a fene venne jövőre új telefont? Kell a parasztvakítás. hahahahah. Hogy vannak még palimadarak, hahahaha,

#1217 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:55

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 3:30

Szerintem semmi.  :D
Kb 3 hónapja vettem a panonnál 45-ér.  :up:

szerk: azóta 2x frissítettem :up:
      Tökéletes teló, némi extrával.  :cool:

én nem vagyok kutya, hogy hűséges legyek a pannonhoz akkor is, ha lehúznak. De ha ez Neked megér egy konctelefont, akkor egészségedre. Gondolom most büszke vagy, hogy  szinte ajándékba kaptad mi? Ha tudnád, hogy abból a 45 ezerből csak az állambácsinak fizettél be több mint tízezret adó formájában, amiért a megkeresett pénzedből mertél vásároln, és a pannonnak még ígyas szép haszna van rajta, akkor már nem mosolyognál ennyire :). De ezt úgysem tudod felfogni :). Kellemes karácsonyt. Mit kaptál? Kis plasztiklapot 8 ezerért, amit memóriakártyának hívnak ? :DDDD

#1218 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:59

Mióta alapszolgáltatás egy telefonban az mp3 lejátszás? Mert sokan azt írják, hogy arra akarják használni a telefont, amire való. A telefon szerintem telefonálni való ;)

#1219 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 16:04

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 14:47

Te aztán komoly ember vagy barátom :D. Márcsak azért is, mert mindossze 10 centivel feljebb van, hogy szarok a divix filmre telefonon, továbba azt is megemlítem, hogy egy háromezres procival rendelkező laptop összecsukva vékonyabb mint egy asztali számítógép processzorának a hűtőbordája. Szóval valahogy akár ezt is megoldanák ha nagyon akarnák...De a téma koránt sem erről szól. Megpróbálok a gyengébbek kedvéért szájbarágni. Nincs a k750 ben edge, wifi, tehát semmi olyan, ami miatt az a telefon többet érne mint a k700. Megváltoztatták a kamerát, ami valóban jobb mint a 700-asé, de annyira nem jó, hogy abból fényképet is lehessen készíteni. Tehát akinek digitális fényképezője van, az továbbra is hurcolhatja magával. A pozitívum a bővíthető memória, ami nem biztos hogy megér 90 ezer, +25 ezer forintot (itt a gyengébbek kedvéért megjegyzem, a +25ezer az az 1 gigás memkártya). Szóval barátom téged jól átvertek. Hacsak nem tartozol Te is a pannon hű táborába, és nem kaptad meg 36 ezerért :DDD. És azért sem ér meg összesen 115 ezret a telefon, mert 60 ezerért 20 gigás rádiós mp3 lejátszót kapok, ami kisebb a k750-nél. Hahaha, már látom is, jövőre meg lecseréled a k751-re, ami ugyanezt tudja, csak a kijelzője mégszebb (amin semmit sem látni állítólag, tehát marhafontos egy telefonban), és már van benne 3g funkció. Nos elárulom, hogy ez üzletpolitika. Azért nem építenek bele mindent, mert akkor ki a fene venne jövőre új telefont? Kell a parasztvakítás. hahahahah. Hogy vannak még palimadarak, hahahaha,

Igazad van, nehogy vegyél!
Egy kalap szar ez a telefon!
Csak szokjál már át másik topicba!
Az ilyeneknek mint te még egy 3210es se adnék a kezébe!

#1220 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 16:09

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 14:55

én nem vagyok kutya, hogy hűséges legyek a pannonhoz akkor is, ha lehúznak. De ha ez Neked megér egy konctelefont, akkor egészségedre. Gondolom most büszke vagy, hogy  szinte ajándékba kaptad mi? Ha tudnád, hogy abból a 45 ezerből csak az állambácsinak fizettél be több mint tízezret adó formájában, amiért a megkeresett pénzedből mertél vásároln, és a pannonnak még ígyas szép haszna van rajta, akkor már nem mosolyognál ennyire :). De ezt úgysem tudod felfogni :). Kellemes karácsonyt. Mit kaptál? Kis plasztiklapot 8 ezerért, amit memóriakártyának hívnak ? :DDDD

Szerintem neked csak 1 bajod van:
Nem teheted meg, hogy ilyen telefonnal büszkélkedj a zsebedben.
Semmi más.
Na innentől kezdve kiszállok vitából, felbosszant az ilyen hozzáállás.
:reklamacio:

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.