HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750

#1321 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 09. 18:23

Idézet: Gregorius - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 17:13

Igaz, hogy a tellon kopik a festek?

Nem kopik a használattól (nekem a joy se), de sztem festett, mert egy helyen megkarcoltam és ott előkandikált a fehér műanyag (de lehet, hogy ezis csak az enyém sajátossága :D)
SZIA!

#1322 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 18:38

Idézet: Gyurvagyi - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 18:38

Köszi!

A téma egyértelű.
Az alakalmazásoknak és a játékoknak viszont szerintem nem ilyen egyértelmű a helye...
Azokat hova?

Az egyéb (other) mappába kell tenni, és amikor előszőr indítod megkérdezi hogy akarod e telepíteni a játékok mappába.
SZIA!

#1323 Felhasználó inaktív   llgyuri 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 09. 19:09

Sziasztok!

gondoltam, ha már végigolvastam a topicot, hozzászólok én is.

4,5 hónapja van egy Vodás K750i-m! Eléggé vegyes volt a fogadtatásom!
A hasonló korú Vodás tulajok figyeljetek, mert lehet, hogy ez egy hibás széria volt...
legalábbis utánna kb. 2 hónapig nem lehetett rendelni!
- az akku fedél lötyögött egy kicsit
- mp3-mat nem lehetett beállítani csengőhangként (ezt a vodás szoftver azóta megoldotta)
- ami szerintem döntő volt: GPRS WAP-ozás közben nem fogadta a hívásokat!!!!!!!!!!
A Voda ügyfélszolgálata, még a technikusok is azt mondták, hogy ez eegy SE sajátosság, nem lehet vele mit kezdeni!!!!!!
Én azért nem adtan fel, mivel a kézikönyv nem ír semmi hasonlót, ezért a fenti hibákkal elvittem a telót Pestre az SE központi szervízbe, ahol 3 nap alatt orvosolták ezeket.
- a teljes hátlapot kicserélték
- leszedték a Live-t és GYÁRI SZOFTVERT RAKTAK RÁ !!!!!!!!!!!!  ;) Ez természetesen megszakítja a WAP-ot!
A hátulütője a dolognak, hogy mostmár csak oda vihetem vissza, a WESTEND-es elutasított, hogy a Voda garival nem fér meg a gyári szoftver. Hiába mondtam, hogy a központi szakszervíz csinálta, Ők elhajtottak  :mad:  Azt azért közélték, hogy mivel független a készülék  ;)  a Vodás garinak tényleg lőttek.

Mivel a joy elkezdett rendetlenkedni, meg szerintem az akksi kicsit hamar lemerült (megjegyzem így is bírta 2-3 napot WAP-ozással, kb. 2-3 óra beszélgetéssel, 0,5 óra zenehallgatással) ezért újra szervíz. Természetesen a központi, ahol természetesen él a gari, mivel csak ők nyúltak hozzá.
2 nap múlva:

- kicserélték a joy-t
- kicserélték az akksit!  26%os volt!!!!!!!!!!    75 alatt rögtön cserélik!
úgyhogy nem túloznak, akik egy töltéssel 6 napig használják a telót!
mostmár én is közéjük tartozom!!!

Ezt az össz 1 hét szervízben töltött időt leszámítva (ami sztem biztos hogy a Voda miatt volt gagyi Live szoftver 2., 3. osztályú széria) Szerintem egy független telóval ezek nem fordultak volna elő!
ez egy nagyon jó telefon!
Egy Nokia 6510-est váltottam fel vele. Azért vártam eddig, mert szerintem a K750, D750, W800-ig nem jelent meg az a színes kijelzős, mp3-mas, kamerás mobil amire érdemes beruházni!!! pláne nem 43k-ért (2 év hűség).

Most már egyedül csak a telefonkönyvét nem tudom megszokni a Nokia után, vhogy szinkronizálnom kéne.
A 750-ben létre lehet hozni vhogy könyvtárakat az SMS-eknek? A Nokiában lehetett, itt még nem jöttem rá.

A jó tulajdonságok:
- a kamerája szuper!!!! Még az Aggteleki cseppkőbarlangban is tudtam vele jó képet csinálni!
- a kihangosítás már a 700-asnál is jó volt, itt csak javult, ilyen beszédérthetőséggel, tisztasággal más telómárkákon még nem találkoztam.
- a kijelző szép, bár az új Samsungok...    de ne legyünk telhetetlenek
- a rádiónál lehetne hangszínszabályozás, egyébként az RDS-sel nagyon jó! Gyors a csatornakeresés, tiszta a vétel, még vonaton is.
- MP3 nem egy iPod, de a basszusa a gyári headsettel is jobb, mint a podoknak.
Én lecseréltem a Walkman headsetre (9-ért), kényelmesebb és egy kicsit talán jobban is szól, ill. 3,5-ös jack dugója van!!!  ;)
- WAP böngésző: egy letöltés mellett tovább lehet böngészni, el lehet menteni oldalakat!
- a hangfelvevő, amit órán még diktafonként is lehet használni, annyira jó a mikrofonja
- a "vaku" elemlámpa funkciója, amit be lehet rakni gyors menübe!

Egyszóval ez az a telefon, ami ár/teljesítmény/minőség szempontból már megéri, hogy egy valóban sokoldalú eszköz legyen Nálad.  SE csak így tovább!  :respect:

ui: .txt file okat hogy tud megjeleníteni, nekem a böngészővel nem sikerült, java-n letöltöttem a ReadManiac 2.3-mat, de ezzel sem sikerült. Ha vki tudja kérlek segítsetek! (így vízsgaidőszakban fontos lenne)  :D

bocs, hogy ilyen hosszú lett...

#1324 Felhasználó inaktív   llgyuri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 19:11

a telón egyébként a fekete tényleg fekete, az ezüstszürke pedig szürke festve és igen bonyolult szétszedni.

#1325 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 19:39

Idézet: Gyurvagyi - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 16:38

Köszi!

A téma egyértelű.
Az alakalmazásoknak és a játékoknak viszont szerintem nem ilyen egyértelmű a helye...
Azokat hova?

Amikor rákattintasz a jar vagy rad (mindig keverem) filera, akkor megkérdezi, hogy teleppíti? és ki tudod választani, hogy alkalmazások, játékok, st.
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1326 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 19:43

Idézet: llgyuri - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 18:11

a telón egyébként a fekete tényleg fekete, az ezüstszürke pedig szürke festve és igen bonyolult szétszedni.

Azt meg gondolom lehet venni külön (joy), vagy együtt van a klaviatúrával?
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1327 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 19:46

Idézet: llgyuri - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 18:09

Sziasztok!

A hasonló korú Vodás tulajok figyeljetek, mert lehet, hogy ez egy hibás széria volt...
- mp3-mat nem lehetett beállítani csengőhangként (ezt a vodás szoftver azóta megoldotta)
- ami szerintem döntő volt: GPRS WAP-ozás közben nem fogadta a hívásokat!!!!!!!!!!
A Voda ügyfélszolgálata, még a technikusok is azt mondták, hogy ez eegy SE sajátosság, nem lehet vele mit kezdeni!!!!!!
Én azért nem adtan fel, mivel a kézikönyv nem ír semmi hasonlót, ezért a fenti hibákkal elvittem a telót Pestre az SE központi szervízbe, ahol 3 nap alatt orvosolták ezeket.
- leszedték a Live-t és GYÁRI SZOFTVERT RAKTAK RÁ !!!!!!!!!!!!  ;) Ez természetesen megszakítja a WAP-ot!
A hátulütője a dolognak, hogy mostmár csak oda vihetem vissza, a WESTEND-es elutasított, hogy a Voda garival nem fér meg a gyári szoftver. Hiába mondtam, hogy a központi szakszervíz csinálta, Ők elhajtottak  :mad:  Azt azért közélték, hogy mivel független a készülék  ;)  a Vodás garinak tényleg lőttek.

Mivel a joy elkezdett rendetlenkedni, meg szerintem az akksi kicsit hamar lemerült (megjegyzem így is bírta 2-3 napot WAP-ozással, kb. 2-3 óra beszélgetéssel, 0,5 óra zenehallgatással) ezért újra szervíz. Természetesen a központi, ahol természetesen él a gari, mivel csak ők nyúltak hozzá.
2 nap múlva:

- kicserélték a joy-t

Ezt az össz 1 hét szervízben töltött időt leszámítva (ami sztem biztos hogy a Voda miatt volt gagyi Live szoftver 2., 3. osztályú széria) Szerintem egy független telóval ezek nem fordultak volna elő!
Egy Nokia 6510-est váltottam fel vele. Azért vártam eddig, mert szerintem a K750, D750, W800-ig nem jelent meg az a színes kijelzős, mp3-mas, kamerás mobil amire érdemes beruházni!!! pláne nem 43k-ért (2 év hűség).

Most már egyedül csak a telefonkönyvét nem tudom megszokni a Nokia után, vhogy szinkronizálnom kéne.
A 750-ben létre lehet hozni vhogy könyvtárakat az SMS-eknek? A Nokiában lehetett, itt még nem jöttem rá.

A jó tulajdonságok:
- a kamerája szuper!!!! Még az Aggteleki cseppkőbarlangban is tudtam vele jó képet csinálni!
- a kihangosítás már a 700-asnál is jó volt, itt csak javult, ilyen beszédérthetőséggel, tisztasággal más telómárkákon még nem találkoztam.
- a rádiónál lehetne hangszínszabályozás, egyébként az RDS-sel nagyon jó! Gyors a csatornakeresés, tiszta a vétel, még vonaton is.
Én lecseréltem a Walkman headsetre (9-ért), kényelmesebb és egy kicsit talán jobban is szól, ill. 3,5-ös jack dugója van!!!  ;)
- WAP böngésző: egy letöltés mellett tovább lehet böngészni, el lehet menteni oldalakat!
- a hangfelvevő, amit órán még diktafonként is lehet használni, annyira jó a mikrofonja

Egyszóval ez az a telefon, ami ár/teljesítmény/minőség szempontból már megéri, hogy egy valóban sokoldalú eszköz legyen Nálad.  SE csak így tovább!  :respect:

ui: .txt file okat hogy tud megjeleníteni, nekem a böngészővel nem sikerült, java-n letöltöttem a ReadManiac 2.3-mat, de ezzel sem sikerült. Ha vki tudja kérlek segítsetek! (így vízsgaidőszakban fontos lenne)  :D

Akksira reagálva, nekem átlagos használat mellett (napi max 30p beszélgetés, wap, sms elenyésző), 24/24h -s üzemmódban kb 3 napot bír ki a telefon.
Elejétől kezdve ennyit bír, ha sokat beszélek (napi több ra, akár 3-5), akkor naponta kell töltenem.
Vajon ez is akksi hibás, vagy csak nekem lenne túl nagy az igényem?
Töltés befejeztével, ahog yleszedem a töltőt, pár perc múlva kb 96% az akksi, és úgy vettem észre a 40-80% tartományban bírja a legtöbbet.

Gyári 2 év garis, független stb

#1328 Felhasználó inaktív   llgyuri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 20:54

Szerintem méresd be mindenképpen! Nekem az első akksim ránézésre más volt, mint amit a szervízben adtak. Én most szedtem le 45 perce a töltőről, volt egy 2 perces beszélgetésem is és még mindíg 100%. Még ki és bekapcsolás után is.

A joy az "alaplapra" van rögzítve, szerintem forrasztva, még az érintkezőihez sem lehet hozzáférni, hogy megtisztítsd.

#1329 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 20:57

Idézet: llgyuri - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 19:54

Szerintem méresd be mindenképpen! Nekem az első akksim ránézésre más volt, mint amit a szervízben adtak. Én most szedtem le 45 perce a töltőről, volt egy 2 perces beszélgetésem is és még mindíg 100%. Még ki és bekapcsolás után is.

A joy az "alaplapra" van rögzítve, szerintem forrasztva, még az érintkezőihez sem lehet hozzáférni, hogy megtisztítsd.

Ez annyira nem jó hír, sokan mondták, a joy megy tönkre a leghamarabb:-(
Na ejd meglátjuk, óvatosan kell használni:-)

Az akksit meg ha arra járok, beméretem, köszi.

#1330 Felhasználó inaktív   llgyuri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 21:03

Ahogy észrevettem a joy általános SE "gyengeség". Amikor a szervízben voltam a Westend, vagy a központi, mindíg hoztak be joy hibás SE-t (K700, K500). Mióta az enyémet kicserélték, már nem játszok...

#1331 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 21:32

Idézet: llgyuri - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 19:09

Sziasztok!

2 nap múlva:

- kicserélték a joy-t

A jó tulajdonságok:

Hát egy vodás készüléktől és az ügyfszolg.-tól nevárjatok sokat.  :down:
Amúgy a rádió alatt is van hangszintszabályozás. :up:
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#1332 Felhasználó inaktív   llgyuri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 23:07

Shadowman segíts hol van az a hangszínszabályzás??

Nekem a rádió egyebek menüjében a következők vannak:
- kis méret
- mentés
- csatornák
- hangszóró bekapcs
- automat. mentés
- frekv. megadása
- RDS
- mono bekapcs.

A Live-os szoftverrel is csak ezek voltak. Esetleg vmi. trükk kell hozzá?

a .txt nézésre esetleg vkinek 5lete?

#1333 Felhasználó inaktív   llgyuri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 02:12

havri1  6 óra készenlét és 15 perc beszélgetés után 97%-os az akksim.

#1334 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 05:13

Idézet: llgyuri - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 1:12

havri1  6 óra készenlét és 15 perc beszélgetés után 97%-os az akksim.

Én amint leveszem a töltőről, 96%.
Ha ennél jobban is romlik, akkor beviszem.
Te merre vitted, hol a központ?
Valahol a XIII kerben nem?

#1335 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 05:27

Idézet: llgyuri - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 23:07

Shadowman segíts hol van az a hangszínszabályzás??

Bocsi tényleg nincs, összekevertem, én voltam :lama:
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#1336 Felhasználó inaktív   Shyciii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 08:33

Idézet: llgyuri - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 0:07

a .txt nézésre esetleg vkinek 5lete?

Szöveges (.txt) fájlok megtekintése K750-en

A K750i böngészője segítségével megjeleníti a text fájlokat, szóval csak másold át a telefon "Egyéb" mappájába és kész. (Ha Bluetooth, vagy infra segítségével kapja a készülék, automatikusan ebbe a mappába teszi).

Én még nem próbáltam.

#1337 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 08:44

Szerintem nem nehéz szét szedni!
A joy pedig védve van a portól mert van egy kis fólia a gombon ami rá feszül!
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#1338 Felhasználó inaktív   Gregorius 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 10:00

Idézet

Nem kopik a használattól (nekem a joy se), de sztem festett, mert egy helyen megkarcoltam és ott előkandikált a fehér műanyag (de lehet, hogy ezis csak az enyém sajátossága )

Mas valaki karcolta es elobukkant a feher muanyag?

#1339 Felhasználó inaktív   Gregorius 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 10:31

Meg 1 kerdes.....
Hazilag ki lepet cserelni a tello elolapjat vagy teljes dobozat, vagy kell vmi szerszam hozza?

#1340 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 11:30

Idézet: llgyuri - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 20:09

GYÁRI SZOFTVERT RAKTAK RÁ !!!!!!!!!!!!  ;)

Gyárit csak a márkaszervíz tud feltenni? A frissítésnél nem lehet valahogy kikerülni, hogy ne a vodást frissítse, hanem a gyárit?
És akkor most a te garid tovább él csak nem a vodánál hanem a szerníz felé, jól értettem?
SZIA!

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.