Idézet: Charles - Dátum: 2006. jan. 17., kedd - 20:09
Voltam ma a SE márkaboltban...
Hát az a hely egy nagy sz*r már nem azért... Ki van rakva 6 dummy telefon... Ez márkabolt?????
Sajna a k600-at nem tudtam kipróbálni, mert a valódi telefonok vitrin mögött voltak... de volt egy w800i és egy k750i...
Nos a w800i után, melynek kezelése és gombjai - kiemelvén az utóbbit - nagyon tetszettek, kipróbáltam a k750i-t is.
Hát szörnyű volt. Műanyag, gagyi tapintás az egész. Lötyögnek a gombok. És ki találta ki a képernyő alatt a 3
homorú, szinte felfele néző gombokat??
Annyi esélyt még adok, hogy talán csak ez a bemutató példány volt ilyen ótvar minőségű... de akkor a w800i meg miért volt jó?
Minden másban egyezik szinte a w800i-vel, tehát nem a belsejét kifogásolom, nem is kijelzőt stb...
:o
Üdv!
érdekes... Nekem meg a W800i nem jön be. Az biztos, hogy nekem is kicsit fájt, hogy nem olyan kemény a teló, mint a k300i, de a gombjai pont nem lötyögnek... Ami meggyőzött, hogy nem narancs+fehér, és nem arra a qrva ocsmány D750i-re hasonlít...
Ami nagyon érdekes, hogy a billentyűzete nagyon hasonló a k300i-ére, ami szerintem az összes sony ericson közül talán a legjobban sikerült, de... formailag elég snassz, semmi izgalmas forma nincsen benne... hiányzik belőle az elegancia, és az ergonómia... Tök olyan, mint apám 60-30-asának a billentyűzete... talán kicsit nagyobb, de az én "kis" kezeimhez nem való. A hátlapja is tök unalmas. Olyan alap Trust digit fényképezős kinézetű. Ninsen az aksi fedelén az a kis ujj támasztó-díszszegély, és egy kis valami bütyökhuzogatás hozza elő az optikát. Hasonlíts össze egy K750i-t és egy W800-at dobozból kiszedve. Sokkal szebb, és ha nem agyonhasznált, és rendesen összerakott, akkor ugyan olyanok.
Ami még nem jön a walkmannál, hogy elég tréül alakították ki a menü, és hívásinfó gombot. Ami még érdekes, az a pöttyös előlap. Miért kell pöttyösnek lennie?? Nekem a labdában is a szögletes forma jött be... ez a pöttyös dolog enyhén langyos beütést ad a telónak... Joy? Szerintem szebben oldották meg, mint bármely telójuknál. Kicsit k300i-s...
Ettől függetlenül nagyon jó teló, és van akinek bejön, de nekem nem tetszik. Inkább költöm azt a + 15ezret 1GB-os memoristickre, mint hogy egy ilyen sárgalázas szörnyeteget bújtassak el a nagy fenevaddal egy légtérbe!
Egyébként nekem pont az tetszik legjobban a k750i-ben, hogy azok a gombok a képernyőre lejtenek!

Az pont olyan jellegzetesen szép megoldás, mint az autóknál a sárvédővel, és a lökössel egyszintbe hozott lámpák. Szerintem divatja múlt dolog az a kiálló gombsor, mint a kiálló lámpák is. Ez marhára megdobja.
A W800i-nak viszont halálosan jó a headsetje. Le is vettem a kis fülbedugós valamiket, és a régi Philipsemet használom vele. Rohadt jól szól.
A kezdeti rossz tulajdonságait már megszoktam. Jelenleg imádom!!!
Ez a véleményem, és nem akarok senkit megbántani, nem flémelni akartam, csupán leírtam, miért vettem k750it...
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!
Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).