Idézet: Gyulavitéz - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 7:57
Hát én nem tudom betenni így sem.
Írd le lécci mint Józsikának a tanárnéni, sorban, hogy mit nyomjak, hátha úgy megy. (nem gyorsbill-t akarok, saját menübe akarom tenni -> joy fölötti középső gomb)
Nos az a tevékenység menü, (joy feletti bill), az 3 részből áll ugye, az alap a középső, oda tudsz betenni dolgokat, pl alkalmazások, ébresztés stb, akkor a balra nyillal tudod az új eseményeket megnézni, jobbra pedig a könyvjelzők vannak.
Ha jól értem, akkor te a középső menübe szeretnéd betenni az alkalmazásokat, igaz?
Nos, ha igen, nekem ez úgy sikerült, hogy megnyomod a billt, ott alulra görgeted, ahol lesz egy ilyen opció, hogy "új gyorsbillen.", erre rányomsz, kikeresed az alkalmazásokat (középső/alsó ikon/alkalmazások), és ott jobb felső billentyű lesz a "gyorsbill", na erre ráklikk, és ekkor megjelenik a saját menük közt alul.
remélem érthető, ha nem, átfogalmazom
Ha nem egyre gondoltunk, akkor sorry.
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome