Elküldve: 2006. 03. 21. 14:54
Hello
Nemtom volt-e már, pedig becsszó az első betű óta olvasom a fórumot.
Szóval gondoltam frissítek, mert az micsoda divatos dolog már, mindenki azt csinálja.
Vettem egy kommunikációs kábelt, letöltöttem a SEUS2-t ami nem a netes felületen izél, meg az összes drivert, feltettem mindent, és megpróbáltam updatelni a telefont. Akkor nem sikerült, valami hálózati hibára panaszkodott, gondoltam majd másnap. Másnap természetesen otthon felejtettem a kábelt, mert ugye gyakorlatilag a munkahelyemen élek, mindent itt csinálok. Nálam volt az eredeti kábel, ami a telcsi dobozában volt, gondoltam egy próbát megér, bár valamelyik oldal azt mondta, hogy kell az új kábel, ezért is vettem.
Legnagyobb meglepetésemre elkezdte frissíteni a telefont, majd mondta, hogy hello hello, minden ok.
A _t-mobilos legfrissebbet_ tette fel, ami egyrészt t-mobilos (az vagyok én is), másrészt a legfrissebb updatehez képest mindig valamivel később jön ki.
A puding próbája az evés... Elvittem szervízbe (Mammut, nagy t-mob bót), mondtam, hogy garanciális még, tisztítsák ki, mert poros. Garilevél elő, kitisztít, munkalap kitöltésénél számítógépben megnéz, telefont újra elkér, megnéz, jobbra-balra-csillag-lóf.sz beüt, fw verzió ellenőriz, azt mondta minden OK. Pedig már olyan jó szöveget találtam ki, hogy az ufók frissítettek, vagy hogy fegyverrel kényszerítettek, azért updateltem, meg ilyenek.
Szóval egy infó azoknak, akik félnek a garancia elvesztésétől:
Kipróbáltam, működik. Nemtom csak a SEUS2 tudja-e, de az tutira, hogy a telódon levő korlátozásokkat meghagyva frissít. Bugok így is megszüntek, korlátozás maradt, garancia maradt.