Sony Ericsson K750
Elküldve: 2006. 10. 26. 06:32
Mondjuk bizonyos esetben úgy minden gyártótól szivesen megkérdeztem, hogy mégis mi az istenre gondoltak, amikor egy-egy funciót így vagy úgy oldottak meg egy egyszerűbb használhatóség helyett.
A nokiára meg kimondottan be vagyok rágva már évek óta.
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos
Elküldve: 2006. 10. 26. 08:06
Viszont van olyan nap amikor hibátlanul működik. Hogy ez mitől lehet?
Remélem a K800-asnál nem lesz ilyen.
Egy kis idő múlva ha már az is kiforr, lehet lecserélem rá, bár igazából számomra semmi olyan lényeges dologgal nem tud többet mint ez a telcsi.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux
Elküldve: 2006. 10. 26. 09:07
Idézet: Lenny - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 9:06
Viszont van olyan nap amikor hibátlanul működik. Hogy ez mitől lehet?
Remélem a K800-asnál nem lesz ilyen.
Egy kis idő múlva ha már az is kiforr, lehet lecserélem rá, bár igazából számomra semmi olyan lényeges dologgal nem tud többet mint ez a telcsi.
Csak infóként írom, hogy a céges Blue-s autós kihangosító firmware-jét frissíteni kellett, mert nem ment D750i-vel. Viszont K700i-vel igen.
Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de a telefon frissítése mellett BT headsetet nem lehet frissíteni?
Elküldve: 2006. 10. 26. 09:22
Idézet: Kory - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 10:07
Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de a telefon frissítése mellett BT headsetet nem lehet frissíteni?
Hát passz.. Az a furcsa, hogy több headset-et is kipróbáltam és ugyanaz volt a szitu. Ezért gondoltam, hogy a telóval lehet a gond. A headseten nem tudok hogy frissíteni..
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
Elküldve: 2006. 10. 26. 09:28
Idézet: Kory - Dátum: 2006. okt. 20., péntek - 9:18
nálam is elhanyagolható a különbség, és idegesítő lenne, ha még ahhoz is meg kellene nyomni vmit, h lássam: volt-e nem fogadott hívás
Elküldve: 2006. 10. 26. 09:31
Idézet: Lenny - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 10:22
Jó, csak infóként írtam, milyen típusú headset? Nálunk az autós kihangosító szoftverét kellett frissíteni, igaz más probléma miatt (nem rakta le, nem vette fel a hívást a gombbal, de stabilan kapcsolódott).
Lehet, hogy sima headsetet nem lehet frissíteni, mondjuk mi se házilag csináltuk.
Szerkesztette: Kory 2006. 10. 26. 09:33 -kor
Elküldve: 2006. 10. 26. 09:32
Idézet: Degeczi - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 10:28
Én próbáltam egy darabig így is - úgy is, de zavart, hogy néha azt hittem kikapcsolt a telefonom, vagy meg kell nyomnom az oldalát az órához.
Elküldve: 2006. 10. 26. 15:33
Idézet: Kory - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 10:31
Samsung. Elötte próbáltam, SE és Motorola headset-tel, de ugyanaz..
Pedig ezt leszámítva tökéletes a telefon. De néha amikor használnám és nem megy, akkor idegesít.
Főleg vezetés közben, de nyáron pl. többször használom, mert mikor support-ot adok negyed vagy fél órában, akkor beizzad a fülem..
Elküldve: 2006. 10. 26. 15:48
Köszi az infókat. Nem tudtam ezeket!
Főleg ami az akkut illeti!
Ami a N6230-at illeti: hivatalos PGSM boltból volt... szóval nemtom hogy lehetett... illetve találn mégis: a kivétel erősíti a szabályt
Lenny
nekem is ledobja a BT headset-et néha, és többel is használtam, csak az volt a baj, h ugyanolyan típusúval. Ezért az a sejtésem, hogy a headseten múlik!
Elküldve: 2006. 10. 27. 01:32
Idézet: Degeczi - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 10:28
Tulajdonképpen nem mondta senki, hogy köteles vagy használni a kikapcsolt képernyőt.
Azt mondtam (w800i utáni W810i tulajdonosként), hogy kikapcsolt BT-nél, alapterhelésen használva a telót, kevés beszédnél közel 1 napot számíthat a mindvégig lekapcsolt kijelző készenlétben!
Ki-ki döntse el, megéri-e neki azt az egy gombnyomásnyi fáradságot az 1 napi plusz energia.
Elküldve: 2006. 10. 27. 17:51
Mondjuk nekem a telefon csatlakozója (is) kezd szarakodni. Még a gari lejárta előtt el kéne vinnem egy fullszervízre...
Amúgy nem tudtok olyan oldalt, ahol SE márkaszervízek listája található? Vodás vagyok, de oda nem vihetem, mert voda gari már nincs :Đ Jó lenne, ha nem kéne Pécsről Bpre felutaznom...
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...
Elküldve: 2006. 10. 27. 18:46
Idézet: banditos - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 18:51
Mennyit telefonálsz naponta? Éjszakára kikapcsolod?
Elküldve: 2006. 10. 27. 19:27
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...
Elküldve: 2006. 10. 27. 19:35
Idézet: banditos - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 20:27
Hát nekem átlag napi fél óra hívás és 2-3 SMS-el bír 4 napot. Éjszakára kikapcsolom...
Elküldve: 2006. 10. 28. 06:45
Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 2:32
a színes, sokat zabáló kijelzőt azonban nem kértem, az adott
részemről tökéletesen megfelelne akár olyan mono képernyő is, ahol külön gombbal kell háttérvilágítást kapcsolni amikor épp szükséges (netán a környezet világosságától függően magától kapcsolná be bármilyen gombra)
igazából csak az dühít, h így ez visszafejlődés: régi típusokon minden folyamatosan ott volt az LCD-n, nemhogy még a készenléti óra is opcionális lenne (a térerőt is hasznos volt látni, hiszen nem mindenütt tökéletes)
a gond csak az, h egy régi készüléknek az egyéb tudása is szerényebb: hozzászoktam már pl a mobiltárcához, figyelmeztetni is képes naptárhoz, bluetooth szinkronhoz, stb.
Elküldve: 2006. 10. 28. 06:52
Idézet: Lenny - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 20:35
annak idején a T310-nél szoktam le az éjszakai kikapcsról: teljesen megbízhatatlan lett az akkukijelzése ki/bekapcsolás után
a K700-at ellenben már időnként muszáj volt kikapcsolni, különben egy idő után nem fogadott hívásokat, SMS-eket - még olyan bugos telefonom sosem volt
a D750 már megbízhatónak tűnik
éjjeli kikapcsolás: ez úgy lenne legpraktikusabb, ha a telefon magától tudná egy adott időpontban
a régi Siemens M35-öm erre képes volt - automata reggeli bekapcsolásra azonban már nem, az azt hiszem csak pár Panasonic tulajdonsága
érthetetlen, hiszen nagyon hasznos opció lenne, és nem bonyolult megvalósítani
Elküldve: 2006. 10. 28. 23:51
Idézet: Degeczi - Dátum: 2006. okt. 28., szombat - 7:45
a színes, sokat zabáló kijelzőt azonban nem kértem, az adott
részemről tökéletesen megfelelne akár olyan mono képernyő is, ahol külön gombbal kell háttérvilágítást kapcsolni amikor épp szükséges (netán a környezet világosságától függően magától kapcsolná be bármilyen gombra)
Hogy ezzel mennyire egyetértek. Nekem is egyáltalán nem kell a szines sokat zabáló kijelző csak a teló egyéb tudása. Ez a világítás fénymérés alapján pedig pont egy olyan dolog, amit mindig is reklamáltam, hogy miért nem épített ilyet soha egy gyártó sem a készülékébe? Pl.: tűző napsütésben minek világít úgyse látszik a mono kijelző meg világosban fény nélkül tökéletesen látszik.
Komolyan mondom a legjobb telefonom a siemens sl45 volt. Kicsi, könnyű és már akkor tudott mp3-at, hotswap-es memókártyabővítés, minden gombra szabadon programozható funkció, szintén tudta az automata kikapcsolást és bizony eddig még egyik gyártó sem volt képes olyan szintű szervező és naptárfunkciót csinálni. Ott tényleg pár gombnyomásból megvolt egy naptárbejegyzés nem kellett hatszáz dolgot paraméterezni kötelezően, csak amit akartam minden opcionlális volt.
Most ez a k750 valamennyire megközelíti számomra, bár néhány kényelmi és gyors funkcióban még mindig elmarad.
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos
Elküldve: 2006. 10. 30. 08:47
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 0:51
Sajnos a színes kijelző egy jelentős részén háttévilágítás nélkül pont annyit látnál, mint tűző napon, nagyjából semmit.
Majd ha elterjed az RGB OLED-kijelző, akkor majd lesz jó világ!
A világítás fénymérés alapján-t egyre több teló alkalmazza, a Nokiánál az N sorozat óta, de az SE is a W810i óta.
A billentyűzetet megvilágító 6 db LED-et pl. csak akkor kapcsolja be, ha sötét van. A kijelzőt pedig 6-8 fokozatban tudja sötétíteni-világosítani, ahogy az szükséges a külső fénynél. Figyel arra is hogy éjszaka ne égesse ki a szemedet, és arra is, hogy tűző napon ne fogyasszon fölöslegesn, hiszen úgysem látszik semmi belőle...
Elküldve: 2006. 10. 30. 08:56
Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 9:47
Majd ha elterjed az RGB OLED-kijelző, akkor majd lesz jó világ!
A világítás fénymérés alapján-t egyre több teló alkalmazza, a Nokiánál az N sorozat óta, de az SE is a W810i óta.
A billentyűzetet megvilágító 6 db LED-et pl. csak akkor kapcsolja be, ha sötét van. A kijelzőt pedig 6-8 fokozatban tudja sötétíteni-világosítani, ahogy az szükséges a külső fénynél. Figyel arra is hogy éjszaka ne égesse ki a szemedet, és arra is, hogy tűző napon ne fogyasszon fölöslegesn, hiszen úgysem látszik semmi belőle...
Na akkor úgy 5 év késésben mégis foglalkoznak a témával.
A háttérvilágítás nélkült én a klasszikus mono kijelzőkre értettem ott látszi, amúgy igazad van.
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos
Elküldve: 2006. 10. 30. 09:03
Idézet: Degeczi - Dátum: 2006. okt. 28., szombat - 7:52
a D750 már megbízhatónak tűnik
Mert még nem volt Benq-Siemens EF81-ed

Súgó
A téma zárva.