Idézet: Kory - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 9:00
Nagy valószínűséggel a kommunikációért felelős processzor (vagy ebben már csak 1 van? régebbi SE-kben általában kettő volt) nem elég gyors a vezérlés ellátásához, illetve közel 100% lefoglalja az átvitel vezérlése (miközben még egyéb feladata is lehet).
Nem annyira LOL ez, tudod mi a LOL? A BenQ-Siemens

Tudod mit! Igazad van!

Sajna a Benq-Siemens tényleg LOL. Pedig sokáig nagy siemens rajongó voltam kezdve az S35-től az sl45-ön át a végén sx1-ig, de a vége már nagyon gáz volt már siemens név alatt is.

Pedig volt néhány olyan apróság, amit egy gyártó sem csinál és iszonyat praktikus volt. pl azt miért nem tudta egy gyáró sem koppintani, hogy a számgombok lenyomására tetszőleges funkció programozható?
A K750 a nyomvatartásra a telefonkönyvben a névre ugrik, ez sem rossz, de ha meghagynák nekem a választási lehetőséget, hogy én döntsem el mi legyen az azért kedves lenne. Meg számomra még mindig a siemens naptár (és szervező funkciók) az etalon. Gyorsan tökéletes bejegyzések bevitele és nem volt nehéz ismétlődő emlékeztetőt a szoftverbe beletenni, amit a k750 még mindig nem tud, pedig csak egy szoft frissítés kellene hozzá.
Vissza az eredeti témára, ja ki kell használni, hogy hotswap-os a memó és kártyaolvasót kell használni és kész.
Télleg a nem pro memory stick duo-nak nálatok milyen az írási sebessége kártyaolvasóban? Mert vagy az én olvasóm ősrégi, vagy a nem pro-s kártya kurva lassú, mert még 1 megával sem lehet rá írni. Az utólag vett 512-es promat meg nem olvassa a régi kártyaolvasóm szóval kell egy új, mert ez a kábeles megoldás sebessége nekem nem tetszik.