HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon
Elküldve: 2005. 05. 04. 15:29
Az lenne a sirály, ha rendszeresítenénk az online edzéseket, nem pedig mikor-hogy elven menne. Mondjuk pl aszondanánk, hogy minden héten pl kedden és csütörtökön 20 órától 22 óráig edzés, és akkor mindenki előre ütemezhetné a dolgait, hogy tuggyon jönni edzeni, ha akar. Én rendszeresen pont aznap nem szoktam géphez ülni, amikor edzés van, s csak másnap látom, hogy megint lecsúsztam. Vélemény? Kedves OEM Jareth kolléga?
Elküldve: 2005. 05. 04. 15:36
Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 16:29
Az lenne a sirály, ha rendszeresítenénk az online edzéseket, nem pedig mikor-hogy elven menne. Mondjuk pl aszondanánk, hogy minden héten pl kedden és csütörtökön 20 órától 22 óráig edzés, és akkor mindenki előre ütemezhetné a dolgait, hogy tuggyon jönni edzeni, ha akar. Én rendszeresen pont aznap nem szoktam géphez ülni, amikor edzés van, s csak másnap látom, hogy megint lecsúsztam. Vélemény? Kedves OEM Jareth kolléga? 
Na, ez a dolog remélem most már hamarosan megoldódik
Elküldve: 2005. 05. 04. 15:39
Vélemény? Kedves OEM Jareth kolléga? 
Támogatom, de sajnos a router miatt én nem tudok edzést nyitni...
Most szedem le újra az 1.04-es track packot és újra felteszem a telemetria programot is, remélem jól fog működni minden, beleértve a kormányomat is!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 05. 04. 16:16
Idézet: Jareth - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 16:39
Most szedem le újra az 1.04-es track packot és újra felteszem a telemetria programot is, remélem jól fog működni minden, beleértve a kormányomat is!
Nos, a kormányomon kívül minden jól működik!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 05. 04. 16:54
Idézet: pitius - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 6:27
Light, ez így ebben a formában egész jó idő...sőt...
[...]
[...]
Hú, még a végén elbízom magam!
Egyébként sokat segített, hogy ezen a pályán már tavaly is egész sokat mentem és már akkor is tetszett!
No, minden esetre az általad írtak nagyon feldobták a kedvemet!
(Meg az is, hogy ma végre át tudtam íratni a kocsimat a nevemre!
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2005. 05. 04. 18:00
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 17:54
Hú, még a végén elbízom magam! 
Egyébként sokat segített, hogy ezen a pályán már tavaly is egész sokat mentem és már akkor is tetszett!
A setup nekem is nagyon bejön, csak minimálisan állítottam rajta, hogy kényelmesen tudjak menni vele. 
[Hogy ezek a szemetek, hogy lehúzzák az embert! Felháborító, hogy egy nyavajás '98-as 1.3-as Swift után is 31e + 15e Ft-nyi összeget kell fizetni az átírás, eredetvizsga, törzskönyv, stb. miatt.
])
pitius! he csináld itt nekem a konkurenciát!
bár ezzel az idővel már nem is az...
egyébként a pályát én is nagyon csíptem mindig
asszem ma edzek is végre egy kicsit
Elküldve: 2005. 05. 04. 18:05
A HWSW B·A·R Honda csapata nem használ dupla falú üzemanyagtankot!
Elküldve: 2005. 05. 04. 18:15
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 19:05

Na pe...
Asszem kérvényezni fogom a vizsgálatot, nagyon gyanús a mostani időd...
Elküldve: 2005. 05. 04. 18:17
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 19:05

sőt, üzemanyag tankot se!!!
(no fuel usage rulz
Elküldve: 2005. 05. 04. 18:25
mennyi videót tudnék akkorfelvenni....
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."
Elküldve: 2005. 05. 04. 18:29
Idézet: Dispose - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 19:25
mennyi videót tudnék akkorfelvenni.... 
hááát én mindig várom, hogy online-t nyiss, de mostanában nem vagy aktív :Đ
Elküldve: 2005. 05. 04. 18:30
Idézet: Jareth - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 16:39
Támogatom, de sajnos a router miatt én nem tudok edzést nyitni...
nem tud port forward-ot? vagy hogy is hívják hangzatosan? NAT?
Elküldve: 2005. 05. 04. 18:31
Az lenne a sirály, ha rendszeresítenénk az online edzéseket, nem pedig mikor-hogy elven menne.
[...]
[...]
Ezzel teljes mértékben egyetértek! Sőt én elsősorban e miatt kérdeztem, hogy van-e valamilyen stand alone server változata a játéknak (főleg Linux), mert akkor lehetne csinálni egy normál szervert. Beállítani rajta, hogy minden nap 18h-tól 24h-ig menjen, x jelszóval és akkor lenne egy fix ip-n egy klafa szerver, normális sávszélességgel, ahol 4-nél több autó esetén sem lesz "szellemképes" egy verseny vagy edzés.
Ha server nem lehetséges, akkor viszont mindenképpen ki kéne találni egy normális, minél több ember szabadidejét felölelő "órarendet", ami alapján az onlány játékokra is fel lehetne készülni.
Én egyébként az esetek nagy többségében hétköznaponként 18h környékétől 21-22h környékéig vagyok gép közelében. Hétvégén meg 11-12h után, attól függően, hogy dolgozom-e.
Elküldve: 2005. 05. 04. 18:31
Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 19:29
hááát én mindig várom, hogy online-t nyiss, de mostanában nem vagy aktív :Đ
mostanában nem is leszek, majd talán jövőhéten...
Elküldve: 2005. 05. 04. 18:34
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 19:31
Ezzel teljes mértékben egyetértek! Sőt én elsősorban e miatt kérdeztem, hogy van-e valamilyen stand alone server változata a játéknak (főleg Linux), mert akkor lehetne csinálni egy normál szervert. Beállítani rajta, hogy minden nap 18h-tól 24h-ig menjen, x jelszóval és akkor lenne egy fix ip-n egy klafa szerver, normális sávszélességgel, ahol 4-nél több autó esetén sem lesz "szellemképes" egy verseny vagy edzés. 
Ha server nem lehetséges, akkor viszont mindenképpen ki kéne találni egy normális, minél több ember szabadidejét felölelő "órarendet", ami alapján az onlány játékokra is fel lehetne készülni.
Én egyébként az esetek nagy többségében hétköznaponként 18h környékétől 21-22h környékéig vagyok gép közelében. Hétvégén meg 11-12h után, attól függően, hogy dolgozom-e.
Idézet: Bibu
Na, ez a dolog remélem most már hamarosan megoldódik
azért annyit még hozzátenék, hogy nem csak a kapcsolat sebességétől függ a online edzés "szellemképesége" hane msajnos a játék ezen része nincs jól megírva
plussz asszem most az emelések után elég sokunknak megnőtt a sászélje, és talán így jobb lesz majd az online edzés is
Szerkesztette: Dispose 2005. 05. 04. 18:37 -kor
Elküldve: 2005. 05. 04. 18:38
Idézet: Dispose - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 19:31
mostanában nem is leszek, majd talán jövőhéten...
jó, én is akkora időzítem a nagy edzést
a héten (ma) csak kis ismerkedő jellegű körözgetés lesz
Szerkesztette: vipisrac 2005. 05. 04. 18:38 -kor
Elküldve: 2005. 05. 04. 21:08
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 19:31
Na az elég nehéz lesz. Én pl. 2 műszakban dolgozom. A délutános 12:30-21:00-ig tart. Kb. 22:00-ra érek haza, utánna meg már nem fogok nekiállni körözgetni. Szal nekem azon a héten csak a délelőtt lenne jó, az meg ugye másoknak nem. Éjszaka megint nem tudok nyomulni, mert ugye van akire trekintettel kell lennem. Tehát nekem egy hét valszeg ki fog esni, de hát ha a többségnek csak a délután jó akkor úgy sem tudok mit csinálni
Elküldve: 2005. 05. 04. 21:23
Idézet: Bibu - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 22:08
Na az elég nehéz lesz. Én pl. 2 műszakban dolgozom. A délutános 12:30-21:00-ig tart. Kb. 22:00-ra érek haza, utánna meg már nem fogok nekiállni körözgetni. Szal nekem azon a héten csak a délelőtt lenne jó, az meg ugye másoknak nem. Éjszaka megint nem tudok nyomulni, mert ugye van akire trekintettel kell lennem. Tehát nekem egy hét valszeg ki fog esni, de hát ha a többségnek csak a délután jó akkor úgy sem tudok mit csinálni
Ilyen a "jó munkásember" élet

ha délutános vagy, akkor egyébként sem jönnél sem délután, sem este edzeni.
akkor majd nyomod úgy, mint eddig (délelőtt?).
amikor meg délelőttös vagy jöhetsz online
eddig sem volt más a helyzet ilyen szempontból.
sajnos elég nehéz ennyi emberhez szinkronizálni
gondoljunk csak Jareth régi 10-órás kijönonlineedzeni kérdéseire
Elküldve: 2005. 05. 04. 22:24
Idézet: Bibu - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 22:08
...A délutános 12:30-21:00-ig tart. Kb. 22:00-ra érek haza, utánna meg már nem fogok nekiállni körözgetni...
Én jó 1 évet dolgoztam moziban (megértem a helyzeted), szinte mindig déltől éjfélig, vagy még tovább voltam bent. Aztán 10-11-ig alvás utána rohanás melóba... Gondolhatod, akkor milyen sok ismerőssel, baráttal tudtam találkozni.
De legalább ingyen néztem a filmeket... :Đ
Gondolhatod, milyen fasza volt aktív mozis élet után az, amikor bevonultam és hatkor ki kellett ugrani az ágyból szinte felöltözve, borotválkozva, frissen és üdén, "harcra" készen...
Szerkesztette: LightBringer 2005. 05. 04. 22:26 -kor
Elküldve: 2005. 05. 04. 22:38
off: Én is moziztam 1,5 évet 
on: Online edzést ha megbeszélünk egy adott fix időpontot én is szívesen nyitok...
on: Online edzést ha megbeszélünk egy adott fix időpontot én is szívesen nyitok...

Súgó
A téma zárva.