HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon
Elküldve: 2005. 05. 05. 06:50
Idézet: pitius - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 7:28
Boldog szülinapot Drummaster...!

juhéjjjj és báránybunda!!! HAPPY BIRTHDAY CHIEF!!!
Elküldve: 2005. 05. 05. 07:03
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 23:24
Én jó 1 évet dolgoztam moziban (megértem a helyzeted), szinte mindig déltől éjfélig, vagy még tovább voltam bent. Aztán 10-11-ig alvás utána rohanás melóba... Gondolhatod, akkor milyen sok ismerőssel, baráttal tudtam találkozni.

Huhh...nem is tudtam, hogy ilyen kemény a mozis élet! Nem keveset kell melózni...
Idézet
Gondolhatod, milyen fasza volt aktív mozis élet után az, amikor bevonultam és hatkor ki kellett ugrani az ágyból szinte felöltözve, borotválkozva, frissen és üdén, "harcra" készen...
Ááá...azok "ottan" nem normálisak!!! Nem véletlenül vannak bekerítve és még őrzik is őket
Elküldve: 2005. 05. 05. 07:21
Boldog Szülinapot Drummaster!!!
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."
Elküldve: 2005. 05. 05. 07:56
Köszönöm.

Ja, hogy ne offoljak (
) tegnap Barcelonában toltam egy kicsit, lenyomtam egy 45 körös versenyt pályaismeret-felfrissítésként, aztán mentem csak úgy 20-at. 1:15,5xx a jelenlegi időm. Gyanítom, hogy az élmenők ilyen 1:12-es időket fognak menni, én a magam részéről egyelőre megpróbálok 1:14 alá menni, oszt majd meglássuk.
Ja, hogy ne offoljak (
Elküldve: 2005. 05. 05. 08:15
A jelenlegi időm 1.18.xxx körül van, de sosem tudok normális kört menni, mert szórakozik a gázpedál (illetve a pedál kábele) és folyamatosan visszaveszi a gázt... Valamit ki kell találnom, mert ez így nem lesz jó!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 05. 05. 08:27
Füled érjen sokáig, Drumm!
Mikor lesz eredményösszesítés, kiváncsi vagyok mire volt jó az egyébként rtendkívül gyenge időm
Mikor lesz eredményösszesítés, kiváncsi vagyok mire volt jó az egyébként rtendkívül gyenge időm
"1980 óta rengeteget tanult az emberiség, én például akkor még olvasni se tudtam, most meg már írni is."
Karotta
Karotta
Elküldve: 2005. 05. 05. 08:52
Idézet: Bibu - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 8:03
Ááá...azok "ottan" nem normálisak!!! Nem véletlenül vannak bekerítve és még őrzik is őket

Affenéket..ezek ott saját magukat őrzik...
Elküldve: 2005. 05. 05. 09:31
Mégegyszer kösz a jókívánságokat. 
Szóval akkor mit szólnátok, ha kijelölnénk 2 napot a héten, amikor is mindíg lennének online edzések? Pl lehetne 1 hétköznap és 1 hétvégi nap is, tekintve, hogy van aki több műszakban dolgozik. Mondjuk szerda és szombat? Az időpontot később, most egyelőre a napokat döntsük el.
Szóval akkor mit szólnátok, ha kijelölnénk 2 napot a héten, amikor is mindíg lennének online edzések? Pl lehetne 1 hétköznap és 1 hétvégi nap is, tekintve, hogy van aki több műszakban dolgozik. Mondjuk szerda és szombat? Az időpontot később, most egyelőre a napokat döntsük el.
Elküldve: 2005. 05. 05. 09:43
Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 19:00
pitius! he csináld itt nekem a konkurenciát! 
bár ezzel az idővel már nem is az...

egyébként a pályát én is nagyon csíptem mindig
asszem ma edzek is végre egy kicsit
bár ezzel az idővel már nem is az...
egyébként a pályát én is nagyon csíptem mindig
asszem ma edzek is végre egy kicsit
jóvanna...de ez az eredmény, a felkészülés ilyen korai szakaszában mindenképpen figyelemreméltó! Meg különben is...majdnem Hondás lettem, szal ennyi jár...
De ha Te csak egy ezreddel is, de jobbat mész, akkor
Elküldve: 2005. 05. 05. 11:15
Drummaster Boldog Születésnapot...
Szerda, Szombat elvileg jó nekem.
Szerda, Szombat elvileg jó nekem.
Elküldve: 2005. 05. 05. 12:38
Boldog szülinapot Drummaster!!!
Na nekem is ez volt az ugyanilyen kormánynál asszem ausztráliában is és malajziában is néha. Nagyon felhúzott, mikor a célegyenesekben a max sebesség 75%-ával mehettem csak. Asszem max gáznál azt csinálta a pedál, hogy egy kis féket is benyomott(nak vett a játék) és ez lassított be egy kissé. Minden kábelt megmozgattam, mérgemben rugdostam kicsit a pedált és azóta nem jött elő.....
Nemtom mi lehet igazából...
Szerk.: Helytelen írás
Idézet
mert szórakozik a gázpedál (illetve a pedál kábele) és folyamatosan visszaveszi a gázt...
Na nekem is ez volt az ugyanilyen kormánynál asszem ausztráliában is és malajziában is néha. Nagyon felhúzott, mikor a célegyenesekben a max sebesség 75%-ával mehettem csak. Asszem max gáznál azt csinálta a pedál, hogy egy kis féket is benyomott(nak vett a játék) és ez lassított be egy kissé. Minden kábelt megmozgattam, mérgemben rugdostam kicsit a pedált és azóta nem jött elő.....
Nemtom mi lehet igazából...
Szerk.: Helytelen írás
Szerkesztette: Lescatan 2005. 05. 05. 12:40 -kor
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.
Elküldve: 2005. 05. 05. 14:40
Light!
Olvastad a hirt?
A lényeg, hogy nem adhattok le időt monaco utánig, és a San Marino-i pontjaitokat is elvesszük.
Olvastad a hirt?
A lényeg, hogy nem adhattok le időt monaco utánig, és a San Marino-i pontjaitokat is elvesszük.
Elküldve: 2005. 05. 05. 16:48
Happy lufis szülinap to Drumm! 
A többiről holnap este, mert most megyek Pestre, tesóm ballag holnap, stb.
A többiről holnap este, mert most megyek Pestre, tesóm ballag holnap, stb.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan

Súgó
A téma zárva.