HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon
Elküldve: 2005. 02. 12. 23:46
MajaG betegsége miatt inkább az ágyat választotta, mert nem igazán tudott koncentrálni. Én még köröztem kicsit, de mivel senki se jött, így bezárt a pálya... Holnap ismételhetünk
Elküldve: 2005. 02. 13. 08:27
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 0:46
MajaG betegsége miatt inkább az ágyat választotta, mert nem igazán tudott koncentrálni. Én még köröztem kicsit, de mivel senki se jött, így bezárt a pálya... Holnap ismételhetünk 
Én is benne lennék egy jó kis edzésben, 14:00-ig ráérek!
Valaki más is esetleg?
Elküldve: 2005. 02. 13. 16:42
Azért ez a játék rohadt idegesítő tud lenni... Ma összesen 8x kezdtem neki egy teljes versenynek, mire lett belőle valami, de amikor már ment minden normálisan (vagyis nem zúztak le a többiek vagy nem romlott el a kocsiban valami), akkor meg azért kaptam idegrángást, mert ezek a buzik még előzni se tudnak, hiába van beállítva 100%-ra és az agresszió 80%-ra még úgy se hajlandó megelőzni a második kék zászól után se, még akkor se, ha én lassítok... Inkább ő is lassít...
Fasza az AI... 
Mondjuk a Zsoltit nagyon jól megcsinálták, mert az egyik próbálkozásom során jól megcsúsztam és belémjött a Montoya, mind a ketten az út szélén szenvedtünk kerekek nélkül, mindenki kikerült minket, de Zsoltika persze úgy belémrongyolt, hogy azóta is azon gondolkodik a gép, hova lett az autóm és én...
Nincs valami AI patch?
Mondjuk a Zsoltit nagyon jól megcsinálták, mert az egyik próbálkozásom során jól megcsúsztam és belémjött a Montoya, mind a ketten az út szélén szenvedtünk kerekek nélkül, mindenki kikerült minket, de Zsoltika persze úgy belémrongyolt, hogy azóta is azon gondolkodik a gép, hova lett az autóm és én...
Nincs valami AI patch?
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2005. 02. 13. 16:53
Kék zászlót én se szeretem. Ki is szoktam kapcsolni.
1, mert ők úgyse tartják be
2, Mert amikor nagy nehezen leelőz (konkrétan beleblokkolok) utána csiga lassúsággal kezd menni. Visszaelőzöm, és jön a bünti, hogy kék zászlónál nem engedtem el...
Persze, ha valaki olyan jól nyomja, hogy ő az első, annak nincs ilyen gondja
1, mert ők úgyse tartják be
2, Mert amikor nagy nehezen leelőz (konkrétan beleblokkolok) utána csiga lassúsággal kezd menni. Visszaelőzöm, és jön a bünti, hogy kék zászlónál nem engedtem el...
Persze, ha valaki olyan jól nyomja, hogy ő az első, annak nincs ilyen gondja
Elküldve: 2005. 02. 13. 19:31
Az a baj, hogy amióta felraktam ezt az új akármilyen modot, nem tudok normálisan elrajtolni... A gép úgy kilő (főleg a BMW-k), hogy én csak nézek... Vagy ennyire szarul rajtol a Honda?
Há' már csak nem.
Elküldve: 2005. 02. 13. 23:51
A probléma az, hogy iroland RH2004-es setupjainál nincsen megjelölve az általa futott legjobb idő, így nem tudok mihez viszonyítani!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 02. 13. 23:54
Ehh, figyelmetlen voltam, megvannak az idők!
Ausztráliában 1.23.085-öt ment!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 02. 14. 13:53
Idézet: Jareth - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 23:54
Ehh, figyelmetlen voltam, megvannak az idők!
Jujj. Már annak is örülni fogok, ha az 1:24 környéke meglesz...
Jelenlegi legjobb időm - amiről van telemetria is - 1:24, 665. Kb úgy 20 mért kört mentem, túl sokat kell pöcsölni a beállításokkal. Szerintem legjobb esetben is max 5-6 tizedet tudok még hozni, bár ahhoz még tuti, hogy úgy 50-60 kört mennem kell. Majd meglássuk, mondta a rövidlátó medve, majd keresztülesett a málnabokron... szerintem.
Elküldve: 2005. 02. 14. 13:58
Namost, az ausztrál pályával kapcsolatban lesz némi megbeszélni való. Van 2 kanyar, ahol elvileg büntetlenül le lehet vágni a pályaívet, mert ki van betonozva, ergo nem csúszik ki az ember. Majd otthon megnézem a kanyarok neveit. Az egyik a célegyenes utáni valamelyik balos (egész a palánkig ki lehet menni), a másik kb a pálya 2/3-ánál egy bal-jobb kanyarkombináció (az elnyújtott, hosszú balos után).
Elküldve: 2005. 02. 14. 14:28
Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 13:58
Namost, az ausztrál pályával kapcsolatban lesz némi megbeszélni való. Van 2 kanyar, ahol elvileg büntetlenül le lehet vágni a pályaívet, mert ki van betonozva, ergo nem csúszik ki az ember. Majd otthon megnézem a kanyarok neveit. Az egyik a célegyenes utáni valamelyik balos (egész a palánkig ki lehet menni), a másik kb a pálya 2/3-ánál egy bal-jobb kanyarkombináció (az elnyújtott, hosszú balos után).
Ami a telemetrián nagyitva tökkéletesen szépen látszik, hogy le van vágva...
Szerintem meg is beszéltük...
Elküldve: 2005. 02. 14. 14:36
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 16:42
Azért ez a játék rohadt idegesítő tud lenni... Ma összesen 8x kezdtem neki egy teljes versenynek, mire lett belőle valami, de amikor már ment minden normálisan (vagyis nem zúztak le a többiek vagy nem romlott el a kocsiban valami), akkor meg azért kaptam idegrángást, mert ezek a buzik még előzni se tudnak, hiába van beállítva 100%-ra és az agresszió 80%-ra még úgy se hajlandó megelőzni a második kék zászól után se, még akkor se, ha én lassítok... Inkább ő is lassít...
Fasza az AI... 
Én próbáltam menni pár rövid, 3 körös versenyt, csak gyakorlásképpen, de mindig elszállt az első fékem, fél kör után elfogyott az első fékbetétem 100%-ra
Miután ez kb 3-4x előfordult meguntam és hagytam a francba az egészet...
Viszont engem simán visszaelőztek (75% AI, 20% körüli agresszió)
Jah, egyelőre 1:41 körül járok, de még csak tanulom a pályát.
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2005. 02. 14. 16:21
Idézet: Atti - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 14:36
Én próbáltam menni pár rövid, 3 körös versenyt, csak gyakorlásképpen, de mindig elszállt az első fékem, fél kör után elfogyott az első fékbetétem 100%-ra
Vagy tegyél vastagabb féktárcsát, vagy tedd fel kettesre a fékhűtést, és akkor jó lesz...
Az utóbbit javaslom...
Elküldve: 2005. 02. 14. 16:47
Nem tudom milyen kocsival mész, de nálam a versenykörülmények között fontos volt, hogy a motorhűtés is 3-ason legyen, mert ideális versenyidőben a kettes motorhűtő-nyílás mellett folyton túlmelegszik a motor, majd egy idő után elszáll valamelyik alkatrésze egy visszaváltás során...
Amúgy nálam a legtöbb hibajelenség az a hátsó fékeknél, valamint a kuplungnál jelentkezett... Tegnap ütköztem az egyik csákóval és a jobb első kerekem felfüggesztése elgörbülhetett, talán beragadt a fék, mert folyamatosan jobbra húzott...
Beálltam a pitbe, de csak az orrát cserélték ki, meg talán belerúgtak a kerékbe, mert picit jobb lett, de továbbra is érezni lehetett a húzást...
Aztán pár körrel később elszállt a kuplungom, beakadt az egész és kipürdültem a célegyenes végén szinte fékezés nélkül át a homokágyon bele a falba...
Amúgy nálam a legtöbb hibajelenség az a hátsó fékeknél, valamint a kuplungnál jelentkezett... Tegnap ütköztem az egyik csákóval és a jobb első kerekem felfüggesztése elgörbülhetett, talán beragadt a fék, mert folyamatosan jobbra húzott...
Elküldve: 2005. 02. 14. 18:27
Sajnos én még csak 1:26-nál tartok, de már legalább rájöttem, hogy a Honda-hoz egyáltalán nem jó az Iroland beállítás. (Legalábbis nekem.) Így folyamatosan állítgatom a kocsit a legoptimálisabbat keresve, eddig 4 mp-et találtam így, a többi már sajnos bennem van, illetve a merészségem hiányában...
Elküldve: 2005. 02. 14. 18:39
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 18:27
Sajnos én még csak 1:26-nál tartok, de már legalább rájöttem, hogy a Honda-hoz egyáltalán nem jó az Iroland beállítás. (Legalábbis nekem.) Így folyamatosan állítgatom a kocsit a legoptimálisabbat keresve, eddig 4 mp-et találtam így, a többi már sajnos bennem van, illetve a merészségem hiányában...

Ne viccelj a hondaval; irolanddel elsore 1.25 koruli kort mentem, pont akkor mikor veled jatszottam, ha emlekszel.
Elküldve: 2005. 02. 14. 18:44
Idézet: MajaG - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 18:39
Ne viccelj a hondaval; irolanddel elsore 1.25 koruli kort mentem, pont akkor mikor veled jatszottam, ha emlekszel.
Jó, de te éjjel-nappal tudnál menni 1:21-et...
Remélem.
Elküldve: 2005. 02. 14. 19:47
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 18:44
Jó, de te éjjel-nappal tudnál menni 1:21-et...
Én meg csak sokat gyakorolva tudok menni 1:24-et...
Remélem.
Remélem.
Szep is lenne!!
Elküldve: 2005. 02. 14. 20:50
Közben lementem 1:25.5-re, de mára feladtam...
Majd a hétvégéig csak eljutok egy értelmes időhöz, amiből már lehet dolgozni.
Elküldve: 2005. 02. 14. 21:04
Idézet: BraveF1 - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 14:28
Ami a telemetrián nagyitva tökkéletesen szépen látszik, hogy le van vágva... 

és a külső ívek?
vannak (itt is) kibetonozott külső bukóterek, ahol bőven gyorsabban el lehet fordulni még a hosszabb úton is, mintha rendesen veszed be.
vagynem?
de ezek az idők. bázz. kormánnyal balf@sz vagyok 1.29-nél járok. de billel se tudok jót menni!
ha még 1.26 vagy vmi lenne. de 1.29 az hol van már az 1.23-tól.........

Súgó
A téma zárva.