Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 18:28
az látszott, de az nem, hogy egy körrel a vége előtt vagy után lesz a gond. sajnos az előbbi történt.
Renaultnál meg tessék már Fisicot egyszer négy kerékkel és jó motorral/váltóval a rajtrácsról elindítani!!!

Tegnap megismételték az egész futamot, megint végignéztem

Direkt figyeltem, hogy a tévés közvetítétben mikor látszik először a rezonancia a jobb első futóműben. Ez már 16 körrel a vége elött szemmel látható volt, hogy valami nagyon nincs rendben ott. És ha már szemmel is látható, akkor Kimi már jópár körrel elötte érezhette is, hogy iszonyatosan üt a kerék.
Inkább az volt a csoda, hogy annyit is kibírt a felfüggesztés, az utolsó 5 körben a féktávokon eszméletlen mit művelt a jobb első kerék. És mivel Alonso a nyakán volt, ezért kimi sem óvatoskodhatott, nyomnia kellett neki is. Aztán elrottyant egyszer csak.
Szerintem erős felelőtlenség volt ez a részéről/részükről, ha már 20 körrel a vége elött érezte, hogy irtózatosan rezonál az autó. Ismétlem 16 körel a vége elött már szemmel látható volt a gond. Tehát nem az utolsó 1-2 körben jött ez elő. Ennyivel a vége elött tudtak volna tenni ellene pl. egy kerékcserével, és akkor a 2. helye tuti lett volna, de lehet vissza tudta volna magát verekedni az élre is. Dehát így jártak. Ha rönóval esett volna ez meg, ugyanezt mondanám. Még nagyon sok volt vissza a versenyből, amikor a probléma jelentkezett.
Amúgy grat mindenkinek a monacoi eredményekhez