HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon
Elküldve: 2005. 05. 30. 21:04
Jah, hát időm az nekem sem nagyon volt, pedig szeretem monacot végülis, ráadásul a Rudi féle setup egész jó volt. Ha lett volna időm menni úgy 100-150 mért kört, akkor talán 1:13 eleje-közepe összejöhetett volna. Gratulálok mindenkinek.
Elküldve: 2005. 05. 30. 21:09
Az "aktív" versenyzők közül már csak vipisrac ideje hiányzik, 22:30-ig várok, utána berakom a nem hivatalos végeredményt... 
Amúgy drakula mindenkinek..!
Én ezt elszúrtam...
Jó lett volna megint dobogóra kerülni. 
PS:
vipi: remélem a reinstallnál nem törölted le az idődet..!
:Đ
PS:
vipi: remélem a reinstallnál nem törölted le az idődet..!
Szerkesztette: LightBringer 2005. 05. 30. 21:12 -kor
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2005. 05. 30. 21:13
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 22:09
Az "aktív" versenyzők közül már csak vipisrac ideje hiányzik, 22:30-ig várok, utána berakom a nem hivatalos végeredményt... 
Én ezt elszúrtam...
Jó lett volna megint dobogóra kerülni. 
már én is írom itten az excelt, de most szépen abbafejezem
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."
Elküldve: 2005. 05. 30. 21:15
Idézet: Dispose - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 22:13
már én is írom itten az excelt, de most szépen abbafejezem 
Ne fejezd abba, mert az enyémben nincs benne az időkülönbség..!
Azért majd átküldöm neked a kész fájlt. (Akkor csak az időket kell pótolni.)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2005. 05. 30. 21:16
Vajon mi lehet Humminal és Mumiával? ha Ők is mennének, akkor már 16 induló lenne a versenyben, bocs 17 mert Jareth is van még
tyú de jó lenne ez...
tyú de jó lenne ez...
Elküldve: 2005. 05. 30. 21:17
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 22:15
Ne fejezd abba, mert az enyémben nincs benne az időkülönbség..! 
már késő, de majd jöhet, mert csak be kell illesztenem a megfelelő helyre, és már kész is
Elküldve: 2005. 05. 30. 21:29
No, egész jó lett a vége...
Öhm, a Nürb-ön mennyit kellene menni?
38 kör után 1:27nél járok, mondjuk az FTL-es állatok mentek 1:24-et is.
Elküldve: 2005. 05. 30. 21:30
Idézet: BraveF1 - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 22:29
No, egész jó lett a vége...
küldtem neked püt
Elküldve: 2005. 05. 30. 21:32
jó8 
és grat mindenkinek
és grat mindenkinek
Elküldve: 2005. 05. 30. 22:44
Csoda...
Interjú: Nagyon elégedett voltam a gumival, és a csapatnak is szeretnék köszönetet mondani... Az első kanyarban kis alulkormányzottsággal küzdöttem, de azt hiszem boldog a vezetőség, hogy végre előrébb kerültünk, és meglátszik a fejlesztés. Ez a csapat első 3pontos helyezése idén, és egyre csak fejlődünk, talán még idén dobogó is lehet...
Ez a pálya most tetszett. Remélem hasonló helyezést érek el a következőn is...
Tényleg tök jó érzés
Interjú: Nagyon elégedett voltam a gumival, és a csapatnak is szeretnék köszönetet mondani... Az első kanyarban kis alulkormányzottsággal küzdöttem, de azt hiszem boldog a vezetőség, hogy végre előrébb kerültünk, és meglátszik a fejlesztés. Ez a csapat első 3pontos helyezése idén, és egyre csak fejlődünk, talán még idén dobogó is lehet...
Ez a pálya most tetszett. Remélem hasonló helyezést érek el a következőn is...
Tényleg tök jó érzés
Elküldve: 2005. 05. 30. 22:53
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 22:23
Eddig így állunk..!
vipi! Hol vagy?

vipi! Hol vagy?
majd holnap jelentkezem
de sokmindenre nem kell számítani...
Elküldve: 2005. 05. 31. 04:54
Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 18:28
az látszott, de az nem, hogy egy körrel a vége előtt vagy után lesz a gond. sajnos az előbbi történt.
Renaultnál meg tessék már Fisicot egyszer négy kerékkel és jó motorral/váltóval a rajtrácsról elindítani!!!
Renaultnál meg tessék már Fisicot egyszer négy kerékkel és jó motorral/váltóval a rajtrácsról elindítani!!!
Tegnap megismételték az egész futamot, megint végignéztem
Direkt figyeltem, hogy a tévés közvetítétben mikor látszik először a rezonancia a jobb első futóműben. Ez már 16 körrel a vége elött szemmel látható volt, hogy valami nagyon nincs rendben ott. És ha már szemmel is látható, akkor Kimi már jópár körrel elötte érezhette is, hogy iszonyatosan üt a kerék.
Inkább az volt a csoda, hogy annyit is kibírt a felfüggesztés, az utolsó 5 körben a féktávokon eszméletlen mit művelt a jobb első kerék. És mivel Alonso a nyakán volt, ezért kimi sem óvatoskodhatott, nyomnia kellett neki is. Aztán elrottyant egyszer csak.
Szerintem erős felelőtlenség volt ez a részéről/részükről, ha már 20 körrel a vége elött érezte, hogy irtózatosan rezonál az autó. Ismétlem 16 körel a vége elött már szemmel látható volt a gond. Tehát nem az utolsó 1-2 körben jött ez elő. Ennyivel a vége elött tudtak volna tenni ellene pl. egy kerékcserével, és akkor a 2. helye tuti lett volna, de lehet vissza tudta volna magát verekedni az élre is. Dehát így jártak. Ha rönóval esett volna ez meg, ugyanezt mondanám. Még nagyon sok volt vissza a versenyből, amikor a probléma jelentkezett.
Amúgy grat mindenkinek a monacoi eredményekhez
Elküldve: 2005. 05. 31. 07:18
Idézet: Rudi - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 5:54
Szerintem erős felelőtlenség volt ez a részéről/részükről, ha már 20 körrel a vége elött érezte, hogy irtózatosan rezonál az autó. Ismétlem 16 körel a vége elött már szemmel látható volt a gond. Tehát nem az utolsó 1-2 körben jött ez elő. Ennyivel a vége elött tudtak volna tenni ellene pl. egy kerékcserével, és akkor a 2. helye tuti lett volna, de lehet vissza tudta volna magát verekedni az élre is. Dehát így jártak. Ha rönóval esett volna ez meg, ugyanezt mondanám. Még nagyon sok volt vissza a versenyből, amikor a probléma jelentkezett.
de azt gondolom elismered, hogy ha a mérnükük hátul biztosra vették volna, hogy 10-15 körrel a vége előtt szétmegy és nincs az a mák, hogy kibírja, akkor szó nélkül lecserélik...
ezt támasztja alá az is, hogy végül csak 1 kör hiányzott, tehát hajszálon múlt.
természetesen igazad van abban, hogy jóval korábban kezdődött a gond, ezt nem is vitattam, de ha nem lett volna igen jó esély a befejezésre, akkor szvsz tuti kijönnek
Elküldve: 2005. 05. 31. 10:20
vipisrac: Csak egy idézetet tudok erre mondani...
"S ezt írják majdan a sírkövére is..." (jó esélye volt a befejezésre)
Elküldve: 2005. 05. 31. 10:29
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 11:20
Neeem..nem... " Lyukas guminak köszönhette az életetét, és a halálát is..."
Elküldve: 2005. 05. 31. 10:48
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 11:20
igen, de ennyi erővel a gokartosokig bezárólag ez lesz a felirat
ez egy ilyen "szakma"
Elküldve: 2005. 05. 31. 13:37
Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 8:18
de azt gondolom elismered, hogy ha a mérnükük hátul biztosra vették volna, hogy 10-15 körrel a vége előtt szétmegy és nincs az a mák, hogy kibírja, akkor szó nélkül lecserélik...
természetesen igazad van abban, hogy jóval korábban kezdődött a gond, ezt nem is vitattam, de ha nem lett volna igen jó esély a befejezésre, akkor szvsz tuti kijönnek
A kezdeti fázisban talán azt hitték, hogy nem lesz belőle komolyabb baj, kibírja azt a kis vibrációt a felfüggesztés. Viszont az uccsó 5 körben szerintem az össze körmüket lerágták, hogy nah meddig bírja ki, melyik kanyarban fog elrottyanni. Az utolsó pár körben már életveszélyes volt a futómű, a féktávokon nagyon durva volt, amiket felfüggesztés elemei műveltek és ahogy a kerék kacsázott. De ekkor már késő volt kihívni az tény. Legközelebb tuti kirendelik, amint hasonló gondjai lesznek.
Elküldve: 2005. 05. 31. 13:53
Idézet: Rudi - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 14:37
A kezdeti fázisban talán azt hitték, hogy nem lesz belőle komolyabb baj, kibírja azt a kis vibrációt a felfüggesztés. Viszont az uccsó 5 körben szerintem az össze körmüket lerágták, hogy nah meddig bírja ki, melyik kanyarban fog elrottyanni. Az utolsó pár körben már életveszélyes volt a futómű, a féktávokon nagyon durva volt, amiket felfüggesztés elemei műveltek és ahogy a kerék kacsázott. De ekkor már késő volt kihívni az tény. Legközelebb tuti kirendelik, amint hasonló gondjai lesznek.
inkább ne legyenek

Súgó
A téma zárva.