Idézet: Bibu - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 7:59
Mentem a Ferrarival 250 kört: 1:23.960
Mentem a Mclarennel 28 kört: 1:23.83x
Na jó, az igaz, hogy a mostani legjobbam 1:23.516 a Ferrarival de azóta megint mentem már vagy 50-60 kört. Szóval nem mondom, hogy 100%-ig, hogy minden autó ugyan annyit tud, de nekem a köridőkben nem sok eltérés mutatkozott. Ja és még valami! Az alap Iroland nem minden kocsihoz jó!
A Mclarenesek szerintem azért csúszkálnak annyira mert ahogy írtam is már ez előtt, annak van a legnagyobb kanyarsebessége(szerintem
azért az számít, hogy mennyit ment vele az ember.
mint írtam, a különbség (szórásoktól eltekintve) a tökéletes köröknél lesz a legkisebb. amíg nem megy a pálya rendesen, addig a jobb autóval sokkal könnyebb jobbat menni, mint a rosszabbal.
kb ez volt a lényege az előző írásomnak. csak aki nehezen lendül bele, ott bosszantó. főleg, hogy 50-100 körökben mérhető a különbség az utók között. neked nyilván jól megy a 250 körből és nem mellékesen az 1.23-ból ítélve
irolandet állítgatom. szárnyakat is. áttételeket mindig, mert itt is próbáltam billel menni (a legjobb időm eddig azzal van) többihez nem értek (felfüggesztés), de azok eddig beváltak az irolandben.
ugyanazzal a setuppal a progi szerint:
mclaren: accel 3.10 cornering 5.08 top speed 328
ferrari: accel 3.08 cornering 5.12 top speed 336
érzésre is jobban kanyarodik a ferrari némileg, top speed nem annyi, mint amit írnak, de a difi láthatóan megvan a célegyenesben, kb 10km/h.
kerékvetőkön viszont tényleg egyértelműen jobb a mclaren.
mindenesetre a fő hiba az én készülékemben van
de mind1. majd kiderül, addig is gyakorlás...
ps: kíváncsi lennék már vkinek a 24-23-as telemetriájára...

Súgó
A téma zárva.