Halli!
Szuksegem lenne egy jo backup progira.. (windows XP-ala) Norton Ghost nem jo..
nekem network driven kene backuplni, szal egy masik gepre 100mbit-es halon... a teljes vinyot..
olyan kene aminek van olyanja mint a Ghost explorer, hogy bele lehet nezni a filebe, (es jo lenne ha abbol masolni is lehetne meg ilyenek...)
nagyon fontos lenne...
THX!
u.i.: ha tudtok linket is adjatok a progihoz...
Oldal 1 / 1
Backup progi kene XP-ala
Elküldve: 2002. 12. 08. 18:40
Drive image 2002 V6.0.
Tökéletesen backupol bármilyen XP-s partíciót, légyen az Fat32, Ntfs,EFS ....
Tökéletesen backupol bármilyen XP-s partíciót, légyen az Fat32, Ntfs,EFS ....
Elküldve: 2002. 12. 09. 00:52
idézet:
Ezt írta -vadaszg-:
Halli!
Szuksegem lenne egy jo backup progira.. (windows XP-ala) Norton Ghost nem jo..
nekem network driven kene backuplni, szal egy masik gepre 100mbit-es halon... a teljes vinyot..
olyan kene aminek van olyanja mint a Ghost explorer, hogy bele lehet nezni a filebe, (es jo lenne ha abbol masolni is lehetne meg ilyenek...)
nagyon fontos lenne...
THX!
u.i.: ha tudtok linket is adjatok a progihoz...[/quote]
A ghost nem tudna network drive-on dolgozni? Tudtommal tud (bár én nem próbáltam)
Elküldve: 2002. 12. 09. 09:19
Megfelelő hálózatos bootlemezzel/cd-vel mindegyik képes hálózati megosztásra/ról dolgozni. DOS alati image file explorerről nincs tudomásom...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"
Elküldve: 2002. 12. 09. 20:03
hat Ghost nem ment, mert windowsba beirtam az ip-t, de DOS-bol nem tallata meg a halozatot 
semelyik sem ment nrmalisan
hagytam a fenebe, wincmd-vel atmasoltam ami kellett...
semelyik sem ment nrmalisan
Elküldve: 2002. 12. 10. 09:55
idézet:
Ezt írta -vadaszg-:
hat Ghost nem ment, mert windowsba beirtam az ip-t, de DOS-bol nem tallata meg a halozatot
semelyik sem ment nrmalisanhagytam a fenebe, wincmd-vel atmasoltam ami kellett...[/quote]
Az XP beepitett backupja nem volt megfelelo??? Fajlba ment, akar halozati meghajtorol, kesobb listazhato, csak azt allitod vissza ami kell, stb. :confused:
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.