Diablo 3
Elküldve: 2008. 07. 27. 18:16
Szia,
Köszi szépen a screenshotokat! Felkeltette az érdeklődésemet. Igazság szerint a D2 modok között már láttam is, de akkor átfutottam rajta a planetdiablo.com-on. Ha jól láttam van még 2-3 olyan D2 mod, amit most is fejlesztenek. Pl.: Eastern Sun, Median 2008/XL. Szándékomban áll kipróbálni őket. Nem tudom azokról tudnál-e mondani valamilyen tapasztalatot. Én amúgy patch mániás vagyok, azért is tetszik nekem a The Hell - folyamatos fejlesztés van, állandó feedback és tényleg figyelembe veszik, amit mondasz. Sajnos sok korláttal is küzdenek, ami a régi játék motorból fakad, de idővel biztos vagyok benne, hogy sikerül mindent megoldani.
Ha jól sejtem ilyen méretű átalakításnál kicsi a jelentősége annak, hogy a Back to Hellfire a D2 1.10-en alapszik és nem az 1.11b-n...
Mindazonáltal, ha esetleg kipróbálod a The Hellt is, érdekelne a véleményed róla!
Üdv,
Archer
Köszi szépen a screenshotokat! Felkeltette az érdeklődésemet. Igazság szerint a D2 modok között már láttam is, de akkor átfutottam rajta a planetdiablo.com-on. Ha jól láttam van még 2-3 olyan D2 mod, amit most is fejlesztenek. Pl.: Eastern Sun, Median 2008/XL. Szándékomban áll kipróbálni őket. Nem tudom azokról tudnál-e mondani valamilyen tapasztalatot. Én amúgy patch mániás vagyok, azért is tetszik nekem a The Hell - folyamatos fejlesztés van, állandó feedback és tényleg figyelembe veszik, amit mondasz. Sajnos sok korláttal is küzdenek, ami a régi játék motorból fakad, de idővel biztos vagyok benne, hogy sikerül mindent megoldani.
Ha jól sejtem ilyen méretű átalakításnál kicsi a jelentősége annak, hogy a Back to Hellfire a D2 1.10-en alapszik és nem az 1.11b-n...
Mindazonáltal, ha esetleg kipróbálod a The Hellt is, érdekelne a véleményed róla!
Üdv,
Archer
Elküldve: 2008. 07. 27. 18:55
Diablo és Diablo: Hellfire a Diablo 2 motorral, kis átalakítgatásokkal (rendes skill-tree stb.)
Egy szobában nagy csámcsogás-mi az??!
A NÉGY FAL!!!
Az egér világnézetét a macskától való távolsága határozza meg.
Lehet, hogy a Föld egy másik világ pokla?
Go Gunners!!
A NÉGY FAL!!!
Az egér világnézetét a macskától való távolsága határozza meg.
Lehet, hogy a Föld egy másik világ pokla?
Go Gunners!!
Elküldve: 2008. 07. 27. 21:25
Idézet: Snexi - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 20:36
Hát ez qrva jó, pont a csóri barbáron lovagolni, amelyiknek egy normális támadása nincsen, és felhozni a leap attacket, ami a helyváltoztatáson kivül egy kalap szart se ér, hát balázska....gratulálok...jobb is, hogy ez a csákó inkább már csak drukkol a blizzardnak.
Elküldve: 2008. 07. 27. 21:50
a barbárnak nincs normális támadása?
erőteljesen megkérdőjeleződik bennem a hozzáértésed ...
erőteljesen megkérdőjeleződik bennem a hozzáértésed ...
yooccoo#2929
Elküldve: 2008. 07. 27. 21:57
Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 22:25
Hát ez qrva jó, pont a csóri barbáron lovagolni, amelyiknek egy normális támadása nincsen, és felhozni a leap attacket, ami a helyváltoztatáson kivül egy kalap szart se ér, hát balázska....gratulálok...jobb is, hogy ez a csákó inkább már csak drukkol a blizzardnak.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2008. 07. 27. 21:57
Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 22:25
Hát ez qrva jó, pont a csóri barbáron lovagolni, amelyiknek egy normális támadása nincsen ...
lol ne hülyéskedj már! a barbár az egyik legerőssebb duelkarakter(sztem a legerőssebb), whirlwind skill az iszonyat erős, méghogy nincs normális támadó skillje
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2008. 07. 27. 22:01
amúgy ez mekkora hülyeség már (a hírből idézve):
és a sorceress nincs tisztességtelen előnyben a teleportálással?
és az enigma rúnaszó azzal bármelyik kaszt tud teleportálni, na ez a tag is jó rég látta a diablo2-őt .... jajj.
Idézet
illetve jelenleg csak a barbárral, hiszen eddig őt láttuk: szerinte ez volt a Diablo II legjobban elrontott karakterosztálya, köszönhetően az ugrás képességének, mely igazságtalan előnyhöz juttatta
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2008. 07. 27. 22:03
Idézet: td - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 22:01
amúgy ez mekkora hülyeség már (a hírből idézve):
és az enigma rúnaszó azzal bármelyik kaszt tud teleportálni, na ez a tag is jó rég látta a diablo2-őt .... jajj.
szerintem amennyi esze volt, inkább kirakták, mielőtt befejezték a játékot :đ
yooccoo#2929
Elküldve: 2008. 07. 27. 22:44
Leap Attack ultradurva skill. Csak tudni kell hasznalni. Ha az ember tul kozel van akkor csak sima attack animacio zajlik le ami sokkal gyorsabb ugye mint a Leap Attack animacio amikor szepen uszik a baba az egen mielott foldet er. A damage es AR bonusz viszont a Leap Attacke, sok killem volt igy EasyJetMacival akinek a Leap maxolva volt (Leap Attack synergy).
Baba az egyik a legdurvabb kari a jatekban (palaval egal), rengeteg tamado skillel ami mind hasznalhato PvM es PvP is (Berserk, Concentration, Frenzy, WW, Leap Attack, Double Throw and so on)
Baba az egyik a legdurvabb kari a jatekban (palaval egal), rengeteg tamado skillel ami mind hasznalhato PvM es PvP is (Berserk, Concentration, Frenzy, WW, Leap Attack, Double Throw and so on)
Elküldve: 2008. 07. 27. 23:30
Idézet: Archer81 - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 18:16
Nem, más moddal nem játszom. Ez elég igényesnek tunt és értelme is van, azért figyeltem fel rá. Rengeteg "nehezíto" meg "plusz skillek, plusz felszerelés" mod van de ahogy elnéztem azok kivétel nélkul sz4rok, felborítják az egész játékot és igénytelenek is.
A Hell-t speciel nem ismerem de a Back to Hellfire nekem elég lesz hiszen a Dio2 motorral megy. A Dio1-et meg már képtelen vagyok végigvinni mert nagyon nehézkesnek tartom a kiforratlan megoldásai miatt. Úgyhogy ez pont kapóra jon
1.10-es patch kell neki, ha afelett (vagy alatt) vagy akkor gondok lehetnek a moddal. Gondolom ez probléma lesz ha még mindig grindolsz a BNet-en vagy más moddal szeretnél játszani :/
Mondjuk én az ilyen teleportálós cheap-trick baromságokat egy-az-egyben kivenném a Diablo 3-ból, oké, látom az értelmét mert néha menekulni is kell de akkor inkább legyen tobb crowd control skill aztán kész. Így megint csak azt érik el hogy majd átteleportálják/ugrálják/ássák/repulik az emberek a fél gamét ahelyett hogy végigjátszanák azt.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 07. 27. 23:53
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 18:33
Diablo és Diablo: Hellfire a Diablo 2 motorral, kis átalakítgatásokkal (rendes skill-tree stb.) >>> LINK <<<
Kell.
Elküldve: 2008. 07. 28. 07:24
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 28., hétfő - 0:30
...
Mondjuk én az ilyen teleportálós cheap-trick baromságokat egy-az-egyben kivenném a Diablo 3-ból, oké, látom az értelmét mert néha menekulni is kell de akkor inkább legyen tobb crowd control skill aztán kész. Így megint csak azt érik el hogy majd átteleportálják/ugrálják/ássák/repulik az emberek a fél gamét ahelyett hogy végigjátszanák azt.
Ugyan, minden hasonló gaméban megoldják máshogy ha nincs teleport, egy magasabb szintü kari lefut helyetted pl. szóval ha nem is lesz teleport(ami eddig mindegyik diablo-ban volt) akkor is meglesznek a kiskapuk azoknak akik csak végigakarnak rohanni a gamén.
Elküldve: 2008. 07. 28. 09:15
Diablo szinten összetett skill-stat-felszerelés rendszert szerintem lehetetlen úgy összehozni hogy valaki ne kezdhessen el beleokoskodni valamelyik részébe, hogy szerinte az úgy nem jó.
Egy a lényeg: mangásítani ne kezdjenek el véletlenül se
Az nagyon nem illene hozzá.
Egy a lényeg: mangásítani ne kezdjenek el véletlenül se
Elküldve: 2008. 07. 28. 10:04
Idézet: szabinar - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 23:44
Leap Attack ultradurva skill. Csak tudni kell hasznalni. Ha az ember tul kozel van akkor csak sima attack animacio zajlik le ami sokkal gyorsabb ugye mint a Leap Attack animacio amikor szepen uszik a baba az egen mielott foldet er. A damage es AR bonusz viszont a Leap Attacke, sok killem volt igy EasyJetMacival akinek a Leap maxolva volt (Leap Attack synergy).
Lássuk csak. Kb mióta kijött a D2, azóta tolom, 99%ban barbárbbal.
Berserk: persze, jópofa, physical immunos szarosok ellen, cserébe ha közben szájon vágnak, az jól fáj.
Conenctration: 1.09ben nyomtam utoljára Concentrate-es HC karakterrel, lenyűgöző, hogy a defense bónuszt csak addig kaptad, amig suhogtattál, nemtom ezen változtattak e.
Frenzy: Igen, jó lenne, ha nem lenne kb háromszor lassabb, mint a double swing, mire felpörögsz az egy nekem tetves lassúnak tűnik még very fastos fegyverrel+very fast+os cuccokkal is, ha közben váltasz más skillre, akkor brutálisan lehet hentelni persze, de a 6 másodperc az fing, ráadásul feleslegesen az égbe nyomja walk/run speedet ha kimaxolod, egészen az irányithatatlanságig. WWdet sose szerettem, leap attack addig volt vicces, amig távolabbról is megsuhintotta az ellent, szerencsére ezt már az 1.01ben kivették, double throw, sose szerettem hajigálni. Amit én kurvára hiányolok, az egy normálisan használható, két fegyveres skill, mivel nekem a frenzy kurva lassúnak tűnik mire felpörög, maradtam a double swing+bash synergynél. Lehet, sőt biztos hogy láma vagyok, de leszarom.
Jahh, az már csak finom ráadás, hogy az egyetlen használható barbár sethez, az immortal kinghez fegyver is tartozik, gratulákok annak aki kiötölte, cseppett nem korlátozza be a használhatóságát, és ahhoz is, aki a bul kathos children-t egy 3 méteres meg egy piszkafa rövid kardból állitotta össze.
Elküldve: 2008. 07. 28. 11:56
Az tény hogy a set-ek közül (nem csak a barbárra értendő) csak kevés használható és jó, remélem sokkal jobb setek lesznek dio3-ban. A ww pedig imba skill hidd el, csak egy kicsit gyakorolni kell, igazi tömegpusztító skill, nemhiába implementálták a dio3-ba és mutogatják büszkén hogy biza dio3-ban is lesz 
Elküldve: 2008. 07. 28. 12:15
Idézet: td - Dátum: 2008. júl. 28., hétfő - 7:24
Ugyan, minden hasonló gaméban megoldják máshogy ha nincs teleport, egy magasabb szintü kari lefut helyetted pl. szóval ha nem is lesz teleport(ami eddig mindegyik diablo-ban volt) akkor is meglesznek a kiskapuk azoknak akik csak végigakarnak rohanni a gamén.
Az jó, futással semmi bajom nincs
WW az jó csak valami hosszú fenya kell hozzá (mondjuk egy pike) meg leech
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 07. 28. 12:40
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 28., hétfő - 13:15
...
Ettol fuggetlenul én is utálom, olyan mintha egy félig irányíthatatlan búgócsigát toszogatnék.
Ejj pedig nagy találmány jópár gaméban köszönt már vissza hasonló megoldás, GW-ben pl. cycling axe, WOW-ban is van és ha jól tudom 2moons-ban is
Elküldve: 2008. 07. 28. 16:07
Attól hogy valami elterjedt még nem azt jelenti hogy jó is :Đ
Úgy, mint skill, úgy hasznos. Meg eros is. Csak nem adja azt az élményt meg interakciót mint egy rendes támadás. Nyomok egy irányt 'oszt nézem ahogy lassan arrapereg a kari. Hát nem tudom, ha valaki ezt szereti akkor hajrá.
De mennyivel férfiasabb egy Frenzy-vel ugyeskedni
WarCraft 3-ban is ott van (hogy Blizzard játékról legyen szó), az ork BM ultimate-je. Persze sokszor használom mert kell de úgy vagyok vele hogy jó jó, eros meg minden csak legyen már vége mert ez szahahar :Đ
Most azon gondolkodtam hogy van egy fantasztikus dolog a Diablo 3-mal kapcsolatban amit még nem jelentettek be a fejlesztok. Gondolom nem ez lesz de egy pályaszerkesztonek nagyon tudnék orulni. Most a WarCraft 3-hoz is vannak igencsak zsír custom mapok de mire kijon a Dio3 még ráverodik pár év szegény játékra. Utána jó lenne ha a Dio3 szerkesztoje átvenné a szerepét (foleg hero defense-t lehetne vele jókat alkotni, amúgy is az a legelterjedtebb irányzat... na meg a tower defense de azt hagyjuk
).
Úgy, mint skill, úgy hasznos. Meg eros is. Csak nem adja azt az élményt meg interakciót mint egy rendes támadás. Nyomok egy irányt 'oszt nézem ahogy lassan arrapereg a kari. Hát nem tudom, ha valaki ezt szereti akkor hajrá.
De mennyivel férfiasabb egy Frenzy-vel ugyeskedni
WarCraft 3-ban is ott van (hogy Blizzard játékról legyen szó), az ork BM ultimate-je. Persze sokszor használom mert kell de úgy vagyok vele hogy jó jó, eros meg minden csak legyen már vége mert ez szahahar :Đ
Most azon gondolkodtam hogy van egy fantasztikus dolog a Diablo 3-mal kapcsolatban amit még nem jelentettek be a fejlesztok. Gondolom nem ez lesz de egy pályaszerkesztonek nagyon tudnék orulni. Most a WarCraft 3-hoz is vannak igencsak zsír custom mapok de mire kijon a Dio3 még ráverodik pár év szegény játékra. Utána jó lenne ha a Dio3 szerkesztoje átvenné a szerepét (foleg hero defense-t lehetne vele jókat alkotni, amúgy is az a legelterjedtebb irányzat... na meg a tower defense de azt hagyjuk
Elküldve: 2008. 07. 28. 16:16
Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 28., hétfő - 10:04
Lássuk csak. Kb mióta kijött a D2, azóta tolom, 99%ban barbárbbal.
Berserk: persze, jópofa, physical immunos szarosok ellen, cserébe ha közben szájon vágnak, az jól fáj.
Conenctration: 1.09ben nyomtam utoljára Concentrate-es HC karakterrel, lenyűgöző, hogy a defense bónuszt csak addig kaptad, amig suhogtattál, nemtom ezen változtattak e.
Frenzy: Igen, jó lenne, ha nem lenne kb háromszor lassabb, mint a double swing, mire felpörögsz az egy nekem tetves lassúnak tűnik még very fastos fegyverrel+very fast+os cuccokkal is, ha közben váltasz más skillre, akkor brutálisan lehet hentelni persze, de a 6 másodperc az fing, ráadásul feleslegesen az égbe nyomja walk/run speedet ha kimaxolod, egészen az irányithatatlanságig. WWdet sose szerettem, leap attack addig volt vicces, amig távolabbról is megsuhintotta az ellent, szerencsére ezt már az 1.01ben kivették, double throw, sose szerettem hajigálni. Amit én kurvára hiányolok, az egy normálisan használható, két fegyveres skill, mivel nekem a frenzy kurva lassúnak tűnik mire felpörög, maradtam a double swing+bash synergynél. Lehet, sőt biztos hogy láma vagyok, de leszarom.
Jahh, az már csak finom ráadás, hogy az egyetlen használható barbár sethez, az immortal kinghez fegyver is tartozik, gratulákok annak aki kiötölte, cseppett nem korlátozza be a használhatóságát, és ahhoz is, aki a bul kathos children-t egy 3 méteres meg egy piszkafa rövid kardból állitotta össze.
Diablo kettőhöz biztosan. Nem említettél egy darab runeworldos itemet sem, pedig egy barbár majdhogynem csak ilyenekben mászkál. A setek baromi gyengék, de ezt mindenki tudja.
Berserk? Egyik legkeményebb meele skill. Concentration? Szintén brutális! WW, Frenzy? Ismételjem önmagam?!
Ha hozzávesszük még a ordítós skilleket is, végeredményként egy gigászi harcost kapunk, aki partyban is jó sokat aprít a levesbe.. ^^
Szerkesztette: ecneB 2008. 07. 28. 16:16 -kor
Elküldve: 2008. 07. 28. 17:02
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 28., hétfő - 17:07
[...]
).
Akkor már ne csak pályaszerkesztőt, hanem egy komplett fejlesztői környezetet (SDK), aztán mehet a komplett moddolás.

Súgó
A téma zárva.