HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#961 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 05. 12:29

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 19:15

Mondjuk a socketolás érdekes lesz így :think:

----> wow mintájára fogják megoldani. miért?

mert teljesen egyértelműen és jól alkalmazhatóan meg van oldva minek erőlködjenek mással? :)

egyébként az ikonnyi cucc témára szintén a wow a válasz. ott is így jelenik meg az invben és dressing roomban bármikor meg lehet nézni teljes képernyősen.

(egyébként szvsz a dio3at wow motorral kezdték el kifejleszteni, egyszerűen túl sok a hasonlóság. ami persze nem biztos hogy rossz, a végeredményt kell megnézni)

Idézet

Azzal magyarazta a dolgot hogy szerettek volna vegre egy Diablo vilagot epiteni egy allando geografiaval, es ra akarjak venni a jatekost hogy megtanulja a helyeket.

1: world of sanctuary inc ^^
2: alapjaiban ez is olyan mint a wow - fix világ random instanceokkal, csak itt már a generálás is teljesen random :)

Idézet

Nincs healing potion. Lol. A jatek iranyitja, hogy mikor toltheted ujra az eleterodet es mikor nem.
Ezzel szeretnek ravenni a jatekosokat hogy ne fussanak el a mobok mellett es ha kevesebb HP-juk van akkor is akarjanak harcolni, mar csak a health globe-okert is. Hat nem tudom, en 100HP-val nem szivesen esnek neki egy 2000HP-s monsztanak hogy hatha dob egy health globe-ot ha esetleg megfektetem.

pedig ez egyáltalán nem rossz. mint már mondták, nem akarják hogy literszámra nyakaljuk a potikat, amivel teljesen egyetértek :up: remélem azt is kiveszik, hogy felmész a healerhez és hopp, maxon vagy. mondjuk remélem nem lesz xp vesztés halál esetén mert az tényleg gáz volt.

#962 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 13:02

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 12:28

A bossok koruli resz mindig ugyan olyan, nem?

Aha, en is arra gondoltam. Kurast felso resze, ahogy feljebb is irtam. A Bazaar nagyjabol random volt, bar ott is eleg egyertelmu volt a haladasi irany (a lejarok a Khalim questhez mar kevesbe), aztan utana a felso resz mindig ugyanolyan. Az Travincal, ahogy SuMMeR is irja bar nekem Act 2 = Lut Gholein, Act 3 meg = Kurast :) Peldaul a Mythos-ban nem zavar hogy nem random a felso vilag (csak a katakombak ott is) mert baromi nagy de a Diablo 3 merete kb. a Diablo 2-vel fog megegyezni.

DOOMER, WoW socketolasi rendszere milyen? Nem emlekszem ra. Rapakolod a cuccokat a targyra aztan csak akkor latod vizualisan hogy mi van benne ha magadra rakod? Kivancsi vagyok itt hogy fog kinezni.

A motor engem teljesen a StarCraft 2-re emlekeztet :D Ugyanolyan "éles" minden, mintha vonalzoval lenne meghuzva egy-egy hid meg szakadek.

De most hogy igy mondod, tenyleg eleg WoW-os (meg Mythos-os) lett a Diablo. Vegulis bajnak nem baj csak sajnalom hogy ennyire osszefolyik a ket jatek. Jobb lett volna ha emez megtartja a jol megszokott atmoszferajat :)

A legnagyobb ujitast meg mindig titkoljak, nem lepodnek meg ha valami crafting lenne a dologban esetleges opcionalis non-class specifikus skillfa-szeruen. Peldaul pontokat tehetnel kulonbozo crafting elemekre aztan ugy egyre jobb targyakat tudnal socketolni vagy erosebbe tenni esetleg craftolni? Hmmm... ha mar ennyire a Mythos-t meg a WoW-ot majmoljak :rolleyes:

Szerkesztette: N.M.I. 2008. 07. 05. 13:03 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#963 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 13:05

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 14:02

A motor engem teljesen a StarCraft 2-re emlekeztet :D Ugyanolyan "éles" minden, mintha vonalzoval lenne meghuzva egy-egy hid meg szakadek.

Mostanában ez a divat mivel mindenki ugyanazt azt engine-t használja több játékában is (pl az ut3 látványvilága teljesen megegyezik a GoW-éval(szvsz)  és sorolhatnám)

#964 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 15:18

Közben nézegettem a gameplay videót még néhányszor, próbáltam összegyűjteni, hogy milyen tipusú tárgyak estek.

Esett Minor Energy Rune, szerintem a jelenlegi rúnákhoz hasonlóan socketes tárgyba rakható, nevéből gondolva az energyhez ad plusszban. Azért remélem lesznek "rendes" rúnák is, vagyis megmarad a rúnaszavak kirakásának lehetősége. Később látni lehet Minor Lethality Rune-t és Minor Power Rune-t. Az utóbbi egyértelmű, az előbbi fene tudja, talán a kritikus sebzést növeli meg, majd kiderül.

Volt Elixir of Vitality. Ha valaki emlékszik a Diablo1-re (illetve ez talán a Helfire kiegészítésben volt), ott voltak ilyen elixírek, amikkel véglegesen lehetett plussz pontokat rakni különböző statokra. Lehet, hogy itt is hasonló lesz, ellenben ezzel rettentő módon fel lehet tuningolni a karaktert, hiszen összefarmol 200 vita elixirt, aztán annyival növeli az életét. D1-ben ez úgy működött, hogy volt egy lvl cap a statokra (teszem fel 250). D2-ben nem emlékszem, hogy lenne felső határa az attribute-oknak. A videó vége felé meg volt egy Elixir of Willpower (akaraterő). Ki tudja, talán az egyik stat fog ilyen néven futni.

Esett topaz (chipped star topaz), valószínűleg ugyancsak hasonlóan fognak működni, mint a jelenlegi gemek.

Volt Ancient Medallion. Ez talán olyan lesz, mint a jelenlegi amulet, bár a végén a boss dob egy fehér amulet-et is. Vagy esetleg a mostani jewel-nek felel meg.

Itt jön az érdekes, volt a földön (Cain után, a pajzsos csontikat követően) Minor Healing Potion is. Tehát nagyon úgy néz ki, hogy megmaradnak a potionok is (vagy legalábbis nem csak a powerupokkal lehet életet tölteni).

Az eddigi tárgyak neve fehér volt, kék neve a barbár különböző elemental sebzésű fegyverének volt (tehát lesz továbbra is magic item). Mindkét boss dobott egy lila nevű tárgyat, gondolom ez lesz a unique vagy a szet tárgyak színe. Azért maradhattak volna az eddigi színnél, de meg lehet majd szokni.

#965 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 15:36

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 14:02

WoW socketolasi rendszere milyen? Nem emlekszem ra. Rapakolod a cuccokat a targyra aztan csak akkor latod vizualisan hogy mi van benne ha magadra rakod? Kivancsi vagyok itt hogy fog kinezni.

arra próbáltam referálni, hogy invben kicsi a cucc és nem látszik rajta a socket mint dioban - illetve nekem ez jött le, javíts ki ha nem erre gondoltál.

azért hoztam elő a wow példáját mert ennek ellenére amikor a cucc kis ikonjára viszed kurzort, feljön az ablak, hogy mi az és a wowban ilyenkor mutatja a socketeket is. amikor socketelsz az meg nem olyan mint dioban, hogy fogod és puff bele, hanem külön ablak jön fel, hogy melyik követ milyen socketbe akarsz rakni (ennek a socketek eltérő színe miatt van szükség ugye, ha adott színű socketbe teszel egy ugyanolyan színű követ, az erősebb lesz, effektíve bónuszt kap, mint amikor nem). pl mint itt:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

bal oldalon van a socketelő ablak, itt próbálhatod ki, mi lenne ha ebbe vagy abba raknál egy-egy követ.

mint látható a cuccban 3 socket van, és az utolsóban eltér a socket és a kő színe, a bónusz mégis megvan. ennek az az oka, hogy egyes kövek "kétszínűek" socketelés szempontjából, hogy elkerüljék a túl nagy szórást. pl a kék socketbe bele lehet tenni kék mellett zöld és lila gemet is, akkor is megkapod a bónuszt, míg ha pirosat vagy sárgát teszel bele, akkor nem. de ezt részletezik az egyes kövek tulajdonságai úgyis.

ha kész vagy a socketelésre kattintva véglegesítheted a dolgot, tehát ez jobb mint diabloban. a jobb oldalon meg maga a cucc tulajdonságai jelennek meg ha fölé viszed a kurzort.

vizuálisan a játékban meg sehogy nem jelenik meg, szvsz egy-egy drágakő túl kicsi hogy a tocsogós vérfelhőben ki lehessen venni. talán ha sormintát meg matyóhímzést csinálnak belőle, akkor :Đ

Szerkesztette: DOOMER 2008. 07. 05. 15:56 -kor

#966 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 15:50

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 16:18

Mindkét boss dobott egy lila nevű tárgyat, gondolom ez lesz a unique vagy a szet tárgyak színe. Azért maradhattak volna az eddigi színnél, de meg lehet majd szokni.

hehe a lila is a wowból van, ott a juniknak felel meg :) dioban és wowban így alakultak a színek:

-dioban a socketes cuccok szürkék voltak, wowban a socketnek nem volt külön színe, ott a szürke a gyenge minőségű cuccoké volt (crude, low quality, stb)
-a sima magic cucc dioban kék volt, wowban zöld
-a rare cuccok színe diabloban sárga volt, wowban a kék jellemezhető így
-a set cuccok színe dioban a zöld volt, wowban a set lehetett zöld, kék vagy lila is
-dioban a narancsszínű cucc votl a crafted, wowban ez a legendarynak felelt meg
-a junik cuccok színe dioban arany, wowban a lilát lehet igazából így jellemezni. ennek ellenére létezik aranyszínű cucc, de abból talán 1 vagy 2 az egész játékban és azok is GM fegyverek
-a cucc egyedülisége wowban kicsit más módon jelenik meg, diabloban lehetett belőle több is nálad, wowban a unique cuccból csak 1 lehet a karakternél (meg a hozzá tartozó tárolóhelyeken), meg van unique-equipped is

wowos cucctípusokat itt lehet nagyon jól nézegetni:

http://www.wowhead.com/

itt database és browse items, stb

#967 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 16:11

Idézet: DOOMER - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 15:36

arra próbáltam referálni, hogy invben kicsi a cucc és nem látszik rajta a socket mint dioban - illetve nekem ez jött le, javíts ki ha nem erre gondoltál.

Dede, ez az, koszi! Egyaltalan nem emlekeztem erre a reszere a jateknak.
Valoszinuleg akkor a D3-ban is igy lesz, kulon ablak aztan ott latszik minden meg lehet bibelodni a runakkal, jewelekkel, ekkovekkel stb. Talan a fegyveren meglatszik, ha nem is maga a mod (mint a Hellgate-ben) de az effekt, pl. langnyelv veszi korul a tuzzel imbueolt (remelem jol irtam :Đ) fegyvert stb.

Tenyleg csak igy lenne hasznalhato a WoW-os inventory. Ha meg igaz lesz a teoriam akkor lesz kulon skillfa ami kozos minden karinak aztan attol fog fuggni hogy mit tehetsz a felszerelesbe es az milyen eros lesz. Remelem tevedek de nagyon ugy nez ki hogy akarnak valami crafting-szeru kepzettseget is. Halaszni meg mellvertet varrogatni talan nem kell majd a barbarral.

De jo hogy leirtad ezeket most, majd lehet hasonlitani a D3-as szinekhez meg dropokhoz ;) Videoban talan csak feher volt meg lila de minta lattam volna ott egy zoldet is? Lehet rosszul emlekszem, SuMMeR majd kijavit.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#968 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 16:33

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 17:11

de az effekt, pl. langnyelv veszi korul a tuzzel imbueolt (remelem jol irtam :Đ) fegyvert stb.

na az pl wowban már az enchanting kategória, nem socketből származik :)

tehát pl van egy kardod amire raksz fiery enchantot akkor a cucc tulajdonságaiban megjelenik a plusz sor, hogy Fiery weapon és ez már látszik effektív, narancssárgás ragyogás jelenik meg a fegyveren. ez kb ugyanolyan ( ez is :Đ) mint a dio3 gameplay videóban amikor a barbi kézbe kapja az encsantos fegyókat.

Idézet

Ha meg igaz lesz a teoriam akkor lesz kulon skillfa ami kozos minden karinak aztan attol fog fuggni hogy mit tehetsz a felszerelesbe es az milyen eros lesz.

na ezt mondjuk nem értem, az hogy mit vehetsz fel dioban a statoktól és szinttől függött, meg később a kasztspecifikus tárgyaktól.

Idézet

Remelem tevedek de nagyon ugy nez ki hogy akarnak valami crafting-szeru kepzettseget is. Halaszni meg mellvertet varrogatni talan nem kell majd a barbarral.

nem akarlak elkeseríteni, de ha lesz ilyen, nagy eséllyel ugyanaz lesz mint wowban a professionök... :) ott szakmából volt elsődleges (pl leatherworking), amiből egyszerre kettőt lehetett megtanulni és másodlagos, ami mondjuk itt kevéssé valószínű mert nincs rá idő (first aid, fishing, cooking).

annyiban lehet jobb a helyzet, hogy dioban ha lesz ilyen, esélyesen mindent egyszerre tudsz fejleszteni mert single player, nem mmo. bár őszintén szólva pont a single player rész az ami miatt szerintem a craftolás megmarad csak dio2 szinten.

Idézet

De jo hogy leirtad ezeket most, majd lehet hasonlitani a D3-as szinekhez meg dropokhoz ;) Videoban talan csak feher volt meg lila de minta lattam volna ott egy zoldet is? Lehet rosszul emlekszem, SuMMeR majd kijavit.

szerintem várható lesz majd pár egyező tárgy, ezt blizztől megszokhattuk :), sőt. mutatok neked pár dolgot wowból... :)

http://www.wowhead.com/?item=11669
http://www.wowhead.com/?item=9359
http://www.wowhead.com/?item=13023
http://www.wowhead.com/?item=13009
http://www.wowhead.com/?item=8226
http://www.wowhead.com/?item=13584
...
;)

#969 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 16:49

Hehe, jok nagyon :D Ez magyarazatot ad arra hogy miert lesz olyan sok kozos vonas a ket jatek kozott.
Vegen kiderul hogy azert nem lett third-person a D3-bol mert akkor vegervenyesen WoW2-nek nevezne mindenki :)

#970 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 16:53

hát szerintem elég sokan a world of sanctuary nevű mmorpg bejelentését várták amikor még senki nem tudta mi lesz. talán nem véletlenül :)

#971 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 17:00

Idézet: DOOMER - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 16:53

hát szerintem elég sokan a world of sanctuary nevű mmorpg bejelentését várták amikor még senki nem tudta mi lesz. talán nem véletlenül :)

Errol nem is hallottam de most mar nem is csodalom. Vegulis majdnem azt kaptuk, heh. Komolyan mondom minel tobbet megtudok rola annal jobban hasonlit ez a jatek minden masra (TQ, WoW, Mythos) de legkevesbe a Diablo 2-re :)
Kép
Kb. igy erzem magam :Đ

#972 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 22:35

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 17:00

Errol nem is hallottam de most mar nem is csodalom. Vegulis majdnem azt kaptuk, heh. Komolyan mondom minel tobbet megtudok rola annal jobban hasonlit ez a jatek minden masra (TQ, WoW, Mythos) de legkevesbe a Diablo 2-re :)
Kb. igy erzem magam :Đ

Mondtam, hogy hibrid :Ä? :D:D:D:D Mindenből egy kevés :D
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#973 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 09:41

Idézet

Diablo 3: Labirintusok mélyén

Sogun, 10:23 - PC - : - ADATLAP - (1 komment)

(1UP) Két interjút érdemes megemlíteni a Blizzard bejelentés óta. Mindkettő nagyágyúkkal készült. Lássuk akkor a drágákat..

Leonard Boyarsky Fallout fejlesztővel készült az első igazi Blizzard interjú a Diablo 3-at illetően. Elég lanyha a tartalom, blokkbászterek nélkül, de azért hardkóroknak érdekes lehet:
A Fallout után társaival megalapította a Troika Studiost. Három brutálisan sikeres RPG-t hoztak világra itt, Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura, The Temple of Elemental Evil és Vampire: The Masquerade – Bloodlines címmel. Mindhárom játékot azóta is fejlesztik tovább és patchelik szorgalmasan a rajongók, mert mindenkinek szíve csücske a trió.

Leonard grafikusi tevékenysége manapság nagyrészt a World of Warcraft kártyajáték lapjainak festegetésén alapul. A Diablo 3 projekten annyira tehetséges művészek dolgoznak, hogy Leo a múltbéli szokásokhoz hűen egy hetet adott nekik egy rajz elkészítésére, amit már aznap készen meglengettek az orra előtt, így inkább ő a Diablo 3-ba nem fest. Ezek után főleg a sztori dizájnba ásta be magát a Fallout Pápa. A Diablo 3 ugyanis erős történettel izmol, melyet - meglepetés! - egymenetes párbeszédekkel akarnak megoldani, ahol rengeteg mindent kérdezhetünk és rengetegféle válasz érkezik, de nincsenek elágazások dumálás közben.

Nagy hentmészárlás élvezetünket nem zavarja a történet, mert a cselekmény mellett folyik, aki akarja elolvassa, aki nem, az a szörnyeket kloffolhatja ezerrel. Scriptelt kalandmodulok tűnnek fel majd véletlenszerűen a játékban. Vérbeli szerepjátékosoknak ezeket célszerű majd követni:

Földön elszórt hullák százai alkotta ösvényt követve jókora tetemdombot pillantunk meg, amelynek tetején egy harcos koncentrál zen meditációs tartásban. Első látásra nyilvánvaló a tényállás, nem kell hosszas párbeszédbe elegyedni vele.

Váratlan és döbbenetes történeti helyszíneken dolgoznak a fejlesztők, hogy mindig foglalkoztasson minket, mi vár a következő fordulóban, ha éppen sztori szálat követünk.

Karaktergeneráláskor kiválasztott különféle klasszokra és nemekre az NPC-k eltérően reagálnak. Minden karakterünk saját történettel rendelkezik, ezek bekapcsolódnak a fő sztoriba és egyedi küldetésekben felkaphatjuk ezen személyes szálakat is. Természetesen megfelelő jutalom reményében.

Profi küldetésmester írja meg a kalandok részleteit, Michael Chu személyében, vele dolgozik együtt a nagyvonalakra ügyelő Leonard.

ROB PARDO INTERJÚ

Rob hardkór gémer és nem hord öltöny-nyakkendő jelmezt. Elárulta, hogy három éve könyökölnek már a Diablo 3. felett. God of Warból vettek pár elemet, így az akciódús vér-és-bélontásra meg a 3D tömegmészár izgi megjelenítésére koncentrálnak: ebből 1-10-es skálán számítsunk 11-es értékre..

Véletlenszerű dungeonok: fele-fele arányban véletlenszerűsítik, illetve igényesen kézzel dolgoznak ki pályarészeket. WoWhoz hasonlóan szorgalmas kalandozások során betanulhatjuk a tájat, melyik fontos hely vagy NPC hol van, mert hála égnek lesznek fix pontok.

Előfizetős módit, melyet a WoW-nál ugye mindenki használ, a Diablo esetében kihagyják, itt dobozolt terméket kapunk a StarCraft II.-árumodellnek megfelelően. Tehát szép, kövér teljes játékot kaparintunk meg a vásárlással.

A sztorit Rob is emlegette, hogy szerepjáték elemekkel dúsítják fel jó izgalmasra. Sasszemű megfigyelők észrevehették, hogy a szétmészárolt hullák a látványos rongybabás kötelességgel zuhannak szakadékba. Ez a Havok fizikai motor miatt van. A falrombolás - ahogy elnéztem - a valószínűen scriptelt, mindenképp lokális jelenség, mert az ellenségeket kell szétnyúznunk sziklák beomlasztásával.

Miért néz ki így a Diablo 3?
Legalább háromszor tervezték újra a kinézetet a fejlesztés kezdete óta. Semmiképp se akarják WoW-osra készíteni, amitől páran nagy megkönnyebbülést érzünk. Több színt sürítettek a végső kinézetbe, ami még így is szép dárkos, baljósan gótikus lett.

Klasszok:
Nem kell megijedni, kábé ugyanannyi klassz vár ránk karaktergeneráláskor, mint az előző részekben.

Battle.net:
Komoly fejlesztéseket tervez a Blizzard. Év vége felé új fícsőröket jelentenek be.

Tehenes pályához hasonló ökörségre természetesen megint számíthatunk.

Mikor lesz már kész?
StarCraft 2-es fejlesztési ütemet követi a Blizzard.

forrás

akkor talán jövő karácsonyra várható?  :D
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#974 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 12:05

SAJÁT!!!! vélemény:

Blizzard igaz, hogy jól dolgozik és szépen, de várom mikor rukkol ki valami igazán IGAZIval. Warcraft és a Diablo első részei óta csak szivatja a népet. Szépen felvarrja a ráncokat és kiad folytatásokat. Igaz, ha megélnek ebből, mit szenvedjenek (igaz ott a WoW életük végéig).

De én nagyon várok egy akkora dobást, mint amekkora volt akkoriban a Warcraft vagy a Diablo. (Bár már kezdem hinni, hogy ez álom marad, mint a DNF:( )

Ez a D3 nem mondom, hogy nem várom, de azért az igazán nagy dobásra várok. A tököm tele már a folytatásokkal :(
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#975 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 12:28

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2008. júl. 6., vasárnap - 13:05

SAJÁT!!!! vélemény:

Blizzard igaz, hogy jól dolgozik és szépen, de várom mikor rukkol ki valami igazán IGAZIval. Warcraft és a Diablo első részei óta csak szivatja a népet. Szépen felvarrja a ráncokat és kiad folytatásokat. Igaz, ha megélnek ebből, mit szenvedjenek (igaz ott a WoW életük végéig).

De én nagyon várok egy akkora dobást, mint amekkora volt akkoriban a Warcraft vagy a Diablo. (Bár már kezdem hinni, hogy ez álom marad, mint a DNF:( )

Ez a D3 nem mondom, hogy nem várom, de azért az igazán nagy dobásra várok. A tököm tele már a folytatásokkal :(

Attól függ. A Warcraft sem volt már az "igazi", mivel majdnem egy az egyben Dune 2 koppintás csak fantasy környezetben :) Felesleges ezen így lovagolni szvsz :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#976 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 12:33

A Blizzard jatekaiban pont az a jo hogy oriasi kulonbsegek vannak a folytatasok kozott. Namost erre rossz pelda a WarCraft 1 es 2 de nezd meg mekkora szakadek van a StarCraft 1 es a most keszulo masodik resz kozott. Rengeteg uj egyseg, regiek atdolgozva, jatekmenet atalakitva es sok helyen finomitva. Diablo 1 es 2 kozott is mennyi minden megvaltozott - szinte felsorolni sem lehet, egyedul az univerzum maradt ugyanaz. Meg persze ott a WarCraft 3 amit telenyomtak RPG elemekkel es mikroval ellenben a masodik reszevel.

Diablo 3 meg WoW-Mythos-TQ-Hellgate keverek lesz, ahogy elnezem nem sok minden marad meg a regi jatekbol. Ha uj jatekot kapnank a Blizzardtol ott sem lenne nagy valtozas csak kezdenenek egy uj univerzumot aztan rahuznanak egy WoW vagy Craft kontost :(

Egyedul az lenne jo ha uj mufajba kezdenenek, ott van a StarCraft Ghost egynek (TPS) de mehetnenek akciojatek vagy FPS fele is. Milyen poen lett volna mar a Diablo 3-at FPS-nek elkesziteni aztan dungeonokban szurkalhatnank egymast dardakkal meg chain lightningokkal :D

#977 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 12:52

annak is örülnék, ha blizzard készítene, egy normálisan kidolgozott sci-fi RPG-t, rengeteg rpg elemmel, személyre szabható karakterrel (jobban mint a mass effect, mert szerintem ennél a kotor is összetettebb volt) nem valamennyire butított hack'n'slash rpgt, mint pl a dio,  SINGLE player-re fókuszálva, ne értsetek félre, nagyon szeretem a diablot is :)
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#978 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 14:06

Az nem baj ha DIII WoW-Mythos-TQ-Hellgate keverek lesz, a lenyeg, hogy a legjobb elemeket emeljek at mindegyik jatekbol :)

#979 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 15:46

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. júl. 6., vasárnap - 14:06

Az nem baj ha DIII WoW-Mythos-TQ-Hellgate keverek lesz, a lenyeg, hogy a legjobb elemeket emeljek at mindegyik jatekbol :)

A látottak alapján erre semmi garancia, inkább az ellenkezőjére vannak példák: az új giccsesbe hajló, színesebb környezet, javarészt 2d ben, vonalzóval rajzolt karakter , fix pályák, fix izometria, inventory bénázás, health gömbök ....eléggé sokat kell ezekhez ellentételezni, remélem megteszik.
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#980 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 16:08

Nem ertem. Mi a baj a health gombokkel? Szerintem felreertettetek amit a videoban a hapsi mond. Nekem ugy jott le, mintha azt mondta volna, hogy a HP potok megmaradnak, csak bevezetnek egy uj dropot, ezeket a gomboket, hogy ne kelljen allandoan inni a harc kozben. Ez tok jo, csak tamogtani tudom.

Az inventoryval mi a baj? Nekem nem tunt masnak mint DII-ben. Ott is igencsak maceras es szar volt az inv, mint a legtobb jatekban :D

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.