HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#1261 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 30. 09:32

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. aug. 29., péntek - 20:43

Mégis mit vártál? Te kezdtél kötözködni, minden hozzászólásomat azonnal cáfolni. Volt már veled régebben is ilyen, mindig csak fosod a szót, de értelme kevés. Na, ignore egymást ha kérhetem.

OFF: Én nem kezdtem el kötözködni, hanem leírtam teljesen normális stílusban, hogy miért szeretném, ha a DiabloIII sok ponton a Diablo első részét idézné. Erről szól ez a topic. Véleménycseréről.

A te válaszaid voltak egyre arrogánsabbak, majd az ominózus hozzáböfögésed (mert a stílusa miatt nehezen lehet hozzászólásnak nevezni) feltette az i-re a pontot. Azt érzékeltetted, hogy ebbe a DiabloIII topic-ba csak olyanok írhatnak, akik veled megegyező véleményen vannak, mindenki másnak hallgass legyen a neve, és ne írjon ide. Hát egy nagy büdös lópikulát, azt! Térjél már észre!

Ez a hozzászólásod is csak téged minősít.

Ha nem tetszik, amit írok, akkor ne olvasd!

De nem fogom egy ilyen arrogáns, öntelt alak miatt visszafogni magamat, ha úgy gondolom, hogy véleményem van. /OFF
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1262 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 09:38

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. aug. 30., szombat - 10:32

[...]
Ha nem tetszik, amit írok, akkor ne olvasd!
[...]

Ha direkt nekem címzed a fröcsögéseid, akkor azt hiszed válasz nélkül hagyom? Csak enyhén vagy öntelt. Én még mindig azt mondom, hogy az én irományaim sokkal kultúráltabbak, mint a te utóbbi néhány megnyilvánulásod, de hajrá Piftuka, várom a további idegeskedéseid.

#1263 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 13:15

Piftuka akkor lesz igazad ha rájössz hogy mi a különbség a vélemény és a fikázás között.

#1264 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 30. 16:18

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. aug. 30., szombat - 10:38

Ha direkt nekem címzed a fröcsögéseid, akkor azt hiszed válasz nélkül hagyom?

És még te játszod itt a "szent embert", akit megbántottak? Jó vastag bőr van a képeden. Nem kell mást tennie senkinek, csak viszza kell olvasni két oldalt, aztán megnézni, miket írtam én, s miket írtál te.

Ott indult minden részedről, amikor holmi "egyéni szocproblemeket" kezdtél felemlegetni irányomba. Ott már erősen kezdett átütni a baromi lekezelő stílusod. Miközben én mindvégig a játékról írtam véleményt. Csakhogy te nehezen tudod megemészteni, hogy a kedvenc játékodról másnak a tiedétől eltérő véleménye is lehet.

Aztán a végén a "minek kavar itt" hozzászólásoddal kvázi közölted, hogy nem írhatok ide, mert a Diablo első részéhez mérném a DiabloIII-at. Vicces.

Idézet

Csak enyhén vagy öntelt. Én még mindig azt mondom, hogy az én irományaim sokkal kultúráltabbak, mint a te utóbbi néhány megnyilvánulásod, de hajrá Piftuka, várom a további idegeskedéseid.

"[..]az én irományaim sokkal kultúráltabbak[..]"
Ezt nevezem önkritikának. Látod, az ilyenek miatt mondom azt, hogy beképzelt vagy és arrogáns.

S nem idegeskedem, csak szimplán megvetem az olyan embereket, mint te.

#1265 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 30. 16:22

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. aug. 30., szombat - 14:15

Piftuka akkor lesz igazad ha rájössz hogy mi a különbség a vélemény és a fikázás között.

Vélemény? Az itteni tapasztalatok alapján azt hiszem, hogy az a bizonyos szólás a "véleményről és a segglyukról" igaz.

A fikázás? Magyarázd el te, kérlek! Biztosan jobban értesz hozzá, mint én.

#1266 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 30. 16:35

:think: sry hogy érdemben szólok hozzá a topikhoz. de nyomatnék némi friss infót ha senki se bánja  :respect:

Idézet

„A Waypointok mellett a Diablo III-ban Checkpointok is lesznek. Ezek a nem látható mentési pontok sokkal gyakoribbak lesznek a waypointoknál, s ezeknek hála, a játékos hamarabb visszajuthat oda, ahol éppen volt[feltételezem halál esetén-a ford.] A játékost egy üzenet értesíti arról, ha elér egy újabb checkpointot.”

forrás: diablo.hu

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1267 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 30. 16:37

Vajon miben fognak ezek különbözni a Waypoint-októl?

#1268 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 30. 16:40

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. aug. 30., szombat - 17:37

Vajon miben fognak ezek különbözni a Waypoint-októl?

Hát szerintem ezek ilyen autosave pontok lesznek, load után ide tesz, míg ha egy waypointra lépsz utazhatsz a waypointok között.

Szerkesztette: td 2008. 08. 30. 16:41 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1269 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 16:43

Idézet: td - Dátum: 2008. aug. 30., szombat - 17:40

Hát szerintem ezek ilyen autosave pontok lesznek, load után ide tesz, míg ha egy waypointra lépsz utazhatsz a waypointok között.

Autosave? Ez jól hangzik. Sokat segíthet, amikor az ember egy waypoint-tól kilométerekre halálozik el. Nem kell végigbaktatni egy csomó területet feleslegesen.

#1270 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 17:03

Nekedesik husz cursed/immune/le monszta, korulvesznek, kiirja hogy checkpoint reached, ket masodperc alatt megfikkansz aztan tovabbi sok szerencset a folytatashoz/hullakereseshez :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1271 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 17:47

Idézet

Diablo III: Tartalomgyártás gőzerővel

Na és a Diablo, vele mi van? Hogy fogjátok visszahozni a főbosszt? - kérdezték a lelkes rajongók, mire Jay Wilson fődizájner csak annyi válaszolt: "Diablot megnyúvasztottuk. Halott."

A legújabb Blizzard podcastban Jay Wilson fölfedte, hogy előrehaladott állapotban van a játék. A technikai vonatkozásokat már kellőképp felcsiszolták, így teljes gőzerővel gyártják a tartalmi elemeket. Mászkaszörnyeket, bosszokat, lútot, faltexturát, szóval mindent, amire szükség van a Diablo világának életre keltéséhez.

A grafikusok jelenleg a második felvonáson dolgoznak, ám a dizájnerek még mindig az elsőn agyalnak, finomítják a küldetéseket és a játékmenet egészét, no és az eddig be nem jelentett játékmechanikai részeket. Wilson szerint amit legalább ötször nem írtak újra, dolgoztak át, az biztosan nincs eléggé átgondolva. Létrehoznak valamit, aztán pár hónap múlva ledózerolják az egészet és egy friss gondolatmenetet követve újra felépítik. Így aztán megjelenési dátummal sem szolgálhatnak.

A zsíros lútokat állítólag kereskedelem útján gyűjthetjük be, azaz ezúttal még többet fog érni a talicskán előttünk zötykölődő aranyhalom. A Diabloban sosem volt elég helyünk az inventárban, ennek kapcsán is valami egészen újjal rukkoltak elő a fiúk, de erről majd talán a Blizzconon fognak csacsogni. Végezetül Wilson tovább hangsúlyozta, hogy az első fejezetben látottak túlontúl idilli képet nyújtottak a játék színvilágáról. Ahogy mind mélyebbre ássuk magunkat a pokol bugyraiba, úgy lesz egyre vadabb és sötétebb a minket körülvevő környezet. Elvégre a menny és pokol erői harcolnak egymással szemben.

forrás

:eek:  :D
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#1272 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 17:52

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. aug. 30., szombat - 18:03

Nekedesik husz cursed/immune/le monszta, korulvesznek, kiirja hogy checkpoint reached, ket masodperc alatt megfikkansz aztan tovabbi sok szerencset a folytatashoz/hullakereseshez :D

Legalább lesz valami izgalom benne.  :Đ Az sem volt könnyű, amikor a waypoint messze volt, s szörnyek tengerén kellett a cuccaimért visszaballagni.

Az első részben párszor előfordult, hogy véletlenül nagy csihi-puhi közben, elhalálozás előtt nyomtam mentést, a korábbi mentés pedig sokkal korábbi volt. Na ilyenkor nem semmi volt a sokadik betöltés után megúszni a húzós szituációt elhalálozás nélkül. :)

#1273 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 18:13

Hát ha egyszer behaltam valahol elég esélytelen, hogy majd csupsz seggel leütök mindenkit és visszaszerzem a hullám. Inkább save/exit. Bár singleben ez macerásabb volt ha messze a wp, de így is hatékonyabb sokszor. De asszem ilyen esetben semmit nem fognap érni ezek a checkpontok.

Mi a fene az a lút? :think:
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#1274 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 18:20

A "lút" angol megfelelője a "loot". Azokat a tárgyakat hívják így, amelyeket a vadonban kóborolva ládákból, szekrényekből, fa odvából, stb., s nem utolsó sorban szörnyek teteméből szerezhet a karakter.

A fenti "szlenges" mondatnak azért nincsen értelme, mert a boltban vásárolt tárgyakat nem hívják "loot"-nak.

#1275 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 18:35

inventár, mi?
agyatlanok
yooccoo#2929

#1276 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 18:52

Idézet: ssanyesz - Dátum: 2008. aug. 30., szombat - 18:47

Idézet

...Wilson szerint amit legalább ötször nem írtak újra, dolgoztak át, az biztosan nincs eléggé átgondolva. Létrehoznak valamit, aztán pár hónap múlva ledózerolják az egészet és egy friss gondolatmenetet követve újra felépítik. Így aztán megjelenési dátummal sem szolgálhatnak.

Ez eléggé lehangoló, de tényleg inkább legyen rendesen megcsinálva a játék, mint egy félkész, átgondolatlan valami legyen a vége.

#1277 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 19:09

Idézet: yooccoo - Dátum: 2008. aug. 30., szombat - 18:35

inventár

Nevl, hol vagy? Neked biztosan tetszik :D

lút...

Macintosh nem irja ki alul a linket de a fejemet teszem rá hogy a hardwiredrol van a hir. Magyarország szégyene.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1278 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 19:49

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. aug. 30., szombat - 20:09

Nevl, hol vagy? Neked biztosan tetszik :D

lút...

Macintosh nem irja ki alul a linket de a fejemet teszem rá hogy a hardwiredrol van a hir. Magyarország szégyene.

akkor a fejedet most megtarthatod, mert tényleg onnan van  :D
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#1279 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 21:52

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. aug. 30., szombat - 18:52

Ez eléggé lehangoló, de tényleg inkább legyen rendesen megcsinálva a játék, mint egy félkész, átgondolatlan valami legyen a vége.

Ez aztán a profizmus, ala blizz ..., ki is csesznék ezért bármilyen munkahelyen az embert, ha 5ször  futna neki minden feladatnak hogy jól sikerüljön. :Đ 
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#1280 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 22:06

Idézet: Romoto - Dátum: 2008. aug. 30., szombat - 21:52

Ez aztán a profizmus, ala blizz ..., ki is csesznék ezért bármilyen munkahelyen az embert, ha 5ször  futna neki minden feladatnak hogy jól sikerüljön. :Đ 

A jó és a fergetegesen lenyűgöző (bocs, nem találtam rá jobb szavakat :)) között azonban van minőségbeli különbség, amely utóbbit Blizzard a játékaiban 100%-osan nyújt.

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.