HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#481 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 28. 13:40

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 14:38

A nagy izgalmak közepette egy találós kérdés!

- Hova kell ültetni egy tehenet a buszon?
- Legelőre!

:)

Ez a magaslati poén kiérdemel egy bant sztem :omg:

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#482 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 13:41

Nekem is a Titan Quest ugrott be egybol. Mondjuk ez annál kicsit jobb lesz :)

Megjelenésileg én a "minimum egy év"-re tippelek. Most jon ki ez a WotLK kaki, nem szabad még egy RPG-t kiadni kulonben rengetegen faképnél hagyják a WoW-ot. Ezt a kieget még kiadják, jól megfejik a népet még egyszer az elkovetkezendo fél-egy évben aztán utána lassan lehet csurgatni a Diablo 3-at. Máskulonben csak aláásnak saját maguknak.
No meg ott a StarCraft 2, nem fogják a két húzócímet egyszerre kiadni mert akkor szakad a játékosbázis.

Most így ezeket leírva kicsit kevésnek is érzem azt az egy évet :(
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#483 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 13:48

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 13:41

Nekem is a Titan Quest ugrott be egybol. Mondjuk ez annál kicsit jobb lesz :)

Megjelenésileg én a "minimum egy év"-re tippelek. Most jon ki ez a WotLK kaki, nem szabad még egy RPG-t kiadni kulonben rengetegen faképnél hagyják a WoW-ot. Ezt a kieget még kiadják, jól megfejik a népet még egyszer az elkovetkezendo fél-egy évben aztán utána lassan lehet csurgatni a Diablo 3-at. Máskulonben csak aláásnak saját maguknak.
No meg ott a StarCraft 2, nem fogják a két húzócímet egyszerre kiadni mert akkor szakad a játékosbázis.

Most így ezeket leírva kicsit kevésnek is érzem azt az egy évet :(

Az csak jo, ugyanis ahogy mar irtam nehany topikban a Titan Quest minden idok egyik legjobb jateka. Legalabbis szamomra bztos, aki szamtalanszor kijatszotta, szamtalan karakterrel, es a mai napig nyomom.
Na meg mas sem veletlenul hasonlit minden hack `n` slash gamet a TQ-hoz, mert a TQ es a TQ:IT a merce ugymond. Az meg, hogy a Diablo III jobb lesz-e.. ez sokeselyes. Valoszinuleg jobb lesz, de nagyon nehez jobbnak lenni a TQ-nal, nem is sikerult szerintem sem a Legend: Hand of God-nak sem, sem a Loki-nak sem, sem a Rise of the Mage-nek sem, sem a Hellgate: London-nak (single playerben). Meglatjuk, nekem a kepek alapjan, a HUD alapjan, a regi jo hangulat alapjan mar most nagyon bejon a Diablo III. Ugyhogy ez lesz az en jatekom, en mar latom.  :)

#484 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 13:51

Megneztem a Gameplay videot, odabsz. A grafika tokeletes, nem egy Mass Effect vagy Assassin's Creed de ilyen kaliberu jateknak pont megfelel, legalabb kisebb gepeken is el fog futni remelhetoleg.

A weboldal elejen Tyrael fogad, kivancsi leszek mi lesz a szerepe.

Remelem nem 5 rovid Act fog fogadni bennunket. D2-t pityputy vegig lehetett vinni ha daralta az ember, plane segitseggel.

A vilag maga jol nez ki. Tetszik, hogy hasznalnak melyseget is (a video elejen ahogy masznak fol az impek). A falak ledontese is jonak tunik de szerintem nem mindenhol lesz hasznalhato (scriptelt).

Alig varom.

#485 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 13:51

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 13:48

Az csak jo, ugyanis ahogy mar irtam nehany topikban a Titan Quest minden idok egyik legjobb jateka. Legalabbis szamomra bztos, aki szamtalanszor kijatszotta, szamtalan karakterrel, es a mai napig nyomom.
Na meg mas sem veletlenul hasonlit minden hack `n` slash gamet a TQ-hoz, mert a TQ es a TQ:IT a merce ugymond. Az meg, hogy a Diablo III jobb lesz-e.. ez sokeselyes. Valoszinuleg jobb lesz, de nagyon nehez jobbnak lenni a TQ-nal, nem is sikerult szerintem sem a Legend: Hand of God-nak sem, sem a Loki-nak sem, sem a Rise of the Mage-nek sem, sem a Hellgate: London-nak (single playerben). Meglatjuk, nekem a kepek alapjan, a HUD alapjan, a regi jo hangulat alapjan mar most nagyon bejon a Diablo III. Ugyhogy ez lesz az en jatekom, en mar latom.  :)

Mivan Bepe a Sacred-et mar meg se emlited lol

#486 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 13:58

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 13:51

Mivan Bepe a Sacred-et mar meg se emlited lol

A Sacred-et azert is nem emlitettem, mert az mar nem egyertelmuen sokkal szarabb a Diablonal, meg nem veletlenul lett az ev ARPG-je 2004-ben, meg en sem veletlenul jatszottam vegig 8-szor a Sacred-et. Tehat az is Diablo-siker-gyanus volt, csak kisebb nev volt, kisebb tabor allt / all mogotte. A Sacred2-vel pedig azthiszem leirta magat nalam a folytatas, ugyanis az, hogy nem lesz benne single player mod (hanem minden egyes inditasnal multiban hostol a te gepeden, es masok csatlakozhatnak hozzad) ez nekem nem jon be. Ugyhogy valoszinuleg meglesem majd a Sacred 2-ot, de mostantol igazan csak a Rise of the Argonauts-ot es a Diablo III-at varom.

#487 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 14:05

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 13:58

A Sacred-et azert is nem emlitettem, mert az mar nem egyertelmuen sokkal szarabb a Diablonal, meg nem veletlenul lett az ev ARPG-je 2004-ben, meg en sem veletlenul jatszottam vegig 8-szor a Sacred-et. Tehat az is Diablo-siker-gyanus volt, csak kisebb nev volt, kisebb tabor allt / all mogotte. A Sacred2-vel pedig azthiszem leirta magat nalam a folytatas, ugyanis az, hogy nem lesz benne single player mod (hanem minden egyes inditasnal multiban hostol a te gepeden, es masok csatlakozhatnak hozzad) ez nekem nem jon be. Ugyhogy valoszinuleg meglesem majd a Sacred 2-ot, de mostantol igazan csak a Rise of the Argonauts-ot es a Diablo III-at varom.

Jol nez ki a DIII, most beleolvastam Cain's Journal-ba, igaz ez inkabb a multat DI es DII-rol szol. Remelem azert tobb skill es ezaltal tobb build lesz jatszhato mint a DII-ben. Jo tudom ott is sok build volt de igazabol csak 1-2 volt uber. Orulnek uj kasztoknak is, ez a Witch Doctor nem tunt rossznak de nem is nyugozott le annyira, Sorc+Necro kombo.
A Druidat nagyon jo otletnek tartottam DIIexp-ben, remelem ilyen alakvaltoztatos most is lesz, es inkabb tenyleg erre kihegyezve nem pedig mint a druida akinek volt varazslo aga is.

#488 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 14:11

Amugy egy gyors kerdes, ki volt Marius, aki a Dark Wonderer-t kovette? (Gondolom a Dark Wonderer maga Baal volt, ugye?)

#489 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 14:30

Dark Wanderer Diablo volt, Marius meg egy szerencsétlen ürge, aki hozzácsapódott, és még be is kavart Baal lélekkövével

#490 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 14:31

Nem hangzik túl jól. :(

Idézet

"When will Diablo III be released?

It's too early to estimate Diablo III's release date. As with all Blizzard Entertainment games, our goal is to create a game that is as fun, balanced, and polished as possible. We intend to take as much time developing Diablo III as is necessary to ensure the game meets our own high expectations and those of our players."

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#491 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 14:37

Hat, ahogy vesszuk. En orulok, hogy egy kiraly jatekot fognak piacra dobni nem pedig egy elhamarkodott Betat (lasd Hellgate)

#492 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 14:37

A video alapján számomra eléggé késznek tünt a cucc. Így ránézésre azt mondanám, hogy karácsonyra kijön  :think:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#493 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 14:40

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 15:37

A video alapján számomra eléggé késznek tünt a cucc. Így ránézésre azt mondanám, hogy karácsonyra kijön  :think:

Ne röhögtess :D

Ezek addig fogják polírozni, amíg tökéletes nem lesz. Ezek is olyanok, mint a valve miközben megy a játék készítése 3 gamere elegendő cucc keletkezik, amit csuklómozdulattal kivágnak a kukába. Egyébként szerintem a sc2 előtt nem fog kijönni, 2010-et tippelek legkorábban.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#494 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 14:44

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 14:30

Dark Wanderer Diablo volt, Marius meg egy szerencsétlen ürge, aki hozzácsapódott, és még be is kavart Baal lélekkövével

Hm, de Act 5 vegen a kopenyes csavo aki Mariushoz bemegy es megoli az Baal volt? Csak mer olyan kopeny volt rajta mint a Dar Wonderer-en.

#495 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 14:45

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 14:40

Ne röhögtess :D

Ezek addig fogják polírozni, amíg tökéletes nem lesz. Ezek is olyanok, mint a valve miközben megy a játék készítése 3 gamere elegendő cucc keletkezik, amit csuklómozdulattal kivágnak a kukába. Egyébként szerintem a sc2 előtt nem fog kijönni, 2010-et tippelek legkorábban.

Ez tuti, SC2 elobb fog kijonni, legalabb egy evvel.

#496 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 14:46

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 14:37

Akkor a bejelentes elott nem is alltam messze azzal az igazsagtol, hogy azt mondtam, hogy bejelentik a Diablo III-at, es rogton kapunk egy DEMO-t is.  :)

#497 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 14:55

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Diablo 3!!! Whoa gyerekek! Pedig én az elejétől fogva szkeptikus voltam, vagy full3D lesz, vagy MMO, de a Blizzard szembe megy a piaci trendekkel. Le a kalappal előttük.  :respect: 

Megnéztem a videókat, nagggyon durva, mennyi újítás! A mozgó kép olyan, minta élő concept art lenne, nagyon kemény, bár nem tudom, ez jó-e vagy rossz, a régi, "érdesebb" look jobban tetszett, de a rengeteg animáció, fizika, speciális támadás, széteső szörnyek, zombifal, szörnyekből kibújó szörnyek... Witch Doctor rulez!

Két dolog van csak, ami nem tetszik: lehetne függőlegesen rázoomolni a képernyőre, így elég kicsik lesznek a karakterek. A másik: HOL VAN A DIABLO FONT? Csak a főellenségnek jár??? Jó lett volna már csak a nosztalgia miatt is, ha mindenkinél az van, de csak lesz valami mod rá... :)  Ja, visszajöhetne a régi Tristram zene is.

Kíváncsi vagyok, kihozzák-e konzolokra is, ahogy azt ma szokták. Megjelenési dátumot se láttam, karácsonyra büntetne, de gondolom, lesz az jövő karácsony is. Mindegy, csak jöjjön. Azt hiszem, most belefogok a Diablo II-be. :) Respect.

Szerkesztette: spidey 2008. 06. 28. 14:56 -kor

#498 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 15:00

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 14:37

2009 karácsonyra... az reális :)
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#499 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 15:01

Konzolon az egermozgatas es folyamatos klikkeles lenne gond szerintem, nem?

#500 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 15:08

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 14:55

HOL VAN A DIABLO FONT? Csak a főellenségnek jár??? Jó lett volna már csak a nosztalgia miatt is, ha mindenkinél az van, de csak lesz valami mod rá... :)  Ja, visszajöhetne a régi Tristram zene is.

Kíváncsi vagyok, kihozzák-e konzolokra is, ahogy azt ma szokták. Megjelenési dátumot se láttam, karácsonyra büntetne, de gondolom, lesz az jövő karácsony is. Mindegy, csak jöjjön. Azt hiszem, most belefogok a Diablo II-be. :) Respect.

Tárgyak és ellenfelek nevei is a Diablo fonttal vannak kiírva, nézd csak meg jobban :)

Konzolra nem hiszem hogy lesz, egyrészt mert Blizzard másrészt mert BattleNet.
Kontrollerrel is lehet RPG-t csinálni, a Diablo 1 például kijott Playstation-re is (PSP-in is tokéletesen játszható).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.