[quote name='DoxaM' date='2008. jún. 28., szombat - 16:04'] [quote name='N.M.I.' date='2008. jún. 28., szombat - 15:51']Tolteném le ezt a 600 megás gameplay videot de a Blizzard downloadere felfelé tolt maximum sebességge....QUOTE]
Na gyerekek...Ezt is megéltük : ))) NAAGGYONNN KEMÉNY!! Már ezt várom 4 éve :Đ
firstly : [url="http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=23743"]Diablo 3 HD movie[/url]
A hw-n már mindenki önkívületi állapotban van

Volt szerencsém nekem is streamen nézni a cuccost..És hát..Le esett az állam gyorsba

Iszonyat massive-nak igérkezik a játék.TOvább..
Szal, tovább gondolkozva, nekem kicsit túl titán kvesztes nek tűnt..Amivel én kb 3-4 órát játszottam és töröltem...Egyszerűen hiába volt szép a grafika, semmi hangulata nem volt, és unalmas....Tudum, hogy bepe TQ bu*i de ez engem hidegen hagy, mert szerintem, fényévekre van az ELSŐ DIABLÓTÓL is még, HANGULATILAG.Szóval, a nagy külső terek nekem a TQ-t idézték, persze hangulatilag diabló köntösben..Így azért elviselhetőbb

Remélem lesz sok mély katakomba, ahol lehet ritkitani majd a rusnyábnál rusnyább démonokat...És nem kis nyuszis búza mezőkön meg réteken kell vándorolni végig...egy POKOLI game-ban..Reménykedem : )
Megjelenésre azt mondanám, hogy 2009 karácsonya, előbb semmi szín alatt

De akkor azonnal megfogom venni fullba az original gamét, úgy ahogy van : )
Grafika ötös, nincs vele problémám...1680-ba végre, diózni fogok

Istencsászár lesz.Ja és full respect a blizznek, hogy maradt ennél az izometrikus nézetni

Ez is rengeteget dob... [/quote]
Na, akkor nem ugyanazt szeretnenk.

Bar ez mar abbol is latszik, hogy en szeretem a TQ-t, te pedig nem. En a Diablo III kapcsan az ellenkezojet szeretnem, mint amit te, tehat hogy igenis legyenek buzamezok, meg napfeny, nappal, es ne csak a hulye sotet katakombakban kelljen keresni a kijaratot, mert az nyomaszto, unalmas, es doing my head in, azaz az agyamra megy egy ido utan.