HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#501 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 28. 15:09

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 15:44

Hm, de Act 5 vegen a kopenyes csavo aki Mariushoz bemegy es megoli az Baal volt? Csak mer olyan kopeny volt rajta mint a Dar Wonderer-en.

A dark wondere az első rész hőse. A kieg végén (a sima videójából kimaraadt a kieg adta hozzá) a soul stonet vagy mi a f*szt magába nyomta és ő lett a diablo gazdateste vagy mi. Aztán vándorolt és egy kocsmában leamortizált mindent, ott csatlakozott hozzá Marius. A D2 sztoriját Marius meséli egy diliházban egy hapsinak, aki Baal és nem a dark wonderer.

Legalábbis asszem :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#502 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 15:21

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 16:01

Konzolon az egermozgatas es folyamatos klikkeles lenne gond szerintem, nem?

Meg lehet oldani. Mondjuk nem nagyon érdekel, ezt úgyis PC-n kell nyomni, de manapság akkor divat minden next-gen platformra kiadni...

Szerkesztette: spidey 2008. 06. 28. 15:22 -kor

#503 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 15:51

Tolteném le ezt a 600 megás gameplay videot de a Blizzard downloadere felfelé tolt maximum sebességgel (ezért nem tudom használni a netet sem meg a video is lassan jon). NHa meg lekapcsolom a p2p-t akkor meg teljesen leáll a letoltés :omg:

Nincs valami progi amivel be lehet állítani egy feltoltési sebességlimitet? Esetleg alkalmazásonként? Neten keresgéltem vagy tíz percig de csak buzeráns bandwith tesztereket találtam. Valaki tud segíteni? :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#504 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:00

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 15:51

Tolteném le ezt a 600 megás gameplay videot de a Blizzard downloadere felfelé tolt maximum sebességgel (ezért nem tudom használni a netet sem meg a video is lassan jon). NHa meg lekapcsolom a p2p-t akkor meg teljesen leáll a letoltés :omg:

Nincs valami progi amivel be lehet állítani egy feltoltési sebességlimitet? Esetleg alkalmazásonként? Neten keresgéltem vagy tíz percig de csak buzeráns bandwith tesztereket találtam. Valaki tud segíteni? :)

Milyen gameplay vid az 600ert? En 200ert toltottem le remek minosegben (jo, nem 1080i)

SZ: es a Firefox GetRight add-on-jat hasznaltam.

Szerkesztette: Cellular 2008. 06. 28. 16:00 -kor

#505 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:04

[quote name='N.M.I.' date='2008. jún. 28., szombat - 15:51']Tolteném le ezt a 600 megás gameplay videot de a Blizzard downloadere felfelé tolt maximum sebességge....QUOTE]

Na gyerekek...Ezt is megéltük : ))) NAAGGYONNN  KEMÉNY!! Már ezt várom 4 éve  :Đ
firstly :  Diablo 3 HD movie
A hw-n már mindenki önkívületi állapotban van :D Volt szerencsém nekem is streamen nézni a cuccost..És hát..Le esett az állam gyorsba :D Iszonyat massive-nak igérkezik a játék.TOvább..

Szal, tovább gondolkozva, nekem kicsit túl titán kvesztes nek tűnt..Amivel én kb 3-4 órát játszottam és töröltem...Egyszerűen hiába volt szép a grafika, semmi hangulata nem volt, és unalmas....Tudum, hogy bepe TQ bu*i de ez engem hidegen hagy, mert szerintem, fényévekre van az ELSŐ DIABLÓTÓL is még, HANGULATILAG.Szóval, a nagy külső terek nekem a TQ-t idézték, persze hangulatilag diabló köntösben..Így azért elviselhetőbb :) Remélem lesz sok mély katakomba, ahol lehet ritkitani majd a rusnyábnál rusnyább démonokat...És nem kis nyuszis búza mezőkön meg réteken kell vándorolni végig...egy POKOLI game-ban..Reménykedem : )
Megjelenésre azt mondanám, hogy 2009 karácsonya, előbb semmi szín alatt :( De akkor azonnal megfogom venni fullba az original gamét, úgy ahogy van : )
Grafika ötös, nincs vele problémám...1680-ba végre, diózni fogok :D Istencsászár lesz.Ja és full respect a blizznek, hogy maradt ennél az izometrikus nézetni  :respect: Ez is rengeteget dob...
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#506 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:10

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 16:04

Szal, tovább gondolkozva, nekem kicsit túl titán kvesztes nek tűnt..Amivel én kb 3-4 órát játszottam és töröltem...Egyszerűen hiába volt szép a grafika, semmi hangulata nem volt, és unalmas....Tudum, hogy bepe TQ bu*i de ez engem hidegen hagy, mert szerintem, fényévekre van az ELSŐ DIABLÓTÓL is még, HANGULATILAG.Szóval, a nagy külső terek nekem a TQ-t idézték, persze hangulatilag diabló köntösben..Így azért elviselhetőbb :)

Jó újra látni, DoXaM :D

TQ-ról kábé nekem is ez a véleményem, láttam benne a potenciált de én sem bírtam pár óránál tobbet (pedig sokszor belekezdtem miután abbahagytam). Uncsi volt meg hangulattalan. De amúgy jól kidolgozták (skillek, ellenfelek stb.)

Ha a megjelenést nézzuk én is csak 2009-2010-re tudok tippelni.

Cellular, a Diablo 3 hivatalos honlapján fent van a gameplay video 1280-as HD felbontásban, DivX-ben (600MB). Talán elozo oldalon postoltam a linket hozzá.
Star Downloaderrel akartam lehúzni de sajnos a Blizzard letoltojét kell hozzá használni (amit a WoW-nál vezettek be) és nem tudom kontrollálni hogy ne 40k-val nyomja vissza a cuccot...
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#507 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:29

[quote name='DoxaM' date='2008. jún. 28., szombat - 16:04'] [quote name='N.M.I.' date='2008. jún. 28., szombat - 15:51']Tolteném le ezt a 600 megás gameplay videot de a Blizzard downloadere felfelé tolt maximum sebességge....QUOTE]

Na gyerekek...Ezt is megéltük : ))) NAAGGYONNN  KEMÉNY!! Már ezt várom 4 éve  :Đ
firstly :  [url="http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=23743"]Diablo 3 HD movie[/url]
A hw-n már mindenki önkívületi állapotban van :D Volt szerencsém nekem is streamen nézni a cuccost..És hát..Le esett az állam gyorsba :D Iszonyat massive-nak igérkezik a játék.TOvább..

Szal, tovább gondolkozva, nekem kicsit túl titán kvesztes nek tűnt..Amivel én kb 3-4 órát játszottam és töröltem...Egyszerűen hiába volt szép a grafika, semmi hangulata nem volt, és unalmas....Tudum, hogy bepe TQ bu*i de ez engem hidegen hagy, mert szerintem, fényévekre van az ELSŐ DIABLÓTÓL is még, HANGULATILAG.Szóval, a nagy külső terek nekem a TQ-t idézték, persze hangulatilag diabló köntösben..Így azért elviselhetőbb :) Remélem lesz sok mély katakomba, ahol lehet ritkitani majd a rusnyábnál rusnyább démonokat...És nem kis nyuszis búza mezőkön meg réteken kell vándorolni végig...egy POKOLI game-ban..Reménykedem : )
Megjelenésre azt mondanám, hogy 2009 karácsonya, előbb semmi szín alatt :( De akkor azonnal megfogom venni fullba az original gamét, úgy ahogy van : )
Grafika ötös, nincs vele problémám...1680-ba végre, diózni fogok :D Istencsászár lesz.Ja és full respect a blizznek, hogy maradt ennél az izometrikus nézetni  :respect: Ez is rengeteget dob... [/quote]
Na, akkor nem ugyanazt szeretnenk.  :D Bar ez mar abbol is latszik, hogy en szeretem a TQ-t, te pedig nem. En a Diablo III kapcsan az ellenkezojet szeretnem, mint amit te, tehat hogy igenis legyenek buzamezok, meg napfeny, nappal, es ne csak a hulye sotet katakombakban kelljen keresni a kijaratot, mert az nyomaszto, unalmas, es doing my head in, azaz az agyamra megy egy ido utan.

#508 Felhasználó inaktív   ColdMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:30

ftp://data2.hardwired.hu/pub/windows/game...ailer_EU_EN.avi

Akinek nem megy a Blizz féle letöltés.
:)

Szerkesztette: ColdMan 2008. 06. 28. 16:32 -kor

#509 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:34

Idézet: ColdMan - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 16:30

ftp://data2.hardwired.hu/pub/windows/game...ailer_EU_EN.avi

Akinek nem megy a Blizz féle letöltés.
:)

Ez az, koszi! Nem sieti el a dolgot de legalább jon és nem tolt fel :D

Az 50 megás cinematic trailer most jott le, abban volt egy Diablo pofi úgyhogy lehet hogy megint nagy szerepe lesz. A csaj viszont nem tudom, kicsoda :think:

#510 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:37

Egyebkent nem tudom miert, de van egy olyan erzesem, hogy ha tobb, mint 60 screenshot van mar most, egy 20 perces HD video, meg egy fullos Diablo III hivatalos web-oldal, akkor nem jarhat annyira kezdeti stadiumban a fejlesztes. Tehat gyanitom, hogy nem 2008-ban kezdtek el csinalni, csak jol titkoltak. Mas jateknal ilyenkor valoban meg fel ev, es kint van (lasd. Sacred 2, Rise of the Argonauts). Karacsonyig meg van fel ev, tehat en sem latom azt olyan eselytelennek. De semmikepp nem kene 2009. vegeig elnyujtani.

#511 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:41

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 16:37

Egyebkent nem tudom miert, de van egy olyan erzesem, hogy ha tobb, mint 60 screenshot van mar most, egy 20 perces HD video, meg egy fullos Diablo III hivatalos web-oldal, akkor nem jarhat annyira kezdeti stadiumban a fejlesztes. Tehat gyanitom, hogy nem 2008-ban kezdtek el csinalni, csak jol titkoltak. Mas jateknal ilyenkor valoban meg fel ev, es kint van (lasd. Sacred 2, Rise of the Argonauts). Karacsonyig meg van fel ev, tehat en sem latom azt olyan eselytelennek. De semmikepp nem kene 2009. vegeig elnyujtani.

StarCraft 2 is ilyen stádiumban volt tavaly. Azóta azon sem dolgoztak sokat (legalábbis nem mutatnak belole semmit sem).

#512 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:42

Mutatni nem de a weboldalon sok uj egyseget lehet megnezni, azt bizony update-eltek.

#513 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:43

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 16:10

Jó újra látni, DoXaM :D

TQ-ról kábé nekem is ez a véleményem, láttam benne a potenciált de én sem bírtam pár óránál tobbet (pedig sokszor belekezdtem miután abbahagytam). Uncsi volt meg hangulattalan. De amúgy jól kidolgozták (skillek, ellenfelek stb.)

Ha a megjelenést nézzuk én is csak 2009-2010-re tudok tippelni.

Cellular, a Diablo 3 hivatalos honlapján fent van a gameplay video 1280-as HD felbontásban, DivX-ben (600MB). Talán elozo oldalon postoltam a linket hozzá.
Star Downloaderrel akartam lehúzni de sajnos a Blizzard letoltojét kell hozzá használni (amit a WoW-nál vezettek be) és nem tudom kontrollálni hogy ne 40k-val nyomja vissza a cuccot...

CSáó NMI :)

Ja bakker, mert a videókarasz meg a kocsibuherátor topikba olálkodok... :D Téged meg nem látlak arra :D Merthát..Játékkal, meg max a diablo 2-vel meg a CS:S-al játszok..De ha csak igy estére 1-2 órácskát akarok lazítani, (csajom,haverok,kocsi,zenélés mellett), akkor a CS:S az jobb, mert lövöldözöl egy kicsit azt jóvan...A dió elég hosszadalmas...Na szóval, már vártam ezt a gémet, mert újfent az összes játék egy fantáziátlan kalap *zar (így finoman fogalmazva úrijember mivoltomat megtartva).Ugyhogy, 1-1.5 év tenyérdörzsölés és fejlődésnyomonkövetés következik szerintem, úgyhogy majd spekulálhatunk itt, h mik lesznek  ;)
Én nagyon kíváncsi vagyok egyébként..SŐT még lehet jelentkezni D3-as jobokra a blizzardnál... :)
Nekem mondjuk, csak az nem tetszik az egészbe, hogy a skillek ott alul, olyan warcraftosak, meg picike motivumok olyan wc-sek...Nem azt mondom, hogy nem szerettem a wc-t, de nekem az más világ volt..Kb 100ad annyit játoszttam wc-vel anno mint d-vel :)
Talán a skillek kicsit túl színesek meg warcraftosak, de ez legyen a legkevesebb :) Legyen jól meganimálva meg effektezve..Az kell a népnek  :cool:

#514 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:45

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 16:37

+ nyalcsorgatonak jojjon meg egy par ingame screenshot:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

#515 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:47

Néhány concenpt arton van 2006-os dátum is, szóval egy pár éve már biztos rajta vannak az ügyön.

A 20 perces videóból meg annyi derül ki, hogy van 2-3 kész térkép, 2 class feltehetően fullos grafikával meg kb 10 spellel és ennyi. A motor viszont késznek tekinthető, szóval már tényleg csak tartalommal kell feltölteni a játékot.

Jobban állnak mint sejtettem, de WotLK és SC2-t ki kell várni, azelőtt tuti nem fog kijönni.

#516 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:49

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 16:29

Na, akkor nem ugyanazt szeretnenk.  :D Bar ez mar abbol is latszik, hogy en szeretem a TQ-t, te pedig nem. En a Diablo III kapcsan az ellenkezojet szeretnem, mint amit te, tehat hogy igenis legyenek buzamezok, meg napfeny, nappal, es ne csak a hulye sotet katakombakban kelljen keresni a kijaratot, mert az nyomaszto, unalmas, es doing my head in, azaz az agyamra megy egy ido utan.

Látod bepe..Mondjuk, ezek már nűansznyi dolgok..De elhiheted nekem, ha akkor a D1-be csak ilyen uncsi lepkés kisnyuszis búzamezők lettek volna, bőkőt ide, hogy nem fogott volna meg annyi embert a jétk......D1 = Különleges depresszív világ, ahol érzed, hogy a játék részese vagy és egyre jobban haladsz a gonosz felé...MesterMŰ.Ehhez képest az igazi diósok, akik az 1-en nevelkedtek, a legtöbbnek pont az act2 és act3 nem jött be a 2. részben...Nem érzed azt a nyomást, azt a mélységet, hogy itt komoly dolgok vannak..Ennyi.Én is utálom a mai napig az act-2t de az act3-at mégjobban :- D És mindig sietek, hogy minél hamarabb túl legyek rajtuk :D Act5 már más, az sem igazi, de jobb mint a 2-3as..
Nehogy azt, hidd, h csak katakombák kellenek...De egyre méllyebbre haladva van hangulata a dolognak...Én 4 act-ból csak 1full aktot csinálnék Föld felszínen..a többi legyen lent.Fantázia kérdése, hogy mennyire tudják megcsinálni hangulatosra a Föld alatti pályákat...Lehet jelentkezek, ötletgazdának...  :- Đ
Nekem meg a fenti világ megy az agyamra..csak nem egy idő után hanem fél óra után  :Đ A fenti világhoz nem kell fantázia...Ott vannak a virágok meg minden lofax fák, nyuszik, tehenek, stb...Egy katakobához igenis kell fantázia, hogy hangulatos legyen és elborult/különleges...  ;)

Szerkesztette: DoxaM 2008. 06. 28. 16:52 -kor

#517 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 16:55

Dungeon Siege :)

#518 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 17:26

Na a Diablo 1 + Hellfire kiegeszites az ott volt a szeren. Azt is vegignyomtam anno kismillioszor, a Diablo 2 meg nekem kimaradt az eletembol, bar megvan eredetiben (nemreg szereztem be). A Dio1 az tenyleg zsenialis volt, ahogy a 2. szinten eljutottam a butcher-ig, az elso igazi foellenig, stb. Szal tenyleg hangulatos es bejovos. De ahogy a Dio2 kezdodott, eso, csurom viz minden, sotet, stb.. egybol elment a kedvem az egesztol, es igy ki is maradt.

#519 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 17:29

Pedig mig csak a DII demo volt meg nekem hanyszor eljutottam Barbarral lvl 14-ig az elso ket teruleten...lol

#520 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 18:05

A Havoc fizikai motor fog ez alatt duruzsolni. Akik jatszottak a Company of Heroes szeriaval azok ismerhetik. Nekem nagyon bejott a Havoc, biztos jol fog itt is teljesiteni.

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.