HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#5041 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 09. 10:49

Üzenet megtekintéseIdézet: yooccoo - Dátum: 2012. 11. 08. 15:15

a jelenlegi fegyveremnél keresnék valami jobbat
ha tud valaki valami jó akciósat, szóljon :)

http://eu.battle.net...9/hero/18513520

yocci a dpsed az már ok(persze abból sose elég) mostmár másra is gyúrjál sztem :)
(vagyis a fegyódat ne piszkáld jóaz :) )

Szerkesztette: Dan(td) 2012. 11. 09. 10:55 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5042 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 09. 11:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 11. 09. 10:49

yocci a dpsed az már ok(persze abból sose elég) mostmár másra is gyúrjál sztem :)
(vagyis a fegyódat ne piszkáld jóaz :) )

adsz pénzt? :D
yooccoo#2929

#5043 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 11. 09. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: yooccoo - Dátum: 2012. 11. 09. 12:03

adsz pénzt? :D

ilyet tudok felajánlani:
Kép
:Đ
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5044 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 09. 11:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 11. 09. 11:09

ilyet tudok felajánlani:
http://users.atw.hu/...s/p012_1_00.jpg

ilyen van nekem is :laugh:
yooccoo#2929

#5045 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 09. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 11. 09. 11:09

ilyet tudok felajánlani:
9http://users.atw.hu/tarsasjatekvp/images/p012_1_00.jpg

#5046 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 11:55

A Templar kísérő lvl20-as skilljei közül melyik hasznosabb, az "Inspire" (mit takar a "resource generation"?), vagy a "Guardian"? :-s
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5047 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 12:21

újabb 84 cent, hurrá! ezzel elértem a 20 eurót, amit a semmiért kaptam :D

Szerkesztette: DGabor 2012. 11. 10. 12:21 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#5048 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 11. 10. 11:55

A Templar kísérő lvl20-as skilljei közül melyik hasznosabb, az "Inspire" (mit takar a "resource generation"?), vagy a "Guardian"? :-s

resource generation annyit tesz hogy gyorsabban töltődik amit használsz (arcane power, hatred, mana, stb)

az hogy milyen skillt használjon a kísérő csak annak függvénye milyen karival, skillekkel mész, mire van leginkább szükséged.

#5049 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 11. 10. 13:00

resource generation annyit tesz hogy gyorsabban töltődik amit használsz (arcane power, hatred, mana, stb)

az hogy milyen skillt használjon a kísérő csak annak függvénye milyen karival, skillekkel mész, mire van leginkább szükséged.

Mivel varázslóval vagyok mindkettő említett skill hasznos lehet, hiszen előbbi a visszatöltést gyorsítja, utóbbi segít védekezni és gyógyít.

A kérdés az, hogy a gyakorlatban valóban egyformán jó-e mindkettő, vagy a varázslónő mellé egyértelműen csak az egyiket érdemes kiválasztani. Ha így van, akkor melyiket?

#5050 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 13:39

nálatok megy a téma? nálam leragadt a Retrieving hero listnél, és áll percek óta. hiába próbálok bármit, ugyanaz.

#5051 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 14:01

Itt is és másutt is, az eu-s fórumot nézegetve.

#5052 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 14:05

király. akkor inkább megnézem az új Family Guy epizódot.

#5053 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 10. 22:52

Éééés ma másodszorra is elhasaltak a serverek :p (játékból kidobott, majd login nem megy)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#5054 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 11. 00:01

ja. előbb találtam egy flaw star topaz könyvet, örülök neki rendesen. két másodperc múlva kivág, vissza, talált cuccok fele sehol, köztük azt is. pá-pá másfél milla...

Szerkesztette: DGabor 2012. 11. 11. 00:01 -kor

#5055 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 11. 00:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 11. 10. 23:52

Éééés ma másodszorra is elhasaltak a serverek :p (játékból kidobott, majd login nem megy)

Jaja, igencsak remek volt ma...hihetetlen, hogy még ennyi idő után is képesek így elszúrni.

#5056 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 12. 08:26

én szombaton 6-7 órát játszottam és nem volt gond
miután bejelentkezett, már normálisan ment
yooccoo#2929

#5057 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 12. 09:13

Tegnap esti run érdekes volt... random hullából esett legendary, meg abból az act1-es bokorból előugró madárból, természetesen mindkettő brimstone-ként végezte (a kalapács konkrétan 8000 goldért volt bent AH-ban) :D

A hellfire ring is rohadt nagy lutri lett, de legalább az eventekben van némi kihívás :) Tetszik ez a grp függő vonal, több ilyet is rakhatnának a játékba...

Elég komoly a hallgatás viszont köv patchet illetően, lehet egyből 1.1 jön?

#5058 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 12. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 11. 06. 17:48

a diablo mindig is erről szólt mint endgame, nem is nagyon kellene bele más, elvégre nem world of diablo MMOról van szó.

a probléma a megvalósításban van, abban, hogy még ezt is alárendelték az AHnak és innentől már nem azt a régi érzést hozza a játék mint anno.

Tisztelettel megjegyzem, hogy nem értek veled egyet a fentiekben!

Persze kérdés, hogy ki mit ért "Diablo" alatt!? Részemről a "Diablo + Hellfire páros" jelenti mindezt. A második részt is ehhez hasonlítottam, és nincsen ez másként a harmadik rész esetében sem.

Nem túlzás "műfajteremtőnek" tekinteni a Diablo-t. Az első rész (együtt a szvsz legszebb helyszínt - Crypt - tartalmazó kiegészítővel) minden szempontból új, érdekes, izgalmas és lebilincselő volt single player játékként.

Nem vitatom, hogy izgalmas volt azért is kalandozni, hogy kiderüljön, milyen "unique" tárgyakat rejt még a játék.
Hiszen az első részben azok (leszámítva az egyes küldetésekért járó "standard uniqe" tárgyakat, mint pl. Lachdanan sisakja, vagy mondjuk az "Arkaine's Valor") nem sűrűn estek.

Ráadásul kifejezetten szép és egyedi grafikával rendelkezett az összes ilyen tárgy.

De...

Az első rész varázsát első sorban nem ez jelentette. Számomra varázslóval játszva, több tucat alkalommal is végigélve a kalandokat mindig izgalmas tudott maradni.

Olyan hangulat áradt belőle, ami csak kevés játékról mondható el. A mai napig, ha visszaemlékszem arra a pillanatra, amikor a Diablo-t először láttam "mozgásban" (unokatestvérem P75-ös masináján) mindig ugyanezt érzem. Pusztán az emlékeim is elegendőek felidézni azt a hangulatot.

Hogy milyen volt a katedrális kapuján belépni, milyen volt az első találkozás Butcher-el, majd elérve az 5. szintet, amikor az ember először szembesült a "pokoli" környezettel... aztán a lávával borított, sötét, vészjósló szintek látványa, majd a sok Steel Lord, Lazarus szobája, és végül maga Diablo...

Mai szemmel nézve a végigjátszás nem volt túl hosszú (igaz, a manapság "divatos" játékok 99%-ára még így is ráver), és a játék a felépítése miatt (egyetlen helyszín) a bizonyos fokú véletlenszerűség ellenére sem tartalmazott túlzottan sok küldetést, de azok egytől-egyig érdekesek és szórakoztatóak voltak.

Teljesen jól illeszkedtek a játék "alaphangulatához". És ez a kulcsszó! Emiatt a hangulat miatt soha nem tudtam megunni a single player részt, és tulajdonképpen ma sem unom. 1-2 évente, időnként azóta is feltelepítem a játékot, és kalandozom a régi karakteremmel.

Én az első rész esetében soha nem is próbáltam semmilyen multiplayer lehetőséget, és nem is hiányzott.

Visszatérve a kezdő gondolatomhoz, számomra a Diablo ebben a műfajban a 100%-ot jelenti.

Hozzá mérve a második rész már nagy jóindulattal is csak maximum 80%-ot érdemel. Az ugyanis szinte minden szempontból az első rész ellentéte.

Olyan szinten elrontották a single player részét, hogy "Normal" fokozatot követően (varázslónővel, majd a kiegészítő lemezzel együtt egy druidával is végigjátszva) tulajdonképpen az időnkénti folytatás reménye nélkül került nálam a polcra.

Tisztában vagyok vele, hogy a Blizzard és az internet történetének egyik legnépszerűbb játéka lett online szempontból. Utóbbi viszont engem nem különösebben érdekel.

Mint single játék már az alap koncepciójában elhibázott, hosszú, vontatott és unalmas. Tényleg csak arra volt jó, hogy az ember a történet (és az átvezető filmek) miatt végigjátssza, majd elfelejtse gyorsan.

A harmadik rész kapcsán ilyen szempontból vegyesek az érzéseim, de majd ha végigjátszottam, akkor írom le a véleményemet ezzel kapcsolatban. ;-)

#5059 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 12. 16:09

?

most már kíváncsi lennék mi volt neked az "endgame" a korábbi részekben. csak nézelődni kevesen mentek le a bányába pl...

#5060 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 13. 09:37

Piftuka, a gond ott van, hogy D2-nek nagyrészt a multi adott értelmet. SP-ben azért untad el, mert amikor már harmadszorra kell bejárnod az a szemét véget nem érő dzsungelt és a saját magad által talált tárgyakkal két mp alatt kivégeztek hellen a kis köpkögő goblinok, elveszik a játék varázsa.

Ellenben multiban 1-2-3-8 haverral együtt tudtatok haladni, egy karakter felhúzása bejáratott csapattal lvl70 körüli szintre 3-4 óra alatt megvolt és onnantól tudtatok űberezni, cow lvlezni, vagy csak szimplán bohóckodni valamelyik actben. Mindig találtunk valami elfoglaltságot és elég jó csapat verődött össze.

D3 sem fog hosszabb távon lekötni, ha nem játszol másokkal: története kb. nincs, end-content még csak most kerülget bele a szinte havonta érkező mega patchekkel, pvp jó lenne, bár ettől picit félek.

Tnt, thx még egyszer a cuccokat!

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255