Diablo 3
Elküldve: 2012. 12. 24. 12:54
en 14 korulit vettem egy milla alatt meg ban elott joval, szepen felment az ara...
visszamentem hct tolni tegnap. most monkkal probalkozom, elso harom act mar megvan. fun nagyon, aht csak eladasra akarom hasznalni
visszamentem hct tolni tegnap. most monkkal probalkozom, elso harom act mar megvan. fun nagyon, aht csak eladasra akarom hasznalni
Elküldve: 2012. 12. 24. 14:25
1 millióért beruháztam egy 8.2%-os Burizába (ennél egyszerűen nem volt jobb vétel, már amit a pénztárcám engedett), eddigi tapasztalatok így se rosszak. Bár csak egy Act3 keywardenes kört mentem, de a follower csak egyszer halt meg (öngyilkos bomba-merénylő mobok miatt) és láthatóan hasznos a fagyasztása, például a wizard achievement (ölj meg 1000 fagyasztott mobot), újra elindult felfele, egy ideje már nem használtam fagyasztós skillt ugye.
Szerk.: még jó, hogy az utóbbi időben attack speedes témában fejlesztettem a scoundrelt, az pont jó párosítás Burizához.
Szerk.: még jó, hogy az utóbbi időben attack speedes témában fejlesztettem a scoundrelt, az pont jó párosítás Burizához.
Szerkesztette: SuMMeR 2012. 12. 24. 14:32 -kor
Elküldve: 2012. 12. 24. 17:38
tényleg viszik a pickup-os cuccokat...köszi DOOMER, hogy említetted
monkkal játszók adhatnának tanácsot merre kezdjek el fejleszteni:
http://eu.battle.net...29/hero/5125625
jelenleg ~14 millióm van, inkább vennék egy jobb cuccot, mint párat, amik csak 1-2 ezerrel növelik pl a sebzést
monkkal játszók adhatnának tanácsot merre kezdjek el fejleszteni:
http://eu.battle.net...29/hero/5125625
jelenleg ~14 millióm van, inkább vennék egy jobb cuccot, mint párat, amik csak 1-2 ezerrel növelik pl a sebzést
Elküldve: 2012. 12. 24. 23:41
karacsonykor ne jatszatok hc modban 
tul sok volt a bejgli meg a ver a gyomromban

lvl35 8h, pedig azt hittem, most tenyleg sikerulni fog, de nem. figyelmetlen vagyok, nem mertem fel pontosan a doomworth-i moltenes dark berserker packet nm-en.
tul sok volt a bejgli meg a ver a gyomromban

lvl35 8h, pedig azt hittem, most tenyleg sikerulni fog, de nem. figyelmetlen vagyok, nem mertem fel pontosan a doomworth-i moltenes dark berserker packet nm-en.
Elküldve: 2012. 12. 25. 01:52
Én a Dh-val a templárra esküszöm, csomó hp-t csináltam neki és magas mf-et, na meg fagyis kardot.
Elküldve: 2012. 12. 25. 08:43
az elején követted el a hibát: nomen est omen 
most csinálj egy mrsNeverdies nevűt
most csinálj egy mrsNeverdies nevűt
Elküldve: 2012. 12. 25. 09:55
Azért nem semmi... 346k lifetime kill (14k elite kill) után kiesett az első zöld cuccom... Nálam ha ilyen sűrűn esnek a szetek, akkor statisztikai hibahatárnál kisebb az esélyem a következőre.
Elküldve: 2012. 12. 25. 19:22
Idézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 24. 08:31
még pár milla bevétel pickupos cuccokból
lehet ezentúl csak ezeket fogom megtartani többi kuka ^^
A manóba! Hogy én milyen sok ilyen cuccot eladtam a kereskedőnek...!
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 24. 12:23
Érdekes megközelítése a follower témának, én eddig mindig arra törekedtem, hogy a lehetőségekhez képest legnagyobb sebzést hozzam ki a followerből, aztán had rohangáljon mellettem.
Én is ezt írtam fentebb. Úgy gondoltam, hogy a nagy sebzés segít a mob-okat minél hamarabb leküzdeni. Ráadásul a Templar-omnak elég komoly Bleed sebzésű fegyvere is volt, a Stun támadása is hatékony...
Kipróbálom most én is ezt a fagyasztó kombót, de a skilljei (Stun, gyógyítás) miatt a Templar szimpatikusabb, mint a Scoundrel.
Azt viszont nem értem, hogy neked hogyan tud rendszeresen elhullani a kísérőd!?
Ezek szerint a felszerelések különbözőségei ekkora eltérést tudnak okozni?
Idézet: ecneB - Dátum: 2012. 12. 24. 23:41
karacsonykor ne jatszatok hc modban
[..]
Mi a következménye annak, ha egy HC karakter meghal? Az a karakter slot, amelyiken volt, örökre elveszett?
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2012. 12. 25. 19:44
Idézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 25. 19:22
Azt viszont nem értem, hogy neked hogyan tud rendszeresen elhullani a kísérőd!? 
Nagyon egyszerű, kis pénzből oldottam meg a felszerelését (összesen nem volt szerintem 500k, meg talán a fegyverét találtam is), és nem törekedtem sok hp-ra vagy resistre, márpedig ezek nélkül gyorsan hal szegény.
Templar eleve egy más kategória, van ugye pajzsa (jön egy 10-20% block rate) és amúgy se a sebzése a jelentős, amikor azt használtam wizarddal, volt vagy 80k hp-ja, még a nerf előtti időkben is elég túlélő alkat volt.
Scoundrelnek meg talán volt 20k hp-ja meg olyan 100 allresistje, tulajdonképpen csak az nem ölte meg infernon, ami nem akarta. Nameg a player 1-2 miatt (max 2-esen szoktam) erősebbek a mobok, normál módban (player 0), valószínűleg azért nem halna olyan sűrűn.
Elküldve: 2012. 12. 25. 20:30
Idézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 25. 19:22
Mi a következménye annak, ha egy HC karakter meghal? Az a karakter slot, amelyiken volt, örökre elveszett?
Nem foglal tovább slotot, a Hall of Falen Heroes részen lehet majd megtalálni (sajnos nekem is van ott egy 53-as monk).
Más. Összejött 3 infernal machine, esetleg lehetne szervezni egy full kört ha volna rá érdeklődés.
Elküldve: 2012. 12. 26. 01:13
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 25. 19:44
Nagyon egyszerű, kis pénzből oldottam meg a felszerelését [..]
Scoundrelnek meg talán volt 20k hp-ja meg olyan 100 allresistje, tulajdonképpen csak az nem ölte meg infernon, ami nem akarta. Nameg a player 1-2 miatt (max 2-esen szoktam) erősebbek a mobok, normál módban (player 0), valószínűleg azért nem halna olyan sűrűn.
Így már értem. Mindenesetre érdekes dolgokat produkál a játék, mert azt vettem észre, hogy az Enchantress meglepően "strapabíró" kísérő.
A HP-ja 50.000+, ami annak ellenére is igen sok, hogy nagy Vitality bónuszt biztosító cuccokat raktam rá.
Én azt hittem, ilyen szempontból a Templar "viszi a prímet", de ezek szerint mégsem.
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 25. 20:30
Más. Összejött 3 infernal machine, esetleg lehetne szervezni egy full kört ha volna rá érdeklődés. 
Én benne vagyok. Mi a BattleTag-od?
"If i could fly, like the king of the sky..."
Elküldve: 2012. 12. 26. 10:30

többre csak azért nem raktam be mert ott már legendaryk voltak jobb tulajdonságokkal ^^
Elküldve: 2012. 12. 26. 10:38
Idézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 26. 01:13
Én benne vagyok. Mi a BattleTag-od?
Az ajánlatod kedves, de inkább kihagynám, mivel pont az a bajom, hogy egyedül se nagyon remélek túl sok jót egy infernal machine boss páros ellen, pedig azért van mögöttem pár harc.
Mivel egyrészt player 5 körül (vagy magasabban) kellene nekikmenni, hogy egyáltalán legyen esélye esni az itemnek, ráadásul több játékos=több hp, így vagy nagyon nagy dps kell (nekem 147k van, és ide nem tartom soknak egyáltalán), vagy nagyon életképes, ami a wizardokra kevésbé jellemző.
Battletagom ettől még publikus: SuMMeR#2611
Mondjuk így ünnepek alatt eléggé pangás van, szerintem nem fog most összejönni 3-4 ember egyidőben.
Elküldve: 2012. 12. 26. 13:06
Ha lehet jelentkezni akkor benne lennék a közös überezésben. Egy full körre+2portálhoz a hozzávalóm nekem is megvan.
Egymagam és 2fős partiban mp6-on eddig nem volt probléma az életben maradással.
battle tag az aláírásomban.
Egymagam és 2fős partiban mp6-on eddig nem volt probléma az életben maradással.
battle tag az aláírásomban.
A jó kolléga nem csak ígér, hanem be is tart.
D3 Battle Tag: PoHoS#2375
D3 Battle Tag: PoHoS#2375
Elküldve: 2012. 12. 26. 14:18
kezdek kicsit más szemmel nézni normal farmra.
lvl 3-as legendary cipőt elvitték 500kért...
lvl 3-as legendary cipőt elvitték 500kért...

Súgó
A téma zárva.