HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#5341 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 21. 15:33

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 12. 21. 09:19

Esetleg j2510p? Azt nem tudom már, h ki. Én sem használom, maradt ott vagy 1800 goldom.

Az én vagyok... :)

Még valamikor júniusban beléptem, mert volt rajta pár fg, azt legalább jól átváltottam igg-re, de egyébként az is teljesen kihalt. Vagy szarokat próbálnak eladni, vagy über karit, de azért meg előtte el kellene adnom az egyik vesémet... :D
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#5342 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 21. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: TNTmax - Dátum: 2012. 12. 21. 15:31

Hihetetlen, elkelt az említett Zuni sapi egész jó áron.
Item name: Zunimassa's Vision
Time of transaction: 21 December 2012 01:32 AM GMT
Sale price:   	€13.37
Transaction fee:  €1.00
Transfer fee:	   €1.86
Applicable taxes: €0.00
Your proceeds:    €10.51

Gz!! Ez tényleg jó áron ment el nagy mákod volt! :)

#5343 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 21. 16:22

Idézet

Sale price: €13.37

lol :)

#5344 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 21. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Péntek - Dátum: 2012. 12. 20. 19:14

Olvas el a skill leírását. Ha nem írja, akkor kapcsold be az advanced tooltipet.

Rendben! Megnézem majd. ;-)

Egyébként végre elérte a varázslónőm a lvl60-as szintet. :cool:

Ráadásul megérte gyűjtögetni a pénzt, mert tegnap gyakorlatilag fillérekért (pár ezer arany) vásároltam egy "Chantodo's Force" nevű, socket-es source-ot, és ~500.000 aranyért egy elég korrekt sebzésű "Chantodo's Will" nevű wand-ot is.

Így 20.000 felett van már az alapsebzésem, és 45.000-50.000 körüli critical hit-eket lövöldöz a csajszi. Az már elég baráti szerintem. Kipróbáltam; jó gyorsan lehet vele haladni. (Persze a "hit & run" taktikát továbbra is be kell tartani, mert közelharcban pillanatok alatt elvérzik.)

A wand + source páros egy darabig szerintem jó lesz; egyelőre a páncélzatot kell még jobbra fejlesztenem.

Íme a karakterem

Mi a véleményetek?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5345 Felhasználó inaktív   PoHoS 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 21. 20:52

Páncélzat fejlesztéséhez fel tudom ajánlani az alábbiakat.
Természetesen ingyen és bérmentve, ha érdekel. (PoHoS#2375)
KépKép
A jó kolléga nem csak ígér, hanem be is tart.
D3 Battle Tag: PoHoS#2375

#5346 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 22. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 21. 18:49

...
Így 20.000 felett van már az alapsebzésem, és 45.000-50.000 körüli critical hit-eket lövöldöz a csajszi. Az már elég baráti szerintem. Kipróbáltam; jó gyorsan lehet vele haladni. (Persze a "hit & run" taktikát továbbra is be kell tartani, mert közelharcban pillanatok alatt elvérzik.)
...
Mi a véleményetek?

A karakterről nincs véleményem, mert nem játszottam még Wizarddal, viszont van pár tippem.

Látom A3 Hell körül jársz. Inferno elég nagy ugrás lesz a monsterek sebzésében és az életerejüket illetően valamint 3 helyett 4 féle tulajdonsággal rendelkeznek a Champion/Elite pakkok.
Infernon egyelőre ne foglalkozz a Monster Power állítgatásával, MP0-t azaz kikapcsolt állapotot veszem alapul.

Kétféle fő irányzat van karakterfejlesztésben.

1.) Glasscannon:
Ez a megközelítés csak a DPS-re fókuszál, nem foglalkozik a védelmi értékekkel, nem szempont az All Resist / Armor / Life on Hit / Life Steal adatok.
Ezt olcsóbban és könnyebben lehet fejleszteni, mert csak a DPS növelésére kell koncentrálni, viszont cserébe max 1-2 ütést bírsz ki ha utolérnek a mobok.

2.) Tank:
A nevéből adódik, ez a megközelítés arra épít hogy bírja a gyepálást is. Ehez egyszer szükséges egy adott mennyiségű All Resist és Armor, valamint egy megfelelő mértékű "Life on Hit és/vagy Life Steal" <--> DPS arány. Adott DPS érték mellett az ilyen cuccok sokkal drágábbak.
Kezdjük az AR/Armor értékekkel. Nincsenek fix értékek hogy ennyi meg annyi kell, csak irányadó számok, hogy kinek mennyi elég az függ a játékstílustól, a karakter buildjétől, meg persze az ügyességedtől.
Kezdetnek kb 300-400 All Resist és 3000-4000 Armort ajánlanék. Akkor maximális a kettő hatásfoka, ha az AR és Armor aránya 1:10-hez van minél közelebb, mindkettő ugyanolyan fontos. +Armor cuccok olcsóbbak mint amin +AR van. All Resistből 1 és 80 közötti érték, Armorból 1 és 400 között lehet egy tárgyon, viszont a tárgyaknak (gyűrű, nyaklánc és fegyvereket kivéve) van egy alap Armor értékük is ami szintén változó.
Ez az egyik fele a Tank megközelítésnek, a másik a DPS meg a Life on Hit és/vagy Life Steal aránya.
A Life on Hit egy statikus érték, viszont a használt sebző képesség befolyásolja a hatásfokot. Mondjuk van 1000 Life on Hited, X képesség 80%-os hatásfokú, azaz 1 sebzés 800 HP-t tölt, Y képesség meg 50% hatásfokú, azaz 1 sebzés 500 HP-t tölt. Nem ismerem a Wizard képességeinek erre vonatkozó részét, csak a Barbárét.
A Life Steal egy dinamikus érték ami a nehézségi fokozattól és a DPStől függ, a használt sebző képességektől nem. Inferno fokozaton 80%-al csökken az LS hatásfoka. Ha van 3% LS a karaktereden akkor az Infernon valójában 0.6% LS-t jelent. Számokkal szemléltetve 100k sebzés után gyógyulsz 600 HP-t.
Adja magát hogy a Life Steal csak igen magas DPS esetén hatásos.
Alacsony DPS-nél LoH, magas DPS-nél LS a nyerő.. hogy mi alacsony mi magas az relatív. Én azt mondanám hogy karakterlapon 100k DPS-től már érdemes arra gyúrni hogy legyen 3-6% LS (a karakterlapon).

Hosszútávon a Tankos megközelítés a nyerő. Kezdetben és főleg korlátozott költségvetés esetén persze a Glasscannon a csábító amivel lehet is haladni.
Itt egy dolgot mérlegelj. Tegyük fel van már 50k DPS-ed, és 1-2 ütést bírsz ki egy-egy Champion/Elite mobtól. Ha nem tudod izomból letolni a mobokat mielőtt odaérnek, akkor kiteolnod kell. A kérdés csak az hogy mennyit kell kiteolnod. Lehet hogy 20k DPSsel kiteolás nélkül előbb megölöd a mobokat mint 50k DPSsel de sok kietolás mellett. Ez Infernon különösen fontos, mert 4 képességük van egyszerre, jó eséllyel lesz köztük Jailer (bebörtönöz) vagy Vortex (magához ránt) vagy Waller (körbe falaz) és még többet kell kiteolni.

Egy általános tanács a fenntiektől függetlenül, ez bármilyen kasztnak hasznos, de leginkább a Rangedeknek.
Használj Scoundrel Followert és szerezz be neki minél előbb egy [Buriza-Do Kyanon] fegyvert.
A lényeg hogy minél magasabb legyen a fegyón a Freeze Chance.
Ezzel a fegyverrel iszonyatos CC-t produkál a Follower. Szinte minden mob folyamatosan lassítva lesz és nagyon gyakran le is fagyaszt szinte mindenkit.
Mivel korlátolt a költségvetés, így keress rá:
Max buyout: megadod amennyit szánsz rá
Első keresési filternek add meg a "Chance of Freeze"-t, érték nélkül. Minden Buriza fegyón van Freeze, viszont az első megadott keresési Filterre lehet rendezni a találati listát, így biztosan a lehető legjobbat tudod megvenni a rászánt összegből.
Ne lepődj meg ha a megadott buyout érték mellett nem lesz találat, ez nem olcsó fegyver, mert toronymagasan ez a legjobb Scoundrel-fegyver párosítás Wizard kasztnak. Lehet kapni párszázezerért is talán, de a 15% körüli Freezesek 50M felett vannak.
Ha szeretnéd kipróbálni, tudok egyet kölcsönözni amin 13.4% Freeze van (18M-ért vettem, csak viszonyítás végett).

Battle tag: tntmax#2345

Szerkesztette: TNTmax 2012. 12. 22. 13:43 -kor

If your mind can conceive it, you will achieve it.

#5347 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 22. 14:04

Egy kis kedvcsináló.. fagyasztott goblin!

Kép

#5348 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 22. 14:08

fasza osszefoglalas TNT ^^
buriuas followerre eskuszom en is, pedig nagyon ritkan latom masoknalh
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#5349 Felhasználó inaktív   PoHoS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 22. 14:35

Armoron kicsit fejlődött a kolléga, megtámogatva life regennel. menekülés közben hasznos, nem kell hozzá ütni. :)

Más:
látom barbárral tolod, így ki szeretném kérni a véleményed mit kellene cserélnem a saját karakteremen. http://eu.battle.net...5/hero/14134451

Egymagam elég jól elvagyok mp6-on, és viszonylag gyorsan is haladok. (kulcskeresés)
Több résztevővel szerintem bírnám, de az ismerősök le vannak maradva, így olyankor marad az mp4. Annyi sebzésem nincs, hogy kompenzáljak, pláne ha be is halnak az übereknél.

Anyagilag nem vagyok eleresztve, kb 7millió a keret.

#5350 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 22. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: PoHoS - Dátum: 2012. 12. 22. 14:35

...
Más:
látom barbárral tolod, így ki szeretném kérni a véleményed mit kellene cserélnem a saját karakteremen. http://eu.battle.net...5/hero/14134451
...

52.5k HP soknak tűnik MP6-hoz képest, oda bőven elég 30k.. de ez megintcsak relatív, kinek mi fekszik, Én 47k HP-val farmolok MP10-et (amit a magas DPS-LifeSteal arányom tesz lehetővé). Überezni MP8-on szoktam csapatban.
A HP értékhez én úgy állok hozzá, hogy a karakterem kibírjon egy darab nagyonerős csapást, amit én a Lóbaszó János lengőállasához mérek (valami Berserker nevű mob ami egy hatalmas 2 kezes kalapácsot visel és időnként belendíti és egy hatalmasat csap).. ez egy elkereülhető sebzés, de a csata hevében simán előferdül hogy beleszaladok egybe. (rajtam kb 47-50k-t sebez az Elite Berseker csapása MP10-en)
Én a helyedben beáldoznék némi HP-t +DPS-ért cserébe.
Gyűrűn és nyakláncon lehet "Average Damage" stat, ami nagyon megdobja a DPS-t. Egy ilyen fajta gyűrű pl a [Unity], ilyet olcsón lehet venni elég jót.

Gearcheck témában nem vagyok túl jártas, viszont 2 tippem van hogyan tudod hatékonyan fejleszteni magad:
1.) Ingame
AH-n belül keresgélsz.. a találati listából be tudod linkelni az egyes tárgyakat a bal alsó sarokban levő csetbe, majd indítasz egy játékot, és játékon belül rákattintasz a tárgy linkjére, ekkor a tooltip megmondja hogy mi változna és mennyit (az aktuális buffjaidat is beleszámolja, mint pl Battle Rage).

2.) [Diabloprogress]
Itt tudsz keresni tárgyakat hasonlóan mint az AH-ban, és azokat összevetheted a karaktereddel hogy megtudd mi változna. Elég profi az oldal.

Ennyit a gearről, nézzük a skilljeid.
Ezek csak ötletek, nem biztos hogy neked is beválnak.
Neked vegyesen van 1089 Life on Hit és 2.8% Life Steal. Én is valahogy így kezdtem az átmenetet Life on Hit-ről Life Stealre idővel, fokozatosan, ahogy a költségvetésem engedte.

War Cry - Impunity helyett
- vagy War Cry - Veteran's Warning (+15% dodge) - ebben nem vagyok biztos hogy jobb e, nekem magas MP-n jobbnak tűnik. Itt a te esetedben 100 All Resist vs 15% dodge közti választásról van szó.
- vagy Overpower - Crushing Advance (35% melee/ranged reflect) - ez nagyban növeli a túlélési esélyeket, nem csak a sebzés csökkentés miatt, hanem mert a reflektált sebzés procolja a Life on Hit-et (Life Steal-t tudtommal nem).
- vagy Overpower - Killing Spree (+10% crit%) - DPS növelés.
Nagyon jó alternatíva a fennti két Overpower, viszont én nem szeretem mert +1 dolog amire figyelnem kell.

Superstition helyett Bloodthirst - +3% Life Steal. Nincs mit magyarázni rajta. Tudom hogy nagyon jó a Superstition, én is azzal kezdtem, viszont elkényelmesedik tőle az ember.. végtelen Furyt ad Molten / Plagued / Electrified / Fire Chains affixok esetén, de erre nincs szükség. Akár 1-2 mob esetén is fenn kell hogy tudd tartani a Fury generálást Superstition nélkül is (itt a Bash - Instigation-t vettem alapul). Ha jól számolom akkor neked most 40.5% crit%-od van Battle Ragevel és 1.85 attacks per second. Nem tudom hogy ez mennyire elég, elsőre elegendőnek tűnik. Nekem 53% crit% és 1.35 attacks per second (ezzel a Skornnal tolom) és nincs Fury gondom 1 mob esetén sem. Fury generálásnál nem csak a crit% számít hanem az attack speed is, azon túl már csak rajtad múlik.
Továbbá a Superstition 20%-os magic dmg csökkentése valóban nagyon erős, de ahogy növeled a DPS-t, azt előbb utóbb kompenzálni fogja a DPS:LS arányából kapott gyógyítások.

Szerkesztette: TNTmax 2012. 12. 22. 16:07 -kor

#5351 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 22. 18:30

a pickup radiusra érdemes odafigyelni ^^

Kép

#5352 Felhasználó inaktív   PoHoS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 22. 18:46

Üzenet megtekintéseIdézet: TNTmax - Dátum: 2012. 12. 22. 15:50

52.5k HP soknak tűnik MP6-hoz képest, oda bőven elég 30k..

Gyűrűn és nyakláncon lehet "Average Damage" stat, ami nagyon megdobja a DPS-t. Egy ilyen fajta gyűrű pl a [Unity], ilyet olcsón lehet venni elég jót.

1.) Ingame
AH-n belül keresgélsz.. a találati listából be tudod linkelni az egyes tárgyakat a bal alsó sarokban levő csetbe, majd indítasz egy játékot, és játékon belül rákattintasz a tárgy linkjére, ekkor a tooltip megmondja hogy mi változna és mennyit (az aktuális buffjaidat is beleszámolja, mint pl Battle Rage).

War Cry - Impunity helyett
- vagy War Cry - Veteran's Warning (+15% dodge) - ebben nem vagyok biztos hogy jobb e, nekem magas MP-n jobbnak tűnik. Itt a te esetedben 100 All Resist vs 15% dodge közti választásról van szó.

Superstition helyett Bloodthirst - +3% Life Steal. Nincs mit magyarázni rajta. Tudom hogy nagyon jó a Superstition, én is azzal kezdtem, viszont elkényelmesedik tőle az ember.. végtelen Furyt ad Molten / Plagued / Electrified / Fire Chains affixok esetén, de erre nincs szükség.

Fury generálásnál nem csak a crit% számít hanem az attack speed is, azon túl már csak rajtad múlik.

Jó a sok élet mert hajlamos vagyok elbambulni, így nem halok sokszor.

Average demage: erre majd ránézek. Attack speed-es tárgyakat akartam/akarnék beszerezni, de ha meg akarom tartani a mostani statokat akkor horror áron lehet csak hozzájutni.

AH-s linkelést nem ismertem, ki fogom próbálni. Ugyan úgy működik mintha a nálam lévő tárgyat linkelem be csetre?

Meg fogom nézni a +15% dodge rúnaszót, lehet nem fognak annyiszor kupán vágni.

Superstition vs Bloodthirst: végül is ősapaként (berserk) van ~115-120ezres sebzésem, és már elég hatékony lehet. (jelenlegi 2.8%+3%)

Na igen attack speed. Fentebb írtam, hogy az eddigi statok megtartásával olyan drágaság van, hogy svájci frank alapú hitelt kellene felvennem vagy bankot fosztani kellene.. :)

Köszöntem a kimerítő leírást.

#5353 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 23. 18:55

Banhullám... másképp

ez gáz :D

#5354 Felhasználó inaktív   PoHoS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 23. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: TNTmax - Dátum: 2012. 12. 22. 15:50

1.) Ingame

Ezt hogyan lehet megtenni, mert magamtól+google képtelen vagyok rájönni.

#5355 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 23. 21:13

Üzenet megtekintéseIdézet: PoHoS - Dátum: 2012. 12. 23. 20:23

Ezt hogyan lehet megtenni, mert magamtól+google képtelen vagyok rájönni.

1.) Keresel valamire, kapsz egy találati listát.
2.) Bal alsó sarokban belekattintasz a cset sávjába. (Ha megtetted akkor látod a bal alsó sarokban a villogó kurzort)
3.) Találati listában SHIFT+balklikk és a kívánt tárgyat belinkeli a csetbe
4.) Nyomsz egy ENTER-t. (Kiírja hogy [tárgyneveamitlinkeltél] chat recipient does not exist.)
5.) Indítasz egy játékot, majd a csetben kattintasz a [tárgyneveamitlinkeltél]-re.

#5356 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 24. 06:50

Üzenet megtekintéseIdézet: TNTmax - Dátum: 2012. 12. 22. 13:24

A karakterről nincs véleményem, mert nem játszottam még Wizarddal, viszont van pár tippem.
[..]
Kétféle fő irányzat van karakterfejlesztésben.

1.) Glasscannon:
[..]

2.) Tank:

Hosszútávon a Tankos megközelítés a nyerő.

Úgy gondolom, hogy a jelenlegi karakterem ehhez áll közelebb. A "Resist All" értéke majdnem 600, az Armor 3994. Ugyanakkor JCage és PoHoS jóvoltából ( :respect: ) új sisak, vállvédő, karvédő, kesztyű és ékszerek díszítik.

Ezeknek is köszönhetően most már a sebzés is elég baráti, gyakori a Critical Hit (alapból 34% az értéke), és "Hell" fokozaton Act III-tól úgy tudtam végigrohanni, hogy a legdurvább elit pack-ok is maximum csak 20%-ot tudtak levenni a HP-ból, még közelharc során is.

Persze jellemzően addig nem jutottak el, mert most sűrű tömegben a Chain Lightning nagyon hatásos. Pillanatok alatt "ledarálta" az összes ellenfelet. Azmodan hozzám sem tudott érni (igaz, vele 2-3 Arkane Hydra végzett), Diablo is éppen csak megkarcolt. :-)

Az "Inferno" fokozaton folytatódott a fenti hatékonyság, azzal a különbséggel, hogy több lövés kell egy-egy mob-nak. Az első veszélyes helyzet az volt, amikor egy, a bekapott lövésektől magából Charged Bolt-okat lövöldöző Elite közel került. Ekkor vörösödött be a képernyő (a "Hell" fokozat vége kicsit lustává tett, és nem futottam előle), de a gyógyital és az Arkane Hydra megmentett.

Azóta ismét fokozottan ügyelek a "hit & run" taktika betartására. Lepakolom a Hydra-t, aztán futok körbe-körbe a mobok elől. Időnként gyorsan visszafordulok, és eleresztek pár Chain Lightning-ot. Így most még gyorsan tudok haladni.

Majd nézek még "Movement Speed" bónuszos felszerelést (mondjuk nadrágot és cipőt), mert ehhez a taktikához elengedhetetlen.

Ha szeretnéd kipróbálni, tudok egyet kölcsönözni amin 13.4% Freeze van (18M-ért vettem, csak viszonyítás végett).

Battle tag: tntmax#2345

Köszönettel elfogadom az ajánlatot!

Én eddig azt hittem, hogy a kísérő esetében is a minél nagyobb sebzésű fegyverre érdemes rámenni. (A fegyver által adott bónuszokon túl.)

Hozzáteszem... ha ez ennyire drága fegyver, akkor nem mostanában vásárolom meg. Hacsak valami "potya" vételbe nem futok bele...

Jelenleg 400.000-500.000 aranyam van (és egyszerre ~1.500.000 volt a legtöbb eddig). A Wand 500.000-es ára, valamint a Topaz-ok fejlesztése sok pénzt vitt el. Ebből nem telik több tízmilliós felszerelésre.

Üzenet megtekintéseIdézet: PoHoS - Dátum: 2012. 12. 22. 14:35

Armoron kicsit fejlődött a kolléga, megtámogatva life regennel. menekülés közben hasznos, nem kell hozzá ütni. :)

Bizony! ;-) A mostani taktikát nagyban segíti az életerő regenerálás. Kombinálva azzal, hogy a Chantodo's Will +Life bónuszt ad minden egyes mob-ért, elég jól tud jönni a HP. Ráadásul a Healing Blade skill-t még nem is próbáltam azóta.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5357 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 24. 08:31

még pár milla bevétel pickupos cuccokból :) lehet ezentúl csak ezeket fogom megtartani többi kuka ^^

#5358 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 24. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 24. 08:31

még pár milla bevétel pickupos cuccokból :) lehet ezentúl csak ezeket fogom megtartani többi kuka ^^

Gondolom indulnak újra a botok szépen és kell nekik a pickup gear ehe.

#5359 Felhasználó inaktív   PoHoS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 24. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: TNTmax - Dátum: 2012. 12. 23. 21:13

2.) Bal alsó sarokban belekattintasz a cset sávjába. (Ha megtetted akkor látod a bal alsó sarokban a villogó kurzort)

Ég az arcom, de annyira lefelé nem kattintgattam.

Próbáltam keresni új tárgyakat de amennyibe kerülnek, nem adnak annyi plusz sebzést. Egyelőre marad az mp6, übereknél mp4.
Pár napja esett egy dex-es Vile Vard, de ismerős lecsapott rá. Pedig azért lehetett volna kérni ~30milliót.

Ti minden esetben csak egy fix útvonalat jártok be vagy vannak kalandozások? Ezt csak azért kérdem mert ami nekem eddig esett és használhatóbb tárgy az ritkán bejárt területeken esett.

#5360 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 24. 12:23

Egy általános tanács a fenntiektől függetlenül, ez bármilyen kasztnak hasznos, de leginkább a Rangedeknek.
Használj Scoundrel Followert és szerezz be neki minél előbb egy [Buriza-Do Kyanon] fegyvert.

Érdekes megközelítése a follower témának, én eddig mindig arra törekedtem, hogy a lehetőségekhez képest legnagyobb sebzést hozzam ki a followerből, aztán had rohangáljon mellettem.

Jelenleg a scoundrelemnek van 13k sebzése, ami persze jó tizede az én sebzésemnek, de legalább csak sebez valamit. Viszont a túlélőképessége nagyon gyenge. Normál mobokkal nincs is baj (kivéve Act2-es köpködő bogarak, mindig benne marad a tűzvonalban ill. Act1-es charge-olós beastek, azok azonnal kifektetik), de packok jó részénél túl könnyen hal. Eleve nem sok hp-ja van (20k körül), a resistjei se jók túlzottan, szóval egy arcane sentry egyből leszedi.

Viszont ha nem él, akkor nincs sebzése sem, szóval tényleg célszerűbb lenne beruházni egy Burizába. Sajnos, még az 5-6%-osak is millió felett kezdődnek, szóval egyelőre nem veszek, de majd rálesek ezután erre is AH-ban.

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.