HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#561 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:00

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 21:54

tele van hulye barlanggal, semmi elet benne.

Azért az epic fail, hogy egyszer sem játszottad végig, de ilyeneket kijelentesz :Đ

#562 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:00

nah megneztem en is a moviet.
az teccik benne a legjobban hogy meghagytak hogy ne legyen cooldownja a skilleknek.
az nem teccett a TQba a diabloval ellentetben hogy ott ha valaki ragyurt a reces karira akkor azzal brutalis lett. anelkul meg nem az igazi sokfele karakter.
kivancsi vagyok hogy itt a dio 3ban lesznek e ilyen cooldownlos skillek.
remelem nem.ha viszont lesz akkor ne legyenek cooldown csokkento targyak.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#563 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:11

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 22:00

az teccik benne a legjobban hogy meghagytak hogy ne legyen cooldownja a skilleknek.
az nem teccett a TQba a diabloval ellentetben hogy ott ha valaki ragyurt a reces karira akkor azzal brutalis lett. anelkul meg nem az igazi sokfele karakter.

A TQ-ban szerintem oka van annak, hogy vannak cooldown-os spell-ek, es -x% recharge-os cuccok. Egy varazslo tapos skill-je, ami elpusztit egy fel kepernyonyi mobot, az igenis legyen cooldown-os szerintem, mert ha nem, akkor igazsagtalan a melee karikkal szemben, es nem lesz egeszen kiegyensulyozott a dolog. a TQ tobbek kozt ezert is osszetett, es jol eltalalt, mert minden spell-nek megvan a hozza tartozo jo kis recharge ideje, amit cuccokkal lehet csokkenteni, hogy minel surubben hasznalhassuk oket.

@kovacs_istv: OK, megadom magam. Igazad van. Mindenben.  :D

#564 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:13

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 22:00

Diablo 2-ben is van cooldown-ja a skilleknek. A 3-ban is van. Szinte minden RPG-ben van ilyen.

Bepe, rád kellene már hagynunk a dolgot :Đ TQ más képi világgal rendelkezik, mint a Diablo. A Diablo-ban pont ezzel a nyomasztó atmoszférával érték el azt a nagyszeru hangulatot ami végig érzodik belole. TQ-ra rá lehet mondani hogy szép, divatfantasy élénk színekkel meg aranyos, kellemes helyszínekkel de mélyebb hangulata nincs, egyszeruen szép és gazdag a grafika. De ez soha nem fogja pluszban azt a nyomasztó, elkeseríto hangulatot árasztani magából amit a Diablo kozben érez a játékos. Nem tudom, hogy a Fallout-okkal játszottál-e de talán ha arra visszaemlékezel akkor megérted hogy mire gondolunk.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#565 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:21

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 22:13

Diablo 2-ben is van cooldown-ja a skilleknek. A 3-ban is van. Szinte minden RPG-ben van ilyen.

Bepe, rád kellene már hagynunk a dolgot :Đ TQ más képi világgal rendelkezik, mint a Diablo. A Diablo-ban pont ezzel a nyomasztó atmoszférával érték el azt a nagyszeru hangulatot ami végig érzodik belole. TQ-ra rá lehet mondani hogy szép, divatfantasy élénk színekkel meg aranyos, kellemes helyszínekkel de mélyebb hangulata nincs, egyszeruen szép és gazdag a grafika. De ez soha nem fogja pluszban azt a nyomasztó, elkeseríto hangulatot árasztani magából amit a Diablo kozben érez a játékos. Nem tudom, hogy a Fallout-okkal játszottál-e de talán ha arra visszaemlékezel akkor megérted hogy mire gondolunk.

Fallout-al nem jatszottam, de a Thief II-vel, meg a Thief 3-al igen, es az utobbinak az arvahazas palyajan kicsiket ereztem, hogy nyomaszto a dolog.  :D Olyannyira, hogy szekregyurmazos majdhogynem...  :Đ

#566 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:29

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 23:13

laccik hogy reg dio2ztem de nekem nem remlik hogy lettek volna cooldownlos skillek.
ha volt is biztos nem sok.

amugy TQban persze jogos volt hogy a tapos varazslatoknak legyen cooldownja, csak ezeket a cooldownlokat nem tudta az atlag egyszeri juzer csokkenteni csak akkor ha szerzett innen onnan hozza cumokat. mert en sokat jaccottam vele de meg mindig nem lenne meg a 100 as rechargem ha nem kapom meg azokat a cuccokat. szal lenyeg a lenyegben hogy a TQban ha valaki ragyurt a cooldown csokkentesre akkor lett a legerosebb karaktere(keves kiveteltol eltekintve) es szeretnem elkerulni a dio3 al azt hogy a cooldowncsokkentesre menjek csak mert csak ugy lehet igazan brutalis karit csinalni(legend vegen keves kari tud rec nelkul meglenni. nagyon keves es nagyon jo cumokkal, a diablokban meg azert el lehetett hellen is lenni a nem a legtaposabb cumokkal varazslatokkal is. persze nem konnyen).
szal ha lesz cooldownlos skill akkor azt ne lehessen csokkenteni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#567 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:33

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 22:21

Fallout-al nem jatszottam, de a Thief II-vel, meg a Thief 3-al igen, es az utobbinak az arvahazas palyajan kicsiket ereztem, hogy nyomaszto a dolog.  :D Olyannyira, hogy szekregyurmazos majdhogynem...  :Đ

Na látod, megy ez :) A Thief jó példa. Azért van kulonbség akozott, ha valaminek szép a grafikája meg ha valaminek szép a grafikája és mellette adja a nyomasztó atmoszférát.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
No bekarikáztam azt a részt amirol mondtam hogy érdekes lenne ezt megvalósítani pályagenerátor mellett. Ott mászik el fent a háttérben az a bazi nagy démon akivel a végén harcolnak.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#568 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:45

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 21:11

Aham, és azt nem szeretnéd még, hogy ha kint a hidegben a karaktereden csak egy szál vékony bőrhacuka van amit már szétkarmolásztak a démonok, szal, hogy megfázzon az a karakter és előtudja venni a zsebkendőt a bal zsebéből is kifujni az orrát..SŐT, szeretném, ha lenne egy szelektív KUKA is a játékban, ahova a PAPÍR részbe beletudom dobni a zsepit...  :omg:  :Đ  :Đ

:omg: :rolleyes:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#569 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:53

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 22:33

Na látod, megy ez :) A Thief jó példa. Azért van kulonbség akozott, ha valaminek szép a grafikája meg ha valaminek szép a grafikája és mellette adja a nyomasztó atmoszférát.

Kép

No bekarikáztam azt a részt amirol mondtam hogy érdekes lenne ezt megvalósítani pályagenerátor mellett. Ott mászik el fent a háttérben az a bazi nagy démon akivel a végén harcolnak.

A Thief III-at azert hoztam fel peldakent, mert annak bizonyos palyai tenyleg nyomasztoak voltak. De A-RPG-ben en nem szeretnem, hogy nekem a jatek nyomaszto legyen. Ha nyomaszto hangulatot akarok, eloveszem a Thief III-at, vagy a Vietcong barlangos reszet  :D , de nekem a Diablo III ne nyomaszto, hanem magaval ragado legyen. A hangulatossagot mashogy is el lehet erni, es szvsz a Blizzard tudja, hogy hogyan kell, ugyhogy nem lesz gond. Nekem a TQ es a Sacred pont azert tetszik, mert nem nyomaszto a vilaga, hanem hangulatos, elvarazsolo, magaval ragado.

#570 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:54

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 21:48

Nem.  :) A Diablo II-t kieprobaltam (Diablo 2: LoD-al termeszetesen), a Sacred-al pedig sokat jatszottam, es a TQ-val is sokat. 1000 es egy ervem van, hogy miert jobb e ket utobbi game, amiket nem lehet cafolni. Anno a Diablo I es a Diablo: Hellgate kieg vitt nalam mindent, mert azt vegignyomtam es nagyon tetszett. De egy csomo olyan dolog van a Sacred-ben es a TQ-ban, ami jobban van megoldva, es nekem kulonben sem jon be, hogy egy negyzetmeteren 50 szorny van, mint a Diablo II-ben. Azt szeretem, ha megvan az esszeru eloszlas (szornytaborban rengeteg, szornycsoportokban sok, ut kozben pedig par, es mindezek koze beiktatva a foellenek), mint a TQ-ban. Mar a Sacred is tele volt szorva MOB-okkal, de valahogy meg az epp elviselheto mertekben.

:) :) Persze bepe, így van, tudjuk hogy milliónyi érved van, hogy miért jobbak ezek a játékok..Csak qva érdekes, hogy igazi diósok pár óra után törlik a picsába :D De nem baj, sokkal jobb mert lehet, külön menteni, meg sokkal szebb bizonyám, és sokkal jobb meg minden  :up: Igaz, hogy hangulata 0, de ezeregy más ok van amiért sokkal jobbak  :Đ De tudom cáfolni egyébként, azokat a dolgokat amiket felhozol.EGYSZERŰEN FÖLÖSLEGESEK azok a dolgok, a játék hangulata mellett..ENNYI bepe :) Én 1997 óta ismerem a diót, és még 1x nem zavart ez a save and exit...Néhányan meg úgy lovagolnak rajta, mintha ez lenne a legnagyobb gond a világon  :omg:  :Đ
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#571 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:55

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 22:45

:omg:   :rolleyes:

Na, akkor már te is tudod, hogy mit éreztem amikor megláttam az írásod  :omg:  :rolleyes:

#572 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:58

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 23:54

:) :) Persze bepe, így van, tudjuk hogy milliónyi érved van, hogy miért jobbak ezek a játékok..Csak qva érdekes, hogy igazi diósok pár óra után törlik a picsába :D De nem baj, sokkal jobb mert lehet, külön menteni, meg sokkal szebb bizonyám, és sokkal jobb meg minden  :up: Igaz, hogy hangulata 0, de ezeregy más ok van amiért sokkal jobbak  :Đ De tudom cáfolni egyébként, azokat a dolgokat amiket felhozol.EGYSZERŰEN FÖLÖSLEGESEK azok a dolgok, a játék hangulata mellett..ENNYI bepe :) Én 1997 óta ismerem a diót, és még 1x nem zavart ez a save and exit...Néhányan meg úgy lovagolnak rajta, mintha ez lenne a legnagyobb gond a világon  :omg:  :Đ

Látni, hogy fingod sincs miről beszélsz, a tq-ban se tudsz bármikor menteni.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#573 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:59

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 23:55

Na, akkor már te is tudod, hogy mit éreztem amikor megláttam az írásod  :omg:  :rolleyes:

Akkor talán lehetne tartani szavazást arról hogy kinek tetszene az ötletem és kinek nem, illetve ki szerint baromság a te ötleted és ki szerint nem. Szerintem csúnyán alulmaradnál....  :rolleyes:

#574 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 23:01

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 22:53

A Thief III-at azert hoztam fel peldakent, mert annak bizonyos palyai tenyleg nyomasztoak voltak. De A-RPG-ben en nem szeretnem, hogy nekem a jatek nyomaszto legyen.

No hát akkor ott a lényeg. Neked nem jon be ez a stílus. De hidd el hogy ez egy óriási plusz és az emberek tobbsége pont ezért szereti az ilyen játékokat ;)

Alant meg 'Living Siege Engine of Hell' látható a Leoric Highlands-beli csatából ahogy három lépésben leharapja a male Barbarian fejét :up: :D
Kép
Kép
Kép

#575 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 23:17

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 22:54

Lehet, hogy a nagy diosok azert ``torlik par ora mulva a picsaba``, hogy a te szavaiddal eljek, mert semmi ujra es semmi masra nem nyitottak talan? Eloszor talan meg kene ismerni valamit, par ora alatt valoszinuleg el sem jutott a nagy dios a masodik mastery valasztasig, ahonnan kezd izgalmas lenni a game... Na errol kb ennyit. Ja, es en nem vitazni akarok itt, meg nem akarok flame-et, leirtam, hogy miert szeretem a TQ-t es a Sacred-et, es hogy mivel tartom mindezeket jobbnak egy picivel. Emellett szerettem a Diablo I-et es a Hellgate-et, sejtheted, hogy nem azert nyitottam ezt a topikot 2005-ben es tartottam eletben ezidaig, mert utalom a Diablo-t. Mindezek mellett erveket nem nagyon hoztal fel, egyedul igazabol a save and exit-re reagaltal, ami, ahogy irtad is, a legkisebb gond. Mind1, innentol kezdve kanyarodjunk vissza, mert ez a topik nem a vitarol szol. Azert vagyunk itt, mert mindannyian varjuk a Dio3-at, es nem azert, hogy szet legyen flame-elve a topik.

#576 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 23:38

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 22:58

Látni, hogy fingod sincs miről beszélsz, a tq-ban se tudsz bármikor menteni.

Nem tudom mi van a tQ-ba mert nem mentettem azalatt a 3 óra alatt, amiután töröltem...De ha  bepe nem sír a tQ kapcsán a mentés miatt, akkor tuti másképp van mint a dióba.A másik mivan a te ötleteddel te szerencsétlen?

"Ha kinn vagy a szabadban és elnyomsz egy tűzlabdát, akkor kigyulladjon a fű és terjedjen a tűz, kigyulladjanak a fák, belső tereken meg az asztalok és egyéb éghető tereptárgyak"

Igen, ez ám a nagy ötlet..Erre írtam az én hülyeségemet, CINIKUSAN, ha nem jött volna le, mr.korlátolt.De ilyen hülyeség, egy fantasy játék kapcsán, hogy az istenbe fordulhat meg ember fejében, ha dobok egy tűzlabdát a szobába, vagy a szabadban..Gyulladjon már fel az egész..  :omg: És ha mondjuk van 4-5 szörny, akkor mivan?És el kell dobálnod 10-20 "tűzlabdát"?Azonnali leamortizálás?Ez kérlek szépen egyszerűen baromság.DE azért kérdezzél meg pár embert erről, biztos bólogatni fognak....Na mind1, erről nem nyitok vitát.

#577 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 23:43

Jaj, hagyjad már DoxaM! ;)  Persze hogy baromság :Đ

Nos találtam egy képet (bepe, fordulj el) amiben rengeteg igazság van :o
Kép

#578 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 23:50

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 23:17

"...mert semmi ujra es semmi masra nem nyitottak talan?..."

Pont ez az, hogy nem biztos, hogy minden új dolog olyan qva jó...DEE!Mint,ahogy minden xart el lehet adni, úgy minden stílusra van vevő.Különbözőek vagyunk...Valakinek ez a csiricsálé tetszik, van akinek a nyomasztóbb..Ennyi.A nyomasztóbb világból nehezebb profit alkotni, komolyabb fantázia kell ehhez.Nemtudom, de sokan írták pl., hogy dio1ben a butchernél, hogy ott azért kemény volt és fostak...Ilyen hol van egy sacredbe vagy tq-ba?Sehol..lof*sz, színes gyerekjáték, ami mögött van munka természetesen, de az erre hajlamosaknak fog tetszeni csak.Egyébként, pont rám mondanád, hogy nem vagyok nyitott :D Ez elég nevetséges... :) Én elég sokmindenre nyitott vagyok (kivéve a melegházasságra), de a színes gyerekjátékokkal hadd ne szórakozzak már :)

ja : egyébként te minden xarnak nyitsz topikot, függetlenül, h szereted-e vagy nem :D

Szerkesztette: DoxaM 2008. 06. 28. 23:51 -kor

#579 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 23:53

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 0:38

Nem tudom mi van a tQ-ba mert nem mentettem azalatt a 3 óra alatt, amiután töröltem...De ha  bepe nem sír a tQ kapcsán a mentés miatt, akkor tuti másképp van mint a dióba.A másik mivan a te ötleteddel te szerencsétlen?

"Ha kinn vagy a szabadban és elnyomsz egy tűzlabdát, akkor kigyulladjon a fű és terjedjen a tűz, kigyulladjanak a fák, belső tereken meg az asztalok és egyéb éghető tereptárgyak"

Igen, ez ám a nagy ötlet..Erre írtam az én hülyeségemet, CINIKUSAN, ha nem jött volna le, mr.korlátolt.De ilyen hülyeség, egy fantasy játék kapcsán, hogy az istenbe fordulhat meg ember fejében, ha dobok egy tűzlabdát a szobába, vagy a szabadban..Gyulladjon már fel az egész..  :omg: És ha mondjuk van 4-5 szörny, akkor mivan?És el kell dobálnod 10-20 "tűzlabdát"?Azonnali leamortizálás?Ez kérlek szépen egyszerűen baromság.DE azért kérdezzél meg pár embert erről, biztos bólogatni fognak....Na mind1, erről nem nyitok vitát.

Akkor ennyi erővel hagyni kéne a vért, a leszakadó végtagokat (ez nem tudom van-e benne amúgy), a rombolható környezetet, az effekt nélküli fegyvereket és skilleket, részletesen megrajzolt környezetet és minden egyéb részletességet ami élettelibbé teszi a játékot. Mert most te ez ellen ágálsz, és még én vagyok a korlátolt.  Idióta  :omg:
Minek írsz ebbe a topikba egyáltalán? Ott a dio2, neked az kell, nem a 3.

Szerkesztette: Valdy 2008. 06. 28. 23:56 -kor

#580 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 23:54

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 23:43

Jaj, hagyjad már DoxaM! ;)  Persze hogy baromság :Đ

HOPPPÁ, igen ezt már én is akartam, hogy nem ártana a szivárványszinekből visszavenni :) Remélem a srácok a blizzes forumokon az orruk alá döngölik...Így már finomabban nézne ki, rögtön komolyabb "hatása" van...  ;)

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.