Diablo 3
Elküldve: 2008. 06. 28. 19:59
Hát nem tudom. Jó, azt aláírom, hogy eddig a legkomolyabb karim epic (ez a második szint, ugye?) act1-ig jutott, lehet, hogy legendary végére már egész más lesz az egész. Az eleje elég nyögvenyelősnek tűnt nekem... pedig tetszik a játék, nagyonis. De a diablo1-2 (mindkettő másért) még mindig jobban leköt. A Sacredet meg ezerszer próbáltam, mindig a skillek idegesítettek fel, TQ-ban is ez irritál, hogy elnyomok egy skillt, és utána várjak x percet/másodpercet, hogy újracastolhassam. A sacredben ezt az egészet megfejelték azzal, hogy alig van slotod a skilleknek, meg össze-vissza az egész. D2-ben ott voltak a funkciógombok, és kész, teljesen átlátható volt az egész. Kicsit gyanús ez nekem amúgy most, a d3 gameplay movieban mintha mondott volna valamit az elején a skillekkel kapcsolatban, nem értettem rendesen, de remélem nem úgy lesz, mint pl. a Gothic 3-ban, hogy nem kiválasztani lehet a skillt, hanem magával a belt-slot billentyűvel elsütni is, mert abból káosz lesz szvsz.
Amúgy a Diablohoz nem illik már az a fajta színvilág se, amit itt mutatott kültéren. Nem a színességgel van baj, a D2 is elég színes volt, viszont ez nekem gyanúsan a WoW mesés színvilágát követi, és ez tönkreteheti a hangulatot. Nem mondom, hogy legyen az egész dungeon crawler (sőt, D2 Act1 végétől görcsöt tudok kapni), de Dark Woods, Black Marsh környékének valahogy olyan feelingje van már az elején is, hogy elképesztő. Hideg, kegyetlen. Pont ehhez illik.
A Sacrednek meg a TQ-nak viszont jól áll a színvilág. Cserébe nincs bennük semmi hátborzongató.
Amúgy a Diablohoz nem illik már az a fajta színvilág se, amit itt mutatott kültéren. Nem a színességgel van baj, a D2 is elég színes volt, viszont ez nekem gyanúsan a WoW mesés színvilágát követi, és ez tönkreteheti a hangulatot. Nem mondom, hogy legyen az egész dungeon crawler (sőt, D2 Act1 végétől görcsöt tudok kapni), de Dark Woods, Black Marsh környékének valahogy olyan feelingje van már az elején is, hogy elképesztő. Hideg, kegyetlen. Pont ehhez illik.
A Sacrednek meg a TQ-nak viszont jól áll a színvilág. Cserébe nincs bennük semmi hátborzongató.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2008. 06. 28. 20:02
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 19:54
Kulonosen tetszik a gazdag háttér meg a rajzolt de darkos kulso terek
Diablo egyike nagy elonye szerintem is a dark fantasy-s megjelenítés a maga kis elkeseredett hangulatával. Az újabb RPG-kbol foleg ez hiányzik és a Fallout 3-tól is mindenki ezt várja.
Na igen. A Fallout sorozat még a legjobb példa erre. Lenyűgöző. És az a gyanúm, hogy ezt a lepusztult, "elkeseredett" képi világ tényleg ezzel a nézettel, ne adj isten 256 színnel adható vissza igazán
Sajnos szerintem a STALKER se adta már vissza tökéletesen ezt a feelinget...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2008. 06. 28. 20:09
Idézet: HavocS - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 19:59
Hát nem tudom. Jó, azt aláírom, hogy eddig a legkomolyabb karim epic (ez a második szint, ugye?) act1-ig jutott, lehet, hogy legendary végére már egész más lesz az egész. Az eleje elég nyögvenyelősnek tűnt nekem... pedig tetszik a játék, nagyonis. De a diablo1-2 (mindkettő másért) még mindig jobban leköt. A Sacredet meg ezerszer próbáltam, mindig a skillek idegesítettek fel, TQ-ban is ez irritál, hogy elnyomok egy skillt, és utána várjak x percet/másodpercet, hogy újracastolhassam. A sacredben ezt az egészet megfejelték azzal, hogy alig van slotod a skilleknek, meg össze-vissza az egész. D2-ben ott voltak a funkciógombok, és kész, teljesen átlátható volt az egész. Kicsit gyanús ez nekem amúgy most, a d3 gameplay movieban mintha mondott volna valamit az elején a skillekkel kapcsolatban, nem értettem rendesen, de remélem nem úgy lesz, mint pl. a Gothic 3-ban, hogy nem kiválasztani lehet a skillt, hanem magával a belt-slot billentyűvel elsütni is, mert abból káosz lesz szvsz.
A Sacred-ban Ancaria eszaki resze ugyanolyan ``hideg, kegyetlen``.
De most tenyleg, ott felmesz eszakra, minden havas, hideg, dermedt, hangulata van az egesznek. Ugyhogy szerintem ez sem igaz, hogy a Sacred meg a TQ ezek miatt unalmas, vagy nem olyan hangulatos.
Elküldve: 2008. 06. 28. 20:11
Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 19:27
Naigen, ebből sokat ki lehetne még hozni, amit ezen a videon én nem látok. Ezért is tartom ezt egy kicsit kevésnek 2008-ban, amikor kb ezt a szintet hozta a tq 2006-ban.
Olyasmire gondolok, hogy a pl tereptárgyak felgyújthatóak legyenek. Ha kinn vagy a szabadban és elnyomsz egy tűzlabdát, akkor kigyulladjon a fű és terjedjen a tűz, kigyulladjanak a fák, belső tereken meg az asztalok és egyéb éghető tereptárgyak. És persze el is égjenek annak rendje és módja szerint. Ugyanúgy be lehessen gyújtani a mobokat és sebződjenek is tőle. Tehát én valami ilyesmit szívesen láttam volna.
A fizika egy fokkal jobb lesz mint a tq-ban, rombolható terep, bár ez sajnos eléggé limitált amit láttam.
Olyasmire gondolok, hogy a pl tereptárgyak felgyújthatóak legyenek. Ha kinn vagy a szabadban és elnyomsz egy tűzlabdát, akkor kigyulladjon a fű és terjedjen a tűz, kigyulladjanak a fák, belső tereken meg az asztalok és egyéb éghető tereptárgyak. És persze el is égjenek annak rendje és módja szerint. Ugyanúgy be lehessen gyújtani a mobokat és sebződjenek is tőle. Tehát én valami ilyesmit szívesen láttam volna.
A fizika egy fokkal jobb lesz mint a tq-ban, rombolható terep, bár ez sajnos eléggé limitált amit láttam.
Aham, és azt nem szeretnéd még, hogy ha kint a hidegben a karaktereden csak egy szál vékony bőrhacuka van amit már szétkarmolásztak a démonok, szal, hogy megfázzon az a karakter és előtudja venni a zsebkendőt a bal zsebéből is kifujni az orrát..SŐT, szeretném, ha lenne egy szelektív KUKA is a játékban, ahova a PAPÍR részbe beletudom dobni a zsepit...
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC
Elküldve: 2008. 06. 28. 20:16
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 19:58
Na de a Fallout 3 mar teljesen mas stilus lesz, az ha jol tudom RPG, mig a Diablo III A-RPG lesz (Action RPG / Hack `n` Slash RPG).
Más stílus, a Fallout-ot én csak a darkos atmoszférája miatt hoztam fel. Persze az post-apocalyptic sci-fi de ott is rengeteget emelt a hangulaton a kornyezet. Diablo-t is foleg ez teszi naggyá.
Sacred szerintem is hangulatos volt, én egybol beleszerettem a rajzolt grafikájába (a 3D-s része nem tetszett annyira, kicsit mintha csúszkáltak volna a karik). Aztán a sivatag kornyékén meguntam a 344. zombit meg azt a két skillt amit addig használtam. De ez más téma
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 06. 28. 20:20
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 20:16
Más stílus, a Fallout-ot én csak a darkos atmoszférája miatt hoztam fel. Persze az post-apocalyptic sci-fi de ott is rengeteget emelt a hangulaton a kornyezet. Diablo-t is foleg ez teszi naggyá.
Sacred szerintem is hangulatos volt, én egybol beleszerettem a rajzolt grafikájába (a 3D-s része nem tetszett annyira, kicsit mintha csúszkáltak volna a karik). Aztán a sivatag kornyékén meguntam a 344. zombit meg azt a két skillt amit addig használtam. De ez más téma
(azt meg soha nem felejtem el hogy egy órán keresztul ott álldogálltam az oázis mellett mert a script hiánya miatt manuálisan kellett beírni a konzolba hogy dobjon egy kulacs hidegvizet a haldokló katonának).
Ez utobbi a warez verzio velejaroja, ha jol tudom.
Nekem eredeti Sacred-em van, alapban 1.8.x-re peccselve, es ott van a kulacs viz a forrasnal, amit a haldoklo katonanak kell elvinni.
Elküldve: 2008. 06. 28. 20:29
Igen, akkor megjelenéskor gyorsan beszereztem
Azóta én is megvettem a Goldot, igaz nem igazán használtam. De legalább megnyugtattam vele a kis lelkemet
Diablo 3-ban nekem már a kornyezet, mint potenciális fegyver/csapda is túl sok. Nem hiszem, hogy kell ez bele
Addig jó, hogy rombolódik minden a nagyobb csapásoktól de mikor majd 8 játékos bontja a termek falát és csarnokait akkor eléggé káoszos lehet. No, ezen nem fogok kiakadni de ne vigyék túlzásba a passzív rombolást mert elterelheti a figyelmet.
Diablo 3-ban nekem már a kornyezet, mint potenciális fegyver/csapda is túl sok. Nem hiszem, hogy kell ez bele
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 06. 28. 20:30
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 20:09
Mindenre van valaszom. :Đ
De most tenyleg, ott felmesz eszakra, minden havas, hideg, dermedt, hangulata van az egesznek. Ugyhogy szerintem ez sem igaz, hogy a Sacred meg a TQ ezek miatt unalmas, vagy nem olyan hangulatos.
Persze, h mindenre van válaszod bepe, csak éppen hülyeség
te mindent megmagyarázol bepe, nem változtál semmit....
Elküldve: 2008. 06. 28. 20:57
Itt vannak a skillek a high-res videoból. Egyébként érdemes letolteni mert sok apróságra fel lehet figyelni (pl. kettészakadnak a zombik és a felsotestukkel húzzák magukat elore, persze a beleik lógnak kozben
) és élménynek sem utolsó 

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Elküldve: 2008. 06. 28. 21:05
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 20:09
Nem azt írtad picit feljebb, hogy nem nyomtad a dio2-t?
A diablo2 hangulatát a világon semmi nem übereli. Beleértve a sexet meg a drogokat. :Đ Csak annyit mondok, hogy ülj le, told végig pár óra vagy egy nap alatt, és arra leszel figyelmes ha visszagondolsz a korai actokra hogy feláll a szőr a hátadon. Milyen könnyű volt, mennyire jó volt látni a napot! Olyan érzésekkel gazdagodsz, amik bármikor rádtörhetnek évekkel később is, amikor egy erdőben járkálsz, vagy pl felmész körbenézni a budai várban. És a legdurvább az egészben, hogy ezer helyre vitt el, mégis emlékszel a zene stílusára, ütemére; az apróságokra (a patkányok Lut Gholein alatt? a tábortüzek meg a mélyedések a bloody foothillsen? pont olyan, mint dio1-ben a 'hell' lépcsői, soha nem fogom elfelejteni).
diablo3 = instant get
Elküldve: 2008. 06. 28. 21:19
Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 21:05
Dehogynem azt irtam. O Emlitette, hogy a Dio2-ben van ilyan hideg, rideg, megfogo dolog, erre en mondtam, hogy a Sacred-ban is van, Ancaria eszaki resze. Es szerintem a TQ-ban is van ilyen. Lehet, hogy mig kijon a Dio3, felrakom a Dio2 + Exp-et es elkezdem tolni. Csak kicsit gaz a 640x480 (kiegeszitovel 800x600), meg a grafika minosege, persze tudom, hogy 10 eves a jatek. Na meg a halalba kerget az a save and exit, meg ez a mentesi rendszer megoldas (merthogy vegig nem jatszottam, de kiprobalni azert kiprobaltam, ha mar megvan eredetiben).
Elküldve: 2008. 06. 28. 21:23
Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 21:05
..
diablo3 = instant get
..
diablo3 = instant get
Bepét fölösleges nyaggatnod...Szerinte, az összes diabló klón jobb mint a diabló.Ennyi.Így tömören
Szerkesztette: DoxaM 2008. 06. 28. 21:24 -kor
Elküldve: 2008. 06. 28. 21:25
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 21:19
(merthogy vegig nem jatszottam, de kiprobalni azert kiprobaltam, ha mar megvan eredetiben).
TQ-t nem nyomtam, de Sacreddel játszottam; rengeteg előnye volt a d2höz képest; de a hangulatát nemhogy egy napon, hanem egy évben nem említeném a d2-vel
Sajnos manapság diablozni tényleg cinkes, a kis felbontást még lenyelném, a 4:3-at már nincs mivel
Elküldve: 2008. 06. 28. 21:32
D2-höz volt egy nemhivatalos kiegészítés, amivel 1300x700-as felbontás volt elérhető, de Battle.neten nem lehetet vele játszani, csalásnak minősül, akár a cd-key bánhatja.
Elküldve: 2008. 06. 28. 21:42
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 21:32
D2-höz volt egy nemhivatalos kiegészítés, amivel 1300x700-as felbontás volt elérhető, de Battle.neten nem lehetet vele játszani, csalásnak minősül, akár a cd-key bánhatja.
thx! picit buggynak tűnik, de a semminél sokkal jobb
Elküldve: 2008. 06. 28. 21:42
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 21:32
Battle.net-en persze hogy csalasnak minosul, mert elobb latod meg az ellenfeleket, kiterjedtebben latod az egesz mapot, es igy elonyhoz jutsz masokkal szemben, akik a sima felbontason nyomjak.
Elküldve: 2008. 06. 28. 21:45
Hát nem tom, a diablokat az ilyen csimpi-csumpi pokemonszerű színes szagos villogos hentelős xarokhoz hasonlítani, ahhoz is kell egy lelkiállapot
Dio1 ben amikor a bucsert először megláttam ugrottam egyet a széken :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2008. 06. 28. 21:48
Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 21:23
Bepét fölösleges nyaggatnod...Szerinte, az összes diabló klón jobb mint a diabló.Ennyi.Így tömören
Persze, ezt ő is tudja szíve mélyén, h nem így van..de nehogy már...Szóval, fölösleges, én már "kiismertem" :Đ
Nem.
Elküldve: 2008. 06. 28. 21:54
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 21:48
egy negyzetmeteren 50 szorny van
Jól érzem, hogy főleg single playerben nyomod/nyomtad? Mert azért van ott egy bnet is
Elküldve: 2008. 06. 28. 21:54
Idézet: JonesC - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 21:45
Hát nem tom, a diablokat az ilyen csimpi-csumpi pokemonszerű színes szagos villogos hentelős xarokhoz hasonlítani, ahhoz is kell egy lelkiállapot
Akkor en is.

Súgó
A téma zárva.